تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3724 از 4105 اولاول ... 27243224362436743714372037213722372337243725372637273728373437743824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,231 به 37,240 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam2578's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام خدمت همه ی دوستان

آقا من یه سؤال فوری دارم میخوام بدونم که کسری خدمت به امریه ها تعلق میگیره ؟؟؟؟ من امریه ی استاندارری هستم
    حتی تو استان خودمونم نمیدونن
    تا اونجایی که من اطلاع دارم به امریه دارها مثل شما کسری خدمت متاسفانه تعلق نمیگیره . بازم سوال کن .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال داشتم راجع به چیزی که ذهنمو شدیدا درگیر کرده و خیلی ازش ترس دارم.
    گفته بودن تمام اضافه خدمت های سنواتی تا تاریخ 22 بهمن 93 بخشیده شد و کسایی هم که مشمول غایب هستن اگر تا قبل 22 بهمن 93 خودشونو معرفی کنن و دفترچه پست کنن اضافه خدمت سنواتی شون بخشیده میشه. من 180 روز اضافه خدمت سنواتی داشتم و دی 93 خودمو معرفی کردم و دفترچه پست کردم. تاریخ اعزامم افتاد تیر 94 و وقتی برگه اعزامم اومد دستم توی برگه نوشته بود 180 روز اضافه خدمت دارم. الان دارم تو نیرو دریایی ارتش (ستاد نداجا) خدمت میکنم و 15 ماه خدمت رو پر کردم و وارد 16 ماه شدم. چند روز پیش رفتم پیش مسئول نیروی انسانی و کد ملیم رو وارد سیستم نظام وظیفه کرد و بهم گفت 180 روز اضافت تو سیستم فعاله.
    کسی میدونه دلیلش چیه؟
    اگه واقغا بخشیده نشده باشه تبصره یا راه حلی برای بخشش هست؟
    در ضمن من تو کل خدمتم هیچ اضافی نخوردم.
    ممنون میشم جوابمو بدین.

- - - Updated - - -

سلام دوستان
    گفته بودن تمام اضافه خدمت های سنواتی تا تاریخ 22 بهمن 93 بخشیده شد و کسایی هم که مشمول غایب هستن اگر تا قبل 22 بهمن 93 خودشونو معرفی کنن و دفترچه پست کنن اضافه خدمت سنواتی شون بخشیده میشه. من 180 روز اضافه خدمت سنواتی داشتم و دی 93 خودمو معرفی کردم و دفترچه پست کردم. تاریخ اعزامم افتاد تیر 94 و وقتی برگه اعزامم اومد دستم توی برگه نوشته بود 180 روز اضافه خدمت دارم. الان دارم تو نیرو دریایی ارتش (ستاد نداجا) خدمت میکنم و 15 ماه خدمت رو پر کردم و وارد 16 ماه شدم. چند روز پیش رفتم پیش مسئول نیروی انسانی و کد ملیم رو وارد سیستم نظام وظیفه کرد و بهم گفت 180 روز اضافت تو سیستم فعاله.
    کسی میدونه دلیلش چیه؟
    ممنون میشم جوابمو بدین.

داره خودمونی میشه " M e H r D a D "'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    - - - - - -

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی میدونه دلیلش چیه؟
    ممنون میشم جوابمو بدین.
    سلام
    تا جایی که خاطرم هست فقط کسایی که تا 22 بهمن 93 به خدمت اعزام شدن اضافه خدمت سنواتی اونها بخشیده شد.
    بخشش شامل شمایی که تیر 94 اعزام شدید نمیشه!
    واسه این که مطمئن بشی میتونید از نیروی انسانی محل خدمتتون یا سازمان نظام وظیفه بخواید که کامل واستون توضیح بدن...

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان من مرکز قدس سعید آباد تبریز هستم الان میان دوره اومدم جمعه ساعت 5 باید پادگان باشم اما چون رشت هستم راهم کمی دوره میتونم یک روز دیر تر برم ؟ اگه تاخیر کنم چه اتفاقی می افته؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان من مرکز قدس سعید آباد تبریز هستم الان میان دوره اومدم جمعه ساعت 5 باید پادگان باشم اما چون رشت هستم راهم کمی دوره میتونم یک روز دیر تر برم ؟ اگه تاخیر کنم چه اتفاقی می افته؟
    خب اون روزی که حضور نداشته باشید رو غیبت رد میکنن و احتمالا (موجه باشه یا نباشه) تنبیهاتی درنظر میگیرن همچنبن اراشد و فرمانده ها من‌بعد برخوردهای سختگیرانه تری با شما خواهند داشت. اما در مورد تجدید دوره کنند فکر نمیکنم به خاطر یک روز غیبت این اتفاق بیوفته و از اونجایی که آموزشی هستید و فاقد پرونده، اضاف هم نمیخورید مگه اینکه همراه امریه رد کنند که این هم احتمالش کمه.

ولی به نظر من غیبت نکن که تا پایان آمورشی دلواپس عواقب این یه روز غیبت نباشی. هر چند تو دور ما طرف با 10 روز غیبت کاریش نداشتن و در نهایت تقسیم شد به یگان....
    Last edited by Xeoc; 12-10-2016 at 09:36.

6. این کاربر از Xeoc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال imnot12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

شما میتونید حداقل تا ساعت 6 صبح روز شنبه خودتون رو به یگان معرفی کنید

آخر فروم باز mojt90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016
    محل سكونت
    در سایت های :::::مای موویز - والا مووی - کینگ مووی و imovies-dl ::

پيش فرض

اینطور که گفتند هنگامی که کد های برج 8 / آبان اومد برای مشمولان پیامک اطلاع رسانی خواهد آمد . احتمالا موند برای شنبه

9. این کاربر از mojt90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اینطور که گفتند هنگامی که کد های برج 8 / آبان اومد برای مشمولان پیامک اطلاع رسانی خواهد آمد . احتمالا موند برای شنبه
    گفتم که بهت عزیز.

اصولا از اینایی که روز عادیش هم کاری انجام نمیدن، انتظار انجام دادن کاری در روز تعطیل، فراتر از معجزه است .

حالا شما دعا کن شنبه مشخص بشه و مثلا کد اضافه نخوریم .

11. این کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

گفتم که بهت عزیز.

اصولا از اینایی که روز عادیش هم کاری انجام نمیدن، انتظار انجام دادن کاری در روز تعطیل، فراتر از معجزه است .

حالا شما دعا کن شنبه مشخص بشه و مثلا کد اضافه نخوریم .
    امکانش نیست 5 شنبه بیاد؟

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

امکانش نیست 5 شنبه بیاد؟
    ما آخر نفهمیدیم فردا تعطیل رسمی هست یا نه اگر باشند، فردا دیگه باید بهمون بگند.

پ.ن: تا اونجا که من میدونم، 99 درصد جاها خودشون، دیگه تعطیل کردند رفته ، برای همین فردا هم باید تعطیل باشه (چون نظام وظیفه روز دوشنبه به من گفتش که شنبه برو پلیس+10).
    Last edited by Lord Farshad; 13-10-2016 at 00:32.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •