تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.

راي دهنده
434. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 373 از 551 اولاول ... 273323363369370371372373374375376377383423473 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,721 به 3,730 از 5503

نام تاپيک: Adsl/ شهر مشهد

کاربر فعال انجمن تبلت IceLord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

من هم قاسم آبادم ولی هنوزم دارم حال می کنم تا اینجا شده حدود 19 ساعت و 20 دقیقه

دیگه ویندوز کم آورد نتونست مقدار دانلود رو تو کانکشن درست نشون بده.

فقط به مدت کانکشن توجه کنید. مقدار رو قاط زده

با یه حساب سر انگشتی تا حالا 13 گیگ دانلود کردم

2. این کاربر از IceLord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستانی که گرفتن لطفا بگن اینترنت مخابرات هزینه اولیه اش چقدر در میاد؟!
    بعد 256 همون 12500 در ماه هستش دیگه؟
    چون یکی از دوستان دقیق نمی دونست اما میگفت سالی 100 تومن هم باید اضافه بدی!!

این مخابرات واسه تنظیمات مودم برگه ی راهنمایی چیزی میده یا باید مودم رو واسه تنظیم ببرم؟! یا اصلا یکی رو میفرستن واسه تنظیم مودم؟!
    Last edited by mohammadjavadvh; 25-01-2011 at 03:09.

آخر فروم باز mojtabaalemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستانی که گرفتن لطفا بگن اینترنت مخابرات هزینه اولیه اش چقدر در میاد؟!
    بعد 256 همون 12500 در ماه هستش دیگه؟
    چون یکی از دوستان دقیق نمی دونست اما میگفت سالی 100 تومن هم باید اضافه بدی!!

این مخابرات واسه تنظیمات مودم برگه ی راهنمایی چیزی میده یا باید مودم رو واسه تنظیم ببرم؟! یا اصلا یکی رو میفرستن واسه تنظیم مودم؟!
    اولیه نداره
    آره 12900
    شایعست
    کانفیگ مودم مشابه شاتل و صبانت.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من از اینترنت پیشگامان استفاده میکنم امروز تلفن منزل زنگ خورد یه پیغام پخش میشد که میگفت مرکز پیروزی میتواند به شما adsl مخابرات ارائه کند یعنی بدبخت شدم رفت...
    چون میگن وقتی مخابرات بتونه این اینرنتشو به کسی بده یعنی خط تلفن من فیبر نوری یا هانت شده و دیگه من نمیتونم از شرکتهای خصوصی اینترنت بگیرم و مجبورم فقط از adsl مخابرات استفاده کنم ایا این خبر درسته؟
    یعنی رقابت بین شرکتهای اینترنت خصوصی با این همه سابقه کشک و مخابرات خلاف قانون خصوصی سازی ما رو میخواد مجبور به خرید اینترنت از خودش بکنه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من از اینترنت پیشگامان استفاده میکنم امروز تلفن منزل زنگ خورد یه پیغام پخش میشد که میگفت مرکز پیروزی میتواند به شما adsl مخابرات ارائه کند یعنی بدبخت شدم رفت...
    چون میگن وقتی مخابرات بتونه این اینرنتشو به کسی بده یعنی خط تلفن من فیبر نوری یا هانت شده و دیگه من نمیتونم از شرکتهای خصوصی اینترنت بگیرم و مجبورم فقط از adsl مخابرات استفاده کنم ایا این خبر درسته؟
    یعنی رقابت بین شرکتهای اینترنت خصوصی با این همه سابقه کشک و مخابرات خلاف قانون خصوصی سازی ما رو میخواد مجبور به خرید اینترنت از خودش بکنه؟
    نه عزیزم روی سیم مسی میدن به اینترنت شما کاری نداره، اما از طرفی چون مخابرات حجم دانلود نامحدود داره واسه کسایی که دانلود زیادی دارن ایده آل و واقعا بقیه شرکت ها توی نامحدود نمی تونن با قیمت مخابرات رقابت کنن! از طرفی کسی که دانلود نداره و فقط سرعت می خواد شرکتی ها بهترن! چون پهنای باندشون رو تقریبا باز کردن و شما مثلا با سرویس 128 کیلو بیت میتونی سرعت 2 مگا بیت رو هم با اونها تجربه کنی! اما دانلود زیاد نمیتونی بکنی! یعنی 4 تا فیلم دانلود کنی حجمی که واسه یه ماهت هستش توی نصف روز تموم میشه! اما میگم اگه فقط سرعت بخوای و دانلود زیاد نداشته باشی شرکتی ها خیلی بهتره!

7. این کاربر از mohammadjavadvh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

برای من هم این پیغام اومد اما چند وقتیه که مخابرات روی خطوط معمولی هم اینترنت میده یعنی اینکه شما میتونی همچنان از شرکت های خصوی مثل همین پیشگامان استفاده کنی.

پروفشنال mohsenslr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آره
    قدس 5 روز

میری شاتل درخواست تخلیه پورت میدی . 1 روز

مودما همه باهاش کار میکنن من یک tp link دارم تا حالا هم از صبانت میگرفتم و بعدشم شاتل الانم مخابرات
    هزینه اولیه نداره .
    13 فقط میدی 1 ماه نامحدود 256 با سرعت دانلود 30 والسلام .

نه باید اداری بشی .
    سلام.دوست عزیز واسه اینکه سرعت بالای 128 بدن یه نامه از شرکت کافیه؟ چون من واسه خونه میخوام.
    بعد بفرمایید که سرعت های 512 و 1 مگ هم نامحدود میدن؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تقریبا 7-8 روز هست که اینترنت من دچار مشکل شده. هر 4-5 دقیقه چراغ ADSL مودم خاموش میشه، بعد شروع میکنه به چشمک زدن و وصل میشه دوباره. عملا من نمی تونم استفاده کنم از اینترنت. من 4-5 سال هست ADSL دارم و هیچ وقت همچین مشکلی نداشتم. واقعا موندم چیکار کنم. لطفا راهنماییم کنید
    ممنونم.

مشهد- سجاد-صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه عليرضا خان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شركت مخابرات الان داره روي كليه شماره تلفن هاي مشهد (چه مسي و چه فيبر نوري) ADSL با حجم دانلود نامحدود ارائه مي كنه.
    Last edited by عليرضا خان; 29-01-2011 at 11:30.

اگه نباشه جاش خالی می مونه عليرضا خان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ولي بدي اش اينه كه سرعت بالاتر از 128 به كاربران خانگي نميدن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •