تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3728 از 4105 اولاول ... 27283228362836783718372437253726372737283729373037313732373837783828 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,271 به 37,280 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوست عزیز ممکنه موارد مهمی رو که به نظرتون میاد از این دو ماه بگین ؟ برخوردشون با سرباز چطور بوده ؟ کیفیت غذا و اسایشگاه چطور ؟ اردو هم رفتین؟
    جیره ی استحقاقی رو کامل دادن ؟

و برای درجه انرژیمون رو فقط روی میدون تیر بذاریم ؟ و برداشتی که از صحبتتون کردم اگر میدون تیر رو خوب نمره بگیریم میتوینم روی رزم دار یکمی حساب کنیم ؟

و اینکه برگه امریتون صادر شده ؟ همون محلی که پذیرش گرفته بودین افتادین یا جایی دیگه ؟
    در مورد برخورد با سرباز افراد مختلف متفاوت هستند و هر کس متناسب با شعور و معرفت خودش با سرباز ها برخورد میکنه. مثلا فرمانده گروهان ما آدم خوبی بود و متناسب با رفتار بچه ها رفتار میکرد و خدا را شکر چون بچه های گروهان ما خوب بودند نه به اون صورت تنبیه شدیم و نه بهمون بی احترامی شد.
    ولی بودند فرمانده گروهان هایی که فوق العاده بیشعور بودند و مثلا وقتهایی که در زمان غیر اداری نوبت شیفت اونها بود و فرمانده گروهان خودمون در پادگان نبود و گردان زیر دست فرمانده شیفت بود عزا میگرفتیم که حالا این چه بلایی میخواد سرمون بیاره و با بهانه جویی و حتی بدون بهانه اذیت میکرد

در مورد درجه اعطایی تا جایی که من میدونم چند تا فاکتور هست که موثره
    نمره میدان تیر
    نمره تربیت بدنی
    نمره فرمانده گروهان
    نمره امتحان تستی نظامی
    نمره امتحان تستی عقیدتی
    (شاید یگانی که قراره به اون اعزام بشید و نیروهای مورد نیاز اونجا هم بی تاثیر نباشه ولی شک دارم)

در پادگان خاتمی برای هر گروهان سیبل تیر را عضو میکردن و مخصوصا سری اولی که تیر اندازی میکردند نمراتشون تقریبا دقیق بود. و کسایی که دورهای بعد بودند با وجودی که موقع هر بار نمره دادن مشخص میکردند که این تیر مال نفر قبله ولی خوب دقت نمره دهی پایینتر میومد. ولی همونم بلاخره این طور نیست که کسی که اصلا به سیبل نزده با کسی که همه را تو قسمت مرکزی زده یکی باشه. نمرات حدودی هست ولی روی هوا و الکی نیست و معمولا کسایی که با سیبل سوراخ سوراخ میزنن یه جورایی به نفعشونه چون نمره را همیشه بالاتر و با ارفاغ زیاد میدن

امتحان تربیت بدنی هم به جز دویدن 3200 متر که یه مقدار امار درست ثبت میشه ولی برای دراز و نشست و شنا چون خود بچه ها از همدیگه را میشمارن کاملا شیر تو شیر و الکی هست و نمرات کاملا رو هوا داده میشه

نمره فرمانده گروهان هم معمولا کل گروهان را یک جور رد میکنه و فقط افراد نوخاله شناخته شده را کمتر بهشون نمره میده
    نمره امتحانهای تستی هم که با کامپیوتر تصحیح میشه و دقیق هست ولی اونم سوالاتش از قبل با نمونه سوالهایی که میدن تقریبا مشخصه و مشکلی نیست

جیره استحقاقی ما را هم کامل دادن و اکثرا چشمی سایز درست را میدادن ولی بازم احیانا اگر لباسها یا پوتین یا هر چیزی از کسی کوچک و بزرگ بود فرصت میدادند که افراد برن عوض کنن(البته نه همون روز توضیع که اوضاع شیر تو شیر هست و سرشون شدیدا شلوغه بلکه چند روز بعدش)

پادگان خاتمی نسبتا کیفیت غذاش خوب بود.هر چند من خودم با شام هایی که میدادن اصلا حال نمیکردم ولی در کل بد نبود.(البته دقت کنید گفتم به نسبت. انتظار مثل خونه نباید داشته باشید. ولی نسبت به آش خور بودن خوب بود)

آسایشگاه هم خوب بود نسبتا و حتی ما داخل آسایگاه حمام هم داشتیم که همه وقت قابل استفاده بود. البته آب گرم نداشت و برای حمام آب گرم دو روز تو هفته برای هر گردان از ساعت 6 تا 7.5 بعد از ظهر یک حمام عمومی 60 دوش داشت که قابل استفاده بود .البته از ساعت 3 تا 4.5 صبح هم حمام به صورت عمومی برای همه سربازها باز بود برای موارد ضروری
    البته مثلا ما که گردان 3 بودیم فاصله مون تا حمام ها زیاد بود یه مقدار و حال رفتنش را نداشتیم و همون آب سرد داخل آسایگاه را ترجیه میدادیم(البته حالا که زمستون هست که نمیشه واقعا)

اردو هم رفتیم که داخل یه چادر 8 نفره 14 نفر میخوابیدیم مثل ساندویچ کنار هم و حتی شب ها هم با پوتین میخوابیدیم و کاملا اون 4 روز عین صحرا نشین ها و اونم در شرایط آماده باش جنگی زندگی میکردیم

کلا اگر بخوام یه توصیه بکنم اینه که انتظاراتتون را بیارید پایین. اگر با انتظار بالا برید حالتون گرفته میشه. این چیزهایی هم که من گفتم خوب هست کاملا نسبی گفتم و گرنه اگر مطلق نگاه کنید اونجا هیچ چیزش خوب نیست.
    اونجا واقعا قرتی بازیهای دانشگاه و اینها نیست و واقعا با انواع سختی ها مواجه میشید. از کم خوابی شدید بگیر تا انجام کارهایی که اصلا یکیش هم باب دلتون نیست ولی باید انجام بدید
    اگر هم اونجا نوخاله بازی دربیارید واقعا اذیتتون میکنن و از جایی که تنبیه ها معمولا گروهی هست دعا کنید با آدم های نوخاله یا خنگ و بی دست و پا هم گروهی نباشید تو هیچ جا

برای درجه همون که میدان تیر را خوب بزنید تنها کاری هست که میشه انجام داد و اکثر چیزهای دیگه از دست شما خارج هست و کاری راجع بهش نمیتونید بکنید. خیلی هم انرژی گذاشتن لازم نیست. یه مقدار دقت کنید. قبل از میدان تیر تئوری هایی که تو کتاب هست را مطالعه کنید و سعی کنید به کار بگیریدشون.حتما حتما حالت خوابیده و نشسته تیر اندازی را از قبل با اسلحه ای که بهتون میدن تمرین کنید که موقع تیر اندازی تو حالت گرفتن گیر نکنید. اصلا هم در تیر اندازی عجله نکنید و هرچند همه خط تیر اندازیشون تموم شده باشه و همه معطل شما باشن شما با آرامش تیر اندازیتون را بکنید و اصلا عجله نکنید.
    برای درجه بهتر گرفتن اگر واقعا توانایی دارید که مسئولیت "ارشد گروهان" یا "دفتردار" بودن را بپذیرید در صورت داوطلبی بودن قبول کنید(بقیه مسئولیت ها هم احتمالا بی اجر و مزد نخواهد بود). البته ارشد گروهان معمولا داوطلبی نیست و خودشون انتخاب میکنن. ولی دفتر دار بودن داوطلبی هست. خوبی این مسئولیت ها اینه که دیگه از پست دادن های شبانه معاف هستید ولی خوب شاید هر شب یک ساعت دیرتر از همه بخوابید و یه عالمه کار و طلبکاری های بچه ها هم سرتون بریزه ولی اگر خوب کار کنید میتونید حتی روی ستوان سومی هم حساب کنید(البته بقیه فاکتورها را هم باید خوب باشید مثل میدان تیر و بقیه موارد را).
    البته اگر واقعا توانایی دارید و نه این که برید و نتونید انجام بدید و بعد مسئولیت را ازتون بگیرن که ضایع بشید جلو همه.

من همونجایی که پذیرش کرده بودم افتادم خدا را شکر
    ولی کسایی هم بودند که پذیرش داشتند ولی جاهای دیگه افتادن(البته تعدادشون خیلی کم بود)
    کسایی هم که مازاد باشن و سپاه بیفتن تقریبا گاوشون زاییده و خیلی باید خوش شانس باشن که شهر خودشون بیفتن. یه مورد که ما داشتیم و افتاد سیستان بلوچستان که با گریه لحظات آخر که برگه تقسیم و برگ سبز را میدادن از ما جدا شد
    کسایی که پذیرش ندارن بازم ارتش بیفتن خیلی بهتره تا سپاه که اکثرا پذیرشی هستند و فقط جاهای بد نیرو میخوان که نسیب مازاد ها میشه
    Last edited by ipo; 14-10-2016 at 00:35.

2. 3 کاربر از ipo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام
    آقا نحوه ی گرفتن کسری خدمت در ارتش به چه صورت است؟با این وجود که در شهر ما مرکز ارتش وجود ندارد
    تور اخدا کمک کنید
    باید از سپاه اقدام کنم؟؟؟
    این ستاد که میگن نیروهای مسلحه؟؟

داره خودمونی میشه scar_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ببخشید چطور سخت میگیرن؟ خوب یکی دو سال دارو مصرف میکنه به خاطر افسردگی و استرس..چه کار میکنن مگر؟
    من نمیتونم برم سربازی.
    فوق لیسانس هم در حال اتمام هست اما تو چنین شرایطی که بخواد بهم زور گفته بشه یا مته بزارن رو مخم، اعصابم خیلی خراب میشه .. یعنی فشار بهم بیاد،دچار افکار وسواس گونه میشم که ناشی از استرس بالا در اون مواقع هست
    اولین سختیش اینه که برخلاف معافیتهای دیگه بجای اینکه پیش 1 دکتر بری باید پیش 2 تا اعصاب و روان بری که اگه نظرشون متفاوت باشه باز درد سر ساز میشه و اونها مطمینا الکی معاف نمیکنن.والله افسردگی و استرس الکی + وسواس منم یکمی دارم ولی تاحالا پیش دکتر نرفتم.درصورتی که چند نفر گفتن ظاهرا اینا واسشون طبیعیه.خود من وقتی دنبال کارای معافیت بودم استرس و افسردگی و فکر و خیالش داشت دیوانم میکرد....
    ضمن اینکه اگه شما برفرض این معافیتو بگیری رو کارتت مینویسه اعصاب و روان و تو مملکت ما متاسفانه تا اسم این میاد میگن بلانسبت طرف دیوونس...حالا شما حاضری دوسال سختیو تحمل نکنی اما یه عمر این برچسبو بت بزنن؟
    من به شخصه اگه تو همچین موقعیتی بودم 100% میرفتم مگر اینکه شرایطتون خیلی حاد باشه و سابقه بستری و اینا داشته باشید که اون بحثش جداس و فکر کنم خدارو شکر اونجوری نیستید

موفق باشید

سلام
    آقا نحوه ی گرفتن کسری خدمت در ارتش به چه صورت است؟با این وجود که در شهر ما مرکز ارتش وجود ندارد
    تور اخدا کمک کنید
    باید از سپاه اقدام کنم؟؟؟
    این ستاد که میگن نیروهای مسلحه؟؟

سلام
    دادا شما زنگ بزن 096480 دقیق راهنماییت میکنن مشاورهاشون...

Sent from my LG-K500 using Tapatalk
    Last edited by scar_h; 14-10-2016 at 00:49.

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

آقا من گفتم شما چقدر پادگان های اصفهان رو به خوبی میشناسیا، نگو همشهری هستی . دمت گرم خیلی چاکریم.

من یه جورایی دارم نصفه و نیمه راه شما رو میرم من فقط لیسانسم که شما فوق بودی و کسری بسیج هم ندارم، اگر خدا بخواد هم یه کسری بابت 24 ماه خدمت سربازی پدرم توی جبهه بتونم بگیرم. راستی من دم به تله ی تاهل ندادم و خدا کنه که منم یکی از پادگان های داخل خود اصفهان بیافتم فقط. همین و بس .

اوه اوه پس با این شرایط و وضعیت من، حموم رو بیخیال مثل یه میکروب زنده راه میریم .

آدم متاهل که باید دم به دقیقه کارش تلفن زدن بوده باشه حالا من هم تک فرزندم ولی وابسته نیستم به اون صورت خفن (نمیدونم، وقتی برم مشخص میشه ) ولی خب باید یه تماسی گاهی باهاشون بگیریم.

شما اخلاقت خوبه همشهری و صبر و حوصلتم زیاد، لطف هم میکنی و کامل جواب میدی، ما هی پر رو میشیم و سوال میپرسیم .

1. ما که با اجازت هفته ی دیگه اعزامیم و توی این مدت یه 30 آبان و 8 و 10 آذر تعطیلی داریم، حالا تا دیگه میان دوره بهمون بدند یا نه. راستی پادگانش خارج از شهره؟ وضعیت رفت و آمدش چطوره از نظر ترمینال و اینا؟ اگرم نزدیک شهر باشه و نمیدونم مرخصی ساعتی بدن، حداقل بریم یه گشتی توی کرمان بزنیم.

2. این استحقاقی رو چقدر طول میکشند که بدند؟ میخوام ببینم لباس و اینا (زیرپوش و ... ببرم یا نه) ولی چون من لاغرم و قد بلند (خدا کنه یه لباس مناسب حداقل بهمون بخوره حالا که مرخصی تعویض لباس هم نداره) فکر کنم باید حداقل این لباس زیر ها رو از اینجا ببریم یه دو دست و اونجا شانس ما سایز دو ایکس لارژ بهمون نخوره ولی اگر بقیه چیزا مثل حوله ی دستی یا حوله ی حمام و اینا رو میدن زود و جنسشون خوبه که دیگه نبریم از اینجا.
    مخلصم برادر
    1. مرخصی تو شهری رو خیلی سخت میدن چون میترسن تو شهر بلایی سرتون بیاد ولی در کل پادگانش چسبیده به شهره و دم خود پادگان هم تاکسی واسه رفتن به ترمینال هست.
    2.والا دقبق یادم نیست ولی اگه اشتباه نکنم هفته اول دادن ولی به غیر از زیرپوشاش تا دو هفته شلوارش اندازمون نبود که آخرش هم یه جوری بزرگش کرد که کافی بود یه روز شهر خودمون بپوشم تا برو و حیثیتمون بره ولی اونجا چون کسی کار به کسی نداره مهم نبود و فقط گهگاهی با بچه ها میخندیدیم. در کل سعیرکنین سایز بزرگتر وردارین کوچیک کنین تا اینکه سایز کوچیک رو بزرگ کنین و تا سه الی چهار هفته پوتین اندازم گیرم نیومد(من شماره پام 44 هست ولی نمیدونم چرا پوتین شماره 45 بهم میخورد که خیلی طول کشید گیرم بیاد)

6. 2 کاربر از Y@var بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام، شماره ات رو داخل روبات زیر ارسال کن و 15 گیگابایت اینترنت رایگان یا 20 هزار تومان شارژ رایگان هدیه بگیر

داره خودمونی میشه sina3000m's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    |-|-| ShIrAz CiTy |-|-| …………

پيش فرض

سلام دوستان من شرایط معاف از رزمی دارم ولی می خوام برا امریه خاتم هم اقدام کنم. آیا معاف از رزمی برای امریه ی خاتم مشکل ایجاد میکنه؟ اگه مشکل ایجاد کنه میتونم قید معاف از زرم رو بزنم.
    دوستان کسی در این مورد اطلاعی نداره؟ یکم ضروریه

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان کسی در این مورد اطلاعی نداره؟ یکم ضروریه

تا اونجا که من میدونم، به صورت کلی گفته میشه که سپاه، معاف از رزم ها رو پذیرش نمیکنه. بهترین راهکار اینه که شما مراجعه کنی به جایی که میخوای پذیرش بشی (در اینجا خاتم الانبیاء) و اصولا در دژبانیهاشون یه برگه زدند که شرایط پذیرش چی هست. از این نکته هم غافل نشو که اگر پارتی داشته باشی، طبیعتا کارت بهتر راه میافته.

10. این کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام ببخشید یه سوال داشتم
    میخواستم اگه بعد از آموزشی افتادیم شهر غیر از محل سکونت ،میشه توی اون شهر خونه اجاره کرد؟یا حتما باید رفت آسایشگاه...بعد تا چه ساعتی میشه رفت آسایشگاه؟
    چون من کارم پاره وقت هست و حتما باید یه سری وسایل همراهم باشه مثل لب تاب و اینا که قطعا توی آسایشگاه راه نمیدن
    ممنون میشم راهنمایی کنید که ایا میشه توی اون شهر خونه اجاره کرد از نظر قانون سربازی یا خیر
    که مثلا ساعت ۲ بعد از ظهر برم خونه ...بعد چون من پرستاری خوندم باید بیفتم توی بهداری و گویا بهداری پست روی دکل و اینا نداره و فقط هرچند شب گویا شیفت داره
    Last edited by mehdi_mh71; 14-10-2016 at 15:49.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

در مورد برخورد با سرباز افراد مختلف متفاوت هستند و هر کس متناسب با شعور و معرفت خودش با سرباز ها برخورد میکنه. مثلا فرمانده گروهان ما آدم خوبی بود و متناسب با رفتار بچه ها رفتار میکرد و خدا را شکر چون بچه های گروهان ما خوب بودند نه به اون صورت تنبیه شدیم و نه بهمون بی احترامی شد.
    ولی بودند فرمانده گروهان هایی که فوق العاده بیشعور بودند و مثلا وقتهایی که در زمان غیر اداری نوبت شیفت اونها بود و فرمانده گروهان خودمون در پادگان نبود و گردان زیر دست فرمانده شیفت بود عزا میگرفتیم که حالا این چه بلایی میخواد سرمون بیاره و با بهانه جویی و حتی بدون بهانه اذیت میکرد

در مورد درجه اعطایی تا جایی که من میدونم چند تا فاکتور هست که موثره
    نمره میدان تیر
    نمره تربیت بدنی
    نمره فرمانده گروهان
    نمره امتحان تستی نظامی
    نمره امتحان تستی عقیدتی
    (شاید یگانی که قراره به اون اعزام بشید و نیروهای مورد نیاز اونجا هم بی تاثیر نباشه ولی شک دارم)

در پادگان خاتمی برای هر گروهان سیبل تیر را عضو میکردن و مخصوصا سری اولی که تیر اندازی میکردند نمراتشون تقریبا دقیق بود. و کسایی که دورهای بعد بودند با وجودی که موقع هر بار نمره دادن مشخص میکردند که این تیر مال نفر قبله ولی خوب دقت نمره دهی پایینتر میومد. ولی همونم بلاخره این طور نیست که کسی که اصلا به سیبل نزده با کسی که همه را تو قسمت مرکزی زده یکی باشه. نمرات حدودی هست ولی روی هوا و الکی نیست و معمولا کسایی که با سیبل سوراخ سوراخ میزنن یه جورایی به نفعشونه چون نمره را همیشه بالاتر و با ارفاغ زیاد میدن

امتحان تربیت بدنی هم به جز دویدن 3200 متر که یه مقدار امار درست ثبت میشه ولی برای دراز و نشست و شنا چون خود بچه ها از همدیگه را میشمارن کاملا شیر تو شیر و الکی هست و نمرات کاملا رو هوا داده میشه

نمره فرمانده گروهان هم معمولا کل گروهان را یک جور رد میکنه و فقط افراد نوخاله شناخته شده را کمتر بهشون نمره میده
    نمره امتحانهای تستی هم که با کامپیوتر تصحیح میشه و دقیق هست ولی اونم سوالاتش از قبل با نمونه سوالهایی که میدن تقریبا مشخصه و مشکلی نیست

جیره استحقاقی ما را هم کامل دادن و اکثرا چشمی سایز درست را میدادن ولی بازم احیانا اگر لباسها یا پوتین یا هر چیزی از کسی کوچک و بزرگ بود فرصت میدادند که افراد برن عوض کنن(البته نه همون روز توضیع که اوضاع شیر تو شیر هست و سرشون شدیدا شلوغه بلکه چند روز بعدش)

پادگان خاتمی نسبتا کیفیت غذاش خوب بود.هر چند من خودم با شام هایی که میدادن اصلا حال نمیکردم ولی در کل بد نبود.(البته دقت کنید گفتم به نسبت. انتظار مثل خونه نباید داشته باشید. ولی نسبت به آش خور بودن خوب بود)

آسایشگاه هم خوب بود نسبتا و حتی ما داخل آسایگاه حمام هم داشتیم که همه وقت قابل استفاده بود. البته آب گرم نداشت و برای حمام آب گرم دو روز تو هفته برای هر گردان از ساعت 6 تا 7.5 بعد از ظهر یک حمام عمومی 60 دوش داشت که قابل استفاده بود .البته از ساعت 3 تا 4.5 صبح هم حمام به صورت عمومی برای همه سربازها باز بود برای موارد ضروری
    البته مثلا ما که گردان 3 بودیم فاصله مون تا حمام ها زیاد بود یه مقدار و حال رفتنش را نداشتیم و همون آب سرد داخل آسایگاه را ترجیه میدادیم(البته حالا که زمستون هست که نمیشه واقعا)

اردو هم رفتیم که داخل یه چادر 8 نفره 14 نفر میخوابیدیم مثل ساندویچ کنار هم و حتی شب ها هم با پوتین میخوابیدیم و کاملا اون 4 روز عین صحرا نشین ها و اونم در شرایط آماده باش جنگی زندگی میکردیم

کلا اگر بخوام یه توصیه بکنم اینه که انتظاراتتون را بیارید پایین. اگر با انتظار بالا برید حالتون گرفته میشه. این چیزهایی هم که من گفتم خوب هست کاملا نسبی گفتم و گرنه اگر مطلق نگاه کنید اونجا هیچ چیزش خوب نیست.
    اونجا واقعا قرتی بازیهای دانشگاه و اینها نیست و واقعا با انواع سختی ها مواجه میشید. از کم خوابی شدید بگیر تا انجام کارهایی که اصلا یکیش هم باب دلتون نیست ولی باید انجام بدید
    اگر هم اونجا نوخاله بازی دربیارید واقعا اذیتتون میکنن و از جایی که تنبیه ها معمولا گروهی هست دعا کنید با آدم های نوخاله یا خنگ و بی دست و پا هم گروهی نباشید تو هیچ جا

برای درجه همون که میدان تیر را خوب بزنید تنها کاری هست که میشه انجام داد و اکثر چیزهای دیگه از دست شما خارج هست و کاری راجع بهش نمیتونید بکنید. خیلی هم انرژی گذاشتن لازم نیست. یه مقدار دقت کنید. قبل از میدان تیر تئوری هایی که تو کتاب هست را مطالعه کنید و سعی کنید به کار بگیریدشون.حتما حتما حالت خوابیده و نشسته تیر اندازی را از قبل با اسلحه ای که بهتون میدن تمرین کنید که موقع تیر اندازی تو حالت گرفتن گیر نکنید. اصلا هم در تیر اندازی عجله نکنید و هرچند همه خط تیر اندازیشون تموم شده باشه و همه معطل شما باشن شما با آرامش تیر اندازیتون را بکنید و اصلا عجله نکنید.
    برای درجه بهتر گرفتن اگر واقعا توانایی دارید که مسئولیت "ارشد گروهان" یا "دفتردار" بودن را بپذیرید در صورت داوطلبی بودن قبول کنید(بقیه مسئولیت ها هم احتمالا بی اجر و مزد نخواهد بود). البته ارشد گروهان معمولا داوطلبی نیست و خودشون انتخاب میکنن. ولی دفتر دار بودن داوطلبی هست. خوبی این مسئولیت ها اینه که دیگه از پست دادن های شبانه معاف هستید ولی خوب شاید هر شب یک ساعت دیرتر از همه بخوابید و یه عالمه کار و طلبکاری های بچه ها هم سرتون بریزه ولی اگر خوب کار کنید میتونید حتی روی ستوان سومی هم حساب کنید(البته بقیه فاکتورها را هم باید خوب باشید مثل میدان تیر و بقیه موارد را).
    البته اگر واقعا توانایی دارید و نه این که برید و نتونید انجام بدید و بعد مسئولیت را ازتون بگیرن که ضایع بشید جلو همه.

من همونجایی که پذیرش کرده بودم افتادم خدا را شکر
    ولی کسایی هم بودند که پذیرش داشتند ولی جاهای دیگه افتادن(البته تعدادشون خیلی کم بود)
    کسایی هم که مازاد باشن و سپاه بیفتن تقریبا گاوشون زاییده و خیلی باید خوش شانس باشن که شهر خودشون بیفتن. یه مورد که ما داشتیم و افتاد سیستان بلوچستان که با گریه لحظات آخر که برگه تقسیم و برگ سبز را میدادن از ما جدا شد
    کسایی که پذیرش ندارن بازم ارتش بیفتن خیلی بهتره تا سپاه که اکثرا پذیرشی هستند و فقط جاهای بد نیرو میخوان که نسیب مازاد ها میشه
    ممنون که اینقدر با حصوله و کامل و جامع جواب میدین.
    در رابطه با تربیت بدنی و دو 3200 متر و دراز نشست . فعالیت هایی که انجام میدیم در این دو ماه آمادمون میکنه برای امتحان نهایی ؟ دصرصورتی که از قبل آمادگی بدنی نداشته باشیم
    و دیگه اینکه به غیر از خشکبار و مغزیجات چی پیشنهاد میکنین ببریم ؟ چیز های ضروری ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

کاربرای پی سی ورلد
    من یه داداش بزرگتر از خودم دارم واسه کم توانی ذهنی معاف شد بابامم بالای هفتاد سال دارن امکانش هست من بتونم معافیت کفالت رو بگیرم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •