تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 373 از 641 اولاول ... 273323363369370371372373374375376377383423473 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,721 به 3,730 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

اگه نباشه جاش خالی می مونه soltanmahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همسایه امام رضا

پيش فرض

پست های فبلی رو نمی خونم. اگه کسی سوالی کرده که به جواب نرسیده دوباره بپرسه، اگه اطلاعات کم من بکشه حتما جواب میدم
    سلام.
    چطوري مي شه فونت كل گوشي رو يكم زياد كرد آخه خيلي فونت گوشيم كوچيكه.
    سلام رامين جان. خوش اومدي. اين سوال رو تو چند تا پست قبلي پرسيده بودم كسي از دوستان مثل اين كه آشنا نبود با اين كار. حالا شما هم يك نگاه بنداز.
    ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همسایه امام رضا

پيش فرض

کی گفته آپدیت بده؟ مطمئن باش سودی نداشته باشه ضرری هم نداره.
    آموزشش هم که توی امضای من هست، میتونی دانلود کنی و با آرامش خیال انجام بدی.
    مرد باش!
    پس چرا اينقدر دوستان مي گن بعد از آپديت گوشيم اينطوري شد يا اونطوري شد يا بالا نمي باد يا بالا مي ياد باز مي ره پايين و از اين جور مسائل.

آخر فروم باز symk's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    هر جا که اینترنت باشه

پيش فرض

با سلام به همه اساتید این تاپیک
    خوب من هم میخوام در این تاپیک فعالیت کنم و مشکلات دوستان رو حل کنم البته تا جائیکه سواتم بکشه . در کل میخوام یه سری اطلاعات در مورد گوشیهای پی 990 بدم البته شاید دوستان در صفحات قبلی مطرح کرده باشند ولی خوب 373 صفحه رو نمیتونم بخونم .
    گوشی پی 990 دارای سیستم عامل سیمبین هستش که به مراتب کارائی بالاتری از ویندوز موبایل داره برخلاف نظرات خیلی از دوستان مه فکر میکنند چون ویندوزه دیگه همه کار میشه باهاش کرد مشکلات ویندوز موبایل خیلی زیادتر از سیمبین ... خلاصه این گوشی یک اسمارت فون یا به عبارتی یک گوشی تجاری هستش که نیاز آنچنانی برای گوش دادن به موزیک و عکس برداری و حتی فیلمبرداری نداره پس تمامی بحثهایی که در مورد صدا و کیفیت تصویر میشه همش بیخوده و با نرمافزارهایی که فقط فقط به سخت افزاره گوشی آسیب میرسونه کاری نداریم . اما در مورد مزایای این گوشی باید بگم که تنها گوشی موجود در بازار هستش که کارائی فوق العده در اینترنت داره به دلیل 1- لمسی بودن 2- داشتن کیبورد و همچنین صفحه ال سی دی مناسب .
    در مورد مباحث آپدیت هم بگم که هیچ گوشی پی 990 مشکل پیدا نمیکنه فقط باید یه سری مسائل رو موقع آپدیت رعایت کرد 1 - دسترسی سریع به اینترنت حداقل 256 ک و بدون نویز در دریافت 2 - داشتن یو پی اس و یا به عبارتی موقع آپدیت نداشتن نوسانات برق و یا قطعی برق 3 - رعایت کردن درست دستور العمل که توسط خوده برنامه به صورت فلش گفته میشه . ضمنا" تمامی این آپدیتها زمانی ایجاد میشه که مشکلات نرم افزاری در گوشی باشه پس همه دوستان تلاش کنند که هر مشکل نرم افزاری و یا باگی در سیستم گوشیشون میبینن به سایت سونی اریکسون مراجعه کنند و ایمیل بزنند تا در آپدیتهای بعدی حل بشه .
    فکر میکنم کافی باشه در مورد تکراری بودن از همه عذرخواهی میکنم ولی خوب از این به بعد سعی میکنم فعال باشم در این تاپیک و کمک کنم به دوستان . موفق باشید

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

سلام رامين جان. خوش اومدي. اين سوال رو تو چند تا پست قبلي پرسيده بودم كسي از دوستان مثل اين كه آشنا نبود با اين كار. حالا شما هم يك نگاه بنداز.
    ممنون
    تو هر قسمت جداگانه بايد اين كار رو انجام بدي
    مثلا تو مسيج يه قسمت داره براي اندازه فونت كه فكر كنم يه دكمه است كه حرف A روش نوشته شده
    توي note و contacts هم به همين صورت بايد فونت ها رو بزرگ كني
    البته شايدم يه سري فونت كوچيك ريختي اگه فونت هاي امضاي منو بريزي كوچيك نميشه وبه نظر من معموليه
    پس چرا اينقدر دوستان مي گن بعد از آپديت گوشيم اينطوري شد يا اونطوري شد يا بالا نمي باد يا بالا مي ياد باز مي ره پايين و از اين جور مسائل.
    ميشه چند نمونه بياري?
    اين مسائلي كه گفتي همش مال قبل از آپديت و با آپديت همش حل ميشه

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

بازم سلام
    يه مشكل ديگه
    من اون زموني كه براي اولين بار برنامه xplore توي اين تاپيك گذاشته شد اونو دانلود كردم كه البته كيجنش هم باهاش بود و جواب هم داد اما اون برنامه ورژن 1.05 بود بعد حالا آخرين ورژن رو دانلود كردم ولي ديگه كيجن جواب نميده
    مي خواستم ببينم كسي كيجن اين برنامه رو براي آخرين ورژن داره يا اينكه ميتونه يه راهنمايي يا كمكي بكنه
    ممنون
    Last edited by shahshahani; 24-12-2007 at 09:49. دليل: اسم برنامه رو يادم رفت بنويسم

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

با سلام به همه اساتید این تاپیک
    خوب من هم میخوام در این تاپیک فعالیت کنم و مشکلات دوستان رو حل کنم البته تا جائیکه سواتم بکشه . در کل میخوام یه سری اطلاعات در مورد گوشیهای پی 990 بدم البته شاید دوستان در صفحات قبلی مطرح کرده باشند ولی خوب 373 صفحه رو نمیتونم بخونم .
    گوشی پی 990 دارای سیستم عامل سیمبین هستش که به مراتب کارائی بالاتری از ویندوز موبایل داره برخلاف نظرات خیلی از دوستان مه فکر میکنند چون ویندوزه دیگه همه کار میشه باهاش کرد مشکلات ویندوز موبایل خیلی زیادتر از سیمبین ... خلاصه این گوشی یک اسمارت فون یا به عبارتی یک گوشی تجاری هستش که نیاز آنچنانی برای گوش دادن به موزیک و عکس برداری و حتی فیلمبرداری نداره پس تمامی بحثهایی که در مورد صدا و کیفیت تصویر میشه همش بیخوده و با نرمافزارهایی که فقط فقط به سخت افزاره گوشی آسیب میرسونه کاری نداریم . اما در مورد مزایای این گوشی باید بگم که تنها گوشی موجود در بازار هستش که کارائی فوق العده در اینترنت داره به دلیل 1- لمسی بودن 2- داشتن کیبورد و همچنین صفحه ال سی دی مناسب .
    در مورد مباحث آپدیت هم بگم که هیچ گوشی پی 990 مشکل پیدا نمیکنه فقط باید یه سری مسائل رو موقع آپدیت رعایت کرد 1 - دسترسی سریع به اینترنت حداقل 256 ک و بدون نویز در دریافت 2 - داشتن یو پی اس و یا به عبارتی موقع آپدیت نداشتن نوسانات برق و یا قطعی برق 3 - رعایت کردن درست دستور العمل که توسط خوده برنامه به صورت فلش گفته میشه . ضمنا" تمامی این آپدیتها زمانی ایجاد میشه که مشکلات نرم افزاری در گوشی باشه پس همه دوستان تلاش کنند که هر مشکل نرم افزاری و یا باگی در سیستم گوشیشون میبینن به سایت سونی اریکسون مراجعه کنند و ایمیل بزنند تا در آپدیتهای بعدی حل بشه .
    فکر میکنم کافی باشه در مورد تکراری بودن از همه عذرخواهی میکنم ولی خوب از این به بعد سعی میکنم فعال باشم در این تاپیک و کمک کنم به دوستان . موفق باشید
    خيلي خيلي خوش آمدي.
    ما منتظر كمكهاي شما هستيم.

دوستتدار تو حسين.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همسایه امام رضا

پيش فرض

تو هر قسمت جداگانه بايد اين كار رو انجام بدي
    مثلا تو مسيج يه قسمت داره براي اندازه فونت كه فكر كنم يه دكمه است كه حرف A روش نوشته شده
    توي note و contacts هم به همين صورت بايد فونت ها رو بزرگ كني
    البته شايدم يه سري فونت كوچيك ريختي اگه فونت هاي امضاي منو بريزي كوچيك نميشه وبه نظر من معموليه
    دوست عزیز اینقدر که دیگه سواتم کم نیست. تو قسمت های contorol panel و جاهایی دیگر به غیر از نوشتنه متن رو منظورم بود.
    حالا تو یکی 2 روزه آینده یک عکس از گوشی دوستم می گیرم و با عکس گوشی خودم up می کنم که منظورمو بفهمین.
    بازم ممنون.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همسایه امام رضا

پيش فرض

ok. منم می رم برای update. فقط اگه جایی برام ابهام داشت می گم که بدونه درده سر کارم رو انجان بدم. از همه دوستان ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دوست عزیز اینقدر که دیگه سواتم کم نیست. تو قسمت های contorol panel و جاهایی دیگر به غیر از نوشتنه متن رو منظورم بود.
    حالا تو یکی 2 روزه آینده یک عکس از گوشی دوستم می گیرم و با عکس گوشی خودم up می کنم که منظورمو بفهمین.
    بازم ممنون.
    ضمن تایید صحبت های shahshahani در جواب هر دو سوال شما باید بگم که تقریبا در همه قسمت ها گزینه ای به نام ZOOM وجود داره که می تونین با اون فونت های نوشته های خود گوشی رو بزرگ کنین.
    گزینه zoom از منوی more (بالای پنجره ها) قابل دسترسی هست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام به همگی.خواستم بگم من دو هفته پیش گوشیمو اپدیت کردم.در حال حاضر هیچ مشکلی نداره.از اون موقع تا حالا حتی یه بارم هنگ نکرده.تازه بعضی موقعا میرم توی تسک منیجر میبنم ده تا برنامهبا هم بازه در صورتی که قبلا 5 تا رو هم هنگ میکرد.سرعت اجرای برنامه هایی که نصب میکنم هم بیشتر شده و ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •