تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3727 از 4105 اولاول ... 27273227362736773717372337243725372637273728372937303731373737773827 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,261 به 37,270 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

در ضمن دوستان از این دوره درجه ها را کم کرده بودند در حدی که به من با لیسانس رزم آور یکم دادند(سه هلال)
    کسایی بودند که با لیسانس رزم آور دوم(دو هلال) هم شده بودند و اونها کسایی بودند که معاف از رزم بودند یا میدون تیر را افتضا کرده بودند
    کلا میدون تیر را خیلی با دقت کار کنید
    منم خراب کردم که این شد.وگرنه تا رزم دار یکم هم واقعا میشد گرفت یا یک میدون تیر خوب
    دوستم که فوق لیسانس داشت و نفر اول میدان تیر این دوره شد ستوان یکمی گرفت(یعنی یه درجه ترفیع هم گرفت چون ستوان دوم بیشتر به فوق لیسانس نمیدن) به اضافه ده روز مرخصی تشویقی

ستوان سومی هم به یکی دو نفر دادند که اونم یکیشون ارشد گروهان بود و یکی دفتر دار(پس مسئولیت پذیرفتن بد هم نیست که همه به ما میگفتند مسئولیت نگیر.البته مسئولیت سنگین مثل ارشد گروهان و دفتر داری و نه منشی و انبار دار و این حرفا)

فاکتور های مختلفی در درجه اعتایی موثره که میدون تیرش دست شماس و بقیه اش چون همه چیز رو هواس از اختیار شما خارجه
    و الا تربیت بدنی و احترامات و این ها هم موثره و نمره هاشون را روی هوا میدن برای همین شما کار خاصی نمیتونید در موردش بکنید

کلا به کسایی که میگن درجه ها را الکی میدن و زودتر درجه ها اومده و اینها خیلی گوش نکنید. همه چیز موثره خصوصا میدان تیر
    حقیقتش من چنین چیزایی رو توی 05 کرمان ندیدم . قبل از آزمون آخرشون حتی نمرات رو انگار داده بودن . ملاکشون رو خدا میدونه چی بوده . درجه افراد هم به نظرم به نیاز یگان هایی که قراره افراد فرستاده بشن بستگی داره نه نمره فرد حداقل تو ارتش به نظرم اینطوره. چون دوره ما همه فوق لیسانسا ستوان 2 شدن و لیسانسا اکثرا ستوان 3. وقتی با لیسانسه ها رفتم پادگان همه ی لیسانسای دوره های قبل انگشت به دهن مونده بودن که چطوری اینهمه درجه ستوان دادن! میدون تیرش که نگو سیبلا همه سوراخ سوراخ و کم پیش میومد بفهمی کجا زدی مگر اینکه یه سیبل کم سوراخ! گیرت میومد. نمره دادن میدون تیرش هم 70 درصدش به نظرم کشکی بود! اما در کل هوای آدم رو دارن و نمره بد نمیدن مگر اینکه سوتی داشته باشی یا بی انضباط باشی.

در کل به نظرم سپاه و ارتش از این لحاظ با هم تفاوت دارن.

2. این کاربر از Y@var بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan90ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

سلام

من به خاطر بیماریم چند روز پیش رفتم یه بیمارستان خصوصی و کولونوسکوپی انجام دادم. الان مدارک پزشکیم کامله.
    حالا برای معافیت پزشکی باید در بیمارستان مورد تایید نظام وظیفه دوباره کولونوسکوپی رو تکرار کنم؟!
    چون بحث معافیت از خدمت وظیفه مطرحه فقط و فقط باید در بیمارستان ها و مراکز مورد تائید نظام وظیفه معاینات دقیق و تخصصی روی مشمول انجام بشه و معاینات و مدارک بیمارستانهای خصوصی و بیمارستانهایی که مورد تائید نظام وظیفه نیستن به هیچ عنوان قابل قبول نیست
    ولی بعد از مشخص شدن نتیجه آزمایشات تخصصی در مراکز و بیمارستانهای تخصصی مورد تائید نظام وظیفه و در صورت اطمینان از مشکل پزشکی مشمول
    مشمول معاف میشه و بهش معافیت پزشکی میدن و یا معاف از رزم میشه و به خدمت اعزام میشه
    مراحلش:
    1-مشمول در ابتدا باید با مراجعه به پلیس + 10 دفترچه خدمت وظیفه عمومی بگیره و پر کنه
    2-مدارک پزشک اولیه که مشمول باید بهش مراجعه کنه نیازه
    3-پر کردن فرم خود اظهاری در مورد بیماری با صداقت کامل قبل از مراجعه به پزشک اولیه نیازه
    4-بعدش خود نظام وظیفه برگه معرفي به بيمارستان مورد تائید نظام وظیفه را از طريق پست به آدرس مشمول ارسال می کند
    5-ثبت درخواست در سيستم توسط پليس +‌10 جهت ارایه به شورای پزشکی
    6-بعدش مشمول باید به بيمارستان مورد تائید نظام وظیفه جهت انجام معاينات تخصصی و دقیق مراجعه کنه
    7-ارسال جوابيه بيمارستان (‌نظريه تخصصي ) به حوزه رسيدگي كننده نظام وظیفه
    8-ارسال دعوتنامه به آدرس مشمول جهت حضور در شوراي پزشكی
    9-برگزاری جلسه شوراي پزشكی
    10-در صورتي كه مشمول معاف دائم شناخته شود بهش كارت معافيت پزشکی میدن
    و در صورتي كه
    سرباز يا معاف از رزم شناخته شود برگ آماده بخدمت براي وي صادر و ارسال ميگردد تا به خدمت اعزام شود

...
    Last edited by erfan90ir; 13-10-2016 at 18:12.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام
    آقا نحوه ی گرفتن کسری خدمت در ارتش به چه صورت است؟با این وجود که در شهر ما مرکز ارتش وجود ندارد
    تور اخدا کمک کنید
    باید از سپاه اقدام کنم؟؟؟
    این ستاد که میگن نیروهای مسلحه؟؟
    Last edited by ashkannnnnnn; 13-10-2016 at 17:52.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

در ضمن دوستان از این دوره درجه ها را کم کرده بودند در حدی که به من با لیسانس رزم آور یکم دادند(سه هلال)
    کسایی بودند که با لیسانس رزم آور دوم(دو هلال) هم شده بودند و اونها کسایی بودند که معاف از رزم بودند یا میدون تیر را افتضا کرده بودند
    کلا میدون تیر را خیلی با دقت کار کنید
    منم خراب کردم که این شد.وگرنه تا رزم دار یکم هم واقعا میشد گرفت یا یک میدون تیر خوب
    دوستم که فوق لیسانس داشت و نفر اول میدان تیر این دوره شد ستوان یکمی گرفت(یعنی یه درجه ترفیع هم گرفت چون ستوان دوم بیشتر به فوق لیسانس نمیدن) به اضافه ده روز مرخصی تشویقی

ستوان سومی هم به یکی دو نفر دادند که اونم یکیشون ارشد گروهان بود و یکی دفتر دار(پس مسئولیت پذیرفتن بد هم نیست که همه به ما میگفتند مسئولیت نگیر.البته مسئولیت سنگین مثل ارشد گروهان و دفتر داری و نه منشی و انبار دار و این حرفا)

فاکتور های مختلفی در درجه اعتایی موثره که میدون تیرش دست شماس و بقیه اش چون همه چیز رو هواس از اختیار شما خارجه
    و الا تربیت بدنی و احترامات و این ها هم موثره و نمره هاشون را روی هوا میدن برای همین شما کار خاصی نمیتونید در موردش بکنید

کلا به کسایی که میگن درجه ها را الکی میدن و زودتر درجه ها اومده و اینها خیلی گوش نکنید. همه چیز موثره خصوصا میدان تیر
    دوست عزیز ممکنه موارد مهمی رو که به نظرتون میاد از این دو ماه بگین ؟ برخوردشون با سرباز چطور بوده ؟ کیفیت غذا و اسایشگاه چطور ؟ اردو هم رفتین؟
    جیره ی استحقاقی رو کامل دادن ؟

و برای درجه انرژیمون رو فقط روی میدون تیر بذاریم ؟ و برداشتی که از صحبتتون کردم اگر میدون تیر رو خوب نمره بگیریم میتوینم روی رزم دار یکمی حساب کنیم ؟

و اینکه برگه امریتون صادر شده ؟ همون محلی که پذیرش گرفته بودین افتادین یا جایی دیگه ؟
    Last edited by ariajoker; 13-10-2016 at 18:30.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

درود
    دوستان کسی میدونه معافیت بیماری اعصاب و روان بخش افسردگی چطوری و در چه حدی هست؟
    من 2 سال هست . قرص ضد افسردگی و استرس مصرف میکنم تحت نظر متخصص اعصاب و روان

داره خودمونی میشه scar_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود
    دوستان کسی میدونه معافیت بیماری اعصاب و روان بخش افسردگی چطوری و در چه حدی هست؟
    من 2 سال هست . قرص ضد افسردگی و استرس مصرف میکنم تحت نظر متخصص اعصاب و روان
    سلام
    واسه اعصاب و روان خیلی سخت میگیرن ضمن اینکه اگه صرفا اعصاب و روان هست اگه نگیرید بهتره.چون بعدا مشکل ساز میشه واسه کار و اینا

Sent from my LG-K500 using Tapatalk

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خواهش دوست عزیز لطف دارین .خوشحال میشم کمکتون کنم.امیدوارم با دعاهای شما کارتمون زود بیاد چون شنیدم ارتش واسه صدور کارت خیلی لفتش میده. امید به خدا

------
    یکبار یادمه ساعت 4 صبح رفتم واسه حموم وقتی شیر آب رو باز کردم تازه فهمیدم یه ذره هم گرم نیست و آبگرمکنش خراب شده(البته بعضی روزا اون موقع ها میرفتم آب گرم بود) خلاصه دیگه خیس شده بودم کلی رفتم تو فکر که برم زیر دوش یا نه و حدود چند دقیقه داشتم واسه تصمیم نهاییم فکر میکردم خلاصه دلو زدم به دریا و وسط زمستون یخ بندون کرمان و حموم سرد و با آب سرد رفتم زیر دوش! یعنی اگه کمی مشکل قلبی اونجا داشتم به نظرم به لقاءالله میپیوستم! شما که مشکل قلبی دارین سعی کنین تا میتونین حمومش که نرین وقتی هم رفتین اول آب رو تست کنین و اگه دیدین سرده بیخیال شین.
    ----
    1- میان دوره ندادن به دلیل اینکه اصلا یه روز تعطیلی هم وسط دوره ی ما نخورد و فقط افراد متاهل تونستن یه مرخصی سه روزه برن(که خودمم یکیش بودم) که البته اونم حقیقتش کارا خدا بود وگرنه احتمال نرفتنم حتی با این شرایط هم وجود داشت. و اگه اشباه نکنم بقیه 60 روز کامل وایسادن (یادش بخیر کسی باورش نمیشد 60 روز رو نگه دارن چون میان دوره هم نداده بودن و آخراش دعواهای بین بچه ها شروع شده بود چون خیلی آخراش داشت بهشون فشار میومد) شما هم اگه اعزامتون 1 آبانه میان دوره قریب به یقین دارین و اگه اول دی هستش قریب به یقین میان دوره ندارین چون تعطیلی رسمی انگار توی اون دوماه نیست.

2- تلفن بود ولی معمولا همه تشنه ی زنگ زدن بودن (البته من نه!) واسه همین کمی معطل میشین که نوبتتون بشه که البته باید سریع هم تمومش کنین چون پشت سرتون آدم وایساده / بوفه هاش به نظرم بدک نبودن و نسکافه و اینجور چیزا هم حتی داشتن و حتی بوفه مرکزیش بعضی روزا میوه هم میوورد. ساندویچ هم بوفه مرکزی میفروخت. در کل بوفه هاش خوبه . کارت تلفن هم ما از اصفهان خریدیم مال خیلیامون کار نداد واسه همین از بوفش خریدیم که کار داد! در کل اگر زمان های مناسبی انتخاب کنین صف تلفن زیاد هم طولانی نیست ***و البته بهترین کار اینه تا رسیدین داخل گروهان شماره داخلی اونجا رو بپرسین و زنگ بزنین خونه و بگین که اونا زنگ بزنن

3- کمد به انداز ه کافی هستش و تختتون هم دست خودتون نیست و خودشون چند روز که گذشت بین دو سالن خوابگاهی که داره(گردان 4 رو میگم) تقیسمتون میکنن واسه همین زیاد دلتون رو انتخاب هم تختی خوش نکنین. بالا و پایین کردن تختا اگه هم تختیت راضی باشه، امکان پذیره. بالا از این لحاظ بهتره که هر کی میرسه نمیاد رو تختت بشینه و بدیش اینه یه استراحت کوتاه هم میخوای بکنی باید کلی انرژی بزاری از تخت هر دفعه بری بالا یهو یه کار کوچیک پیش میاد میای پایین دوباره میری بالا خلاصه بالا و پایین رفتنه آدم رو کلافه میکنه تازه تختاش خیلی قدیمیه هر دفعه میخواین بالا و پایین برین کلی سرو صدا میده و جابجا میشه که باعث میشه تخت پایینی یهو شاکی بشه بالاخص موقعی که مثلا 2 شب واسه نگهبانی بیدارتون میکنن
    خوبی پایین اینه دم دسته و با پوتین هم راحت میتونی روش بخوابی و تکوناش هم خیلی کمتر از بالاییه تازه کلی یادگاری و فحش هم زیر تخت بالاییش نوشته که مواقع بیکاری سرگرمتون میکنه یه بدی دیگش هم اینه که اگه تختتون سفت و سخت آنکارد(همون مرتب کردن منظوره) نشده باشه یهو میشینن رو تختتون و هر دفعه باید مراقب باشین به آنکاردتون گند نزده باشن.
    در کل من به نظرم تخت پایین بهتره با اینکه خودم بالا بودم!

آقا من گفتم شما چقدر پادگان های اصفهان رو به خوبی میشناسیا، نگو همشهری هستی . دمت گرم خیلی چاکریم.

من یه جورایی دارم نصفه و نیمه راه شما رو میرم من فقط لیسانسم که شما فوق بودی و کسری بسیج هم ندارم، اگر خدا بخواد هم یه کسری بابت 24 ماه خدمت سربازی پدرم توی جبهه بتونم بگیرم. راستی من دم به تله ی تاهل ندادم و خدا کنه که منم یکی از پادگان های داخل خود اصفهان بیافتم فقط. همین و بس .

اوه اوه پس با این شرایط و وضعیت من، حموم رو بیخیال مثل یه میکروب زنده راه میریم .

آدم متاهل که باید دم به دقیقه کارش تلفن زدن بوده باشه حالا من هم تک فرزندم ولی وابسته نیستم به اون صورت خفن (نمیدونم، وقتی برم مشخص میشه ) ولی خب باید یه تماسی گاهی باهاشون بگیریم.

شما اخلاقت خوبه همشهری و صبر و حوصلتم زیاد، لطف هم میکنی و کامل جواب میدی، ما هی پر رو میشیم و سوال میپرسیم .

1. ما که با اجازت هفته ی دیگه اعزامیم و توی این مدت یه 30 آبان و 8 و 10 آذر تعطیلی داریم، حالا تا دیگه میان دوره بهمون بدند یا نه. راستی پادگانش خارج از شهره؟ وضعیت رفت و آمدش چطوره از نظر ترمینال و اینا؟ اگرم نزدیک شهر باشه و نمیدونم مرخصی ساعتی بدن، حداقل بریم یه گشتی توی کرمان بزنیم.

2. این استحقاقی رو چقدر طول میکشند که بدند؟ میخوام ببینم لباس و اینا (زیرپوش و ... ببرم یا نه) ولی چون من لاغرم و قد بلند (خدا کنه یه لباس مناسب حداقل بهمون بخوره حالا که مرخصی تعویض لباس هم نداره) فکر کنم باید حداقل این لباس زیر ها رو از اینجا ببریم یه دو دست و اونجا شانس ما سایز دو ایکس لارژ بهمون نخوره ولی اگر بقیه چیزا مثل حوله ی دستی یا حوله ی حمام و اینا رو میدن زود و جنسشون خوبه که دیگه نبریم از اینجا.

9. این کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sina3000m's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    |-|-| ShIrAz CiTy |-|-| …………

پيش فرض

سلام دوستان من شرایط معاف از رزمی دارم ولی می خوام برا امریه خاتم هم اقدام کنم. آیا معاف از رزمی برای امریه ی خاتم مشکل ایجاد میکنه؟ اگه مشکل ایجاد کنه میتونم قید معاف از زرم رو بزنم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    واسه اعصاب و روان خیلی سخت میگیرن ضمن اینکه اگه صرفا اعصاب و روان هست اگه نگیرید بهتره.چون بعدا مشکل ساز میشه واسه کار و اینا

Sent from my LG-K500 using Tapatalk
    ببخشید چطور سخت میگیرن؟ خوب یکی دو سال دارو مصرف میکنه به خاطر افسردگی و استرس..چه کار میکنن مگر؟
    من نمیتونم برم سربازی.
    فوق لیسانس هم در حال اتمام هست اما تو چنین شرایطی که بخواد بهم زور گفته بشه یا مته بزارن رو مخم، اعصابم خیلی خراب میشه .. یعنی فشار بهم بیاد،دچار افکار وسواس گونه میشم که ناشی از استرس بالا در اون مواقع هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan90ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

ببخشید چطور سخت میگیرن؟ خوب یکی دو سال دارو مصرف میکنه به خاطر افسردگی و استرس..چه کار میکنن مگر؟
    من نمیتونم برم سربازی.
    فوق لیسانس هم در حال اتمام هست اما تو چنین شرایطی که بخواد بهم زور گفته بشه یا مته بزارن رو مخم، اعصابم خیلی خراب میشه .. یعنی فشار بهم بیاد،دچار افکار وسواس گونه میشم که ناشی از استرس بالا در اون مواقع هست
    داداش تو این دوره زمونه کودوم جوونیو میشناسی که افسرده نباشه و استرس نداشته باشه؟؟؟؟؟؟؟کی از حرف زور خوشش میاد؟؟؟؟؟؟؟
    اگه اینطوری بخوای فکر کنی که همه معافن و پادگانا خالی میمونه
    خود من در شرایط حاد افسردگی رفتم خدمت اوایل اینقدر افکار و استرس و افسردگی و افکار وسواس گونه بهم فشار میاوردن که شبانه روز 1 ساعت میخوابیدم بعدش اونجا خونه خاله نیست که اگه شبش نخوابیده باشی بتونی تا لنگ ظهر بخوابی ساعت 4 صبح بیدارت میکنن بیدار نشی با پوتین و لگد و لگد بیدارت میکنن بعدشم اضافه خدمت میخوری که بدتر از تنبیه
    ولی میتونستم چیکار کنم راهی جز رفتن نداشتم که البته رفتم و با کمک خدا تموم سختی ها رو پشت سر گذاشتم و کارت پایان خدمتم رو گرفتم
    Last edited by erfan90ir; 13-10-2016 at 23:56.

13. این کاربر از erfan90ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •