من تبديل كردم ولي باز هر كاري كردم نتونستم بازي رو بيارم . اصلا معلوم نيست كجاي psp ميره ؟
من تبديل كردم ولي باز هر كاري كردم نتونستم بازي رو بيارم . اصلا معلوم نيست كجاي psp ميره ؟
یه سوال:
هیچ راهی نیست که بازی های PS2 رو روی PSP اجراکنیم؟
یه چیز دیگه:توی چند صفحه قبل یه دیکشنری معرفی کرده بودین این دیکشنری
رو هم باید توی Iso بریزیم؟اجراش به FrimeWare ربطی نداره؟ برای اجرای برنامه
به برنامه ی دیگه احتیاج نداریم؟
من كه هرچي سوال مي كنم كسي جواب نميده!!
بابا ارزون ترين جا براي هك و پروگرام psp كجاي تهرانه؟و چقدر مي گيرند و آخرين و بهترين ورژن فريمور شمارش چنده؟
قيمت رم 4 گيگ چنده؟و اصلشو از كجاي تهران مي تون بخرم؟
اگر آدرس دقيق و اسم مغازه را بگيد ممنون مي شوم.
تو اهواز رم 4 را 45 تومن مي دن با گارانتي.ورژن 3.9 و تم رو هم 18 تومن نصب مي كنند.
به نظرت فیزیک در حد call4 داره؟ گفتم فیزیک و سایه پردازی قوی ای نداره نگفتم کلا نداره!silent رو هم بازی کردم سایه هاش قشنگه ولی بازم به کامپیوتر نمیرسه
اره بریز تو iso اجرا کن حالشو ببر!نیاز به برنامه ی دیگه ای هم نداره
من psp پسر خالمو قبل از عید بردم جمهوری پاساژ مستوفی با پاندورا به 3.80 تبدیل کرد بعد به 3.90 m33 تبدیل کرد 8 تومن گرفت قیمت خوبیه
Last edited by ali_ranger22; 15-04-2008 at 09:57.
من موندم چرا همه پي اس پي رو با ابر كامپيوتر اشتباه گرفتن و انتظار دارن همه چي با هاش اجرا بشه ! برنامه ها رو اصولا تو پوشه گيم واقع در پوشه PSP مي ريزن ! و معمولا كرنل 1.5 بايد داشته باشيد رو فريم ورتون ! من اينو دانلود نكردم اگه فورمتش iso يا cso بريز تو همون پوشه iso !!!!!یه سوال:
هیچ راهی نیست که بازی های PS2 رو روی PSP اجراکنیم؟
یه چیز دیگه:توی چند صفحه قبل یه دیکشنری معرفی کرده بودین این دیکشنری
رو هم باید توی Iso بریزیم؟اجراش به FrimeWare ربطی نداره؟ برای اجرای برنامه
به برنامه ی دیگه احتیاج نداریم؟
بيا برو بده وست گيم ( ميدان وليعصر - بين بازار ايران و بازار رضا - پاساژ پارسيان) با پنج تومن فريم ور مي ريزه ! قبل از عيد پنج تومن بود ! الان مثل اينكه ده تومن كرده ! رم هم هر كي هر چقدر دلش بخواد مي ده چيز اصلم تو ايران معني نداره شما يه وقت مي بيني مي ري نمايندگي سوني بهت رم تقلبي مي ده !من كه هرچي سوال مي كنم كسي جواب نميده!!
بابا ارزون ترين جا براي هك و پروگرام psp كجاي تهرانه؟و چقدر مي گيرند و آخرين و بهترين ورژن فريمور شمارش چنده؟
قيمت رم 4 گيگ چنده؟و اصلشو از كجاي تهران مي تون بخرم؟
اگر آدرس دقيق و اسم مغازه را بگيد ممنون مي شوم.
تو اهواز رم 4 را 45 تومن مي دن با گارانتي.ورژن 3.9 و تم رو هم 18 تومن نصب مي كنند.
منم موافق گرافيك خيلي از بازي هاي مشتركش به پلي دو هم نمي رسه چه برسه به كامپيوتر البته كامپيوتر منظورم اينه كه سيستم خفن باشه و با بالاترين درجه كيفيت بازي كنيد .. ادامه جواب هم مراجعه شود به جواب اول !به نظرت فیزیک در حد call4 داره؟ گفتم فیزیک و سایه پردازی قوی ای نداره نگفتم کلا نداره!silent رو هم بازی کردم سایه هاش قشنگه ولی بازم به کامپیوتر نمیرسه
اعصاب واسه آدم نمي ذارين !
Last edited by J A V I D; 17-04-2008 at 07:43.
پی اس پی اسلیم کار کرده در حد نو فروشی
email:hamid00972003@yahoo.com
به من گفتن ببر توپخونه از همه جا بهتره نظر شما چيه؟ نمايندگي سوني كجاست كه ازش رم بخرم؟
بابا به چه زبونی بگم؟با popstation تبدیل کن مثل homebrew بریز کنار بازی هات میاد!از این واضح تر؟!؟!
من تا حالا سایه به قشنگی Silent Hill Origins تو PC ندیدم!حتی DMC4 هم بعضی وقتا Resolution سایه هاش میاد پایین،ولی SHO نه.مضافا بر اینکه Call 4 که شما میگی روی کامپیوتر های خفن به زور میاد!هیکل دستگاهو مقایسه کن!ضمنا LocoRoco فقط یه مثال بود!واقعا هم فیزیکش قشنگه!ضمنا یه لطفی بکن بگو منظورت از فیزیک چیه.شاید چیز دیگه ای رو میگی؟به نظرت فیزیک در حد call4 داره؟ گفتم فیزیک و سایه پردازی قوی ای نداره نگفتم کلا نداره!silent رو هم بازی کردم سایه هاش قشنگه ولی بازم به کامپیوتر نمیرسه
اصلا تو میدونی رم PSP چنده؟32!!!Call 4 روی کمتر از 1024 میاد؟
اقا اين بازى Patapon فريمور چند ميخواد واسه من 3.5 رو Loading ش گير ميكنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)