بازی پس نصب شده نه؟اجرا نمی شه؟
بازی پس نصب شده نه؟اجرا نمی شه؟
نه . فکر کنم ایشون مراحل نصب رو میخوان .بازی پس نصب شده نه؟اجرا نمی شه؟
با سلام من بازی Call of Duty1 دارم ولی بعد از نصب وقتی بازی رو اجرا می کنم ارور (coul not load opengl)رو می ده باید چیکار کنم مرسی.
بازی Heroes of The Pacific باید مثل بازی های دیگر با DAEMON TOOLS ایمیج را Mount کرده بازیو نصب کنی.
از لینک زیر کرک با این نام را دانلود کن و نصب کن.
HEROES OF THE PACIFIC v1.0 [ENGLISH] *PROPER WORKING* NO-CD/FIXED EXE 1.32MB
لینک:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست من اشکال از کارت گرافیکت گرفته . شما یا گرافیکت خیلی پایینه و یا درایور کارت گرافیکت رو نصب نکردی .با سلام من بازی Call of Duty1 دارم ولی بعد از نصب وقتی بازی رو اجرا می کنم ارور (coul not load opengl)رو می ده باید چیکار کنم مرسی.
لطفا توضیحی در مورد نصب suffering 2 بدید بازی 1 dvd هست اما در موقع نصب میگه cd 2 رو بزار
من چند روز پیش ورژن دو DVD (هر کدوم 4.7 گیگابایت) بازی گفته شده رو گرفتم. ولی کرکش خراب بود، یعنی وقتی کرک رو کپی می کردم ، از فایل C&C3game اشکال می گرفت. که دقیقا همون فایل جایگزین شده توسط کرک هست. بردم مغازه ای که ازش گرفتم. نصب کرد و کرک رو کپی کرد و رفت تو بازی. (الله اکبر) باز هم اومدم خونه تست کردم ولی فرقی نمی کرد.
اگه کرک سالم و مطئن دارید. لطفا لینکش رو بذارید. اگه هم راه دیگه ای بلدید خواهشا به من کمک کنید.
اسم کامل بازی : Command and Conquer 3: Tiberium Wars Kane Edition
من با بازی Tomb-Raider Anniversary مشکل دارم.
این بازی رو از روی DVD نصب کردم.هیچ کرکی هم نداشت !
حدود یه ماه بازی کردم ولی تازگیا دیگه وارد بازی نمیشه و ارور میده که بازی expire شده.
یه کرک از gameburnworld و gamecopyworld واسش دانلود کردم که مشکل ورود به بازی حل شد.(یعنی الان وارد
بازی میشه) ولی نمیتونه save های بازی رو که تو My Document خودم کپی کردم رو اجرا کنه.
میگه فایل autosave خراب شده.
یعنی الان من نمیتونم از جایی که قبلا بازی کردم ادامه بدم با اینکه save هاشو دارم و در جای درستی کپی کردم.
فک کنم اگه یه کرک دیگه ای واسش پیدا بشه درست میشه.
اگه ممکنه راهنمایی کنید.
مدل كارت گرافيك : XFX 6600 256M PCI-X با رم 1 گيگ امتحان كردم با 3 گيگ هم امتحان كردم ولي فايده نداشت ميگي چيكار كنم راهنمايي كنيد
چرا كسي جواب ما رو نميده
سلام دوباره بر رفقا
مي خواستم ببينم سيو بازي Stalker در كجاي كامپيوترهستش چون هر بار پس از نصب ويندوز بازي دوباره New Game ميشه. باتشكر
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)