انصافا اگر از حق نگذریم ازمون امروز قلم چی عالی بود
اگرچه خراب کردیم
انصافا اگر از حق نگذریم ازمون امروز قلم چی عالی بود
اگرچه خراب کردیم
سنجش واقعا جون دار بود خدا با زبان امسال به داده همه برسه کم کم داره شکم برطرف میشه و اعتقاد پیدا میکنم که حتما 2 تا reading میدن امسال![]()
منم چون خراب کردم میگم سخت بود. وگرنه سوالاش جوندار و پرنکته بود .
منم سنجش دادم يه ذره سخت تر بود ولي نسبت به دو تاي قبلي خيلي استاندارد تر بودش!
دينيش سوالاش خوب نبودش!
ادبيات 2-3 تاش مزخرف بودش مخصوصاً اوني كه ميگفت كي سرش رو تو چاه ميكرد گريه ميكرد!يكي نيست بگه آخه مرك اين سوال چه ربطس به ادبيات داره!
سلام از سنجش نگید که گندی زدیم بس عظیم!!
یه سوالیه ذهن منو مشغول کرده:
موبد یعنی روحانی زرتشت یا مشاور دربار؟؟؟؟
آخه تو درس سیاوش معلممون گفت زرتشت اصلا اون موقع ظهور نکرده بوده پس نباید بگیم روحانی زرتشت.........
از طرفی تو هر کتابی میبینم چه تو کاوه دادخواه چه سیاوش دوتاشو نوشته روحانی دین زرتشت............
ذهن ما مشغول شده واسه این!!
سلام...
منم شرکت کردم خیر سرم سنجش ..
واقعا تاسف بار هست که همه از زبان مینالند..
اصلا و ابدا عمومیهاش مثل کنکور نیست...خیلی سنگین تر از حد انتظاره البته ادبیات و دینی شاید بعضی ها بگن آسونه اما میخوام بگم آسون نیست..چرت هست... مطمثنم اگه کسی فقط املا حفظ میکرد بالای 40 میزد...چند تا سوال املا داده بودند تو رو قرآن ؟!!!!
شورشو در اووردن..
من زبان 27 زدم رک میگم ترسی هم ندارم در حالی که زبان کانون به جد میتونم بگم که زیر 80 نداشتم و الان هم که دوران جمع بندی هست عمومی های زرد رو میزنم مثل هنر و تجربی و منحصرا زبان که سوالاشو جایی ندیدم زیر 60 نمیزنم...اما شما فکر این چیزا نباشید... مسخره تر از این آزمون نیست...
به نظر من علاوه بر شیمی سخت فیزیک هم مخصوصا بخش نورش به نظرم نسبتا سخت بود..این نظر منه..
سلام
مطمئن باش تو کنکور اینجور چیزا رو جزء غلط یا درست حساب نمی کنن
آقایون، کسی سوال آماده کنکور سال های پیش رو با جوابش نداره؟
می خواهم بدونم از کجا میشه گیر آورد.
منظورم 30 سال کنکور و این چیز ها نیست ها!
می خوام مثلاً گفته باشه که
صفحه 1 : کنکور 87
صفحه 8 : جواب کنکور 87
صفحه 10 : کنکور 86
صفحه 19 : جواب کنکور 86
...
یعنی دقیقاً کنکور رو کرده باشه تو کتاب. نه این که جدا جدا بده!
خب زرد قلمچی یا سنجش آخر
همچین کتابی هست
پاسخنامه هم جدا داره تو یه جلد دیگه
تو کتابفروشی![]()
ميگم با توجه به بومي گزيني ؛ بومي شيراز تا حدود چه رتبه اي يه رشته خوب شيراز قبول ميشه.
كسي اطلاعي داره؟
سپاس![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)