تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3729 از 4751 اولاول ... 2729322936293679371937253726372737283729373037313732373337393779382942294729 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,281 به 37,290 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال ELDORAMO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

من که ۳ ساله شاتل دارم تا الان مشکل نداشتم . به نسبت بقیه شرکت ها هم بر اساس تجربه شاتل واقعاً عالی بوده . پارسال عید ۳ گیگ اضاف داد ، ۳ گیگ خریدم ۳ گیگ دیگه داد ، برای تولدم هم ۳ گیگ داد شد ۱۲ گیگ !!!
    این اتفاق برای کسی سود داره که اشتراکش بالای 3 ماه باشه
    سرعت روزانه شاتل بالاست اما قیمت ترافیکش اونقدر زیاده که اگه زبونم لال قبل از دوره ترافیکتون تموم بشه بدبخت میشین
    یادمه زمانی که شاتل بودم اگه ده روز مونده به پایان دوره ترافیکم تموم میشد دیگه جرئت نمی کردم ترافیک بگیرم اما الان با این قیمت پایینی که پیام اوران داره راحت توی نت می گردم فیلم نگاه می کنم و هر ماه هم یک گیگ ترافیک اضاف می خرم چون قیمتی نداره واقعا توی این 3-4 سال هیچ وقت به قدر الان راحت نبودم

2. این کاربر از ELDORAMO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز وقتی پیام آوران هم مث شاتل انقد بزرگ شد و معروف سیاست فروشش هم تغییر می کنه من خودم پیام آوران رو تازه شنیدم اصلا موجودیت داره ! خوب اولش همه همینن برای بازاریابی و مشتری یابی سرعت بالا تو روز و شب و ترافیک با هزینه کم اارئه میدن تا دونفر مث شما بازاریابی کنی مشتری براش ببری بعد که بارشو بست میشه عین بقیه شرکت ها و دوما شاتل شرکت بزرگیه و اگر هزینه ترافیک بالاست همیشه مشترکین را ساپورت می کنه مثلا همین هدیه تولدش 3 گیگ رایگان و همین پروموشنی که گذاشتش 3یا 5گیگ بخر 3 یا 5 گیگ ببر حتی اگر اختلالات هم وجود داشته باشه به همه مشترکین ترافیک رایگان میده و همه رو ساپورت می کنه خدارو شکر من که تا حالا گیگ کم نیاوردم با اینکه سرعت توی روز بالاست و حجم دانلود من هم به نسبت خوبه ولی می خوام بگو هر شرکتی فروش خاص خودش را داره ..........

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

دوست عزیز وقتی پیام آوران هم مث شاتل انقد بزرگ شد و معروف سیاست فروشش هم تغییر می کنه من خودم پیام آوران رو تازه شنیدم اصلا موجودیت داره ! خوب اولش همه همینن برای بازاریابی و مشتری یابی سرعت بالا تو روز و شب و ترافیک با هزینه کم اارئه میدن تا دونفر مث شما بازاریابی کنی مشتری براش ببری بعد که بارشو بست میشه عین بقیه شرکت ها و دوما شاتل شرکت بزرگیه و اگر هزینه ترافیک بالاست همیشه مشترکین را ساپورت می کنه مثلا همین هدیه تولدش 3 گیگ رایگان و همین پروموشنی که گذاشتش 3یا 5گیگ بخر 3 یا 5 گیگ ببر حتی اگر اختلالات هم وجود داشته باشه به همه مشترکین ترافیک رایگان میده و همه رو ساپورت می کنه خدارو شکر من که تا حالا گیگ کم نیاوردم با اینکه سرعت توی روز بالاست و حجم دانلود من هم به نسبت خوبه ولی می خوام بگو هر شرکتی فروش خاص خودش را داره ..........
    پیام اوران توی عید کلا ترافیکش رو رایگان کرد دوست گلم!
    بازم دلیل نمیشد گرون بده
    هنوزم من به جوابم نرسیدم یعنی شاتل دوبرابر میکنه توی پاچمون تا از اون طرف در ازای 3 گیگ سه گیگ دیگه هم بده؟؟!! خوب با این حساب اگه دوبرابر ازمون پول بگیره توی جشنواره ها میتونه دقیقا دوبرابر ترافیک بده! یعنی از خودمون میگیره به خودمون میده فقط سه گیگ اضاف تو پاچمون میشه

اگه به شرکت دیگه ای برید و بعد دوباره بخواید بیاید از ما سرویس بگیرید
    یعنی ممکنه کسی همچین کاری کنه؟
    Last edited by ELDORAMO; 07-03-2012 at 15:12.

5. این کاربر از ELDORAMO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه edomanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شاتل به خاطر اینکه نامحدود واقعی شده این محدودیت ها را اعمال کرده . اگه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید می بینید که درصدو برداشته و دیگه چیزی به نام روزانه و یا ساعات رایگان وجود نداره !!! زنگ هم که میزنی پشتیبانی با کمال وقاحت می گه تا حال محدودیت دانلود نبوده و سرویس هامون نامحدوده . دیگه آدم میمونه در جوابشون چی بگه . دست هر چی کلاهبرداره از پشت بستن

7. 5 کاربر از edomanoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

دوستان میشه به ترتیب و خیلی خلاصه بگید کدوم شرکت ها بهترین و کدوم ها بدترین هستن ؟
    معیارها هم شامل دانلود رایگان، سرعت، قیمت اشتراک و ترافیک

9. این کاربر از ELDORAMO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

* شما اگه مایلی کسی پستت رو نخونه یا جوابت رو نده ، میتونی به دوستانی که علاقمندی با خبر بشن پیغام خصوصی بدی و در حقیقت بهتره بگم برای کسی تکلیف تعیین نکنی . فروم آزاده !!!

من بشخصه جزو کسایی بودم که از شاتل راضی بودم ، البته با در نظر گرفتن اینکه سرویس دهنده ی بهتری از شاتل ندیده بودم ، تا اینکه جناب شاتل شروع به محدود کردن هاش کرد . شبی 1 الی 5 کیلوبایت با پاکت لاست بالا !
    معمولا روو 1 کیلوبایت میچرخید ، تقریبا شب اینترنت نداشتم !!

الآن هم یه ISP دیگه هستم ، حدود 1 ماه شده فکر کنم ، شبی هم 700 تا 1.3 گیگ گرفتم و محدود هم نشدم . کسی هم بهم نگفته داری مفت مفت دانلود میکنی ! یا منت سرم بذاره ! یا محدودم کنه !
    سرعت شبم ثابت هست ، بین 40 تا 80 ! بیشتر به سمت 40-50 تمایل داره .

آره داداش ، محدودیت رو وقتی درک میکنی که واسه انجام دادن کار مشتری باید یه نقشه برد دانلود کنی که تا صبح کار رو تحویل بدی و اینرتنت تعطیلاته !

512 تقسیم بر 8 می شود 64 !!! با توجه به ضریب اشتراک 1 به 8 برای سرویس های اکو شاتل باید در کمترین حالت 8 کیلوبایت ثابت رو میداد ، ولی سرعت به 1 کیلوبایت هم نمی رسید .
    یکی منو توجیه کنه چطور ممکنه سرویس واقعا 1 به 8 بسته شده باشه و تو 512 سرعت بین 1 تا نهایتا 5 بشه ، تازه پشتیباین میگفت شما تو لیست مشترکین پر مصرف هستین و طبیعی هست .
    آره برادر من ...
    سلام
    با شاتل که سرویس داشتین در ماه دانلود رایگان چقدر داشتین؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه redfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    با شاتل که سرویس داشتین در ماه دانلود رایگان چقدر داشتین؟
    بعد از 7 گیگ رایگان ، سرویس اکو 512 { 3 ماهه } شامل طرح محدود شدن که البته دوستان اصرار دارند { اشتراک با کاربران پرمصرف اسمش هست - که توضیح داده شد چرا نیست } شدم .

جالب این بود که من در خرید ترافیک های روزانه هم ابایی نداشتم ، یعنی ترافیک روز رو هم تموم میکردم و باز می خریدم ! دوستان در شاتل لطف داشتند ظاهرا ...

12. 4 کاربر از redfild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوستم
    اینم باز برمیگرده به همین نوپا بودن شرکت....الان تو تهران وایمکس سرویس گرونیه خوب ولی من چندتا شرکت می شناسم دارن ای دی اس ال و ماهی 8000 ت می دن یعنی چی ؟؟؟؟ تو این اوضاع که ایران ی سرویس نداره بنظر تو اینترنت ماهی 8000 ت هست! تو فردوسی تبلیغش پره
    بخدا نخواستم شیرین بازی در بیارم واسه مدیریت فروم ها
    جدی میگم خیلی با توهین با هم حرف می زدن!

---------- Post added at 08:32 AM ---------- Previous post was at 08:30 AM ----------

من کاری با خوب و بد شاتل ندارم چون منم تو سرویس گرفتن سختی کشیدم.....
    ولی پارس آنلاین داشتم اصلا راضی نبودم نه پشتیبانی و نه سرویس دهی خیلی اذیت شدم باز شاتل بهتر از اونه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

شاتل برای منی که پیشگامان و پارس آنلاین داشتم خیلی بهتر بوده
    اولاً پیشگامان تو میبد شبانه رایگان نداره ، پارس آنلاین هم که نهایتش 500 مگ میتونستم دانلود کنم
    مخابرات هم که تازگی ها اومده نامحدود نداره
    نمیخوام طرف شاتل بگیرم ولی برای اونائی که تو این شهر هستند اصلاً محدودیت اعمال نمیشه
    بنده یک بار دچار محدودیت شدم اونم بخاطر فحش کشیدن بر سر پشتیبانی !!!
    ولی همون 4 روز پیش رفتم اونجا و 3 تا دیگه براشون یوزر آوردم و قضیه ی محدودیت رو بهشون گفتم و شب شنبه از محدودیت در اومدم
    ولی پینگش اصلاً بدرد نمیخوره

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من قبلا گفتم بازم میگم.
    توی PAP ها فقط شاتله که شخصیت یک شرکتو داره.
    البته شرکت عالی ای نیست.ولی از بقیه شون بهتره.
    تنها بدیش هم (از نظر من)پینگ بالاشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 48 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 48 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •