ممنون عزیز، کاری که شما انجام میدی واقعا قابل ستایش هست، ان شاء الله که در عوضش دعای ما هم برای شما بگیره و کارهای کسریتون زودتر اوکی بشه

و وقتی ما از آموزشی اومدیم، بیایم اینجا ببینیم کارت پایان خدمت شما هم اومده.
والا من معاف از رزم الکی ندارم؛ قلبم هست، به خاطر شرایط پیش اومده هم مثلا با 189 تا قد همش 60 کیلو وزن دارم
.gif)
ولی مشکل اصلی همون نارسایی دریچه های قلب هست که با عوارضی مثل تنگی نفس و تپش قلب و ... هم همراهه (همونجا یه گوشی بذارند روی قلبم، خودشون تعجب میکنند
.gif)
) قانونا هم باید معاف میشدم که خب شرایط مطابق شانس خوبمون پیش رفت!!! و فقط معاف از رزم شدیم. امروز از نظام وظیفه هم سوال کردم که گویا توی سیستم هم معاف از رزم (بیماری های قلب و عروق) برام ثبت شده بود و مشکلی نبود، پس طبق گفته های شما و شرایطی که دارم، امیدوارم اینجا بد شانسی بهم رو نکنه و الکی اذیتم نکنند.
ایول تقسیمش هم خوبه. من تک فرزند هم هستم، کپی شناسنامه ها رو هم شنبه میرم و برابر با اصل میکنم و اگر 44 توپخونه بیافتم که دیگه مشحر میشه
.gif)
پیاده تا خونمون 10 دقیقه راه هم نمیشه

البته هنوز زوده به فکر اون روز تقسیم و ... بود.
کلا بعد از ضد حالی که خوردیم امروز، الان با این گفته ها و ... امیدواری بیشتری گرفتم + بخش اعظم سختی سربازی هم به نظر میرسه این سختی ای هست که ما به خودمون میگیریم.
الان مشکل بزرگی که با 05 دارم اون آب سردش برای حمام هست فقط
.gif)
اونم با این شرایط قلب من.
میدونم زیاد میشه سوالهام و از این بابت هم پوزش؛
1. به شما میان دوره دادن؟ عین 60 روز رو نگه داشتن یا زودتر ترخیص کردن؟
2. امکانات خود پادگان مثل بوفه و ... چطور بود؟ تلفن هم مشکل بزرگی هست با صف های طولانی یا اونقدر وخیم نیست؟
3. کمد به همه رسید؟ انتخاب تخت با خودشون بود؟ من برام سواله، اگر دست خودمون باشه، تخت بالا بهتره یا پایین؟
.gif)