کلا فلسفه داستان همینه !!! قراره این بچه ها بدون بزرگ تر هاشون با سختی ها مواجه بشن .. بعدشم این مادارا الان با این هاشیراما خیلی فرق نداره .. هر دوتاشون نامیرا هستن و برای هم کافی !!!ناروتو چرا باید چنین قدرت هایی رو بفرسته خونشون؟!من جمله پدرش؟!و دوست صمیمیش ؟؟!!
فقط شما 4 تا کاگه رو حساب نکن !!
با اینکه از ساسکه خوشم نمیاد ولی اون هم برای خودش خیلی هستش !!
لرد اوروچیمارو هم به کنار که خودش برای یه دهکده کونوها کافی بود !!!!
موقعی که ایتاچی زنده شد و ناروتو دیدش و ایتاچی گفت من میرم دنبال استفاده کننده ادو تنسی .. ناروتو چی بهش گفت ؟ ؟ " (( گفت نه !! من خودم جنگ رو تموم می کنم که ایتاچی بهش گفت خوب نیست که همه کارها رو خودت بکنی .. این کار رو به من بسپر .. قرار نیست وقتی هوکاگه شدی مردم بشناسنت .. وقتی که مردم کامل شناختنت هوکاگه واقعی میشی !!! ))
از این رینگانش که تا الان زیاد استفاده نکرده و فقط بیجو های مرده رو باهاش زنده کرده .. تازه رینگان دلیلی بر قدرتمند شدن اوبیتو در حد ناگاتو یا دانای کل نمیشه .. رینگان اوبیتو فقط برای زنده کردن مادارا ( با تکنیک اصلی ناگاتو )هستش تا جیوبی رو مهر کنه و گنجوتسوی نهایی رو اجرا کنه وگرنه تا الان که داره کتک می خوره و از رینگانش هم چیزی ندیدیم .. یه شینرا تنسه هم نزده تا الان !!!اوبیتو موقع جنگ با میناتو تا جایی که یادمه ریننگان نداشت
به نظر من که اینها تا جنگ میرن ولی برمیگردن به همون جایی که تعلق دارن !! بابا خداییش همین جوری توازن قوا بهم ریخته هستش دیگه این چهار تا اضافه بشن نامردی هستش در حق مادارا و اوبیتو...
این جیوبی تا الان فقط داشته چاکراش رو به مادارا و اوبیتو منتقل می کرده و بجز چندتا بیجو بمب کار دیگه ای نکرد !!! کار زیادی هم فکر نکنم ازش بر بیاد فقط برای مهرکردنش فکر کنم به مشکل بخورن که ناروتو احتمالا یه مهر قوی تر از اونی که به کیوبی زد بهش می زنه .. مهر چی بود .. اهان ریکودو !!! تا جایی که یادمه مهر کیوبی تو بدن ناروتو اولش یه چیز دیگه بود ( یه مهر بود که یوندایمه زد و جیرایا مهر رو تقویت کرد هر چی بود ریکودو نبود و فکر کنم مهر 8 تیگرام ( یا یه همچین چیزی بود ))) ولی بعدش با قدرت ناروتو به مهر ریکودو عوض شد !!!!درضمن یه قدرت مهم رو فراموش کردی : جوبی!
سورپرایز میناتو به ناروتو هم احتمالا کتاب مهر هاش هستش که از خاندان اوزوماکی به یادگار مونده یا شاید یه عروسک و عکس از ننه اش !!!