ظاهرا اکانت با رتبه ی 3000 اشانتیون باشه/
صفحه ی قبل خودش توضیح داده.
ظاهرا اکانت با رتبه ی 3000 اشانتیون باشه/
صفحه ی قبل خودش توضیح داده.
اکانت خودش رتبش از این پایین تره:خخخ 3500 هست فکر کنم
اقا ببخشید شوخی کردم غلط کردم ........ ....... ....... خوبه اصلا نمیفروشم خوبه دیگه ولم کنید![]()
ممنون
راستی این خخخخ یعنی چی اون انگلیسی هم یعنی چی من یه ذره بی سواتم![]()
Best Move:بهترین حرکت
:خخخخخ :وقتی میخندین صدایی که از گلوتون بیرون میاد:خ خ خ خ!
اها اره BEST MOVE رو میدونستم معنیش چی میشه اخه تو پسته قبلیت یکم بدجور نوشته بودی نتونستم بخونم
اونم اهاااااااااااااااااااااا حالا فهمیدم
یه چیز دیگه این S2A که تو اون پست نوشته بودی یعنی چی
اولن سرور2
دومن یادم رفت سرور رو بگم
سومن به نظرم اینجا جای خوبی باشه اگه کسی خواست اکانت بفروشه(نظر منه)-البته من تاپیکی با این عنوان هم ندیدم
چهارمن به نظر میرسه شما پرفشنالی پس حتمن میدونی چطور بفهمی که سرور از کی شروع شده وچقدر ازش گذشته
راستی شما که انقدر از اکانت فروشی و اکانتهای در پیت ما بدت میاد چرا پرسیدی کدوم سرور؟
خوب اینجا که انجمن مخصوص تراوین نیست یه تاپیک داره برای بحث های توی بازیسومن به نظرم اینجا جای خوبی باشه اگه کسی خواست اکانت بفروشه(نظر منه)-البته من تاپیکی با این عنوان هم ندیدم
اولا اینکه پروفشنال بودن به تعداد پست ربط داره من یه اکانت دیگه هم دارم که 1000 تا پست داره حالا این چه ربطی داره به فهمیدن زمان سرور؟؟دوما که خودتونم میگین سرورو یادتون رفته بگین خوب من از کجا بفهمم زمان سرورو؟؟چهارمن به نظر میرسه شما پرفشنالی پس حتمن میدونی چطور بفهمی که سرور از کی شروع شده وچقدر ازش گذشته
خوب اگه سروری مثل سرور 7 بود اکانت فوق العاده درپیت میشد اگه سرور 3 بود معمولی میشد!خوب کسی میخواد اکانتشو بفروشه نباید اسم سرورو بگه؟؟راستی شما که انقدر از اکانت فروشی و اکانتهای در پیت ما بدت میاد چرا پرسیدی کدوم سرور؟
من روم در کل بیشتر به اون دوستمون سکوریتی بود که تا الان 2 بار اکانت رتبه 3000 رو گذاشته برای فروش:P
ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااه نشد دیگه من که گفتم دیگه بسه ضمنا سکوریتی نه سکواریتی یعنی امنیتی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)