درود
درود
ما در نت یه ویندوز سرویس پک 2 رو که خیلی تعریفشو شنیدم در مورد ویندوزدست نخوره دانلود کردم امروز نصب کردم
1_متاسفانه زبان ویندوز لهستانی هست عکسو ببینید!!

2- اینترنت اکسپلورر 6 و مدیا پلیر 9 رو ویندوز هست و سرعت خوبی داره و دست نخورده فابریک هست
خب حالا بریم برا سوالاتمون
1چطوری میتونم پچ انگلیسی رو تو این ویندوز لهستانی بریزم لطف کنید لینک دانلودشو بذارید ممنون میشم
2- خب به خاطر دست نخورده ویندوز نسخه 30 روزه هست کدوم یکی از برنامه ها ((بهترین)) هست که دانلود کنم ومحدودیت 30 روزه رو برداره وویندوزمو ارجینال کنه که بعد بشه آبدیتش کرد
سلام
روی آیکون روبرو در Control Panel دبل کلیک کنید تا اجرا بشه. 
اونجا در اون پنجره اولین لغزنده از بالا رو به English United States تغییر بدید تا زبان ویندوز به انگلیسی تغییر کنه.
برای سؤال دوم برو تو Run و عبارت زیر رو تایپ کن :
C:\WINDOWS\system32\oobe\msoobe.exe /a
تو پنجرهای باز میشه به نام Activate Windows، گزینه دوم رو انتخاب کن و بعد روی Next کلیک کن.
در صفحه ی بعدی روی Change Product key کلیک کن.
در قسمت New key اعداد زیر رو وارد کن :
B7R7P - J63JP - 2J7VH - W3TDJ - PDP7T
بعد از وارد کردن سریال روی Update کلیک کن.
یا بجای انجام اعمال بالا به پست زیر مراجعه کن و عمل کن :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
تو سیستم من ویندوز که بالا میاد چیزی که تو این عکس هست دیده میشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد من تسک منیجر رو باز میکنم و از نیوتسک اکسپلورر را اجرا میکنم با این کار آیکن های دسکتاپ برمیگردن و اون پیام رو میبندم و دیگه مشکلی نیست!!
ولی هر بار باید این کارا رو انجام بدم و از همه بدتر اینکه حتی با نصب ویندوز جدید هم مشکل حل نمیشه!!!
کاش اول سرچ میکردید بعد سؤال می پرسیدید.
روی My Computer کلیک راست کن و Properties رو انتخاب کن.
در پنجره ی باز شده به تب Advanced برو و از قسمت Performance روی Settings کلیک کن تا پنجره ی دیگه ای باز بشه.
در اینجا روی تب Data Execution Prevention کلیک کن.
سپس گزینه ی دوم یعنی Turn on DEP for all programs and services except those I select رو فعال کن .
از لیست زیرش که فعال میشه تیک Windows Explorer رو بزن و تمام صفحات رو Ok کن و سیستم رو Restart کن.
برای اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه کن :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید