فوت و فن رو چند نفر از بچه ها گفتن زیاد جالب نیست من از گاج استفاده میکنم راضیم ولی چون خودم فوت و فن رو ندیدم نظری نمیتونم روش بدم بجز اینکه نقل قول بچه های دیگه رو بکنم
فوت و فن رو چند نفر از بچه ها گفتن زیاد جالب نیست من از گاج استفاده میکنم راضیم ولی چون خودم فوت و فن رو ندیدم نظری نمیتونم روش بدم بجز اینکه نقل قول بچه های دیگه رو بکنم
منم امروز رفتم کتاب فروشی یکی از آشنایان گفتم به جای رمزینه چی بگیرماين كوله پشتي قضيش چيه ؟ ميشه يكم توضيح بدي ؟ چي جوريه (+اسم سايت يا تلفن انتشارات !)
همی کتاب عباس مرادی برای کوله پشتی رو پیشنهاد کرد
خودمم یه نگاه سطحی انداختم خیلی جالب بود
اگه تا آخر این هفته رمزینه نیاد همینو میگیرم
دوستان، دیگه ول کنین این خریدای کتاب رو! الآن دیگه وتش نیست. بدون وسواس با همین چیزایی که داری، بسازید.
سلام دوستان.
ممنون از راهنمایی ها.
سوال دیگه: کتاب اموزشی برای فیزیک پیش دانشگاهی 2 چه کتا بی خوبه که بشه با خوندنش فیزیک پیش 2 رو بالای 17-18 گرفت؟ درضمن من غیر حضوری میخونم و از 20 نمره امتحان میدم! لطفا دوستانی که مطالعه کردن کتاب خاصی رو که بشه بالای 17-18 نمره اورد راهنمایی کنن![]()
غیر حضوری از 20 نمره نیست
من خودم غیر حضوری هستم.
گاج خوبه یا گل واژه
با توجه به رویکرد امتحانات تشزیحی مسلما گل واژه بهتره ...
30 سال کنکور پایه آبی قلم چی.
اگه فقط هدفت تست و پاسخ تشريحيشه همون گاج خيلي خوبه مخصوصا اين كه درسنامه داره ....ولي 1 ايرادي كه داره اينه كه خيلي تستاش زياده.....
آبي قلمچي تعداد تستاش كمتره ولي به نظرم پاسخ تشريحي تستاش نسبت به گاج خيلي ضعيفتره....ولي اگه بخواي با تعداد تست كمتر تمرين كني آبي قيمچي عاليه....
اگه 1بار از روي 1 كتاب تست زدي حالا ميخواي بيشتر تمرين كني،فيزيك پايه خوشخوان واقعا عاليه.....
مولف دیفرانسیل 2 نشر الگو مهرداد کیوان همونی که چندبار تو برنامه گزینه 2 در مورد دیفرانسیل صحبت کرده و طراح سوالات دیفرانسیل آزمون گزینه 2 هم هست.
من به خاطر همین نشر الگو گرفتم البته بین همگامان و خشخوان و نشر الگو شک داشتم که آخرش نشر الگو گرفتم(فکر کنم بیشتر اسم مهرداد کیوان باعث شد بگیرمش!!!) امیدوارم پشیمون نشم دوستانی که تا به حال استفاده کردن نظرشون در مورد این کتاب چیه؟ نتیجه گرفتن یا نه؟ به نظر خودم مختصر و مفید آموزش داده !
سلام دوستان.امسال میخوام کنکور آزمایشی بدم و خودمو یه محکی بزنم.برای دروس حسابان - فیزیک - ادبیات و بقیه درس ها چه کتاب هایی رو پیشنهاد میکنید؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)