من هم قاسم آبادم ولی هنوزم دارم حال می کنم تا اینجا شده حدود 19 ساعت و 20 دقیقه
دیگه ویندوز کم آورد نتونست مقدار دانلود رو تو کانکشن درست نشون بده.
فقط به مدت کانکشن توجه کنید. مقدار رو قاط زده
با یه حساب سر انگشتی تا حالا 13 گیگ دانلود کردم![]()
من هم قاسم آبادم ولی هنوزم دارم حال می کنم تا اینجا شده حدود 19 ساعت و 20 دقیقه
دیگه ویندوز کم آورد نتونست مقدار دانلود رو تو کانکشن درست نشون بده.
فقط به مدت کانکشن توجه کنید. مقدار رو قاط زده
با یه حساب سر انگشتی تا حالا 13 گیگ دانلود کردم![]()
دوستانی که گرفتن لطفا بگن اینترنت مخابرات هزینه اولیه اش چقدر در میاد؟!
بعد 256 همون 12500 در ماه هستش دیگه؟
چون یکی از دوستان دقیق نمی دونست اما میگفت سالی 100 تومن هم باید اضافه بدی!!
این مخابرات واسه تنظیمات مودم برگه ی راهنمایی چیزی میده یا باید مودم رو واسه تنظیم ببرم؟! یا اصلا یکی رو میفرستن واسه تنظیم مودم؟!
Last edited by mohammadjavadvh; 25-01-2011 at 03:09.
اولیه ندارهدوستانی که گرفتن لطفا بگن اینترنت مخابرات هزینه اولیه اش چقدر در میاد؟!
بعد 256 همون 12500 در ماه هستش دیگه؟
چون یکی از دوستان دقیق نمی دونست اما میگفت سالی 100 تومن هم باید اضافه بدی!!
این مخابرات واسه تنظیمات مودم برگه ی راهنمایی چیزی میده یا باید مودم رو واسه تنظیم ببرم؟! یا اصلا یکی رو میفرستن واسه تنظیم مودم؟!
آره 12900
شایعست
کانفیگ مودم مشابه شاتل و صبانت.
من از اینترنت پیشگامان استفاده میکنم امروز تلفن منزل زنگ خورد یه پیغام پخش میشد که میگفت مرکز پیروزی میتواند به شما adsl مخابرات ارائه کند یعنی بدبخت شدم رفت...
چون میگن وقتی مخابرات بتونه این اینرنتشو به کسی بده یعنی خط تلفن من فیبر نوری یا هانت شده و دیگه من نمیتونم از شرکتهای خصوصی اینترنت بگیرم و مجبورم فقط از adsl مخابرات استفاده کنم ایا این خبر درسته؟
یعنی رقابت بین شرکتهای اینترنت خصوصی با این همه سابقه کشک و مخابرات خلاف قانون خصوصی سازی ما رو میخواد مجبور به خرید اینترنت از خودش بکنه؟
نه عزیزم روی سیم مسی میدن به اینترنت شما کاری نداره، اما از طرفی چون مخابرات حجم دانلود نامحدود داره واسه کسایی که دانلود زیادی دارن ایده آل و واقعا بقیه شرکت ها توی نامحدود نمی تونن با قیمت مخابرات رقابت کنن! از طرفی کسی که دانلود نداره و فقط سرعت می خواد شرکتی ها بهترن! چون پهنای باندشون رو تقریبا باز کردن و شما مثلا با سرویس 128 کیلو بیت میتونی سرعت 2 مگا بیت رو هم با اونها تجربه کنی! اما دانلود زیاد نمیتونی بکنی! یعنی 4 تا فیلم دانلود کنی حجمی که واسه یه ماهت هستش توی نصف روز تموم میشه! اما میگم اگه فقط سرعت بخوای و دانلود زیاد نداشته باشی شرکتی ها خیلی بهتره!
برای من هم این پیغام اومد اما چند وقتیه که مخابرات روی خطوط معمولی هم اینترنت میده یعنی اینکه شما میتونی همچنان از شرکت های خصوی مثل همین پیشگامان استفاده کنی.
سلام.دوست عزیز واسه اینکه سرعت بالای 128 بدن یه نامه از شرکت کافیه؟ چون من واسه خونه میخوام.
بعد بفرمایید که سرعت های 512 و 1 مگ هم نامحدود میدن؟
تقریبا 7-8 روز هست که اینترنت من دچار مشکل شده. هر 4-5 دقیقه چراغ ADSL مودم خاموش میشه، بعد شروع میکنه به چشمک زدن و وصل میشه دوباره. عملا من نمی تونم استفاده کنم از اینترنت. من 4-5 سال هست ADSL دارم و هیچ وقت همچین مشکلی نداشتم. واقعا موندم چیکار کنم. لطفا راهنماییم کنید
ممنونم.
مشهد- سجاد-صبانت
شركت مخابرات الان داره روي كليه شماره تلفن هاي مشهد (چه مسي و چه فيبر نوري) ADSL با حجم دانلود نامحدود ارائه مي كنه.
Last edited by عليرضا خان; 29-01-2011 at 11:30.
ولي بدي اش اينه كه سرعت بالاتر از 128 به كاربران خانگي نميدن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)