فردا تعطیل نیست ادارات. ولی بعید میدونم کدها رو بدن. البته من که خدمت قبلی دارم میدونم کجا میفتمفی الواقع فقط خودمو سر کار گذاشتم
![]()
فردا تعطیل نیست ادارات. ولی بعید میدونم کدها رو بدن. البته من که خدمت قبلی دارم میدونم کجا میفتمفی الواقع فقط خودمو سر کار گذاشتم
![]()
والا قانونشون (چی روی قانونه) که روی برگ سبز هم زده، اینه که 10 روز پیش از اعزام، پلیس +10 کد ها رو میده و اگر فردا باز باشند، قانونا باید برگه سفید رو بدند بهمون (توی سایت که من از چند روز پیش بارکد هم خوردم).
شما که بلهمیافتی همون جایی که قبلا سابقه خدمت داخلش داشتی. حالا کجا هست مگه؟
![]()
سلام دوستان میشه بگین اصلا راهی هست مکان آموزشی رو عوض کرد؟پارتی در چه حد میخواد و کدوم ارگان باید پارتی داشته باشیم
مرکز آموزش مرزبانی شهید رجایی
بدبختی میدونی کجاس؟! همه جا کسایی که سابقه خدمت دارن رو سریع ترخیص میکنن، اما مراکز آموزش مرزبانی همه رو (شامل سابقه خدمت دارها) به جای دو ماه، سه ماه آموزشی دارن!!!
من مطمئنم همین جا میفتم، ولی امید دارم برم نظام وظیفه عوضش کنم با مالک اشتر.
یکی از روال های قانونیش میدونم اینه که اگر شما مثلا تمدید بزنی، سری بعدی اعزام احتمالا آموزشیت جای دیگه ای میشه (حتی ممکنه مثلا از ارتش بیافتی نیروی انتظامی و ... ؛ اگر خیلی بد شانس باشی که باز همونجا میافتی) ولی باید با این نکته کنار بیای که تمدید بزنی، باز باید چند ماه منتظر بمونی تا موقع اعزامت (اگر تمدید برای دو ماه بعد باز باشه که هیچی) و اگر میخوای با پارتی برای یک آبان رو عوض کنی، به نظرم خیلی سخت باشه، بهتر میبود قبل از مشخص شدن کد ها اقدام میکردی اما یه چیز کاملا مشخص و مبرهن وجود داره، شما با پارتی هر کاری که بگی میتونی بکنیتوی این مورد پارتی داخل نظام وظیفه و ستاد و اینا میتونه که برات کارتو ردیف کنه (مشخصا بسته به برشش).
اگر شما آموزشی رو سری پیشین به صورت کامل گذروندی که دیگه نباید آموزشی بری خب. ان شاء الله هم که خدا کمکت میکنه و کارت راه میافته.
حالا ما هم عزا گرفتیم اصلا کد خوردیم یا نه (اضافه نخورده باشیم) و اگر کد خوردیم، کجا هستش تا بعد بریم آموزشی و قشنگ دمارمون در بیادبعد عزا بگیریم کجا میافتیم برای یگان و ... .
یگان رو که امیدوارم تک فرزند بودن به کار بیاد و بیافتم شهر خودمون (جزء استثناهایی که نمیافتند شهر خودشون نشم، چرا که از بند پ خبری نیست) و آموزشی رو هم چون لیسانسه هستم و پذیرش ندارم، سپاه که هیچی؛ میمونه نیروی انتظامی و ارتش و خودم حدس میزنم چون معاف از رزمم، مثلا تکاوری و نیروی دریایی و این ها هم احتمالش کمتر باشه، حالا تا قسمت چی باشه. ببین چه مکافاتی داریم هابابا اعلام کنید خب زودتر.
پ.ن: باید یه فکری هم به حال این ساعت خوابمون بکنیم.
Last edited by Lord Farshad; 13-10-2016 at 02:05.
با تشکر اعزام من برج 10 هستش میشه کاری کرد ؟
خب شما که اعزام برج 10 هستی پس عملا اون گزینه ی امکان تغییر با تمدید فعلا به دردت نمیخوره چون تا 10 روز قبل از اعزامت باید صبر کنی برای مشخص شدن کد ها و وقتی مشخص شد، اون رو استفاده کنی که آیا اصلا موافقت باشه و اینکه مثلا اعزام بعدیت یه جا دیگه بشه یا نه.
در مورد پارتی هم، اگر پارتی ای داری که بتونه کمک کنه (ممکنه جای دیگه ای باشه یا ... ولی خب روابطشو داشته باشه) مسلما ارزش امتحان کردن رو داره، شما صبر کن ما آبان ماهی ها که اعزام شدیم، به پارتی ای که داری (یا بتونی پیدا کنی) بگو که تلاشش رو انجام بده که اونجا و اون ارگانی که ممکن هست و میخوای، بیافتی و اگر هم خبری از پارتی نیست/یا نتونست کاری انجام بده که مثل ما باید صبر کنی و استرس این رو بکشی که چه ارگانی و چه شهری و ... بیافتی.
یعنی کار راه ننداز تر و اذیت کننده تر از این دایره اعزام نظام وظیفه اصفهان، نداریم.
امروز رفتم پلیس +10 (تا ساعت 10 که من رسیدم اونجا) کد ها هنوز روی سیستمشون نیومده بود، بعد خود پلیس +10 هم گفت نرو نظام وظیفه که بهت نمیگهما رفتیم این نظام وظیفه، دیگه بی اعصاب هم بود، هیچی. هر کاریش کردیم، نگفت که نگفت؛ مدام میگفت که کد ها هنوز ثبت نهایی نشده، من الان بهت میگم، بعدا عوض میشه. آخر سر یعنی یه ذره راضی شده، گفت از صبح 50 تا اومدن به اونا نگفتم، به تو هم نمیگم! گفتم خب دست شما درد نکنه.
میخواستیم برگردیم خونه، گفتیم بذار شانسمون رو امتحان کنیم، رفتیم باجه های بغلیش، از شانس خوردیم به چند تا جوون با حال، به بهونه ی اینکه آیا معاف از رزمیم توی سیستم ثبت شده یا نه، طرف رو مجبورش کردیم رفت توی فایلمون، بعدش بهش گفتم میشه بگی کجا افتادم؟ گفت مگه اعزام نگفت؟ گفتم که اعصاب نداشت اصلا، نگفت که نگفت، خلاصه یکم دیگه حرفیدیم، گفت برو اتاق بغلی بهت میگه اون، گفتم خودت بگو خب، گفت نه برو بغلی! رفتیم بغلی، سه ساعت طرف رو راضی کردیم و حرف زدیم که بگه، دیدم همون جوونه هم اومد این اتاق و گفت افتادی 05 کرمان!
ما رو میگی آقا، اصلا وا رفتیم که وا رفتیم، یه مامور جوونی اونجا بود گفت بابا 05 که خوبه، گفتم کجا خوبه، خوب یکی داریم اونم 01 هست، همه ی دوستام و هم دانشگاهیام که رفتند، همشون افتادند 01 و حالا اینه شانس خوب ما! گفت آره، در اینکه مثل 01 نیست که شکی نیست، ولی دیگه مثل قبل نیستش 05 ، مثل اون موقع ها نیست آب نباشه و ...(ملاک خوبیش و پیشرفتش اینه
).
خلاصه که این بود داستان ما، شما هم اگر میخوایید برید بفهمید که کجا افتادید، از نظام وظیفه شهرتون (حضوری یا تلفنی) سوال کنید، بهتون میگند اگر نه صبر کنید تا شنبه و برید پلیس +10.
میشه مدرکتون رو بگید کارشناسی هستید ؟![]()
بله، لیسانس برق - کنترل هستم.
به دلت بد راه نده دادا، من از همون اول هم کلا شانس و اینا نداشتمتوی این سربازی هم نه از دکترش شانس آوردیم نه از کمیسیونش و اینم از این
حالا من اعزامی از اصفهان و ... هستم، شهر های دیگه که همون شانس 01 و اینا برقراره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)