متاسفانه system restore سیمز که چه عرض کنم ، تمامی سیوهای نرم افزار ها رو به عقب بر میگردونه معمولا
باید قبلش ازش backup میگرفتی
متاسفانه system restore سیمز که چه عرض کنم ، تمامی سیوهای نرم افزار ها رو به عقب بر میگردونه معمولا
باید قبلش ازش backup میگرفتی
سلام میخواستم بدونم
کدی وجود داره که level شغلشونو به اخرین level برسونه؟
راستی وقتی بچه بدنیا میاد و بزرگ میشه نمیشه صداشو تغییر بدیم؟
ای داد بی داد ...
خاک وچوک شدیم که !!!!
نمیدونســـــــــــــــتم!! !![]()
یک کد بود ، ولی من خودم امتحانش کردم جواب نداد
نه نمیشه![]()
سلام. من یه سوال داشتم!
من سیمز 3 دارم و میخوام از اینترنت وسایل و مو و این چیزا دانلود کنم و بریزم تو بازی. دانلود که کردم هر کاری می کنم نمیتونم اونارو وارد بازی کنم! تو فایل دانلودش میزارم نمیشه! میرم از لانچر اینستال کنم میبینم چیزی نیست که من نصبش کنم.
این برنامه ی TS3InstallHelper رو هم دو بار دانلود کردم اما وقتی دارم نصبش می کنم یه ارور میده! لطفا راهنمایییم کنید. ممنون میشم.
ارور:
Error opening file for writing:
\Game\Bin\d3dx9_31.dll
[QUOTE=SEZAYESH;4950952]سلام
این یارو ها که با تفنگ همه چیو جمع میکنن
چه جوری میشه جلوشونو گرفت
=======
از جعبه ی هدایا No Bill رو برای یکی از سیمزها که بگیرید دیگه براشون قبض نمیاد.
مگی جان لطف کردند توضیح دادند
صفحه ی 233 یکی از صفحاتیه که می تونید این مورد رو ببینید
سلام
امروز میخوام بهترین پست توی این تاپیک رو ارائه بدم
Shift+Ctrl+C رو بزنید
سپس این کلمه رمز رو وارد کنید : testingcheatsenabled true
به فاصلهها دقت کنید
دکمه شیفت رو نگاه داشته سپس روی صندوق پستی تون کلیک کنید
یه سری گزینه میاد
گزینه اول : set career که برای انتخاب شغل و درجه آن است.
گزینه دوم: Force-NPC با این گزینه لیستی از مردم غیر عادی شهر (پلیس،دزد،پیتزا سرویس و ...) میاد که با انتخاب هر کدوم پس از چند لحظه اون فرد تو خونه شما خواهد بود. (دقّت کنید اگه اشتباهی گزینه محافظت از بچهها رو بزنید از اداره پلیس و دادگاه میان و بچه تون رو به زور از شما میگیرن- اگه بچه ناخواسته به دنیا اومده این کارو بکنین)
گزینه سوم: Make all happy که همه نیازها از بین میره ( اما دائمی نیست )
گزینه چهارم: Force Visitor که یه مهمون میاد خونه تون
گزینه پنجم: Make needs Static/Dynamic اگه Static بود و اونو بزنید همه نیازها به کلی از بین میره . اما اگه Dynamic بود و بزنید نیازها به حالت عادی بر میگرده
گزینه ششم: Make me know everyone که همه افراد شهر رو خواهید شناخت
گزینه هفتم: Make Friends for me که با کلی آدم دوست میشید
حالا به غیر از اینا هر نقطه از شهر با شیفت کلیک کنید و گزینه Teleport me here رو بزنید ، غیب شده و در اونجا ظاهر میشید
روی هر کس با شیفت کلیک کنید میتونی سنّ اون فرد رو زیاد کنی . روی افراد خانواده این کارو نکن پیر میشن.
البته همه خاصیتها رو نمیدونم اگه فهمیدین به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خبر بدین . ممنون
چرا کار رو سخت میکنید ؟
برو Options بازی - توی tab دوم - گزینه Enable aging رو غیر فعال کن ! دیگه هیچ وقت پیر نمیشن !
دوستان وقتی قبض رو پرداخت نمیکنی میان وسایلت رو میبرن راهی نیست قبض ها خودش پرداخت بشه!؟
البته بازم با اون کد فراموش نشدنی motherload پول بدست میاری ولی...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)