همه چی در حال حاضر بستگی به مرکز مخابراتی تون داره. بعضی جاها خوبه و بعضی جاها افتضاح. بهتره تو منطقه تون از کافی نت ها یا بقیه کاربرا پرس و جو کنی.تمام سرویسهای حجمی پارس آنلاین خوبه .البته به منطقه و شهر هم بستگی داره درجه خوب بودنش.
همه چی در حال حاضر بستگی به مرکز مخابراتی تون داره. بعضی جاها خوبه و بعضی جاها افتضاح. بهتره تو منطقه تون از کافی نت ها یا بقیه کاربرا پرس و جو کنی.تمام سرویسهای حجمی پارس آنلاین خوبه .البته به منطقه و شهر هم بستگی داره درجه خوب بودنش.
تایید میشه.
درسته...
من خودم 3 ماهم که تموم شه دیگه تمدید نمی کنم...
از چه فیـــلتر شـــکنی استفاده میکنین ؟
برای من که مشکلی نداره !
دوستان آسیاتک نامحدود برنز قیمتش هم تقریبا 40 هزار هست بهتره یا پارس آنلاین؟؟؟ پارس آنلاین محدودیت داره برای دانلود حجم کم میارم هزینه میره بالا و نامحدودش هم خیلی گرونه.
موندم چیکار کنم.
مودمزیر 100 تومان وای فای آنتن دار چی خوبه که صبح تا شب روشن باشه مشکل نخوره یا هنگ کنه. تو تی پی لینک این اتفاق بعضی اوقات میافته
ممنون میشم راهنمایی کنید.
Tenda D151مودمزیر 100 تومان وای فای آنتن دار چی خوبه که صبح تا شب روشن باشه مشکل نخوره یا هنگ کنه. تو تی پی لینک این اتفاق بعضی اوقات میافته
ممنون میشم راهنمایی کنید.
من ۵ ساله مودم Dlink dsl-2640u دارم، روزی بیست ساعت روشنه تاحالا حتی یبار هم هنگ نکرده.
سلام
من قبل از پارس آسیاتک داشتم
اون سرویس 40 تومنی در روز اگه بیشتر از 600 مگ دانلود کنی سرعتت نصف میشه. هر شب ساعت 12 هم دوباره از اول 600 مگ رو حساب میکنه.
من مودم tp-link w8151n دارم 70 تومن خریدم. تقریبا 20 ساعت در روز روشنه آخ هم نمیگه !
Last edited by mohamad7824; 01-09-2014 at 22:43.
2730مشکی چیپست broadcom اومده جدیدا ولی کم هست قیمتش هم 80-85تومنه میگن همون مشکی سری اوله ولی جعبش قرمزه روش هم نوشته linkdslولی مال من که سری اوله جعبش آبیه روش هم نوشته D-Link
خودم که دارم 24ساعته روشنه
Last edited by farshad0123; 02-09-2014 at 01:11.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)