یه کم جلو هواپیما رو بردم بالا تا همون فلر رو انجام بدم
استال شد و افتاد زمین و همه مسافرا مردن و تموم
اگر شما بتونید ارتفاع مناسب رو موقع فلیر کردن لحاظ کنید و در این لحظه استال کنید؛ یک فرود عالی خواهید داشت. البته FSP برای این استال از شما پوینت کم میکنه ولی در حقیقت این فرود خیلی نرم و عالی هستش.
همچنین وقتی بوق استال زده میشه شما استال نمیکنید. این بوق حدود 5 نات بالای استال هست. برای همین یهو تا بوق زده شد عکس العمل نشون ندین.
سلام
یه مشکل جدید پیدا کردم
یکی اینکه از وقتی ACCC رو نصب کردم و شاید فالو می رو دیگه توی progressive taxi روشن میشه ولی فلش های زرد دیگه نمیان و منم نمی تونم گیت رو پیدا کنم
یکی دیگه هم با اینکه تصویرم رونتر از قبل شده ولی کیفیتش پایین اومده البته در بعضی چیزا همه تنظیمارو هم تا آخر بالا می برم خیلی تغییر نمی کنه!!!
یعنی مثلا چراغ های باند رو بد شکل و مربعی نشون میده چکار کنم
ممنون
مشکل نشون ندادن فلش ها با تنظیم درست حل میشه. شما باید تنظیمات درست رو اعمال کنید و همچنین DirectX 10 رو خاموش کنید.
در مورد اون نورها هم مشکل میتونه از نصب پک ها باشه. این فایلها رو در مسیر Texture بریزید. احتمالا درست میشه:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تنظیم رادر با کلید های 0 و اینتر نام پد هست که در لبتاپ این کار رو که می کنیم کلید 0 صفحه رو عوض می کنه من نتونستم رادر رو تنظیم کنم و فقط با تریم بالا و پایین میرم
اگر لپتابتون Num Lock داره خاموشش کنید.