بکس ِ پارسی میگین چی کار کنیم؟
بریم سراغ صبا یا همینو بمونیم ؟؟
الان تخلیه پورت پارس چن روز حدودا طول میکشه ؟
=-=-=-=-=-=-=
راستی یه سوال خارج از گود، روی مودم Tp-link چه جوری میشه، نویز و اینارو دید؟ کدوم بخش ِ مودم باید برم ؟
بکس ِ پارسی میگین چی کار کنیم؟
بریم سراغ صبا یا همینو بمونیم ؟؟
الان تخلیه پورت پارس چن روز حدودا طول میکشه ؟
=-=-=-=-=-=-=
راستی یه سوال خارج از گود، روی مودم Tp-link چه جوری میشه، نویز و اینارو دید؟ کدوم بخش ِ مودم باید برم ؟
راستش من 8 ماهه صبا دارم 6 ماهش رو راضی بودم سرعت خیلی خوب بود ولی الان یک ماهی میشه سرعت روزانش از دیال اپ هم کمتره البته شبانش هنوزم خیلی خوبه گفتم جمعش کنم بیا پارس
جمع آوری خط یک بار من درخواست دادم حدود 2 هفته طول کشید
دانلود دیشب با صبانت 19 گیگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این گذاشتم تا این جاسوس پارس آنلاین بسوزه حالا اگه میتونی بیا محدود کن![]()
همه دارن از پارس فرار می کنند شما میخایی بیایی پارس![]()
جدا؟ آخه آدم میره تو تاپیک شاتل کلا کرک و پرش میریزه انقدر همه شاکین!!! یه کم اطلاعات میشه از شاتل بهم بدی؟ اول اینکه سرعت روزانه مثلا 8 مگ میگیری همونو میده بهت؟ بعد اینکه وضعیت پینگ و آنلاین استریمینگ تو روز چطوریه؟ بعد شب از 2 به بعد اینترنتشو میشه به صورت معمول استفاده کرد؟ مثلا ویدیو آنلاین دید یا اسکایپ صحبت کرد؟
نه آقا دعوا کجا بود ما ارادت داریم.
ولی کاش پارس آنلاین هم شروع میکرد سرعت ها رو واقعی میکرد .. ولی سرعت های بالاتر رو هم میفروخت. اینجوری واقعا عادلانه میشد و هر کس به اندازه هزینه ای که می پرداخت سرویس دریافت میکرد نه اینکه بالاترین سرعت و بخری و بعد از یه نفر دیگه که 128 گرفته سرعتت عملا کمتر باشه. کلا این 2 مگ تو مخ من نمیره به عنوان اینترنت پر سرعت.
همه جا همینه این سیاستشونه مشترک ها فقط مثل یک دایره میچرخن بین شرکت ها
یکی از پارس میره شاتل یکی مخابرات میره پارس یکی آسیاتک میره های وب یکی های وب میاد پیشگامان و.... خیالتون راحت باشه اگه جایی خوب هم هست موقتیه برای جذب مشترک والا اینا همه جلسه میزارن باهم تمام شرکت ها و سر قیمت ها و سرویسهاشون سرعتاشون به توافق میرسن و تفاوت ها فقط سیاست های فروششون و بازاریابیشونه خیلی کم میشه تفاوت دیگه ای پیدا کرد من که کلا نامید شدم از همشوووون![]()
واقعا؟ چه سرویسی اینجوریه؟
آقا طرف پارس فعلا نیا. شبانه اش که همیشه مزخرف بوده .. دلخوشیم روزانه بود که اونم داغون کردن چند روزه. البته به مرکز مخابراتی هم بستگی داره ولی حداقل قبلش تو محدودتون از کسایی که پارس آتلاین دارن پرس و جو کن حسابی.
کاملا حرفت درسته. کاش یه نهاد نظارتی میومد و یه درس درست و حسابی بهشون میداد تا نتونن حق مشتری ها رو اینجوری بخورن. کار همه شرکت ها شده نقشه کشیدن که از یه طرف پول بیشتر بگیرن و از طرف دیگه اینترنت با کیفیت پایین تر بدن! و متاسفانه با مقررات موجود نمیشه حتی محکومشون کرد!
اره داداش سرعت روزانه شاتل که عالیه روزانه از همه سایتا 8 مگ کاملو بهت میده و تک کانکشن هم 5 مگ رو بهت میده که برای تماس ویدیویی تو اسکایپ استفاده میشه و سرعت بروزینگش هم عالیه کلا اگه نت روزانه میخوای شاتل عالیه چون سرعتش پایداره و قطعی هم کلا نداره ....این همه شاکیم تو تایپیک شاتل میبینی همش به خاطر شبانست که اونم یه راه حلی هست واسه دور زدنش که من خودم شبی 22 گیگ باهاش دانلود میکردم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)