تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3724 از 4751 اولاول ... 2724322436243674371437203721372237233724372537263727372837343774382442244724 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,231 به 37,240 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه بابا من الان شاتل ندارم ، این تست رو برای خودم نمیخواستم یه سری
    مناطق هست از بخت بد فقط این شاتل سرویس میده.
    شاتل یه سیاست خاصی رو در پیش گرفته اینکه میاد جاهایی که هیچ شرکتی
    پوشش نمیده رو تحت پوشش میگیره که طرف مجبور بشه از این شرکت سرویس بگیره.
    منبع تحقیقات هم اینترنته و مربوط به مدیریته در هر چیزی. و در رابطه با شاتل هم صدق می کنه
    مگر در حالتی که بالا گفتم و شخص بدونه سرویسش اصلا مناسب نیست
    ولی مجبور باشه بگیره چون سرویس دهنده دیگه ای منطقه اش رو ساپورت نمیکنه
    در این صورت بد شاتل رو هم که بکه ممکنه حرفش پذیرفته نشه ، چون خودش شاتل داره
    اگر یک تست یا دو تست با سرعت بالا ببینید فکر میکنید که بقیه برای اینکه سرویسشون کیفیتش رو از دست نده دارن بد گویی می کنند
    چند درصد امکان داره شخصی که تست رو میذاره ، استانش، شهرش
    منطقه و محله اش با شخصی که تست رو میبینه و قصد خرید داره یکی باشه؟
    انتظار نداریم که یکی که در جنوب کشور سرویس بگیره رو سرعت یکی که تو شمال سرویس می گیره تاثیری داشته باشه.
    باید در یک منطقه مخابراتی باشن که افت سرعت رو حس کنن.(بقیه سرویس دهنده ها که اینطورین)

یه مورد مهم
    موقعی که میخواید سرویسی بگیرید حتما قبلش سرعت و سایر موارد مهم رو
    در منطه مخباراتی خودتون بررسی کنید نه کل کشور.
    این نظر من.

2. این کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه redfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

وقتی 40 گیگ دانلود میکردین شاتل چیزی نمی گفت به شما.
    ولی شاتل نمیتوتنه همینطور دست رو دست بذاره و هیچ چیزی نگه.
    تازه الان هم که محدود شدین چند روز بعد از محدودیت خارج میشین و ضرری به شما وارد نمیشه چون در هر حال شما بعد از رفع محدودیت میتونید جبران این چند روز محدودیت رو بکنید.
    این محدودیت هم حداقل تذکر از طرف شاتل به شما میتونه باشه چرا که هزینه اضافه مصرف رو از شما نمیگیرند و دوست هم ندارند که این کار رو بکنند.
    گهی پشت به زین و گهی زین به پشت.
    [B]آخرین بار که با اپراتور شاتل صحبت میکردم میگفت معلوم نیست شما چند روز دیگه از این حالت سرعت 1 تا 5 کیلوبایت خارج بش

4. 5 کاربر از redfild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه fragari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

عزیز شما تو سایت شاتل رو دیدی؟؟؟ سرویسهای آرت نوشته ترافیک نامحدود!!!!
    میشه برای من که سواد زیادی هم ندارم معنی ترافیک نامحدود رو ترجمه کنی؟؟
    نامحدود به همراه fair use policy
    مصرف سرویس‌های دارای ترافیک نامحدود تحت قوانین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاتل است.
    منظور از نامحدود همین بود یعنی سرویس شما مثلاً اگر فقط 20 گیگ در ماه ظرفیت دانلود داشته باشه و با اتمام اون 20 گیگ سرویس باید قطع بشه که قطع نخواهد شد یعنی حد سرویس شما 20 گیگ نیست بلکه نامحدود است.

آخرین بار که با اپراتور شاتل صحبت میکردم میگفت معلوم نیست شما چند روز دیگه از این حالت سرعت 1 تا 5 کیلوبایت خارج بش�%C ، شاید 2 هفته شاید هم خیلی بیشتر ...
    حالا این چند روزی که شما میگی منظورت 2 هفته هست{ در رویایی ترین حالت } ، پس به هفته بگو دادا ، به روز نگو !
    ضمن اینکه بعد از چند روز دیگش دوباره میبرن تو همون حالت قبلی و تکرار و تکرار ...
    دادا زینی که ما سوارش میشیم پاش پول میدیم ! زین به پشت نمیشیم به لطف خدا ! پول داریم و اختیار ! زین عوض می کنیم
    جواب سؤال شما در سایت شاتل هست:
    لازم به توضیح است که در این شرایط ممکن است با توجه به ضریب اشتراک سرویس ایشان که متناسب با هزینه پرداختی است، در سرعت سرویس ایشان کاهش رخ دهد.
    بی گمان، این کاهش سرعت در صورت رخ دادن، موقتی بوده و تا زمانی که مصرف مشترک در زمره میزان مصرف سایر کاربران قرار بگیرد، ادامه خواهد داشت.
    مثلاً اگر با سرویس ART128 چیزی حدود 40 گیگ تا اواسط دوره دانلود کردین پس اصلاً منتظر این نباشین که تا پایان دوره محدودیتتون برداشته بشه. آخه با اینچنین سرویسی دانلود هم حدی داره.
    انتظار حجم و سرعت نامحدود دارین؟ پس باید یه زینی بخرید که اون سرش ناپیدا باشه.

6. این کاربر از fragari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

نامحدود به همراه fair use policy
    مصرف سرویس‌های دارای ترافیک نامحدود تحت قوانین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاتل است.
    منظور از نامحدود همین بود یعنی سرویس شما مثلاً اگر فقط 20 گیگ در ماه ظرفیت دانلود داشته باشه و با اتمام اون 20 گیگ سرویس باید قطع بشه که قطع نخواهد شد یعنی حد سرویس شما 20 گیگ نیست بلکه نامحدود است.
    خوب به فرض هم که این قانون برای سرویسهای نامحدود باشه...(طبق سایت)پس چرا روی سرویسهای اکو هم اعمال میکنه این قضیه رو؟؟؟؟

البته هیچ شرکت دیگه ای این رویه رو پیش نگرفته خوشبختانه تا بحال....من الان ماهانه خودم نزدیک80 گیگ دانلود میکنم نه افت سرعت دارم نه قطعی نه ...... البته گفتم که به جز روزهای خاص!!!

8. 4 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه fragari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خوب به فرض هم که این قانون برای سرویسهای نامحدود باشه...(طبق سایت)پس چرا روی سرویسهای اکو هم اعمال میکنه این قضیه رو؟؟؟؟
    اینکه قانون محدودیت سرعت روی Eco هم اعمال شده حرف شما درست. اما منطقی در این کار بوده.
    اما این مسئله که این قانون رو از روی سرویسهای Eco بردارن و سرعت شبانه این سرویسها رو محدود نکنند به هیچ عنوان منطقی نیست چون شما در طول روز هر فایل پر حجمی رو که برای دانلود نیاز داشته باشین را میتوانید در دانلود منیجر ذخیره کنید و در ساعات رایگان شبانه همه اونها رو دانلود کنید. در واقع اگر سرعت دانلود شما بطور متوسط 100 کیلوبایت در ثانیه باشه، در یک ماه از ساعت 1 تا 8 صبح میتونید حدود72 گیگابایت بطور متوسط دانلود داشته باشید.

با فرض اینکه هر 1 گیگابایت 5000 تومان باشد بنابراین قیمت 70 گیگابایت برابر 350 هزار تومان میشود.
    هزینه این حجم از دانلود برای شاتل از یک سرویس ART7 هم بیشتر است و حتی از سرویس ART8 حدود فقط 50000 تومان کمتر است.
    بنابراین عدم اجرای قانون محدودیت سرعت در سرویسهای Eco برای شاتل مساوی با مرگ خواهد بود.
    Last edited by fragari; 04-03-2012 at 19:01.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

عزیز شما تو سایت شاتل رو دیدی؟؟؟ سرویسهای آرت نوشته ترافیک نامحدود!!!!
    میشه برای من که سواد زیادی هم ندارم معنی ترافیک نامحدود رو ترجمه کنی؟؟
    دو حالت داره
    1- شاتل قادر به ارائه ترافیک نامحدود هست و بستر و امکاناتش رو داره...پس دیگه نباید این مسخره بازیها رو دربیاره و محدود کنه کاربراش رو
    2- شاتل قادر به ارائه سرویس نامحدود نیست و امکانات و بستر های لازم رو نداره.....پس بیخود میکنه تو سایتش مینویسه سرویس نامحدود!!!!!!
    ------------------------

من الان رفتم یه شرکت دیگه(اسم نمیارم) سرویس نامحدود گرفتم 512....24 ساعته هم دارم دانلود میکنم....(واقعا به دانلود نیاز دارم چون یه جورایی شغلم ارتباط داره) تا الان هم به جز روزای حساس تاریخ(مشخصه منظورم) که همه شرکتا ناگهان دچار افت سرعت میشن هیچ مشکل خاصی دیگه ای هم ندارم.....ماهانه هم 60 تومن پرداخت میکنم ولی حسابی کار میکشم ازش....
    ترافیک نا محدود همونطور که کاملا مشخصه یعنی محدودیدیتی توی مقدار استفاده وجود نداره ، ترافیکت مثل اکو قطع نمیشه که مجبور بشه ترافیک بخری فقط سرعتت ممکنه کمتر طبق همون قانون خوشون واسه سرویس های نا محدود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرعتت کم بشه چون سرویست شیره

1. مطمئنا شاتل هم بستر شو داره هم تجهیزاتشو هم هزینه شو ، ولی نه تنها شاتل بلکه همه ISPها برای سرویس های نامحدود قوانین کاملا یکسان رو دارن ، مثال زیر برای اون دوستانی که آسیاتک رو مثال می زنن:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

• مصرف سرویس‌های دارای ترافیک نامحدود تحت قانون fair use policy آسیاتک است.

آخرین بار که با اپراتور شاتل صحبت میکردم میگفت معلوم نیست شما چند روز دیگه از این حالت سرعت 1 تا 5 کیلوبایت خارج بش�%C ، شاید 2 هفته شاید هم خیلی بیشتر ...
    حالا این چند روزی که شما میگی منظورت 2 هفته هست{ در رویایی ترین حالت } ، پس به هفته بگو دادا ، به روز نگو !
    ضمن اینکه بعد از چند روز دیگش دوباره میبرن تو همون حالت قبلی و تکرار و تکرار ...
    دادا زینی که ما سوارش میشیم پاش پول میدیم ! زین به پشت نمیشیم به لطف خدا ! پول داریم و اختیار ! زین عوض می کنیم

از قدیم این رو هم گفتن :
    هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره . حالا شاید شاتل ازون گربه ها نباشه و فی سبیل الله کار میکنه ! شما بهتر میدونی !!!!
    مطمئنا هزینه ای که برای سرویس ماهیانه ECO داده میشه(19 تومن) به مراتب کمتر از هزینه گیگ های رایگانیه که توی یک ماه دانلود می کنید
    اگر حداقل 10 گیگ ترافیک رایگان رو بخوای بخری باید 41 تومن هزینه کنی ، چه بسا که خیلی از دوستان بیش از 10 گیگ در ماه ترافیک رایگان دانلود می کنن

نه شاتل بلکه هیچ ISP دیگه ای فی سبیل الله کار نمی کنن ولی نباید توقع داشت که هر شب 1 گیگ دانلود رایگان داشت ، چون ترافیک رایگان حق همس نه فقط افراد خاص

البته هیچ شرکت دیگه ای این رویه رو پیش نگرفته خوشبختانه تا بحال....من الان ماهانه خودم نزدیک80 گیگ دانلود میکنم نه افت سرعت دارم نه قطعی نه ...... البته گفتم که به جز روزهای خاص!!!
    همه می دونن سرویس های شـــیر سرعتشون نوسان داره همنونطور که بعضی وقتا با سرویس 512 یا 128 شما 240KB دانلود می کنی ممکنه توی یه ساعتایی هم با سرعت کمتر دانلود کنی چون سرویس شـــیره ، ددیکیت نیست
    چیزی که مشخصه اینه که شاتل محدودیتی ایجاد نمی کنه و اون خاصیت شیر بودن سرویسه که باعث میشه سرعت بالا پایین بشه اونم فقط توی شب به خاط ترافیک رایگان
    Last edited by mortezzkhan; 04-03-2012 at 19:20.

11. 2 کاربر از mortezzkhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

پس معلومه شما از سرویس اکوی شاتل استفاده می کنی ، بیشتر از 20 تومن هزینه می کنی؟
    من سرویس ART7 شاتل رو دارم و ماهی 220 تومن هزینه می کنم و با حجم بالای از ترافیک که تا حالا داشتم هیچ وقت مشکلی واسه سرعتم پیش نیومده چه بسا که الان سرویس 1MG منو بالاترم بستن ، منم دعاشون می کنم

13. این کاربر از majid_3ma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال LOVEFORLOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

۱۳اسفند
    ۱۳۹۰
    به دلیل استقبال شما مشتریان گرامی از جشنواره میلاد حضرت رسول (ص)، فروش ویژه سرویس های ADSL2+ گروه شرکت‌های شاتل در جشنواره نوروزی تا ۱۳۹۰/۱۲/۲۴ در شهرهای تهران، مشهد، شیراز، قم، کرج و اصفهان تمدید شد.
    مشتریان جدید می­توانند با خرید سرویس­های دارای شرایط پروموشن (سرویس­های آرت سه ماهه، شش ماهه و یک ساله به جز آرت هوم، آرت ۲ و آرت ۴ و همچنین سرویس­های اکو و اکوآفیس یک ساله به جز سرویس اکولایت)، کارت هدیه­ ای دریافت دارند که با استفاده از آن می­توانند از یک سرویس یک ساله رایگان اینترنت پرسرعت شاتل نیز بهره­ مند گردند.

میشه شما توضیح بدید؟

پروفشنال electronic0nt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ساعات رایگان آسیا تک شد 1-9 صبح

در بدترین حالت با سرعت اسمی دانلود می کنی

من بیشتر از یک سال هست که از شاتل کوچ کردم به آسیا تک

واقعا اذیتش از شاتل کمتره

16. 7 کاربر از electronic0nt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nokia_My_Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehrane Bozorg

پيش فرض

ساعات رایگان آسیا تک شد 1-9 صبح

در بدترین حالت با سرعت اسمی دانلود می کنی

من بیشتر از یک سال هست که از شاتل کوچ کردم به آسیا تک

واقعا اذیتش از شاتل کمتره
    ایول
    اخر یه isp پیدا شد که رو دست شاتل بیاد از لحاظ ساعت دانلود شبانه
    برای تهران هست فقط؟ لینک خبر؟

تایید میشه این فقط شاتل هست که محدود و اذیت میکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 64 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 64 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •