دوستان گفتند که مسافت شرکتی که Adsl میده تا مشترک توی سرعت تاثیر میزاره حالا این شرکت سپنتا کجاست
ایا با منطقه نارمک فاصله زیادی داره ؟
از این بابت خیالم جمع باشه ؟
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
دوستان گفتند که مسافت شرکتی که Adsl میده تا مشترک توی سرعت تاثیر میزاره حالا این شرکت سپنتا کجاست
ایا با منطقه نارمک فاصله زیادی داره ؟
از این بابت خیالم جمع باشه ؟
طبق برسی های انجام شده در منطقه 4 مخابراتی تهران پیش شماره های 4481 شرکت های زیر به ارائه سرویس مشغولند:
داتک و صبا نت و شهراد و طلیعه فنون گیتی "گیتی نت" البته یه 2 تا دیگه هم هستند که اسمشون یادم رفته
این ها همشون یه تیپ قیمت دارن هر کدومشون هم یه تز میدن همشون نمیدونم چرا آبونمان و مالیات و عوارض دارن در صورتی که آسیا تک نداره
به نظر شما چرا آسیا تک هنوز تو این منطقه سرویس نمیده؟
سلام
من مودمd-link 200 خریدم می خواستم بدونم که مراحل نصبش رو از کجا می تونم ببینم؟ضمنا راه اندازی و نصب که شرکتها میگن منظورشون فقط نصب مودم هست یا کاری هم با سیم کشی تلفن دارن؟
مودم رو چه زمانی باید نصب کنیم هر وقت که گفتن سرویس وصل شده؟
شرکت صبا نت
فاصله شما تا منطقه مخابراتی نباید خیلی زیاد باشه نه با شرکت ارائه دهنده اینترنت
مراحل نصب داخل اون دفترچه هست.
اونها یک هزینه برای مخابرات میگرن. اگر هم مشتری بلد نباشهمودم نصب کنه بخواهند بیان خونه یک هزینه جدا برای اون میگیرند.
الان هم میتونی وصل کنی. ولی کار نمیکنه. هر موقع اعلام وصلی کردی و اکانت بهت دادن نصب کن
لطفا پیش شماره رو اعلام نمایید تا راهنمایی کنم
کی گفته آسیاتک مالیات و عوارض نداره. ؟؟؟؟
همه شرکتها میگیرند.
اینکه چرا یک شرکت در یک منطقه سرویس نمیده بستگی به مخابرات منطقه هم داره.
شما میتوانید از داتک استفاده کنید که رنج قیمشت تقریبا همسطح آسیاتک
سلام مرسی که جواب دادین.پیش شماره من 2204 هستش.در این صورت شما کدوم رو پیشمهاد می کنین که قطعی کمتر و سرعت خوبی داشته باشه البته نمی دونم فاصله مخابراتی مهمه تا منزل یا نه به هر حال فاصله ما 1 کیلومتر هستش
من ميخوام adsl بگيرم ماه پيش 128 آسياتك داشتم خوب بود ولي ميخوام بقيه رو امتحان كنم
الان از كجا بگيرم كه سرعتش از 14 بيشتر باشه موقع دانلود و ليميت هم نداشته باشه.
در ضمن 256 هم به كاربراي خونگي ميدن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)