تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 373 از 905 اولاول ... 273323363369370371372373374375376377383423473873 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,721 به 3,730 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

( اگه سوالم مربوط به تاپیک نیست ببخشید )
    دوستان من لنت های ترمز ماشینم تموم شده ، دیروز رفتم ایران خورد عوضش کنم
    یه مهندسه که باهام آشناس و اونجا هست بهم گفت لنت تکستار ( اگه درست نوشته باشم ) داریم که خیلی خوبه
    چون شب بود دیگه وقت نشد عوض کنم ، قراره فردا برم عوضش کنم
    میخواستم ببینم لنت های خوبی برای 405 هست
    ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام

اگه تکستار اصل باشه لنت خوبیه.
    فقط گاهی اوغات یکم صدا داره.

3. این کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

( اگه سوالم مربوط به تاپیک نیست ببخشید )
    دوستان من لنت های ترمز ماشینم تموم شده ، دیروز رفتم ایران خورد عوضش کنم
    یه مهندسه که باهام آشناس و اونجا هست بهم گفت لنت تکستار ( اگه درست نوشته باشم ) داریم که خیلی خوبه
    چون شب بود دیگه وقت نشد عوض کنم ، قراره فردا برم عوضش کنم
    میخواستم ببینم لنت های خوبی برای 405 هست
    ممنون
    چون کاربر فعالی بخشیدیم
    آره لنت خوبیه
    خودم رو سمند دارم همینو استفاده میکنم
    فقط تنها مشکلش صداشه.که گاهی اوقات صدا میده اما کمه.
    درکل جنسش خوبه

5. این کاربر از esi222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من هم سال گذشته براي سورن
    لنت جلو كامل تكستار انداختم و واقعا عاليه نه داغ ميكنه نه صدا ميده - حالا شايد مال اون دوستمون درست جا نزدنش و صدا ميكنه
    ولي من كه راضيم خداييش عاليه
    قيمتش هم 80 از من گرفت خود نمايندگي ايران خودرو توي كرج

7. این کاربر از amir3852 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    دیشب که داشتم از محل کار برمیگشتم تو سراشیبی ملایم وپشت ترافیک بادنده 2یه مشکلی واسه ماشین پیش اومد که انگار خاموش شد دوباره روشن شد ماشین انگار که خفه کنه دوسه بارلرزید تا راافتاد لرزشش این جوری که دستی بالا باشه نیم کلاج کنی .خلاصه امروز صبح هرچر استارت زدم روشن نشد.بعد از چند بار استارت یدفعه روشن شد ولی به محض اینکه پاتو از رو گاز برمیداری خاموش میشه چند بار اینکارو کردم نشد که نشد الانم ماشین تو خونست. به نظر شما چه اتفاقی براش افتاده ؟؟؟باید چکارش کنم ماشین گارانتی هم داره ولی روشن نمیشه که ببرمش ؟

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوستان عزیز صبحی پریدم پشت ماشین دیدم باطری ماشینم به کل خوابیده منم گفتم فایده نداره با بدبختی هر چه تمام با هول دادن بردم بیرون خونه روشنش کردم بردم باطری فروشی برام تستش کرد تو دستگاه نوشت باطری خراب است دینام هم برام تست زد نوشت دینام سالم است خلاصه منم در جا گفتم باطریمو عوض کنه باطری فروشی اونم اشنا بود گفت اسیدی بزارم یا اتمیک منم گفتم اتمی این مارک بهم داد>>>اوربیتال پلاس وان قیمتش 150 تومن 5 هم تخفیف داد 145 گرفت ازم مارک خوبی هست؟؟؟؟1 سال گارانتی داره و 2 برگه تعویض درجا در سراسر ایران خلاصه الان تا دست میبری برا سویچ سه سوته روشن میکنه دمش گرم خدایی ماشینمم پراید صبا مدل 1387.یا علی.

10. 2 کاربر از fokahi110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان سلام

امروز بعد از ظهر دو تا اتفاق مجزا اما در عين حال مرتبط به هم براي ماشن من ( 405 ) اتفاق افتاد ... با ماشين در حال حركت بودم كه شروع به ريپ زدن كرد .. داشتم از سوخت گاز استفاده مي كردم به همين دليل يكي دوبار سوخت رو از گاز به بنزين و برعكس عوض كردم كه درست نشد .. بخاطر همين با بنزين به راهم ادامه دادم ... اما متوجه شدم كه تو اين حالت هم وقتي پدال گاز رو فشار نميدم انگار صداي گاز دادن مياد و ماشين با صداي بيشتري كار ميكنه .. سرعت و شتاب معمولي ماشين هم ديگه وجود نداشت ... و انگار مشاين اصلا راه نميرفت ... دليل اين دو تا مشكل چي ميتونه باشه ؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام.
    دیشب که داشتم از محل کار برمیگشتم تو سراشیبی ملایم وپشت ترافیک بادنده 2یه مشکلی واسه ماشین پیش اومد که انگار خاموش شد دوباره روشن شد ماشین انگار که خفه کنه دوسه بارلرزید تا راافتاد لرزشش این جوری که دستی بالا باشه نیم کلاج کنی .
    خلاصه امروز صبح هر چی استارت زدم روشن نشد.
    بعد از چند بار استارت یدفعه روشن شد ولی به محض اینکه پاتو از رو گاز برمیداری خاموش میشه چند بار اینکارو کردم نشد که نشد الانم ماشین تو خونست.
    به نظر شما چه اتفاقی براش افتاده ؟؟؟
    باید چکارش کنم ماشین گارانتی هم داره ولی روشن نمیشه که ببرمش ؟
    سلام.
    اگر وقتی پاتون روی گازه مشکلی نداره , پس علتش استپر هست .
    اما چون ماشینتون گارانتی داره باهاش ور نرید .
    یه موقع که خیابونها خلوته فلاشرها رو روشن کنین و ببرینش نمایندگی
    اما برای اطلاعتون میگم :
    باید استپر باز بشه و ببینین سرش چقدر طول داره تا اون قسمت که وصل میشه به بدنه ؟
    با دست سرش رو فشار بدین تا بره تو .
    بعدش فیشش رو وصل کنین و سوئیچ رو باز کنین تا چراغ چک انجین روشن بشه اما استارت نزنین
    باید سر استپر کامل بیاد بیرون
    اگر نمیاد پس خرابه
    اگر استپر سالم بود پس ممکنه سنسور مپ مشکل داشته باشه
    در دور آرام باید ولتاژ برق خروجیش یک تا یک و نیم ولت باشه
    و با گاز دادنِ آنی باید برسه به 4.5 ولت یا پنج
    اگر در دور آرام ولتاژ خروجیش بالای 1.5 هست مشکل داره و ماشین دود سیاه میکنه .
    شما فقط فیشهای سنسورها رو چک کنین که محکم سر جاش باشه
    سیمهای شمعها و کویل رو هم چک کنین که کاملاً وصل باشه .
    اگه همه چیز ظاهراً درسته ببرینش نمایندگی

13. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض دو آزمایش ساده برایِ مطمئن شدن از درست رگلاژ بودنِ کلاچ

دوستان کلاچ ماشین من (پراید)خیلی بالا ول میکنه من خودم میتونم یکم بیارمش پایین چطور باید اینکارو کنم.یکی از دوستام گفت پایین نیار استهلاک صفحه کلاجت میره بالا دست نزن.درسته ؟
    یه سئوال دیگه باد لاستک واسه پراید 30 باخوبه؟واسه عقب باید چند بار بیشتر باشه .
    سلام
    کلاچ باید طوری رگلاژ بشه که تا سه چهار سانت خلاصی داشته باشه تا مطمئن بشین که وقتی پاتون روی کلاچ نیست بلبرینگِ کلاچ به دیسک کلاچ نچسبیده وگرنه بلبرینگِ کلاچ زود خراب میشه چون طراحی نشده که دائماً بچرخه
    همچنین باید از ته وقتی پاتون رو از کلاچ برمیدارین تا سه سانت کلاچ درگیر نشه تا مطمئن بشین که وقتی پا میذارین روی کلاچ ,قبل از به تَه رسیدنِ پدال , دیسک و صفحه کاملاً از هم جدا میشند و دنده راحت جا میره وگرنه به مرور زمان دنده برنجیها که کار هم سرعت کردنِ دنده ها رو به عهده داره خورده میشه و کار به جائی میرسه که با وجود سالم بودن کلاچ دنده ها با صدا جا میره ( قرررر)

برایِ اطمینان از درست رگلاژ بودنِ کلاچ باید این دو آزمایش ساده رو انجام بدین
    1- ماشین روشن , پا تا آخر روی کلاچ , بزنین دنده یک , حالا بدون گاز دادن خیلی آرام پا رو بردارین .
    باید تا سه سانت کلاچ درگیر نشه یعنی اصلاً نباید صدای موتور تغییر کنه . این یعنی که سه سانت قبل از به ته رسیدنِ پدال , کلاچ کاملاً دیسک و صفحه رو جدا میکنه یعنی کلاچ خوب هست
    2- در یک خیابون خلوت با دنده دو برونید , بعدش همونطور که پاتون روی گاز هست با پای دیگه خیلی آرام روی پدالِ کلاچ فشار بدین.
    باید تا حدود چهار سانت کلاچ اصلاً عمل نکنه . اگر خیلی کمتر از چهار سانت کلاچ عمل میکنه پس کلاچ خیلی بالا تنظیم شده و ممکنه به بلبرینگ کلاچ صدمه بزنه .
    اگر این دو تست انجام شد یعنی کلاچ درست رگلاژ هست
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 15-03-2014 at 16:05. دليل: تصحیح

15. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوستان عزیز جواب منم بدن لطفا فقط تشکر ازم زدین؟؟؟جنس و مدل باطری که انداختم خوبه؟؟؟؟و فرق بین باطریهای اسیدی و اتمی در چی هست؟؟؟؟این باطری نمیخوابه؟؟؟؟یعنی خالی نمیکنه؟؟؟ممنونم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •