تعرفه ها برای شما عکسش میاد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فک کنم عکسش رو از عمد برداشتند که جدیدش رو بزارن![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
تعرفه ها برای شما عکسش میاد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فک کنم عکسش رو از عمد برداشتند که جدیدش رو بزارن![]()
من فکر کردم فقط برای من ایراد داره.برای من هم نمیاره.
قیمتها جدید گذاشتن
فعلا بالاترین قیمت مربوط به شاتل بوده که سرویس 16 مگ با 100 گیگ ترافیک زده 160 هزارتومن
اصلا با شاتل قابل مقایسه نیست
اینترنت 8 مگابیتی شاتل با اسیاتک قیمت یکسان ولی 30 گیگابایت حجم بین الملل متفاوت دارن و وقتی میریم 16 مگ اختلاف میشه 60 گیگابایت!!!
بماند که آسیاتک سرویس های پر حجم نقره ای هم داره... اینطوری بمونه قیمت ها تخلیه شاتل و سلام اسیاتک
حداقل این یکی جیبتو بزنه سیلی نمیزنه در گوشت!
آره شاتل تعرفه های جدیدش مزخرف هست همه دارن تخلیه میکنن من خودم از مخابرات گرفتم دیگه میدونم که دفتر و تشکیلاتی نداره که بخواد هزینه هاش را از جیب مشتریاش جبران کنه
از دیروز اتصال اینترنت آسیاتک کاهش پهنای باند داره و نوسان زیاد است. چند هفته اخیر چنین مشکلی وجود نداشت. باز این شرکت داره خراب کاری می کنه. قیمت ها را گران کردند و کیفیت را کاهش دادند. در تماس با بخش پشتیبانی، طبق معمول چرند سافت 98 و اینترنت دانلود منجر ( IDM ) را به من در پاسخ گفتند.
آیا کس دیگری مشکل کاهش پهنای باند اینترنت بین الملل ( جمله نادرستی است اما توسط این نادان ها استفاده میشه و منظورم همان اینترنت به معنای واقعی است نه اینترانت ) به نصف و کمتر را ندارد؟ از 3 روز پیش پهنای باند کمتر از 4 م.بیت و در نوسان از 1.5 تا 4 م.بیت است. مرکز مخابراتی من نظری تهران است و در تماسی که 2 روز پیش با آسیاتک داشتم گفتند که مرکز مخابراتی در حال برزورسانیست ( بروزرسانی چی؟ کسی نمی دونه ) و نوسان وجود داره اما با تماسی دوباره ای که دیروز داشتم گفتند که بروزرسانی تمام شده و یا دیگه وجود نداره و یکسری کارهای بیهوده تکراری انجام دادند اما مشکل کاهش سرعت همچنان پابرجاست. این مشکل در تمام طول روز وجود داره و فقط مربوط به ساعت های پایانی روز نیست. در حدود 20 روز مشکلی وجود نداشت یا سرعت حداقل قابل قبول بود. این آسیاتک واقعاً شرکت مضخرفیست و بسیار ناپایدار است.
اگر کس دیگری چنین مشکلی داره اینجا به اشتراک بگذاره تا من متوجه بشم که آیا این شرکت در این مرکز مخابراتی کمبود پهنای باند داره یا بطور کلی.
من در سایت speedtest.net آزمون سنجش سرعت انجام می دم و در سرور های اروپای غربی و آمریکای شمالی، نتیجه ها کمتر از 4 م.بیت هستند.
کارزار مخالفت با افزایش تعرفه های اینترنت به راه افتاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود.
از غرب ایران هستم.
منم همین مشکل رو دارم. زنگ زدم میگه آنتی ویروس رو غیرفعال کن. فایروال رو غیرفعال کن. این کار رو بکن اون کار رو بکن. میگم تا دیروز (مثلاً) مشکل نداشته یهو اینطور شده مطمئنن مشکل از طرف شماست ولی زیر بار نمیره که نمیره.
سرعت ارتباط با اینترنت (اینترنت خارجی) که مزخرفه و فقط سرعت ارتباط با اینترانت (اینترنت داخلی) مشکل نداره (اونم گاهی غش میکنه).
متاسفانه این شرکت وضعیت بدی داره و هرگز هم زیر بار مشکلاتی که داره نرفته و نخواهد رفت.
Last edited by epaaeiz; 18-04-2022 at 10:03.
امروز باز نوسان سرعت / کمبود پهنای باند بیشتر شده. این آسیاتک ثبات نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)