من حالا ثبت نام كردم
براي انتخاب واحد بايد چي كار كنم؟
من حالا ثبت نام كردم
واسه ما دیگه هیچی نمیمونه
---------- Post added at 04:29 PM ---------- Previous post was at 04:28 PM ----------
معافیت تحصیلی حل شد ؟
معافیت تحصیلی حل شد ؟[/QUOTE]
ديگه نتونستم صبر كنم
وضعيت مشمول رو همين جوري زدم معافيت تحصيلي
يه اسكن هم از برگ سبز نظام وظيفه زدم برا ارسال مدرك
واسه ترم اول نزار امتحانات توي يك روز باشن.تعداد واحد قابل اخذ رو چند تا برات زده؟دقیقا الان یک دونه اضافه کردم همون تاریخ. چند تا میتونم حذف یا اضافه کنم؟
وارد سايت گلستان كه شدي.منوي ثبت نام اصلي رو بزن.يه صفحه باز ميشه اونجا انتخاب واحد رو انجام بده.من حالا ثبت نام كردم
چند سالته شما مگه ؟ehsan_j704
معافیت تحصیلی حل شد
ديگه نتونستم صبر كنم
وضعيت مشمول رو همين جوري زدم معافيت تحصيلي
يه اسكن هم از برگ سبز نظام وظيفه زدم برا ارسال مدرك
حداکثر 20 تا واحد میتونم بگیرم و حداقل 12 تا. الان 19 تا گرفتم فارسی+زبان+مبانی کامپیوتر+فرهنگ و تمدن+اخلاق اسلامی+آیین زندگی+مبانی فناوری اطلاعات. الان میخوام بدونم تا 72 ساعت هرچه قدر میخوام میتونم حذف و اضافه کنم؟
Last edited by aristocrat; 26-09-2011 at 14:45.
از بین این سه درس فقط یکشون رو میتونید امتحان بدید. برید دو تاش رو حذف کنید.فرهنگ و تمدن+اخلاق اسلامی+آیین زندگی
پیشنهاد می کنم ترم اول طبق چارت پیشنهادی واحد بردارید.
تربيت بدني 1 رو بردار.اگه از كامپيوتر واسه حذف و اضافه ارائه شد اينو حذف كن.رياضي هم اضافه شد از اين عموميا كم كن.حداکثر 20 تا واحد میتونم بگیرم و حداقل 12 تا. الان 19 تا گرفتم فارسی+زبان+مبانی کامپیوتر+فرهنگ و تمدن+اخلاق اسلامی+آیین زندگی+مبانی فناوری اطلاعات. الان میخوام بدونم تا 72 ساعت هرچه قدر میخوام میتونم بردارم؟
باشه ولی اصلا برای من تربیت بدنی نیست. یعنی اصلا نزدهفکر کنم از ترم دوم به بعده.
Last edited by aristocrat; 26-09-2011 at 15:02.
من رفتم دانشگاه دیگه خودمو جر دادم.تا رئیس دانشگاه رفتم ولی نذاشتن ثبت نام کنم چون یدونه از درسای پیشم مونده.بدجور حالم گرفته س
کسی خبر داره مثل پارسال بهمن ماه ثبت نام میکنن یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)