کسی میدونه ارت 5 چقدر دانلود کنی محدود میشی؟
ممنون اگه کسی راهنماییم کنه؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
کسی میدونه ارت 5 چقدر دانلود کنی محدود میشی؟
ممنون اگه کسی راهنماییم کنه؟
سرویس دایل اپ تو تبریز پینگش با گوگل از پینگ شاتل با گوگل خیلی کمه
![]()
دوستان قبول دارین که پشتیبانای شاتل فوق العاده بی تربیت هستن؟ چپ و راست از مردم میچاپن تازه منت هم سرت میزارن. خیلی هم به خودشون مغرورن.
من امروز رفتم شاتل حسابی باهاشون دعوام شد بعدشم درخواست تخلیه خط دادم اومدم بیرون، انگار isp قحطی اومده، والا.
زمانی که من شاتل بودم و محدود شده بودم رفتم پیش مدیریت شاتل شیراز در مورد محدودیت صحبت میکردم طرف گفت اون موقع که سرعتت خوب بود اومدی تشکر کنی؟!
خوبه حالا پول میدادیم برای سرویس ....
میشه یه آمار بدین ببینم چند نفر از بچه های انجمن از شاتل فرار کردن؟![]()
منم این هفته دارم میرم جمع آوری (رشت)
Art 7 دارم سرعت و همه چی خوبه تنها سرویسی هم هست که بلک لیست نداره (پ ن پ داشته باشه) ولی مبلغش خیلی سنگینه واسم پایینتر هم چون دانلودرم حوصله بلک لیست ندارم بعد از یکسال و نیم خداحافظ شاتل مقصد بعدی مشخص نیست
خیلی هاشون دیگه رفتند و پشت سرشون را نگاه نکردند ما موندیم و اطلاع رسانی میکنیم دیگران تو دامش نیفتن!
سلام.
من دوره جدیدرو تمدید نکردم.دیروز رفتم دیدم اخطار داده.ولش حالا.
ولی حالا رفتم دیدم دوره تمدید شده.استفاده کنم گیر بهم میدن؟؟؟یا استفاده نکنم؟؟؟
باور کن دوست عزیزADSL فقط دانلود شبانه نیست ADSL یه سرویسیه که شما در هر تایمی از روز و شب که خواستی بدونی که حداقل یه سرویس داری که همیشه میشه روش حساب کرد
چرا ما شبها افت سرعت نداریم؟
ما که سه ساله داریم از سرویس شاتل استفاده می کنیم چرا مشکلات شما رو نداریم؟
خوب مشخصا کسانی که سرویس ECO با هزینه کم می گیرند همون قدر هم باید انتظار داشته باشن ، نمیشه که ما بیایم یه هزینه کمی بکنیم و یه انتظار زیادی داشته باشیم
همون سرویس پارس و آسیاتک که دوستان اینجا تعربف ازش می کن به صراحت و با سند می تونم بگم در حـــد سرویس های شاتل نیست ، دوستانی که خواستن می تونن یه سر کوچولو به تاپیک این ISP هـــا تو همین P30world بزنن و پست های دوستان رو بخونن
اکثــــرا دوستانی هم که اینجا پست می دن کسانی هستن که قبلا از شاتل سرویس داشتن و الان از جایی دیگه دارن سرویس می گیرنو ای کاش این دوستان در تاپیک ISP خودشون پست می دادن
سلام
کسی از مرکز مخابرات پیام نور هست با پیش شماره 4443 از کدوم شرکت اینترنت پرسرعت بگیرم واسه اونجا سرعتش خوبه.... قبلا" شاتل داشتم تو مرکز مخابرات زارعی عالی بود 4 سال داشتم ولی الان خونه رو عوض کردیم توی این مرکز هم سرویس اکو نداره شاتل و سرویس آرت هم خیلی گرونه
اگر کسی میتونه ممنون میشم کمک کنید
هم اکنون 342 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 342 مهمان)