تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3728 از 4428 اولاول ... 272832283628367837183724372537263727372837293730373137323738377838284228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,271 به 37,280 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

اره هیچ جاسوسی نیست..پارس انلاین اینقد بدبخت نیست که بیاد سرعت دو نفرو که یک دهم در صد از کاربراش هم نمیشه رو رصد کنه الان هم سرعت شبانه هم متغیره از 200 تا 400 و در نوسانه و یک هفتست که همینه با سرویس 256 ...خدارو شکر کنید برید تایپیک صبانت با سرویس 12 مگ 15 کیلوبایت رو ببینید میفهمید که پارس بهتره

3. این کاربر از abolfazlwest72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اره هیچ جاسوسی نیست..پارس انلاین اینقد بدبخت نیست که بیاد سرعت دو نفرو که یک دهم در صد از کاربراش هم نمیشه رو رصد کنه الان هم سرعت شبانه هم متغیره از 200 تا 400 و در نوسانه و یک هفتست که همینه با سرویس 256 ...خدارو شکر کنید برید تایپیک صبانت با سرویس 12 مگ 15 کیلوبایت رو ببینید میفهمید که پارس بهتره
    محض اطلاعاتتون من با صبا نت 10 مگ همین الان دارم با سرعت 1.1 مگ دانلود میکنم
    درباره ... قبلا بحث شده و حتی اون کاربر هم پیدا شده حالا وقتی محدود شدید تازه میفهمید هست یانه
    Last edited by khoodet; 02-09-2014 at 02:33.

5. 3 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

شما هم تا دیروز که سرعتت محدود شد داشتی بد و بیراه میگفتی به پارس ولی تا سرعتت درست شد رنگ عوض کردی ( خدا خر رو دید شاخ بش نداد )

شاید واسه تو که 12 تومن داری پول میدی خوب باشه ولی واسه من که همش سرویس 1 مگ یا 2 مگ میگیریم خوب نیست الان سرعتم 80 هست
    علاوه بر این تعداد کمی سرعتشون مثل شماست و ملاک خوبی واسه اینکه بگیم پارس آنلاین خوبه نیست
    Last edited by lamp23; 02-09-2014 at 02:40.

7. 6 کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

هنوز پارس خطو تخلیه نکرده
    فکر کنم تا ساعت 11 تخلیه بشه
    صبانت رو هم دیروز 12 مگ ثبت نام کردم
    اگه اینم اوضاعش خراب بود
    میرم 10 مگ داتک میگیرم (البته اگه قم داشته باشه)
    Last edited by ho3in2012; 02-09-2014 at 06:19.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خدارو شکر کنید برید تایپیک صبانت با سرویس 12 مگ 15 کیلوبایت رو ببینید میفهمید که پارس بهتره
    دوست عزیز بذار یه 2-3 ماه از اشتراکت بگذره بد قضاوت کن. من 8 ساله دارم از پارس آنلاین سرویس میگیرم، روزای خوبشو داشته ولی در حال حاضر واقعا خوب نیست.سرعت شبانه همیشه افتضاح بوده. کیفیت اینترنت روزانه شون (دانلود و پینگ) معمولا خوب بوده. ولی خیلی موقع ها هم شده که دچار کاهش کیفیت شدید شدن. البته من غیر از اون اوایلی که ADSL اومده بود تا به حال تو این وضعیت وخیم ندیدمش پارس آنلاین رو. شاید بعدا دوباره خوب بشه روزانه ولی طبق تجربه رایگان شبانه همیشه همین بوده که هست. شمام فعلا داری باغ سبز و میبینی که درش و روت باز کردن یا اینکه تو مرکز مخابراتی تون فعلا زیاد مشترک ندارن. خلاصه ش اینه که پارس آنلاین برای کسی خوبه که شبا ساعت 11 مث بچه آدم میگیره میخوابه و هوس استفاده از اینترت شبانه (چه برای دانلود و چه برای بروزینگ) هیچ موقع به سرش نمیزنه.
    Last edited by placebo111; 02-09-2014 at 07:37.

10. این کاربر از placebo111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    من قبل از پارس آسیاتک داشتم
    اون سرویس 40 تومنی در روز اگه بیشتر از 600 مگ دانلود کنی سرعتت نصف میشه. هر شب ساعت 12 هم دوباره از اول 600 مگ رو حساب میکنه.

من مودم tp-link w8151n دارم 70 تومن خریدم. تقریبا 20 ساعت در روز روشنه آخ هم نمیگه !
    ممنونم از راهنمايي. شما از پارس راضي هستي يا آسياتك؟؟؟؟ خوب من روزي 600 مگ دانلود ندارم. حالا سرعتش روزانه چقدر هست؟؟؟؟ اگه بيشتر از 600 مگ دانلود كنم چقدر ميشه؟؟؟؟
    با سپاس

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

شما هم تا دیروز که سرعتت محدود شد داشتی بد و بیراه میگفتی به پارس ولی تا سرعتت درست شد رنگ عوض کردی ( خدا خر رو دید شاخ بش نداد )

شاید واسه تو که 12 تومن داری پول میدی خوب باشه ولی واسه من که همش سرویس 1 مگ یا 2 مگ میگیریم خوب نیست الان سرعتم 80 هست
    علاوه بر این تعداد کمی سرعتشون مثل شماست و ملاک خوبی واسه اینکه بگیم پارس آنلاین خوبه نیست
    خب مگه جز اینه؟؟ هر وقت خوب باشه میگم خوبه هر وقت بد باشه میگم بده دیگه نیازی به رنگ عوض کردن نیست شرکت پارس انلاین واسه بابام که نیست..اگه توجه کنی و بری تو تایپیکا بخونی از همه شرکتا نت داشتم و هر وقت خوب بودن گفتم خوبه و هر وقت بد بودن گفتم بده ...در ضمن اقا قرار نبود به هم توهین کنم من فقط واقعیتو گفتم چیزی که بعضی ها نمیتونن بگن اینم دانلود دیشب با سرویس 256

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

پارس دیگه شورشو در آورده
    زنگ زدم میگه فردا جمع میشه خطت
    البته دیروز هم همینو گفته بودن
    و البته 2 روز پیش !!!!
    اسکل کردن از شنبه من رو

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

داداش دزدی که شاخ دم نداره... این نامردا تا میتونن عرصه رو به ما تنگ میکنن.همش با لابی کاری!!!! شک هم نکنید کلا تا چند سال دیگه شبانه رو همه شرکتا بر میدارن..... هر رقمی برامون اهنگ میزارن باهاش میرقصیم... اخرش همین میشه... من که دوباره شکایت کردم تو 195... اجازه نمیدم به این سادگی حقمو بخورن... ( هر چند بی ....ووس تر از این حرفا هستن) این پارس هم مارو مسخره کرده هی 2 3 روز اظاف میکنهع به قرادراد ... لامصب حجم نمیده ..... بزار غنیمت جنگیمو بگیرم ازشون....

15. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •