تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3727 از 3745 اولاول ... 272732273627367737173723372437253726372737283729373037313737 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,261 به 37,270 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

تعرفه ها برای شما عکسش میاد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فک کنم عکسش رو از عمد برداشتند که جدیدش رو بزارن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

تعرفه ها برای شما عکسش میاد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من فکر کردم فقط برای من ایراد داره.برای من هم نمیاره.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

قیمتها جدید گذاشتن

فعلا بالاترین قیمت مربوط به شاتل بوده که سرویس 16 مگ با 100 گیگ ترافیک زده 160 هزارتومن

4. 6 کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه War_Machine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قیمتها جدید گذاشتن

فعلا بالاترین قیمت مربوط به شاتل بوده که سرویس 16 مگ با 100 گیگ ترافیک زده 160 هزارتومن
    اصلا با شاتل قابل مقایسه نیست
    اینترنت 8 مگابیتی شاتل با اسیاتک قیمت یکسان ولی 30 گیگابایت حجم بین الملل متفاوت دارن و وقتی میریم 16 مگ اختلاف میشه 60 گیگابایت!!!
    بماند که آسیاتک سرویس های پر حجم نقره ای هم داره... اینطوری بمونه قیمت ها تخلیه شاتل و سلام اسیاتک
    حداقل این یکی جیبتو بزنه سیلی نمیزنه در گوشت!

6. 3 کاربر از War_Machine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

اصلا با شاتل قابل مقایسه نیست
    اینترنت 8 مگابیتی شاتل با اسیاتک قیمت یکسان ولی 30 گیگابایت حجم بین الملل متفاوت دارن و وقتی میریم 16 مگ اختلاف میشه 60 گیگابایت!!!
    بماند که آسیاتک سرویس های پر حجم نقره ای هم داره... اینطوری بمونه قیمت ها تخلیه شاتل و سلام اسیاتک
    حداقل این یکی جیبتو بزنه سیلی نمیزنه در گوشت!
    آره شاتل تعرفه های جدیدش مزخرف هست همه دارن تخلیه میکنن من خودم از مخابرات گرفتم دیگه میدونم که دفتر و تشکیلاتی نداره که بخواد هزینه هاش را از جیب مشتریاش جبران کنه

8. این کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

از دیروز اتصال اینترنت آسیاتک کاهش پهنای باند داره و نوسان زیاد است. چند هفته اخیر چنین مشکلی وجود نداشت. باز این شرکت داره خراب کاری می کنه. قیمت ها را گران کردند و کیفیت را کاهش دادند. در تماس با بخش پشتیبانی، طبق معمول چرند سافت 98 و اینترنت دانلود منجر ( IDM ) را به من در پاسخ گفتند.

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

آیا کس دیگری مشکل کاهش پهنای باند اینترنت بین الملل ( جمله نادرستی است اما توسط این نادان ها استفاده میشه و منظورم همان اینترنت به معنای واقعی است نه اینترانت ) به نصف و کمتر را ندارد؟ از 3 روز پیش پهنای باند کمتر از 4 م.بیت و در نوسان از 1.5 تا 4 م.بیت است. مرکز مخابراتی من نظری تهران است و در تماسی که 2 روز پیش با آسیاتک داشتم گفتند که مرکز مخابراتی در حال برزورسانیست ( بروزرسانی چی؟ کسی نمی دونه ) و نوسان وجود داره اما با تماسی دوباره ای که دیروز داشتم گفتند که بروزرسانی تمام شده و یا دیگه وجود نداره و یکسری کارهای بیهوده تکراری انجام دادند اما مشکل کاهش سرعت همچنان پابرجاست. این مشکل در تمام طول روز وجود داره و فقط مربوط به ساعت های پایانی روز نیست. در حدود 20 روز مشکلی وجود نداشت یا سرعت حداقل قابل قبول بود. این آسیاتک واقعاً شرکت مضخرفیست و بسیار ناپایدار است.
    اگر کس دیگری چنین مشکلی داره اینجا به اشتراک بگذاره تا من متوجه بشم که آیا این شرکت در این مرکز مخابراتی کمبود پهنای باند داره یا بطور کلی.
    من در سایت speedtest.net آزمون سنجش سرعت انجام می دم و در سرور های اروپای غربی و آمریکای شمالی، نتیجه ها کمتر از 4 م.بیت هستند.

تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

آیا کس دیگری مشکل کاهش پهنای باند اینترنت بین الملل ( جمله نادرستی است اما توسط این نادان ها استفاده میشه و منظورم همان اینترنت به معنای واقعی است نه اینترانت ) به نصف و کمتر را ندارد؟ از 3 روز پیش پهنای باند کمتر از 4 م.بیت و در نوسان از 1.5 تا 4 م.بیت است. مرکز مخابراتی من نظری تهران است و در تماسی که 2 روز پیش با آسیاتک داشتم گفتند که مرکز مخابراتی در حال برزورسانیست ( بروزرسانی چی؟ کسی نمی دونه ) و نوسان وجود داره اما با تماسی دوباره ای که دیروز داشتم گفتند که بروزرسانی تمام شده و یا دیگه وجود نداره و یکسری کارهای بیهوده تکراری انجام دادند اما مشکل کاهش سرعت همچنان پابرجاست. این مشکل در تمام طول روز وجود داره و فقط مربوط به ساعت های پایانی روز نیست. در حدود 20 روز مشکلی وجود نداشت یا سرعت حداقل قابل قبول بود. این آسیاتک واقعاً شرکت مضخرفیست و بسیار ناپایدار است.
    اگر کس دیگری چنین مشکلی داره اینجا به اشتراک بگذاره تا من متوجه بشم که آیا این شرکت در این مرکز مخابراتی کمبود پهنای باند داره یا بطور کلی.
    من در سایت speedtest.net آزمون سنجش سرعت انجام می دم و در سرور های اروپای غربی و آمریکای شمالی، نتیجه ها کمتر از 4 م.بیت هستند.
    درود.
    از غرب ایران هستم.
    منم همین مشکل رو دارم. زنگ زدم میگه آنتی ویروس رو غیرفعال کن. فایروال رو غیرفعال کن. این کار رو بکن اون کار رو بکن. میگم تا دیروز (مثلاً) مشکل نداشته یهو اینطور شده مطمئنن مشکل از طرف شماست ولی زیر بار نمیره که نمیره.
    سرعت ارتباط با اینترنت (اینترنت خارجی) که مزخرفه و فقط سرعت ارتباط با اینترانت (اینترنت داخلی) مشکل نداره (اونم گاهی غش میکنه).
    متاسفانه این شرکت وضعیت بدی داره و هرگز هم زیر بار مشکلاتی که داره نرفته و نخواهد رفت.
    Last edited by epaaeiz; 18-04-2022 at 10:03.

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

امروز باز نوسان سرعت / کمبود پهنای باند بیشتر شده. این آسیاتک ثبات نداره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •