تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 373 از 607 اولاول ... 273323363369370371372373374375376377383423473 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,721 به 3,730 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

من یه کم با این سسنا و... کار کردم اونا رو بلدم فقط گفتم تنها مشکل من با آی ال اس هست همین
    من با اون سسنا پرواز میکردم خوب بود ولی خیلی سرعتش کم بود
    از رامسر تا رشت رفتم اینقدر خسته شدم که اصلا دنبالش نرفتم درکل کار با اونا رو بلدم به غیر از آی ال اس
    میگم خیلی بیاد و داوطلب بشه یه پرواز قشنگ و کوتاه رو فیلم بگیره بزاره ما هم استفاده کنیم بلگه تونستم یه کاری بکنم
    باز هم ممنون از شما

اگه نباشه جاش خالی می مونه 33505775's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

1

بردیم دیگه ما اینیم...
    باید fsP 727 رو تو لیستش داشته باشه.

---------- Post added at 09:26 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------

منم از این مشکلات زیاد دارم اما نفهمیدم فریم ریت FS میاد پایین یا سرعت هواپیما ؟ یا هردو ؟

فریم ریت که معمولیه مال منم یکم پایین میاد.
    یک سوالی داشتم شما اصلا مثل من نیستی چون برای من اصلا acc یا حتی sp1 هم نیست چرا به خاطر بعضیا یک Cd بهش قرض دادم هنوز نیاورده و گرنه من acc را داشتم حالا باید تا سال تحصیلی صبر کنم
    اون عکس هایی که شما نشون دادی وضعت خیلی بهتر از منه چون که عقبه های بین خلبا و کمک خلبان برای من سیاهند راستی تو پروفایلم اون سن واقعی منه من تو راهنماییم ولی مدرسه مون یک کلاس علوم هوایی داری و در 4 ترم کلاس های اضافی که می تونیم بعد از ظهر بمونیم با 2004 یاد می ده اونم بصورت کاملا اصتلاحی من که فقط ترم اول تونستم برم بقیه ترم ها مال سال دیگه راهنمایی زبان برج مراقبت هم یاد می دن البته من قبلش از یمک از دوستانم شبیه ساز را می شناختم اگر گفتین چه جوری با این تاپیک آشنا شدم من اصلا برای دیدن یک لینک در سال پیش تو p30world عضو شدم اما دنبال کرک acc با این جا آشنا شدم

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض 1

من یه کم با این سسنا و... کار کردم اونا رو بلدم فقط گفتم تنها مشکل من با آی ال اس هست همین
    من با اون سسنا پرواز میکردم خوب بود ولی خیلی سرعتش کم بود
    از رامسر تا رشت رفتم اینقدر خسته شدم که اصلا دنبالش نرفتم درکل کار با اونا رو بلدم به غیر از آی ال اس
    میگم خیلی بیاد و داوطلب بشه یه پرواز قشنگ و کوتاه رو فیلم بگیره بزاره ما هم استفاده کنیم بلگه تونستم یه کاری بکنم
    باز هم ممنون از شما
    خوب پس.. من فکر کردم یک دفعه رفتی رو 747 !
    رامسر تا رشت خوبه که خیلی زیاد نیست یادت باشه خلبان باید با حوصله باشه
    فرض کن اون خلبان و کاپیتان عزیز بعد از 10 ساعت بلکه بیشتر نگاه کردن به آلات پروازی و... در کل پرواز" باید هواسشون رو برای لند جمع کنند و با دقت رو زمین بشینند. خودت یه لحظه فرض 10 ساعتتتتتتت بشینی همش و... خودت میدونی دیگه!
    فیلم که زیاده نیاز به رکورد نداره. 1 سرچ کوچیک تو you!!tube بکنید کلیپ های زیادی رو خواهید دید.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

خیلی ممنون از شما
    اون یوتیوب رو میرم ببینم چیزی پیدا میکنم
    باز هم ممنون

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

من از 737خوشم میاد ولی کار کردن با اونو بلد نیستم من اون آموزش فلایت اسکول رو خوندم همین
    الان میرم یه فرود اضطراری انجام میدم ببینم چی میشه
    در مورد اون موتور ممئنم که خود اف اس پی خاموش کرده بود چون هر کاری کردم با اون دکمه اون پایینه روشن کنم نمیشد
    وقتی هواپیما از باند خارج شد اون آدرنالین اومد
    خوب دیگه حقشونه باید خلبان تحمل کنن

---------- Post added at 07:28 PM ---------- Previous post was at 07:26 PM ----------

راستی موقع فرو اضطراری هر جا بشینم اشکالی نداره؟
    من دوست دارم نوک کوه فرود بیام
    ببین اگر Gear Warning رو بزنی و چرخها باز نشه میتونی بدون چرخ هم لندینگ کنی. البته قبلش بنزینهاتو مصرف کنی.
    در ضمن نشستن توی زمین خاکی با 747 (با FSP) خیلی سخته. چه برسه روی کوه. آخه مرد مومن حداقل ارتفاع رو زیاد کن ملت توی بیهوشی بمیرن. نه اینکه بزنی به کوه همه کباب بشن.

شما با اون کلید به تنهایی نمیتونید هواپیما رو روشن کنید.
    پروسه ی کاملی داره که البته توی 747 خود شبیه ساز به زدن 2 کلید خلاصه شده. اما میتونی از کلیدهای Ctrl+E برای روشن شدن خودکار استفاده کنید.
    اگر FSP گزینه ی Failureش خاموش باشه دیگه به موتورها کاری نداره. کلا پروازها بدون مشکل میشن.
    اگر بتونم یک فیلم فرود ILS با 737 میزارم.

6. این کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

خیلی خیلی ممنون
    حتما حتما بزار
    من که اعصابم خوردشده
    تا باند رسیدم
    یه کم جلو هواپیما رو بردم بالا تا همون فلر رو انجام بدم
    استال شد و افتاد زمین و همه مسافرا مردن و تموم

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    یه مشکل جدید پیدا کردم
    یکی اینکه از وقتی ACCC رو نصب کردم و شاید فالو می رو دیگه توی progressive taxi روشن میشه ولی فلش های زرد دیگه نمیان و منم نمی تونم گیت رو پیدا کنم
    یکی دیگه هم با اینکه تصویرم رونتر از قبل شده ولی کیفیتش پایین اومده البته در بعضی چیزا همه تنظیمارو هم تا آخر بالا می برم خیلی تغییر نمی کنه!!!
    یعنی مثلا چراغ های باند رو بد شکل و مربعی نشون میده چکار کنم
    ممنون

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یه مشکل دیگه برا اونای که با کیبورد کار می کنند
    تنظیم رادر با کلید های 0 و اینتر نام پد هست که در لبتاپ این کار رو که می کنیم کلید 0 صفحه رو عوض می کنه من نتونستم رادر رو تنظیم کنم و فقط با تریم بالا و پایین میرم

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

یه کم جلو هواپیما رو بردم بالا تا همون فلر رو انجام بدم
    استال شد و افتاد زمین و همه مسافرا مردن و تموم
    اگر شما بتونید ارتفاع مناسب رو موقع فلیر کردن لحاظ کنید و در این لحظه استال کنید؛ یک فرود عالی خواهید داشت. البته FSP برای این استال از شما پوینت کم میکنه ولی در حقیقت این فرود خیلی نرم و عالی هستش.
    همچنین وقتی بوق استال زده میشه شما استال نمیکنید. این بوق حدود 5 نات بالای استال هست. برای همین یهو تا بوق زده شد عکس العمل نشون ندین.
    سلام
    یه مشکل جدید پیدا کردم
    یکی اینکه از وقتی ACCC رو نصب کردم و شاید فالو می رو دیگه توی progressive taxi روشن میشه ولی فلش های زرد دیگه نمیان و منم نمی تونم گیت رو پیدا کنم
    یکی دیگه هم با اینکه تصویرم رونتر از قبل شده ولی کیفیتش پایین اومده البته در بعضی چیزا همه تنظیمارو هم تا آخر بالا می برم خیلی تغییر نمی کنه!!!
    یعنی مثلا چراغ های باند رو بد شکل و مربعی نشون میده چکار کنم
    ممنون
    مشکل نشون ندادن فلش ها با تنظیم درست حل میشه. شما باید تنظیمات درست رو اعمال کنید و همچنین DirectX 10 رو خاموش کنید.
    در مورد اون نورها هم مشکل میتونه از نصب پک ها باشه. این فایلها رو در مسیر Texture بریزید. احتمالا درست میشه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تنظیم رادر با کلید های 0 و اینتر نام پد هست که در لبتاپ این کار رو که می کنیم کلید 0 صفحه رو عوض می کنه من نتونستم رادر رو تنظیم کنم و فقط با تریم بالا و پایین میرم
    اگر لپتابتون Num Lock داره خاموشش کنید.

11. این کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون عزیز اتفاقا dx10 روشنه
    فقط در مورد لپتاپ اگه نام لاک خاموش کنم کلیدها عوض می شن دیگه بجا اینتر کاکپیت باز می کنه
    دمتون گرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •