تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 373 از 949 اولاول ... 273323363369370371372373374375376377383423473873 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,721 به 3,730 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یعنی در نامحدود فن آوا،با دانلود زیاد سرعت افت نمیکنه ؟!
    اگه افت میکنه از چه زمانی افت شروع میشه ؟

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

یعنی در نامحدود فن آوا،با دانلود زیاد سرعت افت نمیکنه ؟!
    اگه افت میکنه از چه زمانی افت شروع میشه ؟

شرکت فن آوا جزو شرکت های فروش عمده پهنای باند توی کشور هست
    حتی رایتل و خیلی از شرکت های بزرگ از فن آوا پهنای باند تهیه میکنند

3. این کاربر از shayan0o21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خیر ، به هیچ عنوان
    شرکت فن آوا جزو شرکت های فروش عمده پهنای باند توی کشور هست
    حتی رایتل و خیلی از شرکت های بزرگ از فن آوا پهنای باند تهیه میکنند
    اگه اینجوری باشه که واقعا میصرفه !
    البته نمیدونم من که اینترنت 5 مگ داشتم آیا میتونم با سرعت 512 کنار بیام یا نه ؟
    ولی همین که سرعتش ثابت باشه و تو باز کردن صفحات وب هم مشکلی نداشته باشه،خودش یه مزیت مهمه

5. این کاربر از coloop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

باقی شهر ها رو نمیدونم ولی الان دفتر مشهد زنگ زدم برای تمدید دوباره 512 نامحدود گفت دیگه مشهد نمیدیم.هم من و هم دوستم.تهران زنگ زدم اونم گفت طرح های Bu رو دیگه برای مشهد نمیدن و باید مثلا 256 رو 38 تومان پول بدید و ضریب اشتراک 1/4 هست که زوره.جالبیش اینکه پیشتیبانی مشهد از ساعته 9 صبح تا 4 بعد از ظهر باقیش رو باید زنگ بزنیم تهران.نمیدونم این مشهد خرابه شده چرا با نامحدود مشکل داره؟!
    در طول شبانه روز هم 20 دقیقه سره جمع برای من قطع میشه و ساعت 2 تا 3 صبح کمی تایم اوت داره.
    هر کی تونست 512 نامحدود یک ساله بگیره واقعا ارزش داره مفته نسبت به اسیا تک یا پارس انلاین صبا نت.هیچی نامحدودی مخابرات نمیشد 512 که حداقل سرعت 60 بود تا 80 هم میرفت و پینگ 30 تا 40.حیف دیگه تو مشهد ارائه نمیده و در محدود هاش از همه دزد تره
    ولی کلا هر جا برم اسیا تر برنمی گردم که 512 نامحدود پینگ 300 باشه و سرعت دانلود 20-23

7. 3 کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

9. 4 کاربر از masoudboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

باقی شهر ها رو نمیدونم ولی الان دفتر مشهد زنگ زدم برای تمدید دوباره 512 نامحدود گفت دیگه مشهد نمیدیم.هم من و هم دوستم.تهران زنگ زدم اونم گفت طرح های Bu رو دیگه برای مشهد نمیدن و باید مثلا 256 رو 38 تومان پول بدید و ضریب اشتراک 1/4 هست که زوره.جالبیش اینکه پیشتیبانی مشهد از ساعته 9 صبح تا 4 بعد از ظهر باقیش رو باید زنگ بزنیم تهران.نمیدونم این مشهد خرابه شده چرا با نامحدود مشکل داره؟!
    در طول شبانه روز هم 20 دقیقه سره جمع برای من قطع میشه و ساعت 2 تا 3 صبح کمی تایم اوت داره.
    هر کی تونست 512 نامحدود یک ساله بگیره واقعا ارزش داره مفته نسبت به اسیا تک یا پارس انلاین صبا نت.هیچی نامحدودی مخابرات نمیشد 512 که حداقل سرعت 60 بود تا 80 هم میرفت و پینگ 30 تا 40.حیف دیگه تو مشهد ارائه نمیده و در محدود هاش از همه دزد تره
    ولی کلا هر جا برم اسیا تر برنمی گردم که 512 نامحدود پینگ 300 باشه و سرعت دانلود 20-23
    من که براحتی اینترنتی فعال کردم
    شما احتمالا از کیانت گرفتی
    متاسفانه فن آوا مسئولیتی در مورد بعضی نمایندگی هاش نداره با اینکه تو سایتشان
    ادرسشو رو زده
    یه مورد دیگه هس که زده اگه به سرویس بالاتر تغییر بدین سرویس پائینتر رو دیگه
    نمیتونی بگیری که این هم یه اشکال دیگست
    اصلا نمیدونم چرا اینجا هیچی بی اشکال نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام من 2 تا سئوال دررابطه با اینترنت فن آوا دارم ممنون میشم جواب بدین اول اینکه با این طرح DP-256-BU نهایت چقدردرروز میشود دانلود کرد و اینکه اعمال محدودیت روی طرح نامحدود هم گذاشته میشود بعد از مدتی یاکه نه ؟ و دوم اینکه بااین طرح DP-1024-3G که طرح محدود هستش بازه زمانی دانلود هم بین 2 تا 7 هست چه مقدارمیشود دانلودکرد با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

این فن آوا که خیلی باحال زنگ زدم گفتن فعلا نمیتونیم سرویس بدیم چند روز دیگه زنگ بزنید میگم سرویس همونی که تو سایت میگه آره . بعد چند روز زنگ زدم میگه یه مقداری به این هزینها اضافه میشه میگم سرویس 1 مگ 3 گیگ میخوام میگه مال شهرستان میگم 512 پنج گیگ میگه تو مخابرات شما یه سری سرویس های خاص میدیم اونم به صورت سه ماه شش ماه 12 ماه .

تهران-خود فن آوا
    Last edited by hmd; 03-09-2014 at 10:00.

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

این فن آوا که خیلی باحال زنگ زدم گفتن فعلا نمیتونیم سرویس بدیم چند روز دیگه زنگ بزنید میگم سرویس همونی که تو سایت میگه آره . بعد چند روز زنگ زدم میگه یه مقداری به این هزینها اضافه میشه میگم سرویس 1 مگ 3 گیگ میخوام میگه مال شهرستان میگم 512 پنج گیگ میگه تو مخابرات شما یه سری سرویس های خاص میدیم اونم به صورت سه ماه شش ماه 12 ماه .
    کدوم شهر و اسم نمایندگی یا پشتیبانی رو میگفتین

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    من می خواهم از اینترنتم را از صبانت به این شرکت منتقل کنم می خواستم بدانم برای سرعت 512 شبانه حدودا چه قدر دانلود رایگان می توان انجام داد
    لطفا را هنمایی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •