تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3723 از 4105 اولاول ... 27233223362336733713371937203721372237233724372537263727373337733823 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,221 به 37,230 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

کاربر فعال تاپیک های مستقیم سازی donnie yen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    جهنم مظلومان ، بهشت ظالمان

پيش فرض

donnie yen
    یه قابلیتی هست زیر هر پست به نام نقل قول چند گانه، لطفا لطف کن و از اون استفاده کن دوست عزیز که انقدر پست پشت سر هم نزنی، ما میاییم ببینیم که خبری از کد ها شد یا نه و یهو میبینیم که تاپیک 3 صفحه رفته جلو، پیش خودمون میگیم حتما خبری شده، میاییم میبینیم شما هی پشت سر هم پست زدی و از نرفتن و ... گفتی، خب از نقل قول چند گانه استفاده کن لطفا که انقدر پست زده نشه مگر اینکه شما دوست داشته باشی شمار پست هات بره بالا، در غیر اینصورت من دلیلی نمیبینم که اینطوری پست زده بشه.

فکر کنم یه قانونی مجلس تصویب کرد چند ماه پیش که دیگه برای گواهینامه، نیازی به مشخص بودن وضعیت خدمت نباشه (این رو درست مطمئن نیستم) ولی در مورد سند زدن در دفاتر اسناد رسمی (خرید، فروش، وکالت و ...) الان چند سالی هست که دیگه نیازی به کارت پایان خدمت نیستش دوست عزیز و برای این امور خرید و فروش و ... دیگه درخواست کارت پایان خدمت نمیشه، این یکی رو به طور قطع به یقین مطمئن هستم چون خودم اونجا کار کردم .
    ........................
    چرا ناراحت میشین؟

یعنی باز کردن این دو صفحه اینقدر سخته؟

نه عزیز دنبال بالا رفتن تعداد پستهام نیستم، مگه یوزر پست هاش بالا بره بهش جایزه میدن؟ چون هیچ چی به خاطرش به من یوزر نمیدن، بالاتر رفتن تعداد پستها هیچ سودی برام نداره.

در ضمن " صلاح مملکت خویش خسروان دانند " ، من کی باشم که به شما یا دیگران راه نشون بدم و بگم که نرین خدمت یا برین خدمت، من نظر شخصی خودم رو فقط گفتم.
    هر کس دوست داره بره خدمت، خوب بره، به من چه اصلا، به جای دو سال اصلا 20 سال بره خدمت کنه، به من ربطی نداره، باز هم میگم من فقط نظر شخصی خودم رو گفتم.
    Last edited by donnie yen; 10-10-2016 at 12:47.

2. این کاربر از donnie yen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

donnie yen

شما نظر شخصیت رو یه بار گفتی، دو بار گفتی، سه بار گفتی، هر چند بار دیگه هم بگی برای همه محترم هست و حق شماست ولی مداوم تکرار کردن این حرف ها و ... اونم درست زمانی که کمتر از 11 روز دیگه یه سری از بچه ها اعزام میشند و الان خودشون منتظر و چشم براه کد هاشون هستند، رفتار درستی نیست. یکی مثل من حالا شاید 26 سالش بشه و یکم از آب و گل در اومده باشه، ولی مطمئن باش فارغ از سن و تجربه و ...، همیشه هستند افرادی که تحت تاثیر قرار بگیرند و روحیه ی منفی براشون به وجود بیاد.

مورد بعدی و مهم تر، شما فکر کردی اونی که تصمیم گرفته بره، دوست داره بره؟ ما هم به هیچ وجه مشتاق نیستیم که عمر خودمون رو به بیگاری هدر بدیم، هیچ کس اینجا دوست نداره بره، حتی خیلی ها مثل خود من قانونا باید بدون هیچ شکی معاف میشدند به خاطر شرایطی که دارند، ولی نشدند و حالا باید/میخواند برند، به هر حال اونی که تصمیم گرفته بره سربازی، میدونه سربازی هست و بیکاری و بیگاری، میدونه همونطور که مثل شما و خیلیای دیگه یه جای سخت افتادین، اونم ممکنه یه جای سختی بیافته و یا ممکنه گاها جایی بیافته که از نظر شرایط مناسب و بهتر باشه. این شخص به هر دلیلی، شخصی، خانوادگی، شغلی و ... تصمیم گرفته بره، شما دوست داشتی نمیرفتی، درست، کیه که دوست داشته باشه ولی دلیل نمیشه که هی چپ و راست بیای اینجا این حرف ها رو بزنی که.

اما باور کنی یا نه، مشکل اصلی این نیست، مشکل نه حرف های شما هست نه خوندن دو تا صفحه مشکل هست، مشکل اینه که این سه صفحه ی شما، در اصل نیم صفحه به حساب میاد، من نه گفتم به شما چی بگو و نه گفتم چی نگو، گفتم فقط قانون و عرف رو رعایت کن و عوض اینکه مدام و چپ و راست پشت سر هم پست بزنی و هی جدا جدا نقل قول کنی، اون نقل قول چند گانه رو استفاده کن و همه ی اینا رو توی یه پست نقل قول کن نه که چند صفحه ی تمام هی دونه دونه پست ها رو نقل قول بزن که درست توی لحظه ای که منتظر کد ها هستیم و استرس اینکه کجا میافتیم، بیاییم ببینیم تاپیک سه صفحه رفته جلو، ولی همش نقل قول های تکی شما هست. اتفاقا یکی از چیزایی که میگند توی سربازی باید یاد بگیری، همین نظم و قانون هست، به هر حال نقل قول چندگانه هم عرف و قانون خودشو داره اگر نه ما اینجا در جایگاهی نیستیم که به یکی بگیم چی بگو و چی نگو و بهش بگیم برو سربازی یا نرو سربازی.

به نظرم بحث تموم بشه، بهتر هست، چون ادامه دادنش دیگه خارج از تاپیک میشه، دوست داشتی میتونی خصوصی در این زمینه صحبت کنیم.

==================================

امروز همه ی راه های ممکنه رو رفتم، پلیس +10 که راحت میگفت هنوز نمیتونیم و شنبه باید بیایید، بعد از اون حتی از نظام وظیفه هم پرسیدم، جالب اینجاست که ماه های قبل نظام وظیفه اگر ازشون میپرسیدی چند روز زودتر به دوستان اعلام میکرد که کد هاشون چی هست ولی الان گفتش که دسترسی ندارم!! و شما شنبه از پلیس +10 برو بپرس. به هر حال این ماه از شانس خوب ما 8/1 ها خورد دیگه به چند روز تعطیلی، رفت تا شنبه که ببینیم کد ها چی هست.

4. این کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت K-Dot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

دوستان این که میگفتن میگیریم میگیریم چی شد تا حالا کسی رو گرفتن ؟ مثل این که این دفعه هم فقط حرفه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

امروز همه ی راه های ممکنه رو رفتم، پلیس +10 که راحت میگفت هنوز نمیتونیم و شنبه باید بیایید، بعد از اون حتی از نظام وظیفه هم پرسیدم، جالب اینجاست که ماه های قبل نظام وظیفه اگر ازشون میپرسیدی چند روز زودتر به دوستان اعلام میکرد که کد هاشون چی هست ولی الان گفتش که دسترسی ندارم!! و شما شنبه از پلیس +10 برو بپرس. به هر حال این ماه از شانس خوب ما 8/1 ها خورد دیگه به چند روز تعطیلی، رفت تا شنبه که ببینیم کد ها چی هست.
    قائمیه که اداره اعزامش ما شاالله دو تا افسر داره که جز جواب سربالا دادن کاری بلد نیستن مخصوصا اون جوونتره حتی اگر کدها مشخص شده باشه یک روز قبل از اعزام هم باشه میگه کدا نیومده.
    شما اگر خیلی عجله داری 5شنبه صبح اول وقت برو +10 اول خیابون ارتش مسوول نظام وظیفش خودش تماس میگیره با نظام وظیفه و کدتونو ازشون میپرسه و میگه بهتون.
    چون کدها در سیستم نظام مشخص شده ولی بر روی سیستم +10 نیومده.

7. این کاربر از ariajoker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

...........................
    موافقم

این طوری که نوشتین حدس میزنم تو ارتش بودین، اون هم نیروی زمینی؟ درسته؟

نه ارتش نبودم

نیروی انتظامی بودم (مواد مخدر)

9. این کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

قائمیه که اداره اعزامش ما شاالله دو تا افسر داره که جز جواب سربالا دادن کاری بلد نیستن مخصوصا اون جوونتره حتی اگر کدها مشخص شده باشه یک روز قبل از اعزام هم باشه میگه کدا نیومده.
    شما اگر خیلی عجله داری 5شنبه صبح اول وقت برو +10 اول خیابون ارتش مسوول نظام وظیفش خودش تماس میگیره با نظام وظیفه و کدتونو ازشون میپرسه و میگه بهتون.
    چون کدها در سیستم نظام مشخص شده ولی بر روی سیستم +10 نیومده.
    این دفعه تلفنی هم حتی زنگ زدم تهران، اون میگفت دسترسی ندارم .

دوستان لطف کردند و پنج شنبه رو هم تعطیل اعلام کردند رفت تا شنبه.

امروز بارکد و مرکز آموزشی به سایت اضافه شده، بارکد داریم ولی مرکز آموزشی رو زده بدون مقدار، حالا دوستان میگند قانونا باید 10 روز قبل توی سایت بزنند حتی اگر تعطیل باشه (من به شخصه چشمم آب نمیخوره) که در اینصورت 21 مشخص میشه. اذیتمون میکنند، بگید کجا افتادیم زودتر، راحت بشیم خب .

11. این کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    من بعد از مدت ها خدا رو شکر کسری بسیج و جانبازی پدرم اومده و به صورت یک نامه محرمانه انگار به پدرم دادن که طرف نامه رو هم پادگانی که خدمت میکنم نوشتن

حالا سوال من اینه که این دو کسری رو باید تحویل کدوم قسمت از پادگان بدم؟
    یه مشکلی که هست اینه که من 15م برج دیگه طبق کسریایی که میخوام بدم تاریخ رهاییم میشه. میخوام بدونم چقدر طول میکشه کسریام رو پادگان بررسی کنه و اینکه آیا اصلا نیازی به بررسی داره یا سریع اعمالش میکنن؟
    و سوال دومم اینکه چند روز بعد از دادن کسریام برم فایلم رو ببندم؟ چون میگن باید دوماه قبلش فایلت رو ببندی ولی من حالا دقیقه 90 کسریام رسیده و بعید میدونم تا کسریام تایید بشه بزارن فایلم رو ببندم چون اونا که نمیدونن خدمتم دیگه تمومه

با تشکر
    Last edited by Y@var; 10-10-2016 at 20:48.

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam2578's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    من بعد از مدت ها خدا رو شکر کسری بسیج و جانبازی پدرم اومده و به صورت یک نامه محرمانه انگار به پدرم دادن که طرف نامه رو هم پادگانی که خدمت میکنم نوشتن

حالا سوال من اینه که این دو کسری رو باید تحویل کدوم قسمت از پادگان بدم؟
    یه مشکلی که هست اینه که من 15م برج دیگه طبق کسریایی که میخوام بدم تاریخ رهاییم میشه. میخوام بدونم چقدر طول میکشه کسریام رو پادگان بررسی کنه و اینکه آیا اصلا نیازی به بررسی داره یا سریع اعمالش میکنن؟
    و سوال دومم اینکه چند روز بعد از دادن کسریام برم فایلم رو ببندم؟ چون میگن باید دوماه قبلش فایلت رو ببندی ولی من حالا دقیقه 90 کسریام رسیده و بعید میدونم تا کسریام تایید بشه بزارن فایلم رو ببندم چون اونا که نمیدونن خدمتم دیگه تمومه

با تشکر
    سلام . شما باید کسری رو ببری به قسمت پرسنلی پادگان بدی . جایی که پرونده تمام سربازهای وظیفه اونجاس . سعی کن از روش کپی هم بگیری و پیش خودت نگه داری . چون اگه یه وقت خدایی نکرده نامه کسری رو گم کردن بتونی مدرکی برای اثبات داشته باشی که کسری خدمت داشتی . بالاخره پادگانه دیگه . هیچ چیزش رو نظم و حساب و کتاب نیست . میدونی که چی میگم . و اگه دیگه میخوای خیلی خیالت راحت بشه سعی کن از روی نامه ها کپی برابر اصل بگیری . کسری شما رو پادگان بررسی نمیکنه . شما نامه کسری رو ببر تحویل پرسنلی بده که بذارنش توی پرونده شما . و حدودا سه چهار روز که مونده به تاریخ ترخیصت برو و درخواست امریه بده . در عرض سه چهار روز پرونده شما بررسی میشه و طبق نامه کسری که بردی فورا امریه رو صادر میکنن . البته خب همین گرفتن امریه خودش داستانی داره برا خودش . بای دبری پشت پنجره پرسنلی وایستی و التماس کنی و معذرت میخوام مثه یه گربه مظلوم میو میو کنی تا کارت رو راه بندازن . بالاخره نظامه دیگه . خلاصه این داستان من در سربازی بود و با کسری خودم رو هفت ماه زودتر ترخیص کردم . شما هم امروز فردا برو و نامه کسریت رو بده تا بزارن تو پرونده خودت .

14. این کاربر از meysam2578 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دوستان این که میگفتن میگیریم میگیریم چی شد تا حالا کسی رو گرفتن ؟ مثل این که این دفعه هم فقط حرفه
    حرررررف؟! من این پست رو دارم از توی سنگر ارسال می کنم

آخرین خبر (10 12 روز پیش):
    ارسال اخطاریه کتبی به سربازان غایب

جانشین سازمان وظیفه عمومی ناجا با اشاره به ثبت‌نام روزانه حدود دو هزار نفر در طرح پرداخت جریمه غیبت، از آغاز ارسال اخطاریه کتبی از طریق پست برای سربازان غایب خبر داد. ابراهیم کریمی اظهارکرد: با توجه به استقبال مشمولان غایب از طرح پرداخت جریمه نقدی، مرحله دوم ثبت نام مشمولان نیز آغاز شده است و زمان اتمام آن نیز با توجه به روند استقبال سربازان غایب برای ثبت نام در این طرح، تعیین و در آینده اطلاع‌رسانی خواهد شد. او افزود: بدیهی است پس از اتمام مهلت ثبت‌نام در مرحله دوم این طرح، راستی آزمایی اطلاعات ثبت‌شده در ثبت‌نام متقاضیان انجام خواهد گرفت. کریمی با تشریح آمار ثبت‌نام متقاضیان بهره‌مندی از طرح جریمه غیبت گفت: از ابتدای امسال حدود ۱۳۵هزار مشمول غایب در طرح پرداخت جریمه نقدی ثبت‌نام کرده‌اند و آمارها نشان می‌دهد روزانه بین یک‌هزارو۵۰۰ تا دو هزار نفر از این مشمولان در طرح مذکور ثبت‌نام می‌کنند. به گزارش تسنیم، او ادامه داد: از ابتدای امسال تاکنون برای بیش از۳۰هزار نفر از مشمولان غایب سنوات جریمه غیبت‌شان را پرداخت و کارت پایان خدمتشان را دریافت کرده‌اند.

خط و نشان جدی ناجا برای سربازان غایب

سردار ابراهیم کریمی با اشاره به استقبال خوب مشمولان غایب از طرح پرداخت جریمه غیبت، اظهار کرد: با توجه به استقبال مشمولان غایب از طرح پرداخت جریمه نقدی، مرحله دوم ثبت نام مشمولان نیز آغاز شده است و زمان اتمام آن نیز با توجه به روند استقبال سربازان غایب برای ثبت نام در این طرح، تعیین و در آینده اطلاع‌رسانی خواهد شد.

جانشین سازمان وظیفه عمومی ناجا افزود: بدیهی است پس از اتمام مهلت ثبت‌نام در مرحله دوم این طرح، راستی آزمایی اطلاعات ثبت شده در ثبت‌نام متقاضیان انجام خواهد گرفت.

وی با تشریح آمار ثبت‌نام متقاضیان بهره‌مندی از طرح جریمه غیبت گفت: از ابتدای امسال حدود 135 هزار مشمول غایب در طرح پرداخت جریمه نقدی ثبت‌نام کرده‌اند و آمارها نشان می‌دهد روزانه بین 1500 تا 2000 نفر از این مشمولان در طرح مذکور ثبت‌نام می‌کنند.

کریمی ادامه داد: از ابتدای امسال تاکنون برای بیش از 30 هزار نفر از مشمولان غایب که حائز بهره‌مندی از این طرح بوده و جریمه ریالی سنوات غیبت‌شان را پرداخت کرده‌اند، کارت معافیت از خدمت صادر شده است.

اتمام مهلت اخطار پیامکی به مشمولان غایب/ ارسال اخطاریه کتبی برای تمام غایبان

جانشین سازمان وظیفه عمومی همچنین با اشاره به طرح تشدید برخورد با سربازان غایبی که برای تعیین تکلیف وضعیت خدمتی خود اقدام نکرده‌اند، خاطرنشان کرد: سازمان وظیفه عمومی ناجا با ارسال پیامکی برای تمامی مشمولان غایب، مهلتی را برای تعیین تکلیف خدمت این افراد معین کرد که با توجه به اتمام این مهلت، اخطاریه‌های کتبی برای آن‌ها در حال ارسال است.

وی گفت: در مرحله اول، این اخطاریه‌ها به وسیله پست به نشانی مشمولان غایب ارسال می‌شود و به عنوان آخرین اخطار، این مشمولان موظفند در تاریخ مقرر در این اخطاریه‌ها، با مراجعه به مراکز مشخص شده، وضعیت خدمتی خود را مشخص کنند.

کریمی در پایان افزود: پس از پایان این مرحله نیز اقدامات تشدیدی برای سربازان غایب و مشمولانی که نسبت به تعیین تکلیف خدمت وظیفه خود اقدام نکرده‌اند، اجرایی خواهد شد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام خدمت همه ی دوستان

آقا من یه سؤال فوری دارم میخوام بدونم که کسری خدمت به امریه ها تعلق میگیره ؟؟؟؟ من امریه ی استاندارری هستم
    حتی تو استان خودمونم نمیدونن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •