تا اونجایی که من اطلاع دارم به امریه دارها مثل شما کسری خدمت متاسفانه تعلق نمیگیره . بازم سوال کن .
تا اونجایی که من اطلاع دارم به امریه دارها مثل شما کسری خدمت متاسفانه تعلق نمیگیره . بازم سوال کن .
سلام دوستان
یه سوال داشتم راجع به چیزی که ذهنمو شدیدا درگیر کرده و خیلی ازش ترس دارم.
گفته بودن تمام اضافه خدمت های سنواتی تا تاریخ 22 بهمن 93 بخشیده شد و کسایی هم که مشمول غایب هستن اگر تا قبل 22 بهمن 93 خودشونو معرفی کنن و دفترچه پست کنن اضافه خدمت سنواتی شون بخشیده میشه. من 180 روز اضافه خدمت سنواتی داشتم و دی 93 خودمو معرفی کردم و دفترچه پست کردم. تاریخ اعزامم افتاد تیر 94 و وقتی برگه اعزامم اومد دستم توی برگه نوشته بود 180 روز اضافه خدمت دارم. الان دارم تو نیرو دریایی ارتش (ستاد نداجا) خدمت میکنم و 15 ماه خدمت رو پر کردم و وارد 16 ماه شدم. چند روز پیش رفتم پیش مسئول نیروی انسانی و کد ملیم رو وارد سیستم نظام وظیفه کرد و بهم گفت 180 روز اضافت تو سیستم فعاله.
کسی میدونه دلیلش چیه؟
اگه واقغا بخشیده نشده باشه تبصره یا راه حلی برای بخشش هست؟
در ضمن من تو کل خدمتم هیچ اضافی نخوردم.
ممنون میشم جوابمو بدین.
- - - Updated - - -
سلام دوستان
یه سوال داشتم راجع به چیزی که ذهنمو شدیدا درگیر کرده و خیلی ازش ترس دارم.
گفته بودن تمام اضافه خدمت های سنواتی تا تاریخ 22 بهمن 93 بخشیده شد و کسایی هم که مشمول غایب هستن اگر تا قبل 22 بهمن 93 خودشونو معرفی کنن و دفترچه پست کنن اضافه خدمت سنواتی شون بخشیده میشه. من 180 روز اضافه خدمت سنواتی داشتم و دی 93 خودمو معرفی کردم و دفترچه پست کردم. تاریخ اعزامم افتاد تیر 94 و وقتی برگه اعزامم اومد دستم توی برگه نوشته بود 180 روز اضافه خدمت دارم. الان دارم تو نیرو دریایی ارتش (ستاد نداجا) خدمت میکنم و 15 ماه خدمت رو پر کردم و وارد 16 ماه شدم. چند روز پیش رفتم پیش مسئول نیروی انسانی و کد ملیم رو وارد سیستم نظام وظیفه کرد و بهم گفت 180 روز اضافت تو سیستم فعاله.
کسی میدونه دلیلش چیه؟
اگه واقغا بخشیده نشده باشه تبصره یا راه حلی برای بخشش هست؟
در ضمن من تو کل خدمتم هیچ اضافی نخوردم.
ممنون میشم جوابمو بدین.
سلام
تا جایی که خاطرم هست فقط کسایی که تا 22 بهمن 93 به خدمت اعزام شدن اضافه خدمت سنواتی اونها بخشیده شد.
بخشش شامل شمایی که تیر 94 اعزام شدید نمیشه!
واسه این که مطمئن بشی میتونید از نیروی انسانی محل خدمتتون یا سازمان نظام وظیفه بخواید که کامل واستون توضیح بدن...
دوستان من مرکز قدس سعید آباد تبریز هستم الان میان دوره اومدم جمعه ساعت 5 باید پادگان باشم اما چون رشت هستم راهم کمی دوره میتونم یک روز دیر تر برم ؟ اگه تاخیر کنم چه اتفاقی می افته؟
خب اون روزی که حضور نداشته باشید رو غیبت رد میکنن و احتمالا (موجه باشه یا نباشه) تنبیهاتی درنظر میگیرن همچنبن اراشد و فرمانده ها منبعد برخوردهای سختگیرانه تری با شما خواهند داشت. اما در مورد تجدید دوره کنند فکر نمیکنم به خاطر یک روز غیبت این اتفاق بیوفته و از اونجایی که آموزشی هستید و فاقد پرونده، اضاف هم نمیخورید مگه اینکه همراه امریه رد کنند که این هم احتمالش کمه.
ولی به نظر من غیبت نکن که تا پایان آمورشی دلواپس عواقب این یه روز غیبت نباشی. هر چند تو دور ما طرف با 10 روز غیبت کاریش نداشتن و در نهایت تقسیم شد به یگان....
Last edited by Xeoc; 12-10-2016 at 09:36.
شما میتونید حداقل تا ساعت 6 صبح روز شنبه خودتون رو به یگان معرفی کنید
اینطور که گفتند هنگامی که کد های برج 8 / آبان اومد برای مشمولان پیامک اطلاع رسانی خواهد آمد . احتمالا موند برای شنبه![]()
گفتم که بهت عزیز.
اصولا از اینایی که روز عادیش هم کاری انجام نمیدن، انتظار انجام دادن کاری در روز تعطیل، فراتر از معجزه است.
حالا شما دعا کن شنبه مشخص بشه و مثلا کد اضافه نخوریم.
امکانش نیست 5 شنبه بیاد؟
ما آخر نفهمیدیم فردا تعطیل رسمی هست یا نهاگر باشند، فردا دیگه باید بهمون بگند.
پ.ن: تا اونجا که من میدونم، 99 درصد جاها خودشون، دیگه تعطیل کردند رفته، برای همین فردا هم باید تعطیل باشه (چون نظام وظیفه روز دوشنبه به من گفتش که شنبه برو پلیس+10).
Last edited by Lord Farshad; 13-10-2016 at 00:32.
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)