تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3729 از 4105 اولاول ... 27293229362936793719372537263727372837293730373137323733373937793829 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,281 به 37,290 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

کاربرای پی سی ورلد
    من یه داداش بزرگتر از خودم دارم واسه کم توانی ذهنی معاف شد بابامم بالای هفتاد سال دارن امکانش هست من بتونم معافیت کفالت رو بگیرم؟
    به نظرم میتونی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ممنون که اینقدر با حصوله و کامل و جامع جواب میدین.
    در رابطه با تربیت بدنی و دو 3200 متر و دراز نشست . فعالیت هایی که انجام میدیم در این دو ماه آمادمون میکنه برای امتحان نهایی ؟ دصرصورتی که از قبل آمادگی بدنی نداشته باشیم
    و دیگه اینکه به غیر از خشکبار و مغزیجات چی پیشنهاد میکنین ببریم ؟ چیز های ضروری ؟
    کلا از جایی که فعالیت بدنی تو دوره آموزشی زیاده یک آمادگی جسمی اولیه ای ایجاد میکنه ولی طبیعی هست که مدت یک ماه و نیم برای آمادگی جسمانی کافی نیست. ولی اگر خیلی داغون نباشید خیلی مشکلی نخواهید داشت. هرچند به هر حال هر چی بدن آماده تری داشته باشید فعالیت های اونجا براتون راحتتره و من پیشنهاد میکنم اگر وقت و حوصله دارید سعی کنید یه مقدار خودتون را آماده کنید که خیلی اذیت نشید اونجا و با ده تا بشین پاشو دیگه راه نتونید برید.
    من خودم از نظر آمادگی جسمی وضعیتم اصلا خوب نبود و هرچند یه مقدار اذیت شدم ولی تو هیچ کاری کم نیاوردم و افتان و خیزان بلاخره همه را طی میکردم.

خشکبار و مغزجات حتما ببرید که هر چی ببرید کمه.
    پسته و بادام و کشمش و خرما خشک به طور خاص توصیه میشود.
    توصیه من اینه که آبلیمو خانگی و یه مقدار عسل هم ببرید.
    کافی میکس هم ببرید برای تنوع خوبه. به ما چایی نپتون و قند دادند و مشکل چایی نداشتیم که من خودم با نبات چوبی هایی که برده بودم چای نبات میخوردم خیلی حال میداد.
    لیوان مناسب و قاشق چنگال و کارد میوه خوری هم ببرید.
    یه مقدار دارو مثل قرص سرما خوردگی و استامنیوفن و کپسول چرک خشک کن و قرص ضد حساسیت حتما ببرید.کرم ضد آفتاب و وازلین متناسب با محلی که میرید ممکن لازم باشه.مثلا یزد هر دوش لازم بود. چون هم آفتابش شدید بود هم من خودم اونجا پوست خشک شده بود و یه کرم مرطوب کننده یا وازلین داشتن لازم بود(البته خشکی پوست من یه مفدار به خاطر حساسیت پوستی هم که داشتم بود).قطره استیریل چشمی هم داشته باشید برای اطمینان خوبه. همه اینها را برای این میگم که اونجا وقت ندارید برای چیزهای جزئی برید بهداری و باید خود درمانی بکنید.
    اگر جایی افتادید که ممکنه در معرض پشه گزیدگی یا عرق سوز شدن باشید چیزهایی برای پیشگیری و درمان ببرید.
    کرم موبر هم اگر میان دوره زود ندهند لازم میشه.
    دستمال کاغذی و پلاستیک فریزری هم داشته باشید خوبه.
    وسایل اضافه و خصوصا لباس اضافه اصلا نبرید که جیره خودش همه چیز داره.از جوراب تا لباس گرم(به جای لباس راحتی قابل استفاده هست) و چفیه و حوله و شامپو و پتو و واکس و فرچه و همه چیز.البته شرت هایی که به عنوان جیره میدن شرت پاچه دار هست و اگر اهلش نیستید شرت ببرید.
    ناخنگیر و سوزن و نخ و پونز هم لازم میشه.
    خودکار و دفترچه هم به ما دادند ولی اگر ندهند لازم میشه و از جایی که ممکن خودکار گم بشه خودتون خودکار اضافه ببرید.
    در بازکن هم ببرید احتمالا لازم میشه برای کنسروهایی که میدن. چون مثلا توی سلف گردان ما برای 600 نفر آدم 10 تا در باز کن میدادند که اسباب دردسر بود.

عکس مواردی که در جیره میدن را میگذارم که چیزهایی که میدن را بدونید و چیز اضافه نبرید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    البته همه این چیزهایی که گفتم فصل و مکانی که اعزام میشید را در نظر بگیرید.مثلا شاید در مکان های سرد و در زمستان لباس گرم بیشتر لازم بشه(شاید البته!!!)
    ضمنا پوتین های مدل جدید نیاز به بند کشی نداره. ولی از جایی که معلوم نیست پوتین مدل جدید گیرتون بیاد یا قدیمی حتما بند کشی پوتین تهیه کنید. چون کسایی که پوتین مدل قدیمی بهشون داده بودند برای پوشید و در آوردن بیچاره میشدن و اگر بند کشی داشتند کارشون خیلی راحت میبود.
    قفل برای در کمد و ساک هم داشته باشید+کش برای گتر کردن پاچه شلوار بد نیست.

دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه. ولی بعضی از چیزهایی که گفتم را نبردید هم اونجا از بوفه قابل تهیه هست ولی اگر ببرید هم خیالتون راحته و هم تو روزهای اول دیگه لازم نیست کلی وقت تو صف بوفه بایستید برای تهیه این جور چیزها. ضمن این که ممکنه بوفه تموم بکنه و گیز یک آدم زبون نفهم بیفتید که این که بوفه فلان چیز را تموم کرده حالیش نشه

ضمنا من ساعت مچی دیجیتال زنگدار که نور صفحه هم داشت برای شب برده بودم و خیلی بهم کمک کرد. همین که 5 دقیقه زودتر از بیدار باش بیدار میشدم و لازم نبود کلی وقت تو صف دستشویی بایستم خودش کلی کارم را جلو می انداخت.
    Last edited by ipo; 14-10-2016 at 23:49.

3. 10 کاربر از ipo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mojt90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016
    محل سكونت
    در سایت های :::::مای موویز - والا مووی - کینگ مووی و imovies-dl ::

پيش فرض

سلام

دوستان کد های برج 8 اومد .
    Last edited by mojt90; 15-10-2016 at 12:09.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

کلا از جایی که فعالیت بدنی تو دوره آموزشی زیاده یک آمادگی جسمی اولیه ای ایجاد میکنه ولی طبیعی هست که مدت یک ماه و نیم برای آمادگی جسمانی کافی نیست. ولی اگر خیلی داغون نباشید خیلی مشکلی نخواهید داشت. هرچند به هر حال هر چی بدن آماده تری داشته باشید فعالیت های اونجا براتون راحتتره و من پیشنهاد میکنم اگر وقت و حوصله دارید سعی کنید یه مقدار خودتون را آماده کنید که خیلی اذیت نشید اونجا و با ده تا بشین پاشو دیگه راه نتونید برید.
    من خودم از نظر آمادگی جسمی وضعیتم اصلا خوب نبود و هرچند یه مقدار اذیت شدم ولی تو هیچ کاری کم نیاوردم و افتان و خیزان بلاخره همه را طی میکردم.

خشکبار و مغزجات حتما ببرید که هر چی ببرید کمه.
    پسته و بادام و کشمش و خرما خشک به طور خاص توصیه میشود.
    توصیه من اینه که آبلیمو خانگی و یه مقدار عسل هم ببرید.
    کافی میکس هم ببرید برای تنوع خوبه. به ما چایی نپتون و قند دادند و مشکل چایی نداشتیم که من خودم با نبات چوبی هایی که برده بودم چای نبات میخوردم خیلی حال میداد.
    لیوان مناسب و قاشق چنگال و کارد میوه خوری هم ببرید.
    یه مقدار دارو مثل قرص سرما خوردگی و استامنیوفن و کپسول چرک خشک کن و قرص ضد حساسیت حتما ببرید.کرم ضد آفتاب و وازلین متناسب با محلی که میرید ممکن لازم باشه.مثلا یزد هر دوش لازم بود. چون هم آفتابش شدید بود هم من خودم اونجا پوست خشک شده بود و یه کرم مرطوب کننده یا وازلین داشتن لازم بود(البته خشکی پوست من یه مفدار به خاطر حساسیت پوستی هم که داشتم بود).قطره استیریل چشمی هم داشته باشید برای اطمینان خوبه. همه اینها را برای این میگم که اونجا وقت ندارید برای چیزهای جزئی برید بهداری و باید خود درمانی بکنید.
    اگر جایی افتادید که ممکنه در معرض پشه گزیدگی یا عرق سوز شدن باشید چیزهایی برای پیشگیری و درمان ببرید.
    کرم موبر هم اگر میان دوره زود ندهند لازم میشه.
    دستمال کاغذی و پلاستیک فریزری هم داشته باشید خوبه.
    وسایل اضافه و خصوصا لباس اضافه اصلا نبرید که جیره خودش همه چیز داره.از جوراب تا لباس گرم(به جای لباس راحتی قابل استفاده هست) و چفیه و حوله و شامپو و پتو و واکس و فرچه و همه چیز.البته شرت هایی که به عنوان جیره میدن شرت پاچه دار هست و اگر اهلش نیستید شرت ببرید.
    ناخنگیر و سوزن و نخ و پونز هم لازم میشه.
    خودکار و دفترچه هم به ما دادند ولی اگر ندهند لازم میشه و از جایی که ممکن خودکار گم بشه خودتون خودکار اضافه ببرید.
    در بازکن هم ببرید احتمالا لازم میشه برای کنسروهایی که میدن. چون مثلا توی سلف گردان ما برای 600 نفر آدم 10 تا در باز کن میدادند که اسباب دردسر بود.

عکس مواردی که در جیره میدن را میگذارم که چیزهایی که میدن را بدونید و چیز اضافه نبرید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    البته همه این چیزهایی که گفتم فصل و مکانی که اعزام میشید را در نظر بگیرید.مثلا شاید در مکان های سرد و در زمستان لباس گرم بیشتر لازم بشه(شاید البته!!!)
    ضمنا پوتین های مدل جدید نیاز به بند کشی نداره. ولی از جایی که معلوم نیست پوتین مدل جدید گیرتون بیاد یا قدیمی حتما بند کشی پوتین تهیه کنید. چون کسایی که پوتین مدل قدیمی بهشون داده بودند برای پوشید و در آوردن بیچاره میشدن و اگر بند کشی داشتند کارشون خیلی راحت میبود.
    قفل برای در کمد و ساک هم داشته باشید+کش برای گتر کردن پاچه شلوار بد نیست.

دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه. ولی بعضی از چیزهایی که گفتم را نبردید هم اونجا از بوفه قابل تهیه هست ولی اگر ببرید هم خیالتون راحته و هم تو روزهای اول دیگه لازم نیست کلی وقت تو صف بوفه بایستید برای تهیه این جور چیزها. ضمن این که ممکنه بوفه تموم بکنه و گیز یک آدم زبون نفهم بیفتید که این که بوفه فلان چیز را تموم کرده حالیش نشه

ضمنا من ساعت مچی دیجیتال زنگدار که نور صفحه هم داشت برای شب برده بودم و خیلی بهم کمک کرد. همین که 5 دقیقه زودتر از بیدار باش بیدار میشدم و لازم نبود کلی وقت تو صف دستشویی بایستم خودش کلی کارم را جلو می انداخت.
    دوست عزیز واقعا نمیدونم چطوری از اطلاعات کاملی که دادی تشکر کنم . مطمئنا خیلی های دیگه هم استفاده بردن.
    من مشکل صافی کف پا دارم و باید کفی مخصوص داخل پوتینم بذارم . پوتین هایی که میدن چطور هستن ؟ از نظر سبک بودن و کیفیت ؟
    پیشنهاد نمیدین پوتین ارگ که سبک هم هست بخریم ؟

راستی قفل چی پیشنهاد میکنین ببریم ؟ همون خشکباری رو که میگین ممکنه بدزدن ازمون این قفل های کوچیک هم که انگار دو دندونه بیشتر ندارن و راحت باز میشن. قفل برای کمد چه سایزی ببریم ؟

فقط برای آخرین سوال . من و چند تا از دوستان در یک مرکز آموزشی هستیم . آیا امکان اینکه در یک آسایشگاه باشیم و کنار هم باشیم هست ؟ یعنی خودمون میتونیم کاری کنیم که کنار هم باشیم یا اینکه کامپیوتری و بصورت رندوم انجام میشه و از دست ما خارجه؟
    Last edited by ariajoker; 15-10-2016 at 19:54.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin 69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    1/8 اعزامم نیرو زمینی ارتش 01 تهران
    خونمون هم تهران هستش ....شنیدم که کلا جای خوبیه و امکاناتشم خوبه...ولی خواستم از کسایی که تجربه آموزشی رو تو اونجا دارن بپرسم راجع بهش ...و اینکه شنیدم از هفته دوم به صورت روز برگ درمیاد و بعدظهر ساعت 4 مرخصی میدن تا 5 صب روز بعدش....ممنون میشم کسی اگه میدونه توضیح بده....

داره خودمونی میشه lord mysterious's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من هم امروز گرفتم و افتادم 01 (ساکن تهران - مدرک ارشد)
    نکته جالب اینه که 3 سال پیش برای معافیت پزشکی اقدام کردم و منو به خاطر اسم خفیف فقط معاف از رزم کردند و همین 01 افتادم که ارشد قبول شدم و رفتم دانشگاه
    اما این سری فرستادم چیزی برای معافیت درخواست ندادم
    اما توی این برگه وضعیت جسمانی رو نوشتن: آسم خفیف آسم به شرط ثبوت مشمولان مبتلا به بیماریهای ریه و قفسه صدری
    این الان یعنی چی؟ معاف از رزمم همچنان یا باید برم معاینات پزشکی انجام بدم؟

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

سلام دوستان
    خونمون هم تهران هستش ....شنیدم که کلا جای خوبیه و امکاناتشم خوبه...ولی خواستم از کسایی که تجربه آموزشی رو تو اونجا دارن بپرسم راجع بهش ...و اینکه شنیدم از هفته دوم به صورت روز برگ درمیاد و بعدظهر ساعت 4 مرخصی میدن تا 5 صب روز بعدش....ممنون میشم کسی اگه میدونه توضیح بده....
    یه سرچ تو همین تاپیک بکن صد نفر در مورد 01 توضیح دادن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan90ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

سلام دوستان
    01 نه بگو هتل 01

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    افتادم 05 کرمان - چجور جائیه؟ (لیسانس نرم افزار)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

...................
    Last edited by ali_atefi; 15-10-2016 at 13:12.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •