البته بستگی به محل خدمت داره
من ستاد بودم و فوق لیسانس ها همه درجه ستوان دومی داشتن و خدمت مناسبی میکردن، ساعت 7 تا 2 ، اداری و بدون نگهبانی (البته بعضی از قسمت ها ماهی یکبار مداومت داشتن، به این صورت که بجای 2 بعدازظهر، تا 6 باید میموندند)
البته بستگی به محل خدمت داره
من ستاد بودم و فوق لیسانس ها همه درجه ستوان دومی داشتن و خدمت مناسبی میکردن، ساعت 7 تا 2 ، اداری و بدون نگهبانی (البته بعضی از قسمت ها ماهی یکبار مداومت داشتن، به این صورت که بجای 2 بعدازظهر، تا 6 باید میموندند)
سلام
من اواخر سال 93 به خاطر یک پولیپ روده و عارضه ای که به همراه داشت با امید به اینکه از خدمت معاف میشم رفتم بیمارستان مورد تایید نظام وظیفه که مطمئن بشم معافم...
مدارکم ُ که به پزشک نشون دادم ،طرف گفت نه آقا جان مشکلی نداری و شانس معاف شدنت خیلی کمه.
منم رفتم یه بیمارستان دیگه و یه پزشک دیگه هم تاکید کرد که الان اصلا معاف نمیشی دنبالش نرو اما یه پزشک دیگه گفت که حتما معاف میشی!
بعد فهمیدم که تغییراتی در آیین نامه معافیت پزشکی و سایر معافیت ها اعمال شده و قسمت دوم این بند(قرمز رنگ) :
بند 25- كليه سندرمهاي پوليپوزير و انواع پوليپهاي همراه با عوارض معاف دائم
حذف شده.
الان به نظر شما چیکار کنم؟ اقدام کنم؟ نکنم؟ کسی هست که به خاطر پولیپ عارضه دار معاف شده باشه؟
من وضعیتم یه ذره ناجوره و باید به زودی عمل کنم و پولیپ رو از بین ببرم،چون احتمال سرطانی شدنش زیاده![]()
................................
سلام
قبول به محل خدمت بستگی داره.
ولی چون شما جایی بودین که 5، 6 نفر فوق لیسانس و لیسانس جاشون خوب بوده دلیل نمیشه که بگین همشون همه جا راحت هستن و خدمت راحتی دارن.
خیلی از برخوردهایی که من دیدم باهشون میشد در شان یه تحصیل کرده ی مملکت نبود، البته این رو هم نمی گم که با سرباز هر رفتاری کنند حق سربازه، با سرباز که مثل حیوون رفتار می کردند.
..............................
من خودم هم مشکل جسمانی داشتم و دارم، تو 21 ماه خدمت در ارتش خیلی زجر کشیدم
هر چند که الان تموم کردم و کارت دارم، ولی اگه میدونستم اون بلاها قراره تو خدمت سرم بیاد با این وضع جسمانی کلا نمیرفتم خدمت.
این آدمایی که من دیدم سلامتی من و شما براشون ارزشی نداره.
از من میشنوی کلا بیوفت رو درمان خودت تا سلامتیت رو به دست بیاری، بعد از این که کلا خوب شدی برو دنبال خدمت.
این کارت پایان خدمت آش دهان سوزی هم نیست. میخوای بیا من کارت خودم رو بدم به شمابعدش خواهی دید که به هیچ دردی نمیخوره
![]()
Last edited by donnie yen; 09-10-2016 at 13:56.
کسی فردا اعزام نیست ؟؟؟؟؟؟
نبود 7/19 !!!!!!!!
من سال 88 رفتم
کارت خودم 3ماه بعد امد
الان البته سریعتر شده ولی خب بازم گاهی طول میکشه
کلا الان خدمت شده حمالی
سرباز یعنی اینکه هزینه های دولت خرج کردنا کم بشه
ی حقوق 50 تومن میدن ب اندازه ی کارگر افعانی ازتون کار میکشن
چی از این بهتر دیگه...
خدمت مقدس سربازی
در مورد کارت پایان خدمت من تو یک هفته اومد .
۱.۶.۹۳
تا
۱۰۱۰۹۵
کارت الکترونیک هست و خیلی اعتبار داره
سلام من تصمیم گرفتم سربازی رو نرم و بعدا بخرمش.. به نظرتون جز منع خروج از کشور و نتونشتن گواهی نامه رانندگی گرقتن محدودیت مهم دیگه ای وجود داره سر راهم؟ منظورم اینه که چه کارایی دیگه از توانم خارج میشه تا زمانی که چند سال بگذره بتونم خریداری کنم
باید یه ۸سالی صبر کنی فکر کنم.
من که از موقعی گرفتمش کاربردی نداشته برام.
نمیتونی مجوز کسب و کار بگیری.
استخدامی دولتی نمیتونی.
بیمه نمیتونی.
گذرنامه نه.
دانشگاهم هم نه.
خرید خونه و ماشین هم نه.
ولی هیچکدوم ارزش خدمت و ذلت ندارن
فرستاده شده از SM-J510Fِ من با Tapatalk
Last edited by alibahman47; 09-10-2016 at 20:29.
هم اکنون 26 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 26 مهمان)