تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3726 از 4428 اولاول ... 272632263626367637163722372337243725372637273728372937303736377638264226 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,251 به 37,260 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

چه دلیلی داره که یهو اصفهانیا و مشهدیا بیان بگن سرعت اومده پایین ؟! من خودم تا 3 4 شب پیش سرعتم تا 800 کیلوبایت هم میرسید ! ولی دو شبه از 400 500 بالاتر نمیره با 12 مگ ! مشکل واضح هست !
    قربون شکلت برم مشکل که اره ولی محدود کردن؟!!! من خودم با پارس مشکل سرعت شبانه دارم و خیلیا ندارن!!! با اینکه زیاد هم دانلودئ نمیکنم... مشکل زیرساخت هست تا یه حدی.. خود این شرکتا هم دزد هستن... کم فروشی میکنن... تابستان هم هست... همه اینا باعث میشه اینترنت درست درمون به ما نرسه... ولی اینکه صبا یا پارس بیان یه کاربر رو محدود کنن اصلا وجود نداره.. سرعت 400 500 هم داداش من بنظرت سرعتی هست که اگه محدودت میکردن گیرت میمومد!؟

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

با قیلتر شکن سرعت به صفر میرسه ! الان 2 - 3 روزه این جوریه !

3. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اره داداش سرعت روزانه شاتل که عالیه روزانه از همه سایتا 8 مگ کاملو بهت میده و تک کانکشن هم 5 مگ رو بهت میده که برای تماس ویدیویی تو اسکایپ استفاده میشه و سرعت بروزینگش هم عالیه کلا اگه نت روزانه میخوای شاتل عالیه چون سرعتش پایداره و قطعی هم کلا نداره ....این همه شاکیم تو تایپیک شاتل میبینی همش به خاطر شبانست که اونم یه راه حلی هست واسه دور زدنش که من خودم شبی 22 گیگ باهاش دانلود میکردم
    سرعته روزانه مشکلی نداره و حتی سرویست رو چند مگ بالاتر هم می بنده؛مثلا من 2 مگ داشتم،سرعت دانلودم 400 بود،بعد 4 مگ گرفتم که سرعت دانلودم 550 ایناست...
    منتها شبانش مصیبتیه؛2 گیگ دانلود کنی،شب بعد محدودت می کنه و اعصابتو خورد می کنه؛الان سرعته 4 مگه منو کرده 64 کیلوبایت!!!!!!!!!! این آقای
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    که میگه من با یه ترفندی 20 گیگ دانلود می کنم،جوک میگه... من خودم همه ترفندا رو امتحان کردم،از هزار جا اکانت وی<پی<ان داخلی گرفتم ولی سرعتم فرقی نمی کنه چون از سرور داخلی هم محدودم کرده؛جدیدا شاتل زرنگ شده،سرور داخلی و خارجی رو با هم محدود میکنه که دیگه نتونی کاری کنی...
    پینگشم تا یه ماه پیش واسه من خوب بود و پینگ 8.8.8.8 بین 150 تا 200 بود ولی الان نزدیکه 3هفتس که پینگ 8.8.8.8 من شده 400 تا 450،هم روز هم شب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    من خودم هر روز نزدیکه چند ساعت با اسکایپ و وایبر اینا حرف میزنم که مشکلی اعم از قطعیو اینا نداره و خوبه؛زمان تایم رایگانش هم من مشکلی با اسکایپو اینا ندارم با اینکه سرعتم 64 کیلوبایته...
    در کل شاتل در صورتی مناسبه که در ساعات رایگان کاری نداشته باشی...
    ممنون از توضیحاتتون. ولی باز هم یه چیزی درونم میگه به شاتل اعتماد نکن! یادمه یه بار رئیسش یا یکی از مسئولینش یه جوابیه به یکی از مشتری های شاکی اش داده بود که همه جا توی اینترنت نقل شده بود و من اصلا از لحنش خوشم نیومد. کارفرما هر چقدر هم که حق داشته باشه نباید با مشتری تند صحبت کنه.
    در ضمن در مورد پینگ 8.8.8.8 ، همین پارس آنلاین با این اوضاع داغون فعلیش معمولا برای من 160-170 هست. فکر کنم با 500 خیلی کیفیت اینترنت افت کنه. در ضمن من شبا هم بعضی وقتا از اینترنت استفاده میخوام بکنم حالا نه حتما واسه دانلود ولی مثلا میخوام ویدیو آنلاین ببینم یا راحت بروزینگ داشته باشم.

5. 2 کاربر از placebo111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

متاسفم برای این وضعیت...این از سرعت دانلود شبانه... اونم از ارسال جایزشون... یه هدیه میخواید بفرستید جونمونو بالا اوردید... خوبه روزیمون دست شما نیست
    جایزه چی؟؟؟!!!

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

موافقم. اگه این کار رو می‌کرد خیلی بهتر بود. اما پارس کلاً سرویس‌هاش خیلی تنوع نداره. خیلی وقت هم هست که همینه. فکر کنم طراح وب‌سایت صفحه تعرفه‌های ADSLاشون رفته مرخصی یا واسه این صفحه اصلاً طراح ندارن که بتونن تو سایتشون ردیف جدید واسه سرویس‌های جدید اضافه کنن. تنها کاری که تونستن بعد از چند سال ور رفتن با صفحه تعرفه‌ها یاد بگیرین تغییر حجم سرویس‌های محدودشون بود که چند ماه پیش فکر کنم برای بعضی سرویس‌ها مثل 2مگ حجمی 1 گیگ ترافیک ماهیانه‌اش رو اضافه کرده بودن.
    دقیقا منم به این موضوع فکر کرده بودم. البته خوب از زرنگیشونه چون داره همون پولی رو که بقیه شرکت ها میگیرن بابت سرویسهای 4 و 8 و 10 و 12 میگیره ولی هر جور که عشقش بکشه سرویس میده. یه جا خلوته سرعت خوب میده یه جا شلوغه همون سرعت اسمی رو میده و احتمالا تا روش فشار نیاد هم این رویه رو تغییر نخواهد داد. به نظر من این خیلی بده حتی از دید موفقیت بیزنس خودشون هم. چون استراتژی پول در آوردنشون رو گذاشتن روی حقه بازی نه جلب رضایت کاربر ها.

8. این کاربر از placebo111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

512 با 10gig حجم سرویس خوبیه ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خط من بدجوری نویز داشت در حدی که شبا موقع روشن شدن چراغ تیر برق دیگه کلا نویز بود بعضی از دوستان گفتن سیم بان و پیدا کن شیرینی بده بیاد درست کنه ما هم پیداش کردیم اما جواب سلامم نداد! تلفنشم نداد مرکز مخابرات هم که میرفتم اصلا پیگیری نمیکردن ! دیگه کلا نا امید شده بودم که یه شکایت تو این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نوشتم 14 روز پیش اصلا فکر نمیکردم پیگیری کنن امروز یه مامور صبح در و زد رفتم دیدم همون سیم بانس! همچین موش شده بود کم مونده بود گریه کنه از اون طرفتم هی یکی بهش زنگ میزد میگفت رفتی بررسی کنی او شکایتو!!! مثل اینکه بدجور مفید بود شکایته بعد بررسی گفت مشکل از سیما نیست میرم مرکز میگم کارشناس فنی بفرسته از زیر زمین کابل ها رو چک کنن بهش گفتم برو به رییست بگو اگه پیگیری نکنه به یه جای بالا تر شکایت میکنم !
    عجیبه نیومده .. حتما طرف از پول بدش میومده!

دوستان با توجه به فاصله دورم از مخابرات به نظر شما این خط در شرایط عالی تا چقدر میتونه جواب بده ؟ (اگه مامور بیاد خطو درست کنه)؟

اینم وضعیت الانه شبا فاجعه میشه و خط تا 2 مگ بیشتر نمیکشه و پرش لینکم به شدت دارم

SNR Margin (0.1 dB): 59 160
    Attenuation (0.1 dB): 560 315
    Output Power (0.1 dBm): 184 125
    Attainable Rate (Kbps): 4,608 1,004

Rate (Kbps): 4,096 512
    فعلا که روی 4 واقعا نمیکشه. شاید روی همون 3 یا 3.5 بکشه. البته اگه پارس آنلاین باشی فکر نکنم پروفایل 3 یا 2.5 داشته باشن پس مجبور میشی همون 2 رو بگی بذارن واست. ولی نویزت حتی واسه دور ترین فاصله از مخابرات هم غیر عادیه یعنی یه جای شبکه شون مشکل داره.

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

تمام سرویسهای حجمی پارس آنلاین خوبه .البته به منطقه و شهر هم بستگی داره درجه خوب بودنش.

12. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان من وقتی از 8.8.8.8 و 4.2.2.4 پینگ می گیرم روی 230 هست ولی وقتی سرور های لندن یا فرانکفورت رو می گیریم پینگش روی 100 یا بعضی دیگه روی 140 یا 120 می خواستم ببینم که شما هم این مشکل رو دارید؟؟اینقدر اختلاف دارید؟مشکل از کجاست؟
    8.8.8.8 و 4.2.2.4 با اینکه خیلی قدرتمند هستند ولی خیلی خیلی معروفن و پینگ معمولا خیلی خوب نیست. ولی بهتره معیارت همین ها باشه چون از قدرتشون کم و زیاد نمیشه و آدم میتونه وجود مشکل تو نت خودش رو با این پینگ ها تشخیص بده.

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اگه شبانه برات مهمه که اصلا طرف پارس نیا که حسابی مزخرفه
    اگه فقط روزانه برات مهمه برو شاتل که از همه بهتره البته مخابرات هم ارزون میده

15. 4 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •