اینم یه توپ بسیار زیبا
لینک دانلود :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یه توپ بسیار زیبا
لینک دانلود :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوستان من یکی از پچ های Beauty جان رو نصب کردم همون که خودشون هم پیشنهاد کرده بودند.
همه چیز خوبه منتها موقع بیرون اومدن از بازی دچار مشکل میشم و نمیاد بیرون!(من پچ burgum رو پیشنهاد میکنم)
مشکل چیه؟
الان تو فصل دومم بالاخره تونستم تو 3 تا بازی پشت سر هم هتریک کنم الان آقای گل لیگم اما نمی دونم چرا دعوتم نمی کنن تیم ملی ؟!
تو فصل اول تو رنکینگ آقای گلیه مسابقات اتوئو اول شد با 38 منم با 32 تا سوم بودم حالا تو فصل بعد مگه نباید رنکینگش صفر می شد الان من اتوئو رو هم رد کردم و اولم این رنکینگ صفر می شه ؟!، اگه جواب مثبته چه موقعی ؟!
آقا میشه بگین این توپا که میزارین چطوری وارد بازی کنیم؟ با کیت سرور نمیشه یا من نتونستم ؟ در کل یه کمکی کنید![]()
دوستان سلام
من تازه دو روزه از pes2008 به pes2009 ارتقاء یافتم.
خیلی باحاله ولی گرافیک بعضی بازیکن ها مثل لیونل مسی زیاد جالب نیست.
اما بازیکن هایی مثل اتوئو ، هلب، آنری و .. حرف نداره.
طبق معمول هم که ایران جزء کشورهای دنیا به حساب نیومده!
منظورم اینه که نامردا حتی نکردن اسم بازیکن ها رو درست بدن.
گرافیک بخوره تو فرق سرشون.
سلام به همه دوستان
آقا یه چیزی بگم که به همه این دعواها پایان بدید.
هرکس میگه فیفا بره فیفا بازی کنه و الکی نیاد از گیم پلی و یا هرچیزی دیگه تو ساکر ایراد بگیره. اوناهم که دارن ساکر بازی می کنن و هی ایراد میگیرن و غر می زنن خوب اولا معلومه که این دسته بازی فوتبالی بهتر از ساکر پیدا نکردن و الکی دارن ایراد میگیرن . ثانیا اگه راست میگن برن خودشون بازی بسازن.
بابا این بازی وقتی از دور نگاه می کنی انگار یکی داره از تلویزیون فوتبال تماشا می کنه.
مثلا شما همین امروز مد لیگ قهرمانان رو با بازی امشب که تو لیگ قهرمانان برگزار میشه مقایسه کنید. بعد بیاید نتیجه رو اینجا بگید.
دوستان میشه یه خواهشی ازتون بکنم؟
میشه یه نفر یه لینک یا راهنما بهم بده که کلیه امکانات و تنظیمات بازی pes رو آموزش بده؟
یعنی تغییر تاتیک، پرسینگ، ضربه آزاد و...؟
خواهش میکنم اگه کسی میتونه کمکم کنه.
مرسی
من بالاخره یه فصل رو تموم کردم تو پورتموس بودم و اخر فصل هم تئ 11 بازی 15 تا گل زدم و و7 شدیم بلکبورن اول شد فصل نقل انتقالات پیشنهاد داد منم رفتم و اشتباه کردم چون به نظرم نباید زیاد باشگاه عوض کرد
سلام.
من میخوام یک کیت نصب کنم ولی یک مشکلی دارم.عکسی که گزاشتم رو ببینید:
نوشته: Setting EXE: No action required
میشه کمکم کنید ...؟
مال تنظیمات صدای ویندوزت هست
بزارش رو desktop stereo speakers
درست میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)