سلام دوستان...
میخوام 5700 بگیرم ولی میترسم گوشی رفرش شده بهم بندازن
از کجا میتونم تشخیص بدم ؟
اگه با گارانتی بگیرم مطمئن هست؟
...کمک کنید...
سلام دوستان...
میخوام 5700 بگیرم ولی میترسم گوشی رفرش شده بهم بندازن
از کجا میتونم تشخیص بدم ؟
اگه با گارانتی بگیرم مطمئن هست؟
...کمک کنید...
اره منم میخوام بدونم امروز رفتم واسه قیمت کردن این گوشی توی قم
از 255 شروع شده بود تا 265 تومان از کجا بفهمم ساخت کجاست؟راستی من فقط رنگ قرمز و مشکی اش رو دیدم
موقع خرید باید به چه چیزی توجه کرد؟
ارزش داره با اتصالات بگیرم یا اینکه بدون گارانتی؟
راستی اسمون بارونی امروز با یه فروشنده در مورد صداش صحبت کردم انصافا حالم رو گرفت نامردا نمیذارن امتحان بکنم.
گفتش که کیفیتش حرف نداره اما بلندیش 15 درصد از کا750 کمتره بهش گفتم از دبلیو850 چی گفت از اونم پایین تره.
اخرش ما نفهمیدیم یکی میاد با ان73 مقایسه میکنه و نمره ی 8 رو از 10 بهش میده اگه از کا750 هم کمتر باشه باید نمره ی 4 رو بگیره که
![]()
Last edited by zimka_14162; 08-01-2008 at 15:59.
من که با N73 مقایسه کردم نمره 7.5 رو میدیم البته به نظر من
راستی اسم اسمون بارونی امین گفتم دیگه 2 ساعت ننویسی اسمون بارونی
Last edited by hamidrezaaa; 08-01-2008 at 16:22.
باید پشت گوشی نوشته باشه ساخت مجارستان...Made in Hungry و یا fabrique in hungrie هر دوتاش درسته..
فقط هم قرمز و مشکیش هست...
باید 4 رقم اخر imei گوشی رو با جعبه و کد داخل گوشی که با #0000#* نشون داده میشه چک کنید که یکسان باشه..
صداش واقعا کیفیت خیلی توپی داره..در مقایسه با ن73 اگر از 10 بخوایم نمره بدیم اگر ن73 بگیره 8 ...5700 میگیره7.25...اما کیفیتش بهتره فقط از نظر بلندی ن73 بهتره..
نه از ک750 کمتر نیست...
مرسی خیالم راحت شد .
راستی پس تو بلندی صدا حتما از N70 me سر تره ...مگه نه ؟
زیمکی جون ببین عزیز دل برادر 5700 صداش در حالت اکولایزر معمولی پایینه!بگو چرا!!؟؟چون تمام اون درجه های اکولایزر روی default هستند!!!همه در وسط قرار دارند!!!اما حالا شما یه اکولایزر جدید ایجاد میکنید و اون رو درجاتش رو کمپلیت بالا میبرید!صدا با کیفیت میشه ولی چون همه بالا هستند بلندی هم مثل یه ضبط با کیفیته!!پس الان هم صدا تیز نیست که بخواهی با ان73 رقابت کنی!اما حالا شما اکولایزر معروفی رو که صدا رو در اصطلاح راک میکنه و چند بار اینجا گذاشتمش امتحان کن!صدای گوشی تیز میشه اما کیفیت هنوز هستش و در این حالت میشه گفت بلندی با ان73 10 درصد فرق داره!کلا کا750 ان70 دبلیو 850 وقتی که اکولایزر رو از حالت معمولی تغییر دادید خورده میشوند!!اگر قصد خوردن ان73 دارید از اکولایزری که همیشه گذاشتم اینجا استفاده کنید!!کلا بخر پشیمون نمیشی!!
والا صدای n70 me رو نشنیدم...
n70 me صداش مثل ان70 معمولیه!!!
5700 خیلی بهتر از ان70 هستش صداش ...
خب پس دوست من فکر کنم جوابتو گرفتی..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)