بعد از 30 ساعت قطعی که اونم مشکوک بود ، درست ساعت 12 شب وصل شد . این کاملا دیگه تابلو بود همارا جان و میدونم که تقصیر شما هم نیست . درست سر ساعت 6 قطع میشه و بعدش هم درست سر ساعت 12 روز بعد وصل میشه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بعد از 30 ساعت قطعی که اونم مشکوک بود ، درست ساعت 12 شب وصل شد . این کاملا دیگه تابلو بود همارا جان و میدونم که تقصیر شما هم نیست . درست سر ساعت 6 قطع میشه و بعدش هم درست سر ساعت 12 روز بعد وصل میشه
سرعتم 30 کیلوبایت شده 64 هستم یعنی 256 شده
![]()
Last edited by B U L U T; 02-02-2010 at 01:07.
این اسپید تست یکممشکل داره . من هم یه بار تست کردم سرعتم شده بود 10 مگ . نمیدونم دقیقا اما بعضی از دوستان گفته بودند که ISP می خوان با این کارا رتبه ایران را بالا ببرند . به هر حال وقتی سرعت مرور صفحاتم بیشتر از 3 نمیشه چه ارزشی داره
سرعت مرور صفحات مگه به سرعت دانلود و اپلود ربط نداره؟این اسپید تست یکممشکل داره . من هم یه بار تست کردم سرعتم شده بود 10 مگ . نمیدونم دقیقا اما بعضی از دوستان گفته بودند که ISP می خوان با این کارا رتبه ایران را بالا ببرند . به هر حال وقتی سرعت مرور صفحاتم بیشتر از 3 نمیشه چه ارزشی داره
درسته سرعت دانلود 15 است اما به علت محدودیت هایی که اعمال می کنند سرعت معمولا زیر 6 و برای من حدودای 3 است بنابراین همیشهاز چیلتر شکن استفاده می کنم
سرعت همارا ماکزیمم به 34 میرسه!!!!
چه بلایی سره سیستم آوردن؟
من که چندبار زنگ زدم گفتن حل میشه... یه بار هم گفتن امروز چند ساعت کلا قطعی دیتا داشتیم...
البته امروز تو خوی و مرند و اکثر نقاط تبریز شبکه قطع بود. حتی رو صبا هم تست کردم....
بیچاره ها اینبار مجبورا می گفتن ایراد از ماست
(حالا خوبه اون زمونی که واقعا ایراد از همارا بود می گفتن ایراد از مخابراته
)
یه جمله از شریعتی با این مضمون یهو یادم اومد: آنها از پول ،مقام و دوستان تو نمی ترسند... آنها از دانستن و فهمیدن تو می ترسند...
حالا هی با قطع کردن اینترنت ... با پارازیت تو ماهواره .... با قطع کردن موبایلها ... مثلا جلوی دونستن مردم رو بگیرید... ولی مردم می فهمند.
دیگه داریم به روزای خوش اینترنت قطره ای هزار تومن می رسیم...
افت سرعت به دلیل اینه که بعد از شاهکاره 1 روزه ی مسولین اطلاعات در مورد قطع اینترنت، شکایتها زیاد شد و واسه اینکه قضیه بیخ پیدا نکنه واسه همین سرعتها رو پایین آوردن که مثلا دسترسی به ویدئو و کانالهای آنلاین کمتر بشه.
وای به روزی که بگنند نمک...
من سیاسی نیستم ولی واقعا بعضی کارا زجرم میده.
خداوندا خدایی کن تا بدانند خدایی هست و خدایی داریم.![]()
(چه عباراتی میگم یهویی
)
فقط همارا نبود.صبا نت هم قطع بود.فکر کنم کل تبریز قطع بود.
سلام
بهتره بگیم کل استان چون ما هم مشکل قطعی داشتیم.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)