تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3726 از 4105 اولاول ... 27263226362636763716372237233724372537263727372837293730373637763826 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,251 به 37,260 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

یعنی کار راه ننداز تر و اذیت کننده تر از این دایره اعزام نظام وظیفه اصفهان، نداریم.

امروز رفتم پلیس +10 (تا ساعت 10 که من رسیدم اونجا) کد ها هنوز روی سیستمشون نیومده بود، بعد خود پلیس +10 هم گفت نرو نظام وظیفه که بهت نمیگه ما رفتیم این نظام وظیفه، دیگه بی اعصاب هم بود، هیچی. هر کاریش کردیم، نگفت که نگفت؛ مدام میگفت که کد ها هنوز ثبت نهایی نشده، من الان بهت میگم، بعدا عوض میشه. آخر سر یعنی یه ذره راضی شده، گفت از صبح 50 تا اومدن به اونا نگفتم، به تو هم نمیگم! گفتم خب دست شما درد نکنه.

میخواستیم برگردیم خونه، گفتیم بذار شانسمون رو امتحان کنیم، رفتیم باجه های بغلیش، از شانس خوردیم به چند تا جوون با حال، به بهونه ی اینکه آیا معاف از رزمیم توی سیستم ثبت شده یا نه، طرف رو مجبورش کردیم رفت توی فایلمون، بعدش بهش گفتم میشه بگی کجا افتادم؟ گفت مگه اعزام نگفت؟ گفتم که اعصاب نداشت اصلا، نگفت که نگفت، خلاصه یکم دیگه حرفیدیم، گفت برو اتاق بغلی بهت میگه اون، گفتم خودت بگو خب، گفت نه برو بغلی! رفتیم بغلی، سه ساعت طرف رو راضی کردیم و حرف زدیم که بگه، دیدم همون جوونه هم اومد این اتاق و گفت افتادی 05 کرمان!

ما رو میگی آقا، اصلا وا رفتیم که وا رفتیم، یه مامور جوونی اونجا بود گفت بابا 05 که خوبه، گفتم کجا خوبه، خوب یکی داریم اونم 01 هست، همه ی دوستام و هم دانشگاهیام که رفتند، همشون افتادند 01 و حالا اینه شانس خوب ما! گفت آره، در اینکه مثل 01 نیست که شکی نیست، ولی دیگه مثل قبل نیستش 05 ، مثل اون موقع ها نیست آب نباشه و ... (ملاک خوبیش و پیشرفتش اینه ).

خلاصه که این بود داستان ما، شما هم اگر میخوایید برید بفهمید که کجا افتادید، از نظام وظیفه شهرتون (حضوری یا تلفنی) سوال کنید، بهتون میگند اگر نه صبر کنید تا شنبه و برید پلیس +10.
    تبریک. خوبیش اینه ارتش بعد آموزشی شهر خودت و اداری خدمت میکنی.
    ++++
    آقا منم رفتم نظام وظیفه کدمو گرفتم. اعزام قبلیم مرکز آموزش مرزبانی شهید رجایی کرمانشاه بودم.
    با کمال تعجب این دفه افتادم مالک اشتر اراک. میگن یه روزه تسویه میکنن اعزام مجددی ها رو. خدا رو شکر.
    Last edited by Sha7ab; 13-10-2016 at 12:10.

2. 2 کاربر از Sha7ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تبریک. خوبیش اینه ارتش بعد آموزشی شهر خودت و اداری خدمت میکنی.
    ++++
    آقا منم رفتم نظام وظیفه کدمو گرفتم. اعزام قبلیم مرکز آموزش مرزبانی شهید رجایی کرمانشاه بودم.
    با کمال تعجب این دفه افتادم مالک اشتر اراک. میگن یه روزه تسویه میکنن اعزام مجددی ها رو. خدا رو شکر.
    ایول تبریک دادا، شکر خدا همونی شد که میخواستی .

ما رو که همه میخواند دلداری بدن و فعلا چیزی ندارند بگند، میگند نظام وظیفه میخواسته طرف اذیتت کنه بهت گفته 05 همشون رو بهت گرفته، کلا با توجه به سابقه و ... کسی به جز 01 چیزی برای ما متصور نبود، فعلا تو شوک هستند. شانس بود دیگه، حال و حوصله ی تمدید هم ندارم، میریم و شر اش رو میکنیم و میره، تازه تمدید بزنم، شک ندارم با این شانسی که من دارم، سری بعدی میافتم نیرو انتظامی مرزبانی .

4. این کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

یعنی کار راه ننداز تر و اذیت کننده تر از این دایره اعزام نظام وظیفه اصفهان، نداریم.

امروز رفتم پلیس +10 (تا ساعت 10 که من رسیدم اونجا) کد ها هنوز روی سیستمشون نیومده بود، بعد خود پلیس +10 هم گفت نرو نظام وظیفه که بهت نمیگه ما رفتیم این نظام وظیفه، دیگه بی اعصاب هم بود، هیچی. هر کاریش کردیم، نگفت که نگفت؛ مدام میگفت که کد ها هنوز ثبت نهایی نشده، من الان بهت میگم، بعدا عوض میشه. آخر سر یعنی یه ذره راضی شده، گفت از صبح 50 تا اومدن به اونا نگفتم، به تو هم نمیگم! گفتم خب دست شما درد نکنه.

میخواستیم برگردیم خونه، گفتیم بذار شانسمون رو امتحان کنیم، رفتیم باجه های بغلیش، از شانس خوردیم به چند تا جوون با حال، به بهونه ی اینکه آیا معاف از رزمیم توی سیستم ثبت شده یا نه، طرف رو مجبورش کردیم رفت توی فایلمون، بعدش بهش گفتم میشه بگی کجا افتادم؟ گفت مگه اعزام نگفت؟ گفتم که اعصاب نداشت اصلا، نگفت که نگفت، خلاصه یکم دیگه حرفیدیم، گفت برو اتاق بغلی بهت میگه اون، گفتم خودت بگو خب، گفت نه برو بغلی! رفتیم بغلی، سه ساعت طرف رو راضی کردیم و حرف زدیم که بگه، دیدم همون جوونه هم اومد این اتاق و گفت افتادی 05 کرمان!

ما رو میگی آقا، اصلا وا رفتیم که وا رفتیم، یه مامور جوونی اونجا بود گفت بابا 05 که خوبه، گفتم کجا خوبه، خوب یکی داریم اونم 01 هست، همه ی دوستام و هم دانشگاهیام که رفتند، همشون افتادند 01 و حالا اینه شانس خوب ما! گفت آره، در اینکه مثل 01 نیست که شکی نیست، ولی دیگه مثل قبل نیستش 05 ، مثل اون موقع ها نیست آب نباشه و ... (ملاک خوبیش و پیشرفتش اینه ).

خلاصه که این بود داستان ما، شما هم اگر میخوایید برید بفهمید که کجا افتادید، از نظام وظیفه شهرتون (حضوری یا تلفنی) سوال کنید، بهتون میگند اگر نه صبر کنید تا شنبه و برید پلیس +10.
    سلام داداش

منم آموزشی همونجا خدمت کردم و برج 10 اعزام شدم. اونجا فوق لیسانسا و لیسانسا و فوق دیپلما میوفتن گردان 6 و 4
    گردات 6 نوسازتر و آسونتر هم میگیرن. من خودم گردان 4 و سخت گیرترین گروهانش که البته به خاطر گروهبان نگهبانمون میگم سخت ترین، افتادم. البته تا الان ترخیص شده. در کل مشکلات اصلیش
    گرمی ظهرها
    سردی شبا
    کم آبی
    مشکل سردی آب حموم در اکثر وقت ها
    کمبود وقت حمام
    و اینکه حموم فقط قبل از نماز صبح ها آزاده و غیر اون فقط یکبار در هفته وسط روز نوبتتون میشه که صبحا که آب اکثرا سرده و وسط روز هم کهدباید سریع بپرین بیرون چون وقت نیست
    اگه مثل ما بیوفتین گردان 4 روزای اول و قبل از اینکه مسئول سرویس بهداشتی گذاشته باشن احتمالا سه چهار روز باید یه نکبتی رو تحمل کنید که نگو که قریب به اتفاق مواقع فاضلابش میگیره و معمولا میگن هر کی مسوول سرویس بشه از نگهبانی معافه که باعث میشه چند نفر خودشون داوطلب بشن
    راستی غذا مثل بقیه پادگانها جالب نیست
    در کل سخت نگیرین راحت میگذره. ان شاءالله که به سلامت برین و به سلامت هم برگردین

6. 3 کاربر از Y@var بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام داداش

منم آموزشی همونجا خدمت کردم و برج 10 اعزام شدم. اونجا فوق لیسانسا و لیسانسا و فوق دیپلما میوفتن گردان 6 و 4
    گردات 6 نوسازتر و آسونتر هم میگیرن. من خودم گردان 4 و سخت گیرترین گروهانش که البته به خاطر گروهبان نگهبانمون میگم سخت ترین، افتادم. البته تا الان ترخیص شده. در کل مشکلات اصلیش
    گرمی ظهرها
    سردی شبا
    کم آبی
    کمبود وقت حمام
    و اینکه حموم فقط قبل از نماز صبح ها آزاده و غیر اون فقط یکبار در هفته وسط روز نوبتتون میشه که صبحا که آب اکثرا سرده و وسط روز هم کهدباید سریع بپرین بیرون چون وقت نیست
    اگه مثل ما بیوفتین گردان 4 روزای اول و قبل از اینکه مسئول سرویس بهداشتی گذاشته باشن احتمالا سه چهار روز باید یه نکبتی رو تحمل کنید که نگو که قریب به اتفاق مواقع فاضلابش میگیره و معمولا میگن هر کی مسوول سرویس بشه از نگهبانی معافه که باعث میشه چند نفر خودشون داوطلب بشن

درود. اول از همه واقعا ممنون، اینکه آدم میبینه افرادی مثل شما اینطور وقت میذارند و تجربه ی خودشون رو در اختیار تازه وارد هایی مثل من قرار میدند، خودش باعث دلگرمی هست. دستت درد نکنه. اتفاقا همین الان هم داشتم پست چند ماه پیش شما رو در مورد شرایط اونجا میخوندم که اگر کسی مثل ما بد شانس بود و 05 کرمان افتاد (مرکز آموزش 05 شهید سرلشکر علیرضا اشرف گنجویی ، کرمان - کامل نوشتم که اگر بعدها کسی جستجو کرد، این پست رو پیدا کنه و بتونه ازش استفاده کنه) ، خلاصه اینکه برید به این پست و یکم در موردش بخونید، آشنایی خوبی هست:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دو تا سوال دیگه هم دارم که ممنون میشم اگر لطف کنی و پاسخ بدی:

1. شما که اونجا بودی، وضعیت خدمت معاف از رزم ها چطور بود؟ چه کارهایی بهشون میدادن و از چه چیزهایی معافشون کرده بودن؟ ضمنا وضعیت برخورد باهاشون و انتظاراتی که ازشون بود رو هم توضیح بدی که دیگه ممنونت میشم.

2. بچه های مهندسی (لیسانس ، برق کنترل) دوره کد میخوردن؟ کلا وضعیت تقسیم چطور بود؟ خود شما بعدش کجا افتادی (شهرتون افتادی)؟

Last edited by Lord Farshad; 13-10-2016 at 13:43.

8. 2 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

درود. اول از همه واقعا ممنون، اینکه آدم میبینه افرادی مثل شما اینطور وقت میذارند و تجربه ی خودشون رو در اختیار تازه وارد هایی مثل من قرار میدند، خودش باعث دلگرمی هست. دستت درد نکنه. اتفاقا همین الان هم داشتم پست چند ماه پیش شما رو در مورد شرایط اونجا میخوندم که اگر کسی مثل ما بد شانس بود و 05 کرمان افتاد (مرکز آموزش 05 شهید سرلشکر علیرضا اشرف گنجویی ، کرمان - کامل نوشتم که اگر بعدها کسی جستجو کرد، این پست رو پیدا کنه و بتونه ازش استفاده کنه) ، خلاصه اینکه برید به این پست و یکم در موردش بخونید، آشنایی خوبی هست:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دو تا سوال دیگه هم دارم که ممنون میشم اگر لطف کنی و پاسخ بدی:

1. شما که اونجا بودی، وضعیت خدمت معاف از رزم ها چطور بود؟ چه کارهایی بهشون میدادن و از چه چیزهایی معافشون کرده بودن؟ ضمنا وضعیت برخورد باهاشون و انتظاراتی که ازشون بود رو هم توضیح بدی که دیگه ممنونت میشم.

2. بچه های مهندسی (لیسانس ، برق کنترل) دوره کد میخوردن؟ کلا وضعیت تقسیم چطور بود؟ خود شما بعدش کجا افتادی (شهرتون افتادی)؟

حقیقتش چون شرایطتون مشابه شرایط پارسال من شده و تو اینترنت مطلب بدرد بخوری پیدا نکردم سعی میکنم کمکتون کنم تا آمادگی بیشتری داشته باشین
    1. معاف از رزم فکر کنم ما فقط یدونه داشتیم که دستخطش خوب بود منشیش کردن و کلا دیگه در حال پیچوندن بود، به شوخی بقیه و خود مسئول آموزش کمی مسخرشون میکنن وگرنه برخورد بد دیگه ای من به اون صورت ندیدم
    در کل اگه خط خوبی دارین منشیا کار خوبی دارن، و اما در کل اگه واقعا بتونین قانعشون کنین که معاف از رزمتون یه جوریه که به هیچ عنوان نمیتونین رژه برین کار خاصی باهاتون ندارن و اگه دیدین دارن اذیتتون میکنن با فرمانده گروهانتون صحبت کنین و بگین داره شرایطت تون بدتر میشه و مسئول آموزش حال شما رو رعایت نمیکنه که اگه ان شاءالله گیر فرمانده باشعوری بیوفتین خودش ترس ورش میداره و تذکرات لازم رو میده در کل تنها تفاوتتون هم همینه که رژه کم میرین . و معمولا پشت سر بقیه همینجور میگن راه برین که از بقیه جدا نباشین. اینایی هم که میگن معاف از رزم باید سرویس بهداشتی تمیز کنن و از اینجور کارا باید بگم معمولا به خاطر شرایط معافیت از نگهبانی که واسه افراد مسئول اینکار قرار میدن باعث میشه به اندازه کافی داوطلب واسه اینکار وجود داشته باشه. در ضمن معاف از رزم با معاف از نگهبانی متفاوته و باید شرایطتون خیلی خاص باشه که نگهبانی هم معافتون کنم
    من توضیحات رو کلی دادن دیگه خودتون با شرایط خودتون تطبیقش میدین چون من اطلاعی از مشکلتون ندارم
    2. به نظرم روند مشخصی نداشت ولی احتمال دوره کد خوردنتون بیشتره ولی باید توجه داشته باشین جاهایی که دوره کد میندازنتون معمولا هتله و شهرهای خوبیه پس نگران نباشین
    موقع تقسیم هم اکثرا همه یا شهر خودشون افتادن و یا نزدیک ترین شهر به شهر خودشون ولی خوب استثنا هم داشتیم. مثلا اصفهانی ها که تقریبا اطلاع دارم اکثرا 44 55 و مراتو و تعدادی هم کاشان و شهرضا افتادن و اصلا اصول خاصی هم من تو تقسیم افراد بدون شرایط ندیدم. تو گروهان خودمون که کسی فکر کنم نبود ولی گروهان بغلی اگه اشتباه نکنم دو تا اصفهانی که مدرکشون یا فوق دیپلم بود یا لیسانس جای دور افتادن. مثلا طرف با فوق لیسانس میوفتاد شهرضا ولی طرف با لیسانس میوفتاد مراتو
    من خودم شرایط داشتم و خدا رو شکر شهر خودمون افتادم. به ترتیب هم به نظرم اگه بخوایم کلی حساب کنیم بهترین پادگانهای داخل اصفهان
    44 و بعدش 55 و مراتو(چون معمولا مامور میکنن به جاهای دیگه وگرنه خود پادگانش خوبه و اینکه چون مرکز آموزش هست به نظرم به نکته منفیه واسش) و بعد دیگه تقریبا شهرضا و کاشان تو یه مایه هستن. البته هر کدوم داخل خود پادگان جای خوب و بد داره واسه همین این ترتیب رو به صورت کلی گفتم
    به سلامت برین و برگردین، موفق باشید
    Last edited by Y@var; 13-10-2016 at 15:25.

10. 2 کاربر از Y@var بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

حقیقتش چون شرایطتون مشابه شرایط پارسال من شده و تو اینترنت مطلب بدرد بخوری پیدا نکردم سعی میکنم کمکتون کنم تا آمادگی بیشتری داشته باشین
    1. معاف از رزم فکر کنم ما فقط یدونه داشتیم که دستخطش خوب بود منشیش کردن و کلا دیگه در حال پیچوندن بود، به شوخی بقیه و خود مسئول آموزش کمی مسخرشون میکنن وگرنه برخورد بد دیگه ای من به اون صورت ندیدم
    در کل اگه خط خوبی دارین منشیا کار خوبی دارن، و اما در کل اگه واقعا بتونین قانعشون کنین که معاف از رزمتون یه جوریه که به هیچ عنوان نمیتونین رژه برین کار خاصی باهاتون ندارن و اگه دیدین دارن اذیتتون میکنن با فرمانده گروهانتون صحبت کنین و بگین داره شرایطت تون بدتر میشه و مسئول آموزش حال شما رو رعایت نمیکنه که اگه ان شاءالله گیر فرمانده باشعوری بیوفتین خودش ترس ورش میداره و تذکرات لازم رو میده در کل تنها تفاوتتون هم همینه که رژه کم میرین . و معمولا پشت سر بقیه همینجور میگن راه برین که از بقیه جدا نباشین. اینایی هم که میگن معاف از رزم باید سرویس بهداشتی تمیز کنن و از اینجور کارا باید بگم معمولا به خاطر شرایط معافیت از نگهبانی که واسه افراد مسئول اینکار قرار میدن باعث میشه به اندازه کافی داوطلب واسه اینکار وجود داشته باشه. در ضمن معاف از رزم با معاف از نگهبانی متفاوته و باید شرایطتون خیلی خاص باشه که نگهبانی هم معافتون کنم
    من توضیحات رو کلی دادن دیگه خودتون با شرایط خودتون تطبیقش میدین چون من اطلاعی از مشکلتون ندارم
    2. به نظرم روند مشخصی نداشت ولی احتمال دوره کد خوردنتون بیشتره ولی باید توجه داشته باشین جاهایی که دوره کد میندازنتون معمولا هتله و شهرهای خوبیه پس نگران نباشین
    موقع تقسیم هم اکثرا همه یا شهر خودشون افتادن و یا نزدیک ترین شهر به شهر خودشون ولی خوب استثنا هم داشتیم. مثلا اصفهانی ها که تقریبا اطلاع دارم اکثرا 44 55 و مراتو و تعدادی هم کاشان و شهرضا افتادن و اصلا اصول خاصی هم من تو تقسیم افراد بدون شرایط ندیدم. تو گروهان خودمون که کسی فکر کنم نبود ولی گروهان بغلی اگه اشتباه نکنم دو تا اصفهانی که مدرکشون یا فوق دیپلم بود یا لیسانس جای دور افتادن. مثلا طرف با فوق لیسانس میوفتاد شهرضا ولی طرف با لیسانس میوفتاد مراتو
    من خودم شرایط داشتم و خدا رو شکر شهر خودمون افتادم. به ترتیب هم به نظرم اگه بخوایم کلی حساب کنیم بهترین پادگانهای داخل اصفهان
    44 و بعدش 55 و مراتو(چون معمولا مامور میکنن به جاهای دیگه وگرنه خود پادگانش خوبه و اینکه چون مرکز آموزش هست به نظرم به نکته منفیه واسش) و بعد دیگه تقریبا شهرضا و کاشان تو یه مایه هستن. البته هر کدوم داخل خود پادگان جای خوب و بد داره واسه همین این ترتیب رو به صورت کلی گفتم
    به سلامت برین و برگردین، موفق باشید

ممنون عزیز، کاری که شما انجام میدی واقعا قابل ستایش هست، ان شاء الله که در عوضش دعای ما هم برای شما بگیره و کارهای کسریتون زودتر اوکی بشه و وقتی ما از آموزشی اومدیم، بیایم اینجا ببینیم کارت پایان خدمت شما هم اومده.

والا من معاف از رزم الکی ندارم؛ قلبم هست، به خاطر شرایط پیش اومده هم مثلا با 189 تا قد همش 60 کیلو وزن دارم ولی مشکل اصلی همون نارسایی دریچه های قلب هست که با عوارضی مثل تنگی نفس و تپش قلب و ... هم همراهه (همونجا یه گوشی بذارند روی قلبم، خودشون تعجب میکنند ) قانونا هم باید معاف میشدم که خب شرایط مطابق شانس خوبمون پیش رفت!!! و فقط معاف از رزم شدیم. امروز از نظام وظیفه هم سوال کردم که گویا توی سیستم هم معاف از رزم (بیماری های قلب و عروق) برام ثبت شده بود و مشکلی نبود، پس طبق گفته های شما و شرایطی که دارم، امیدوارم اینجا بد شانسی بهم رو نکنه و الکی اذیتم نکنند.
    ایول تقسیمش هم خوبه. من تک فرزند هم هستم، کپی شناسنامه ها رو هم شنبه میرم و برابر با اصل میکنم و اگر 44 توپخونه بیافتم که دیگه مشحر میشه پیاده تا خونمون 10 دقیقه راه هم نمیشه البته هنوز زوده به فکر اون روز تقسیم و ... بود.
    کلا بعد از ضد حالی که خوردیم امروز، الان با این گفته ها و ... امیدواری بیشتری گرفتم + بخش اعظم سختی سربازی هم به نظر میرسه این سختی ای هست که ما به خودمون میگیریم.

الان مشکل بزرگی که با 05 دارم اون آب سردش برای حمام هست فقط اونم با این شرایط قلب من.

میدونم زیاد میشه سوالهام و از این بابت هم پوزش؛

1. به شما میان دوره دادن؟ عین 60 روز رو نگه داشتن یا زودتر ترخیص کردن؟

2. امکانات خود پادگان مثل بوفه و ... چطور بود؟ تلفن هم مشکل بزرگی هست با صف های طولانی یا اونقدر وخیم نیست؟
    3. کمد به همه رسید؟ انتخاب تخت با خودشون بود؟ من برام سواله، اگر دست خودمون باشه، تخت بالا بهتره یا پایین؟
    Last edited by Lord Farshad; 13-10-2016 at 16:16.

12. 2 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام

من به خاطر بیماریم چند روز پیش رفتم یه بیمارستان خصوصی و کولونوسکوپی انجام دادم. الان مدارک پزشکیم کامله.
    حالا برای معافیت پزشکی باید در بیمارستان مورد تایید نظام وظیفه دوباره کولونوسکوپی رو تکرار کنم؟!

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

ممنون عزیز، کاری که شما انجام میدی واقعا قابل ستایش هست، ان شاء الله که در عوضش دعای ما هم برای شما بگیره و کارهای کسریتون زودتر اوکی بشه و وقتی ما از آموزشی اومدیم، بیایم اینجا ببینیم کارت پایان خدمت شما هم اومده.

والا من معاف از رزم الکی ندارم؛ قلبم هست، به خاطر شرایط پیش اومده هم مثلا با 189 تا قد همش 60 کیلو وزن دارم ولی مشکل اصلی همون نارسایی دریچه های قلب هست که با عوارضی مثل تنگی نفس و تپش قلب و ... هم همراهه (همونجا یه گوشی بذارند روی قلبم، خودشون تعجب میکنند ) قانونا هم باید معاف میشدم که خب شرایط مطابق شانس خوبمون پیش رفت!!! و فقط معاف از رزم شدیم. امروز از نظام وظیفه هم سوال کردم که گویا توی سیستم هم معاف از رزم (بیماری های قلب و عروق) برام ثبت شده بود و مشکلی نبود، پس طبق گفته های شما و شرایطی که دارم، امیدوارم اینجا بد شانسی بهم رو نکنه و الکی اذیتم نکنند.
    ایول تقسیمش هم خوبه. من تک فرزند هم هستم، کپی شناسنامه ها رو هم شنبه میرم و برابر با اصل میکنم و اگر 44 توپخونه بیافتم که دیگه مشحر میشه پیاده تا خونمون 10 دقیقه راه هم نمیشه البته هنوز زوده به فکر اون روز تقسیم و ... بود.
    کلا بعد از ضد حالی که خوردیم امروز، الان با این گفته ها و ... امیدواری بیشتری گرفتم + بخش اعظم سختی سربازی هم به نظر میرسه این سختی ای هست که ما به خودمون میگیریم.

الان مشکل بزرگی که با 05 دارم اون آب سردش برای حمام هست فقط اونم با این شرایط قلب من.

میدونم زیاد میشه سوالهام و از این بابت هم پوزش؛

1. به شما میان دوره دادن؟ عین 60 روز رو نگه داشتن یا زودتر ترخیص کردن؟

2. امکانات خود پادگان مثل بوفه و ... چطور بود؟ تلفن هم مشکل بزرگی هست با صف های طولانی یا اونقدر وخیم نیست؟
    3. کمد به همه رسید؟ انتخاب تخت با خودشون بود؟ من برام سواله، اگر دست خودمون باشه، تخت بالا بهتره یا پایین؟
    خواهش دوست عزیز لطف دارین .خوشحال میشم کمکتون کنم.امیدوارم با دعاهای شما کارتمون زود بیاد چون شنیدم ارتش واسه صدور کارت خیلی لفتش میده. امید به خدا

------
    یکبار یادمه ساعت 4 صبح رفتم واسه حموم وقتی شیر آب رو باز کردم تازه فهمیدم یه ذره هم گرم نیست و آبگرمکنش خراب شده(البته بعضی روزا اون موقع ها میرفتم آب گرم بود) خلاصه دیگه خیس شده بودم کلی رفتم تو فکر که برم زیر دوش یا نه و حدود چند دقیقه داشتم واسه تصمیم نهاییم فکر میکردم خلاصه دلو زدم به دریا و وسط زمستون یخ بندون کرمان و حموم سرد و با آب سرد رفتم زیر دوش! یعنی اگه کمی مشکل قلبی اونجا داشتم به نظرم به لقاءالله میپیوستم! شما که مشکل قلبی دارین سعی کنین تا میتونین حمومش که نرین وقتی هم رفتین اول آب رو تست کنین و اگه دیدین سرده بیخیال شین.
    ----
    1- میان دوره ندادن به دلیل اینکه اصلا یه روز تعطیلی هم وسط دوره ی ما نخورد و فقط افراد متاهل تونستن یه مرخصی سه روزه برن(که خودمم یکیش بودم) که البته اونم حقیقتش کارا خدا بود وگرنه احتمال نرفتنم حتی با این شرایط هم وجود داشت. و اگه اشباه نکنم بقیه 60 روز کامل وایسادن (یادش بخیر کسی باورش نمیشد 60 روز رو نگه دارن چون میان دوره هم نداده بودن و آخراش دعواهای بین بچه ها شروع شده بود چون خیلی آخراش داشت بهشون فشار میومد) شما هم اگه اعزامتون 1 آبانه میان دوره قریب به یقین دارین و اگه اول دی هستش قریب به یقین میان دوره ندارین چون تعطیلی رسمی انگار توی اون دوماه نیست.

2- تلفن بود ولی معمولا همه تشنه ی زنگ زدن بودن (البته من نه!) واسه همین کمی معطل میشین که نوبتتون بشه که البته باید سریع هم تمومش کنین چون پشت سرتون آدم وایساده / بوفه هاش به نظرم بدک نبودن و نسکافه و اینجور چیزا هم حتی داشتن و حتی بوفه مرکزیش بعضی روزا میوه هم میوورد. ساندویچ هم بوفه مرکزی میفروخت. در کل بوفه هاش خوبه . کارت تلفن هم ما از اصفهان خریدیم مال خیلیامون کار نداد واسه همین از بوفش خریدیم که کار داد! در کل اگر زمان های مناسبی انتخاب کنین صف تلفن زیاد هم طولانی نیست ***و البته بهترین کار اینه تا رسیدین داخل گروهان شماره داخلی اونجا رو بپرسین و زنگ بزنین خونه و بگین که اونا زنگ بزنن

3- کمد به انداز ه کافی هستش و تختتون هم دست خودتون نیست و خودشون چند روز که گذشت بین دو سالن خوابگاهی که داره(گردان 4 رو میگم) تقیسمتون میکنن واسه همین زیاد دلتون رو انتخاب هم تختی خوش نکنین. بالا و پایین کردن تختا اگه هم تختیت راضی باشه، امکان پذیره. بالا از این لحاظ بهتره که هر کی میرسه نمیاد رو تختت بشینه و بدیش اینه یه استراحت کوتاه هم میخوای بکنی باید کلی انرژی بزاری از تخت هر دفعه بری بالا یهو یه کار کوچیک پیش میاد میای پایین دوباره میری بالا خلاصه بالا و پایین رفتنه آدم رو کلافه میکنه تازه تختاش خیلی قدیمیه هر دفعه میخواین بالا و پایین برین کلی سرو صدا میده و جابجا میشه که باعث میشه تخت پایینی یهو شاکی بشه بالاخص موقعی که مثلا 2 شب واسه نگهبانی بیدارتون میکنن
    خوبی پایین اینه دم دسته و با پوتین هم راحت میتونی روش بخوابی و تکوناش هم خیلی کمتر از بالاییه تازه کلی یادگاری و فحش هم زیر تخت بالاییش نوشته که مواقع بیکاری سرگرمتون میکنه یه بدی دیگش هم اینه که اگه تختتون سفت و سخت آنکارد(همون مرتب کردن منظوره) نشده باشه یهو میشینن رو تختتون و هر دفعه باید مراقب باشین به آنکاردتون گند نزده باشن.
    در کل من به نظرم تخت پایین بهتره با اینکه خودم بالا بودم!
    Last edited by Y@var; 13-10-2016 at 16:55.

15. 2 کاربر از Y@var بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام داداش

گرمی ظهرها
    سردی شبا
    کم آبی
    کمبود وقت حمام
    ما هم که هتل خاتمی یزد بودیم و چند روز پیش دوره مون تموم شد همین مشکلات را داشتیم دقیقا.
    من نفهمیدم هنوز هتلش کجاش بود که هر کس هم ما را میبینه تموم زنج زحمت این مدت ما را زیر سوال میبره!!!
    همون 05 کزمان هم خوب شده و مثل قبل نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

در ضمن دوستان از این دوره درجه ها را کم کرده بودند در حدی که به من با لیسانس رزم آور یکم دادند(سه هلال)
    کسایی بودند که با لیسانس رزم آور دوم(دو هلال) هم شده بودند و اونها کسایی بودند که معاف از رزم بودند یا میدون تیر را افتضا کرده بودند
    کلا میدون تیر را خیلی با دقت کار کنید
    منم خراب کردم که این شد.وگرنه تا رزم دار یکم هم واقعا میشد گرفت یا یک میدون تیر خوب
    دوستم که فوق لیسانس داشت و نفر اول میدان تیر این دوره شد ستوان یکمی گرفت(یعنی یه درجه ترفیع هم گرفت چون ستوان دوم بیشتر به فوق لیسانس نمیدن) به اضافه ده روز مرخصی تشویقی

ستوان سومی هم به یکی دو نفر دادند که اونم یکیشون ارشد گروهان بود و یکی دفتر دار(پس مسئولیت پذیرفتن بد هم نیست که همه به ما میگفتند مسئولیت نگیر.البته مسئولیت سنگین مثل ارشد گروهان و دفتر داری و نه منشی و انبار دار و این حرفا)

فاکتور های مختلفی در درجه اعتایی موثره که میدون تیرش دست شماس و بقیه اش چون همه چیز رو هواس از اختیار شما خارجه
    و الا تربیت بدنی و احترامات و این ها هم موثره و نمره هاشون را روی هوا میدن برای همین شما کار خاصی نمیتونید در موردش بکنید

کلا به کسایی که میگن درجه ها را الکی میدن و زودتر درجه ها اومده و اینها خیلی گوش نکنید. همه چیز موثره خصوصا میدان تیر
    Last edited by ipo; 13-10-2016 at 16:57.

18. این کاربر از ipo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •