دوستان مشکلی کندی در کرج برای دیگر دوستان هم وجود داره این چند روز؟؟
دوستان مشکلی کندی در کرج برای دیگر دوستان هم وجود داره این چند روز؟؟
بله منم کرجم پارس آنلاین چندین روزه به فنا رفته.
فکر کنم مشکل سراسریه !
من کرمانم داغونه !
قرار بود برای کسانی که خطشون 9مگ رو نمیکشه اکانتینگ های مابین 4 تا 9 مگ فعال بشه
مثلاً الان اگه به پشتیبانی زنگ بزنم میتونه خطمو رو 6 یا 7 مگ ببنده؟
سپاس
دوستان حالا مشکلات پارس که به جای خودش. ولی شما این همه دانلود شبانه واقعا به دردتون هم میخوره؟ مثلا شبی 5-6 گیگ یا بیشتر؟ در ماه با همین 5-6 گیگ که مینیمم هست هم حساب کنی میشه 180 گیگا بایت. اگه مثلا فیلم دانلود میکنید، متوسط برای هر فیلم 1 گیگ هم در نظر بگیریم میشه 180 فیلم.. هر قیلم حداقل 2 ساعت زمان برای دیدنش بخوای بذاری میشه 360 ساعت. یعنی باید روزی 12 ساعت نان استاپ فیلم ببینید!واقعا هر چی دانلود میکنید استفاده هم میشه؟؟
فکر نمی کننم ولی برای اینکه مطمئن بشید باید زنگ بزنید از پشتیبانی بپرسید.
روزا تا 4 مگ رو بدون مشکل میکشه و مشکلی هم ندارم بحث اصلی من شبا بود
دیروز بعد اینکه سیم بانه اومد و رفت حودم پاشدم رفتم مرکز پیش رییس تا گفتم نامه شکایتم اومده اینجا گفت بله ایناهاش رو میزه منه بعد یه سرس سوالات پرسیدو من جواب دادم و زنگ زدم به 3 نفر اومدن اتاقش با هم جلسه گذاشتیماون 3 نفر هی میخواستن یه جوری بپیچونن و من یه چی میگفتم رییسه تحریک یشد میگفت باید برید درست کنید قرار شد تو مرحله اول اتصالات منو از سر پست و کافو جابه جا کنند و اگه مشکل حل نشد باید از از سر پست خونه ما تا کافو بکنن (200 متر) ببینن مشکل چیه و نهایتش کابل ها رو تعویض کنند
بعد اینکه من برگشتم نیم ساعت بعدش سیم بانه اومد جلو در گفت اتصالاتو جابه جا کردم شب تست کن ببین درست میشه (که تست کردم درست نشد ) زنگ بزن رییس نتیجه رو بگو الان هر چه قدر زنگ میزنم جواب نمیده باید دوباره حضوری برم !
من خودم کلا نا امید شده بودم 20 روز پیش گفتم حالا شکایت کنم شاید نتیجه داد و خدا رو شکر خیلی کار ساز بود دوستانی هم که مثل من مشکل داره خطشون و مرکزشون هم درپیته شکایت کنن شاید به نتیجه برسن
Last edited by DJ_EBI; 02-09-2014 at 12:18.
برای من که دیروز از ساعت 16.30 قطع بود تا همین الان !
همه چی که فیلم نیست.بازی و نرم افزار هم حساب کن![]()
شما درست میگید من از کوره در رفتم ......
ولی خیلی وقتها بوده واسه من سرعت چسبیده بوده به سقف ولی واسه بقیه افتضاح بوده من هم نیومدم هی بگم پارس آنلاین عاشقتم تو بهترین سرویس دهنده ای و از این جور حرفا چون جو تایپیک رو به هم میزنه![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)