کسی میدونه ارت 5 چقدر دانلود کنی محدود میشی؟
ممنون اگه کسی راهنماییم کنه؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
کسی میدونه ارت 5 چقدر دانلود کنی محدود میشی؟
ممنون اگه کسی راهنماییم کنه؟
خوب یکی جواب منو بده دیگه
......................
پیام آوران کویربچه هایی که از شاتل رفتن لطفا بگین از کجا سرویس گرفتید سرویس ها الان چطوریه ؟
خراسان جنوبی
سرعت 350 کیلوبایت در ثانیه
شب هم حدود 200-250 و البته تا 350 باز هست و در حال افزایش پهنای باند هستن!
خداییش دیگه شبا چیزی دانلود نمی کنم هرچی می خواستم توی این دو ماه گرفتم ترکوندم محدود هم نشدم کسی هم اخم به ابروش نیاورد
من هم امروز در خواست جمع آوری سرویس رو دادم!4 ماهی میشه قرارداد ننگینم رو فسخ کردم با شاتل!!!من برای بار سوم از شاتل در رفتم
سرویس سه ماهه رو به 20 روز نکشیده گفتم جمع کننمژده !!!
خبر خوب: فسخ کردم رفت پی کارش شاتل گر به گوری! فردا خطم رو جمع میکنن! زنیکه یه جوری گفت باشه فسخ کن که احتمال دادم شاتل بشون گفته باشه: چنانکه مشتری به دلیل محدودیت شبانه خواست فسخ کنه زود اقدام کنید!من بیشتر از یک سال هست که از شاتل کوچ کردم به آسیا تکمن امروز رفتم شاتل حسابی باهاشون دعوام شد بعدشم درخواست تخلیه خط دادم اومدم بیرونزمانی که من شاتل بودم و محدود شده بودم رفتم پیش مدیریت شاتل شیراز در مورد محدودیت صحبت میکردم طرف گفت اون موقع که سرعتت خوب بود اومدی تشکر کنی؟!
خدا رحم کنه به اونایی که توی شاتل موندن!
واقعا ممنون دوست عزیز
نترس دوست عزیزم اتفاقا برای ما یوزر های کم مصرف شما خطرناک بودید خوب شد رفتید
راستی قضیه مدیا فایر چیه ؟چرا اخه؟
جواب منو بدید لطفا . کجا میشه دید که چه روزی قرارداد تموم میشه ؟
در ضمن درخواست جمع اوری بدم چند روز طول میکشه ؟
همیشه یک هفته مونده به عید شاتل اشتراک افراد رو قطع میکنه و میگه گیگتون تموم شده در حالی که طرف 2-3 گیگش هنوز مونده.
خیلی شاتل **** هستش دم عید تا میبینه مردم وقت بیشتر برای نت دارن دستشون رو میزاره توی پست گردو طرف هم چاره ای نداره چون اگه بخواد اشتراکش رو قطع کنه یک ماه باید بدون اینترنت باشه و به ناچار باید بره و اشتراکشو تمدید کنه.
خوب خدا پدرتون رو بیامرزه سریع فسخ کنید این قرار داد ننگین رو و خودتون رو خلاص کنید
ببینید چقدر زمان و هزینه ذهنی و جسمی میبره که ادم بخواد در مورد این قاطر حتی فکر کنه که نهایتا ازرده خاطری بمونه
جالب اینه که شاتل در مرحله جدیدی از سیا-ست های مشتری ازردن اش داره سایت هایی که توش تاپیک شاتل رو دارن دسترسی مشترکین اش رو میبنده(مثله پرشین تولز)
خودت تا تهش رو بخونید-سازمان ها ماشالا دارن از هم فقط محدود کردن یاد میگیرن!!!
قضیه ای نداره دیگه
اینجا چرا بر نمیداره.دی:
باید از سوسک استفاده کن.دی:
هم اکنون 86 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 86 مهمان)