تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 373 از 416 اولاول ... 273323363369370371372373374375376377383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,721 به 3,730 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

ناروتو چرا باید چنین قدرت هایی رو بفرسته خونشون؟!من جمله پدرش؟!و دوست صمیمیش ؟؟!!
    کلا فلسفه داستان همینه !!! قراره این بچه ها بدون بزرگ تر هاشون با سختی ها مواجه بشن .. بعدشم این مادارا الان با این هاشیراما خیلی فرق نداره .. هر دوتاشون نامیرا هستن و برای هم کافی !!!
    فقط شما 4 تا کاگه رو حساب نکن !!
    با اینکه از ساسکه خوشم نمیاد ولی اون هم برای خودش خیلی هستش !!
    لرد اوروچیمارو هم به کنار که خودش برای یه دهکده کونوها کافی بود !!!!
    موقعی که ایتاچی زنده شد و ناروتو دیدش و ایتاچی گفت من میرم دنبال استفاده کننده ادو تنسی .. ناروتو چی بهش گفت ؟ ؟ " (( گفت نه !! من خودم جنگ رو تموم می کنم که ایتاچی بهش گفت خوب نیست که همه کارها رو خودت بکنی .. این کار رو به من بسپر .. قرار نیست وقتی هوکاگه شدی مردم بشناسنت .. وقتی که مردم کامل شناختنت هوکاگه واقعی میشی !!! ))

اوبیتو موقع جنگ با میناتو تا جایی که یادمه ریننگان نداشت
    از این رینگانش که تا الان زیاد استفاده نکرده و فقط بیجو های مرده رو باهاش زنده کرده .. تازه رینگان دلیلی بر قدرتمند شدن اوبیتو در حد ناگاتو یا دانای کل نمیشه .. رینگان اوبیتو فقط برای زنده کردن مادارا ( با تکنیک اصلی ناگاتو )هستش تا جیوبی رو مهر کنه و گنجوتسوی نهایی رو اجرا کنه وگرنه تا الان که داره کتک می خوره و از رینگانش هم چیزی ندیدیم .. یه شینرا تنسه هم نزده تا الان !!!

به نظر من که اینها تا جنگ میرن ولی برمیگردن به همون جایی که تعلق دارن !! بابا خداییش همین جوری توازن قوا بهم ریخته هستش دیگه این چهار تا اضافه بشن نامردی هستش در حق مادارا و اوبیتو...

درضمن یه قدرت مهم رو فراموش کردی : جوبی!
    این جیوبی تا الان فقط داشته چاکراش رو به مادارا و اوبیتو منتقل می کرده و بجز چندتا بیجو بمب کار دیگه ای نکرد !!! کار زیادی هم فکر نکنم ازش بر بیاد فقط برای مهرکردنش فکر کنم به مشکل بخورن که ناروتو احتمالا یه مهر قوی تر از اونی که به کیوبی زد بهش می زنه .. مهر چی بود .. اهان ریکودو !!! تا جایی که یادمه مهر کیوبی تو بدن ناروتو اولش یه چیز دیگه بود ( یه مهر بود که یوندایمه زد و جیرایا مهر رو تقویت کرد هر چی بود ریکودو نبود و فکر کنم مهر 8 تیگرام ( یا یه همچین چیزی بود ))) ولی بعدش با قدرت ناروتو به مهر ریکودو عوض شد !!!!
    سورپرایز میناتو به ناروتو هم احتمالا کتاب مهر هاش هستش که از خاندان اوزوماکی به یادگار مونده یا شاید یه عروسک و عکس از ننه اش !!!

2. 4 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

اوبیتو که چیزی بلد نیست ..
    الان بهزاد صداش در میاد

قدرت های جوبی و مادارا و اوبیتو بالا هست ولی بیایم حساب کنیم یکبار که جوبی رو لت و پار کردن اوبیتو هم که کاکاشی حالش رو گرفت و دیگه فقط حرف میزنه میمونه مادارا و الان قدرت برتر اون جبهه هست فراموش نشه که کل ارتش و چاکرای کیوبی و کاگه های حاضر و... بازم حریفش نشدن فقط یکی کاگه های قبل هستن یکی هم خود هاشیراما که ممکنه جلوش حرفی داشته باشن

یه چیزی به ذهنم رسید دیدیم که میناتو مثل الان ناروتو چاکرا شناسی بلده از طرفی کلی جوتسو بلده بخصوص مهر کردن های اوزوماکی رو که میتونه انتقال بده به ناروتو! ممکنه سورپرایزی که میگه همین باشه میناتو را کیشیموتو رساند!

4. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

اگه کیشی کاری کنه که ناروتو اینا رو به جنگ راه نده داستان دیگه بیش از حد مسخره میشه و صدای همه در میاد.جنگیدن اینا در کنار ناروتو یه چیز حتمیه از نظرم.تنها کسی که ممکنه ناروتو راش نده اوروچیمارو - ساما هست!
    توی جنگ هم به نظرم جوبی و مادارا هنوز خودشونو کامل نشون ندادن وسوپرایز های زیادی تو آستین دارن.
    اون زامبی ها هم ناروتو دلیل اصلی ناراحتیش این بود که برخلاف خواستشون میجنگیدن ولی این 4 تا خودشون میخوان که بجنگن و دراصل ناروتو بهشون لطف میکنه!

+ اصلا دست ناروتو نیست که!یه ارتش بزرگ مقابل 3 تا دشمن خفن هست و از هر کمکی باید استفاده بکنن(زمان ایتاچی هنوز خطر مادارا رو ناروتو نمیدونست و نمیدونست که توبی و مادارا فرق دارن)
    الآنم که نجی و از دست داده پس مطمئنا از کمک اینا استقبال میکنن.(نخوادم دست اون نیست,5 تا کاگه احتمالا برگردن(شاید سوناده بمیره البته) و ناروتو نمیتونه یه تنه برای کل این ارتش و بزرگترین نبرد تاریخ بر سر چنین دلایل بچه گانه ای تصمیم بگیره.(احتمال شکست بالاست اونوقت بیاد بگه نه مرده ها باید به دنیاشون برگردن ؟!خیلی بچه بازی میشه : دی)

6. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دیگه خیلی الکی میشه که با ادو شدن چهار کاگه هیچ کدام اونا توی جنگ شرکت نکنن .
    الان نصف مردم جهان منتظرن ببینن که این 4 کاگه چه عملکردی توی میدان جنگ دارن . بعد شما میگین که بهتره برگردن !!!

اوبیتو هم اگه کاری نکرده به خاطر این بوده که خواسته رعایت حال اونا رو بکنه
    وگرنه یک صحنه که قاطی کرد همه دیدن که چطور مانگکیو رو با کاتون ترکیب کرده و چطور شوریکن و نیزه رو با چشمهای خودش حواله ی ناروتو و یارانش میکرد .
    اگه اون یکی چشمش دست خودش بود که الان خیلی وقت بود که تکلیف جنگ مشخص شده بود
    در ضمن قدرت ترمیم اوبیتو رو هم دیدیم و مادارا هم تعجب کرد که ژن ها به این خوبی رو بدن اون جواب دادن .
    شاید اوبیتو تکنیک های دیگه ای داشته باشه و کیشی نخواسته نمایش بده .

قبلتر هم همه میگفتن این توبی هیچی بلد نیست ولی موقعی که نوبت جنگ تن به تن شد نشون داد که چه غولیه .

به هر حال من معتقدم مادارا و اوبیتو هنوز ترفندهای دیگه ای توی آستین دارن و نمیشه اونا رو دست کم گرفت .
    مگه ناروتو چقدر میتونه به ارتش متحد چاکرا بده ؟! بالاخره یک جایی کم میاره و ارتش متحد هم بدون ناروتو هیچی نیست . تا همین حالا هم کا خاصی مقابل جوبی انجام ندادن .

پس حضور 4 هوکاگه میتونه کمک خوبی باشه . مخصوصا این که جوبی داره وارد حالت ترنسفرم سوم میشه . اون موقع دیگه مادارا هم نمیتونه کنترلش کنه مگر با مهر کردن و جینچوریکی شدن.
    حضور این افراد در میدان نبرد به شدت توصیه میشه و خیلی دوست دارم نبرد اونا مقابل همدیگه رو ببینم .

مخصوصا توبیراما که خیلی کم مبارزاتش رو دیدیم
    Last edited by B3HZ@D; 11-04-2013 at 17:57.

8. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

قبلتر هم همه میگفتن این توبی هیچی بلد نیست ولی موقعی که نوبت جنگ تن به تن شد نشون داد که چه غولیه .
    وای که دلم برا توبی تنگ شده !(اون توبی : دی)
    دعواهاش با دیدارا,صداش,لحظه ای که دیدارا بدون دست و فقط با پا میخواست خفش کنه !جنگشون با سانبی
    اون موقع ها فقط انیمه میدیدم,اصلا فکرشم نمیکردم اون خل و چل بشه جز بزرگترین و قویترین دشمنان دنیای شینوبی ها!

هـــــــــــی
    Tobi or not to bi !!

10. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

اگه کیشی کاری کنه که ناروتو اینا رو به جنگ راه نده داستان دیگه بیش از حد مسخره میشه و صدای همه در میاد.جنگیدن اینا در کنار ناروتو یه چیز حتمیه از نظرم.تنها کسی که ممکنه ناروتو راش نده اوروچیمارو - ساما هست!
    دیگه خیلی الکی میشه که با ادو شدن چهار کاگه هیچ کدام اونا توی جنگ شرکت نکنن .
    الان نصف مردم جهان منتظرن ببینن که این 4 کاگه چه عملکردی توی میدان جنگ دارن . بعد شما میگین که بهتره برگردن !!!
    همین نصف مردم جهان در مورد شخصیت توبی هم کلی نظر داشتن ولی اخرش کیشیموتو گند زد به همه چی و اوبیتو رو نشنمون داد !! اونم به یه دلیل مسخره !! به خاطر یه دختر !! یادمون نره که این کیشیموتو هستش که داستان رو می نویسه و هر کاری ازش بر میاد !!! من هنوز هم نمی تونم ببینم که این چهار تا برن جنگ و اون وسط بجنگن !!
    اصلا کی با کی می خواد بجنگه این وسط ؟؟
    این رو برای من روشن کنید ؟؟
    .................................
    هاشیراما با مادارا !! ( به تنهایی برای هم کافی هستند مخصوصا الان که نامیرا هستن دوتاشون ! ولی بر فرض هم که مادارا بیاد و ماکتون بزنه و از این حرف ها ولی باز هم با هاشیراما برابری می کنه چرا !! چون تکنیک های هاشیاما بیشتر و قوی تر بودن .. !)
    میناتو و کاکاشی هم با اوبیتو چون هم شاگردی و از یه تیم بودن !! ( ترکیب سرعت و شارینگان و تلپورت !)
    ناروتو ساسکه و بقیه هم لشگر هم برن سراغ جیوبی یا چاکرا و تکنیک سایه و گنجوتسو تسوکایومی اماتراسو سوسانو به خدمتش برسن !! لرد اوروچیمارو هم کمکشون کنه و از تکنیک های مهر کردن و چیز های دیگه بهشون بگه !!
    ............................
    بقیشون چی ؟؟ توبیراما او ن وسط بادمجون واکس بزنه ؟؟ ساروتوبی اون وسط بندری بزنه !!!؟؟ حالا اون رفیق های ساسکه هم به کنار !!

12. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

همین نصف مردم جهان در مورد شخصیت توبی هم کلی نظر داشتن ولی اخرش کیشیموتو گند زد به همه چی و اوبیتو رو نشنمون داد !! اونم به یه دلیل مسخره !! به خاطر یه دختر !! یادمون نره که این کیشیموتو هستش که داستان رو می نویسه و هر کاری ازش بر میاد !!! من هنوز هم نمی تونم ببینم که این چهار تا برن جنگ و اون وسط بجنگن !!
    اصلا کی با کی می خواد بجنگه این وسط ؟؟
    این رو برای من روشن کنید ؟؟
    .................................
    هاشیراما با مادارا !! ( به تنهایی برای هم کافی هستند مخصوصا الان که نامیرا هستن دوتاشون ! ولی بر فرض هم که مادارا بیاد و ماکتون بزنه و از این حرف ها ولی باز هم با هاشیراما برابری می کنه چرا !! چون تکنیک های هاشیاما بیشتر و قوی تر بودن .. !)
    میناتو و کاکاشی هم با اوبیتو چون هم شاگردی و از یه تیم بودن !! ( ترکیب سرعت و شارینگان و تلپورت !)
    ناروتو ساسکه و بقیه هم لشگر هم برن سراغ جیوبی یا چاکرا و تکنیک سایه و گنجوتسو تسوکایومی اماتراسو سوسانو به خدمتش برسن !! لرد اوروچیمارو هم کمکشون کنه و از تکنیک های مهر کردن و چیز های دیگه بهشون بگه !!
    ............................
    بقیشون چی ؟؟ توبیراما او ن وسط بادمجون واکس بزنه ؟؟ ساروتوبی اون وسط بندری بزنه !!!؟؟ حالا اون رفیق های ساسکه هم به کنار !!
    احتمال زیاد هاشیراما و مادارا مقابل هم,میناتو و ناروتو و کاکشی مقابل اوبیتو,بقیه هم میرن سر جوبی : دی (البته ممکنه توبیراما هم این وسطا کمک کنه به هاشی)
    بازم میگم هر سه دشمن به خصوص مادارا و جوبی هنوز زیاد کار دارن ممکنه یه حرکتی بزنن که اون بادمجونایی که شما میگی رو مشغول کنن.

داستان اوبیتو با این خیلی فرق داره,همه مونده بودیم کیه فهمیدیم اوبیتو.حالا خیلیا هم ناراحت شدیم.ولی الآن کیشی عملا ذکر کرده که اینا همه میخوان برن جنگ,بعد برن ناروتو بگه من راتون نمیدم ؟!خنده دار نمیشه؟!

14. 3 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

راستش نوع چینش مهره ها مقابل همدیگه در میدان نبرد رو نمیدونم که به چه صورت میشه یا باید باشه !
    به قول شما همه چیز در کنترل کیشی است . شاید همین کیشی اومد و یک نفر دیگه رو به عنوان بدمن وارد داستان کرد یا این که یک قدرت ماورایی به یکی از همین بدمن ها داد تا اینطوری بتونه دو یا سه شخصیت رو برای برابری کردن قدرت مقابل اون قرار بده .
    ولی از چیزی که مطمئنم اینه که 4 هوکاگه ای که ادو شدن توی این مبارزه شرکت خواهند کرد . حالا از چه اصولی پیروی میکنن اطلاعی ندارم .
    اما میدونم که کیشی نمیاد 4 تا از بزرگترین شخصیت های داستان و مانگای خودش رو به این راحتی خراب و کوچک کنه .

16. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

پس کو این مانگا

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

این هفته گفتن نمیاد که نیومد : دی

19. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •