خواهش دوست عزیز لطف دارین .خوشحال میشم کمکتون کنم.امیدوارم با دعاهای شما کارتمون زود بیاد چون شنیدم ارتش واسه صدور کارت خیلی لفتش میده. امید به خدا
------
یکبار یادمه ساعت 4 صبح رفتم واسه حموم وقتی شیر آب رو باز کردم تازه فهمیدم یه ذره هم گرم نیست و آبگرمکنش خراب شده(البته بعضی روزا اون موقع ها میرفتم آب گرم بود) خلاصه دیگه خیس شده بودم کلی رفتم تو فکر که برم زیر دوش یا نه و حدود چند دقیقه داشتم واسه تصمیم نهاییم فکر میکردم

خلاصه دلو زدم به دریا و وسط زمستون یخ بندون کرمان و حموم سرد و با آب سرد رفتم زیر دوش!

یعنی اگه کمی مشکل قلبی اونجا داشتم به نظرم به لقاءالله میپیوستم! شما که مشکل قلبی دارین سعی کنین تا میتونین حمومش که نرین وقتی هم رفتین اول آب رو تست کنین و اگه دیدین سرده بیخیال شین.
----
1- میان دوره ندادن به دلیل اینکه اصلا یه روز تعطیلی هم وسط دوره ی ما نخورد و فقط افراد متاهل تونستن یه مرخصی سه روزه برن(که خودمم یکیش بودم

) که البته اونم حقیقتش کارا خدا بود وگرنه احتمال نرفتنم حتی با این شرایط هم وجود داشت. و اگه اشباه نکنم بقیه 60 روز کامل وایسادن (یادش بخیر کسی باورش نمیشد 60 روز رو نگه دارن چون میان دوره هم نداده بودن و آخراش دعواهای بین بچه ها شروع شده بود چون خیلی آخراش داشت بهشون فشار میومد) شما هم اگه اعزامتون 1 آبانه میان دوره قریب به یقین دارین و اگه اول دی هستش قریب به یقین میان دوره ندارین چون تعطیلی رسمی انگار توی اون دوماه نیست.
2- تلفن بود ولی معمولا همه تشنه ی زنگ زدن بودن (البته من نه!) واسه همین کمی معطل میشین که نوبتتون بشه که البته باید سریع هم تمومش کنین چون پشت سرتون آدم وایساده

/ بوفه هاش به نظرم بدک نبودن و نسکافه و اینجور چیزا هم حتی داشتن و حتی بوفه مرکزیش بعضی روزا میوه هم میوورد. ساندویچ هم بوفه مرکزی میفروخت. در کل بوفه هاش خوبه . کارت تلفن هم ما از اصفهان خریدیم مال خیلیامون کار نداد واسه همین از بوفش خریدیم که کار داد! در کل اگر زمان های مناسبی انتخاب کنین صف تلفن زیاد هم طولانی نیست ***و البته بهترین کار اینه تا رسیدین داخل گروهان شماره داخلی اونجا رو بپرسین و زنگ بزنین خونه و بگین که اونا زنگ بزنن
3- کمد به انداز ه کافی هستش و تختتون هم دست خودتون نیست و خودشون چند روز که گذشت بین دو سالن خوابگاهی که داره(گردان 4 رو میگم) تقیسمتون میکنن واسه همین زیاد دلتون رو انتخاب هم تختی خوش نکنین. بالا و پایین کردن تختا اگه هم تختیت راضی باشه، امکان پذیره. بالا از این لحاظ بهتره که هر کی میرسه نمیاد رو تختت بشینه و بدیش اینه یه استراحت کوتاه هم میخوای بکنی باید کلی انرژی بزاری از تخت هر دفعه بری بالا یهو یه کار کوچیک پیش میاد میای پایین دوباره میری بالا خلاصه بالا و پایین رفتنه آدم رو کلافه میکنه تازه تختاش خیلی قدیمیه هر دفعه میخواین بالا و پایین برین کلی سرو صدا میده و جابجا میشه که باعث میشه تخت پایینی یهو شاکی بشه بالاخص موقعی که مثلا 2 شب واسه نگهبانی بیدارتون میکنن
خوبی پایین اینه دم دسته و با پوتین هم راحت میتونی روش بخوابی و تکوناش هم خیلی کمتر از بالاییه تازه کلی یادگاری و فحش هم زیر تخت بالاییش نوشته که مواقع بیکاری سرگرمتون میکنه

یه بدی دیگش هم اینه که اگه تختتون سفت و سخت آنکارد(همون مرتب کردن منظوره) نشده باشه یهو میشینن رو تختتون و هر دفعه باید مراقب باشین به آنکاردتون گند نزده باشن.
در کل من به نظرم تخت پایین بهتره با اینکه خودم بالا بودم!