سرویس های owa یا همون وایرلس اشتراکی رو کسی داره؟
از اونور سرویسای td lte چه طور؟
کدوم رو به جای adsl پیشنهاد میدین؟
چون من adsl دارمو خط هم کشش نداره درست باید دیگه بیخیالش شم عوض کنم و بین این دوتا سرویس اسیاتک موندم الان
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سرویس های owa یا همون وایرلس اشتراکی رو کسی داره؟
از اونور سرویسای td lte چه طور؟
کدوم رو به جای adsl پیشنهاد میدین؟
چون من adsl دارمو خط هم کشش نداره درست باید دیگه بیخیالش شم عوض کنم و بین این دوتا سرویس اسیاتک موندم الان
سرویس owa که ظاهرا قیمتش بالای 7-8 تومن میشه
تنها انتخابم همین TD LTE هست که اینم گفتم کارشناس بفرس بیاد چک کنه
زنگ زدم نمایندگی مشهد میگه ما مودم الان موجود نداریم فقط میتونیم سرویس رو بهتون بدیم شما خودتون مودم رو از بیرون تهیه کنین : ))
نمیدونم واقعا خیلی جالب بود در نوع خودش که نمایندگی مودم موجود نداره
فقط موندم مودم اگه قرار باشه خودم تهیه کنم چه مودمی بگیرم
کسی هم نیس اینجا بگه از این سرویس داره یا نه بدونم وضعیت چیه : (
سرویسها td اسیاتک از دکلهای ایرانسل استفاده میکنه سرعت هم روی 40 مگ محدود میکنه در صورتی که خود ایرانسل سرعت td روی هشتاد مگ هست تعرفه هاش هم چک کنی هیچ برتری نسبت به تعرفه های ایرانسل نداره پس میخوای td بگیری از همون ایرانسل بگیری سرعت بالاتری داره
بسته های ماهانه ایرانسل همینا هستن دیگه درسته؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب مصرف 1 ماهه من حداقل 150 گیگ، ولی بیشترین حدی که ایرانسل داره میده 42 گیگه ظاهرا برای 1 ماه و اصلا به کار من نمیاد
میتونی بسته 160 گیگی ایرانسل بگیری 220 تومن هست اسیاتک هم همینو میده 220 تومن اما ایرانسل سرعت 80 میده اسیاتک 40 مگ و یه نکته دیگه اینکه ایرانسل هر وقت پهنای باند کم میاره اولویت را میزاره برای مشتریهای خودش تا مشتریان شرکتهای دیگه
Last edited by naasr; 28-04-2022 at 13:06.
تست td lte:
نظرتون؟
جالبه که اسیاتک تا همین چن روز پیش تعداد مودم هاش داخل سایت 4 مدل بود ولی امروز که چک کردم فقط یک مدل مودم داره که تازه اون معلوم نیس موجوده یا نه
لطفا برای مودم راهنمایی میکنین که کدوم ارزش خرید بالاتری داره برای سرویس td lte؟ داخل سایت اسیاتک فقط مودم TD-LTE TF-i۶۰ G۱ موجوده
ولی داخل دیجیکالا این مدل هم هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون هیچ اطلاعاتی ندارم نمیخوام مودمی بخرم که کیفیت لازمم نداشته باشه و الکی هزینه کرده باشم
Last edited by S M Λ S Ħ; 30-04-2022 at 12:32.
الان اسیاتک گرفتم پینگم در حالت عالی 120 هست با ای پی 4.2.2.4
پینگ شما چطوره با این ای پی ؟
من شاتل دارم الان که ساعت 10 صبح هستش همون 120 شد.
ویرایش...
دوباره الان ساعت 11 شب گرفتم 130 شد.
Last edited by iman2919; 09-05-2022 at 22:08.
من می خوام از ساتل جمع کنم بیام آسیاتک.شاتل سرویس دهی خوبی داشت ولی قیمتش بالا رفته،از طرفی آسیاتک طرح جشنوارش گیگ فضایی میده.از این می ترسم
چون قبلاً از پیشگامان داشتم با یک حجم بسیار بالا اما قطعی و سرویس دهی بسیار ضعیف
می ترسم آسیاتک هم همینطور باشه
Last edited by وین رونی; 14-05-2022 at 12:47.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست در حالت تک کانکشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)