بازم خوبه جوابتو دادن.. ما که زنگ میزینم...انگار نه انگار..
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بازم خوبه جوابتو دادن.. ما که زنگ میزینم...انگار نه انگار..
سرعت سرویس من! (256 - پارس آنلاین )
![]()
دوستانی که می خواهند سرعت خودشان را تست کنند از سایت زیر فیلم زندگی شیرین را دانلود کنید تا سرعت واقعی معلوم شود لینک تست شده واز سرعت بالایی برخوردار است.در ضمن توجه کنید که اندیشه بعضی وقت ها این کلک را میزنه که از مخابرات نیست. شما فایل را بگذارید تا 10 میگ دانلود شود اگر سرعت شما بر روی همان سرعت ماند که هیچ ولی اگر به روی 20سقوط کرد دیگه...........(الان خط727به همین صورت است که بعد از6 و7 میگ دانلود با سرعت90تا100بر روی 20 سقوط میکند)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سرعت دانلود من که از 10 کیلوبایت بالاتر نمیره!دوستانی که می خواهند سرعت خودشان را تست کنند از سایت زیر فیلم زندگی شیرین را دانلود کنید تا سرعت واقعی معلوم شود لینک تست شده واز سرعت بالایی برخوردار است.در ضمن توجه کنید که اندیشه بعضی وقت ها این کلک را میزنه که از مخابرات نیست. شما فایل را بگذارید تا 10 میگ دانلود شود اگر سرعت شما بر روی همان سرعت ماند که هیچ ولی اگر به روی 20سقوط کرد دیگه...........(الان خط727به همین صورت است که بعد از6 و7 میگ دانلود با سرعت90تا100بر روی 20 سقوط میکند)
پارس آنلاین : 256
بابا من از قبل عید، شبا که سرعت نداشتم! سرعتم در حد دیال آپ بود.
بعد عید دیگه روزا هم سرعتم بالای 20-30 نمیاد تازه اونم با نوسان شدید
پینگ هم که دیگه داره رکورد میزنه! زیر 400 نمیاد!!!
شما هم اگه 552 هستی، بهتر همونجا بمونی! اینجا حلوا نمیدن بخدا
ممنون رفیق...
چی بگم والله ما n تا فایل از راپید اماده دانلود کرده بودیم، اینم وضعه ما... با اکانتم از 10 تا بالاتر نمیره
میشه بگین فایلای تورنتو از کدوم سایت میگیرین، با تورنت زیاد اشنا نیستم
روزها سرعت 6 کیلوبیت در ثانیه، شب ها سرعت دانلود 3 کیلوبیت در ثانیه!
پارس وی ( پارس آفلاین ) 128kbps خط 727
مشکل پارس آفلاین پهنای باند مخابرات هست که در حال پیگیری میباشد همچنین اینکه گفته شده بود از امروز فیبر نوری به حالت اول بر میگردد که نمیدانم درست شده یا نه ولی همچنان مشکل با پهنای باند ادامه دارد.
موافقم.. دقیقا همین حالت هست برای دانلود...
من در تاریخ 2/5 درخواست دادم البته هنوز هم وصل نکردن
میخواستم بدونم یک ماه اشتراک از کی حساب میشه ؟
از 2/5 یا روزی که وصل کردن
بچه ها بیرک راس میگه...منم با تورنت سرعتم بالای 130-140 ه/// البته یکی دو شبه...نمیدونم بیرک چیکار میکنه که سرعتش تا 200 هم میره...واسه من که تاحالا به 200 صعود نکرده...
بیرک جان میتونی تنظیمات Bandwidth یو تورنتت رو واسم پ خ کنی یا همینجا بزاری بقیه هم استفاده کنن...دمت گرم...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)