تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3721 از 4428 اولاول ... 272132213621367137113717371837193720372137223723372437253731377138214221 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,201 به 37,210 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

شبانه مهمه
    تو روز بگو 100 هم بدن
    کی دانلود می کنه ؟؟؟؟؟
    معلومه خیلی شبانه دوست داریااااااااااا من دیشب 5 گیگی دانلود کردم

اینم سرعت الان با فیلترشکن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

ببین. پارس‌آنلاین اصلاً سیاست محدود کردن روی میزان دانلود شبانه نداره. اگه پهنای باندش اجازه نده کلن سرعت شبانه رو می‌آره پایین به ویژه برای سایت‌هایی که ترافیک زیادی روشون باشه، نه برای یه کاربر خاص. چون اگه یه کاربر رو محدود می‌کرد دیگه سرعت اون کاربر در طول ساعت‌های رایگان شبانه تغییر نمی‌کرد و از یه حدی بالاتر نمی‌رفت. مثلاً ماه رمضونی که ترافیک شبانه رایگان زیاد شده بود، سرعت شبانه من ساعت‌های اول شبانه تا یک‌سوم شب‌های غیر از ماه رمضون شده بود. اما تو همون موقع هم بعد از ساعت 6 صبح که ملت دیگه می‌خوابیدن سرعتم به 800 کیلوبایت هم می‌رسید.

چیزی که من شنیدم و خودم دیدم، پارس‌آنلاین به خاطر دانلود زیاد کسی رو محدود نمی‌کنه.
    پارس انلاین کسی رو محدود نمی کنه
    فقط سرور های معروف رو محدود میکنه
    مثلا دانلود ها ، ایران فیلم ، تهران موزیک و ....

3. این کاربر از djbehnam73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اینترنت من هم عصر جمعه و دیروز از نظر پینگ مشکل دار بود.این مشکل 5 6 روزی هست که به وجود اومده که در ساعات خاصی پینگ بالا میره و خیلی هم به من ضربه زده.امیدوارم زودتر درست بشه.و حتی دوستانم هم همزمان با من همین مشکلو پیدا میکنند با اینکه بعضی هاشون مخابرات هستند .خودم مخابرات دارم و این چند روزه که پینگ بالا میرفت ، همین اتفاق برای خط مخابراتم هم میافتاد.مسیری که شما احتمالا در اون هستید یا xcr2 هست یا عمان.اگر چند باری ریست کنید و مسیر فرانکو با ttl=41 بیارید پینگتون به 125 میرسه . اما باز در ساعاتی پینگ بالا میره . خیلی frustrating هست
    این تغییر مسیر رو منم از چند روز پیش حس میکنم. قبلا از Speedtest و از سرور داخلی که تست میگرفتم همیشه دانلودم 7.5 مگابیت در ثانیه و پینگم 32 بود ولی الان یه دفعه دانلود میاد روی 1.7-1.8 مگابیت در ثانیه و پینگ میاد روی 65. ولی بعضی وقتا (خیلی کم پیش میاد) دوباره میره روی 7.5 مگابیت بر ثانیه و پینگ 32. شک من این بود که یا تو یه ساعاتی خود به خود پروفایلتو تغییر میدن روی یه سرویس بی کیفیت تر یا با کیفیت تر یا مسیر اتصال به اینترنت تغییر میکنه. یه نکته جالب اینکه از همون سایت Speedtest که تست میکنم لوکیشن رو میزنه سلیمانیه عراق .
    یه احتمال میتونه این باشه که پارس جدیدا یه پهنای باندی خریده، مثلا از عراق، که کیفیتش خیلی پایینه و بعضی کاربرا یا مراکز رو پاس میده اونجا. شاید این بتونه این موضوع رو توجیه کنه که چرا بعضی ها همون کیفیت قبلی اینترنت رو دارن و بعضی ها مثل من به این وضع اسفناک افتادن

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت

پيش فرض

معلومه خیلی شبانه دوست داریااااااااااا من دیشب 5 گیگی دانلود کردم

اینم سرعت الان با فیلترشکن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تو هم مثله اینکه یه چیز خصوصی با پارس داری !

6. این کاربر از djbehnam73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

تو هم مثله اینکه یه چیز خصوصی با پارس داری !
    چه چیز خصوصی؟؟کلا من از همه شرکتا نت داشتم به چز صبا...که بیشترین دانلود شبانه رو با شاتل میکردم شبی 22 گیگ با روش مخصوص خودم با پارسم اگه 2 مگ بگیرم 10 گیگ رو شاخشه...

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت

پيش فرض

چه چیز خصوصی؟؟کلا من از همه شرکتا نت داشتم به چز صبا...که بیشترین دانلود شبانه رو با شاتل میکردم شبی 22 گیگ با روش مخصوص خودم با پارسم اگه 2 مگ بگیرم 10 گیگ رو شاخشه...
    خب 2 مگ بگیر اقای از پارس راضی !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

خب 2 مگ بگیر اقای از پارس راضی !
    4 گیگ از حجمم مونده تموم شه میرم 2 مگ

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

نه! سؤ تفاهم نشه. من اصلاً چنین جسارتی نمی‌کنم. فقط عرض بنده این بود که ممکنه یه جاهایی به علت محدودیت‌هایی که داره نتونه شبانه رایگان رو باز بذاره. این جوری به نظر می‌آد که کاربر به دلیل دانلود شبانه محدود شده. اما این محدودیت در واقع واسه همه کسایی هست که اونجا شبانه بخوان دانلود کنن.

باز هم می‌گم. من هیچ وقت اون نسبتی رو که گفتی به شما ندادم و نمی‌دم. این گل هم تقدیم به شما تا بدونی من منظور خاصی نداشتم.
    اختیار داری bilmazlar گل .. ممنون از شاخه گل زیبای شما!!! من مخلص شمام هستم ولی اختلاف نظرمون کماکان پا برجاست!!
    ببینید واقعیتش من هیچ وقت دانلود شبانه نکرده و نمیکنم. چون دوست دارم مثلا اگه یه فیلم 800 مگابایتی رو میخوام دانلود کنم همون لحظه دانلود کنم یا آنلاین ببینمش. به خاطر همینم دانلودام همیشه روز بوده پس تجربه ی شخصی در مورد محدود شدن ندارم. ولی همیشه عملا محدود بودم شبا و هیچ کاری نمیتونستم با اینترنت بکنم. حالا شما هم از یه پشتیبانی که میدونی با اطلاعاته بپرس. من که دانلود شبانه به کارم نمیاد در هر صورت. بعد هم یه موضوع دیگه. وقتی خودشون میگن در مورد سرویس نامحدود سیاست مصرف منصفانه داریم، آیا معنیش نمیتونه این باشه که تایم رایگان هم همین سیاستو باید داشته باشن؟؟

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اختیار داری bilmazlar گل .. ممنون از شاخه گل زیبای شما!!! من مخلص شمام هستم ولی اختلاف نظرمون کماکان پا برجاست!!
    ببینید واقعیتش من هیچ وقت دانلود شبانه نکرده و نمیکنم. چون دوست دارم مثلا اگه یه فیلم 800 مگابایتی رو میخوام دانلود کنم همون لحظه دانلود کنم یا آنلاین ببینمش. به خاطر همینم دانلودام همیشه روز بوده پس تجربه ی شخصی در مورد محدود شدن ندارم. ولی همیشه عملا محدود بودم شبا و هیچ کاری نمیتونستم با اینترنت بکنم. حالا شما هم از یه پشتیبانی که میدونی با اطلاعاته بپرس. من که دانلود شبانه به کارم نمیاد در هر صورت. بعد هم یه موضوع دیگه. وقتی خودشون میگن در مورد سرویس نامحدود سیاست مصرف منصفانه داریم، آیا معنیش نمیتونه این باشه که تایم رایگان هم همین سیاستو باید داشته باشن؟؟
    شما که شبانه اصن واست مهم نیست،برو شاتل؛خوراکته....

12. این کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اتفاقاً منم دانلود فیلم زیاد می‌کنم. یعنی الآن بیشتر دانلودهای شبانه‌ام دانلود فیلمه. اما من فیلمای با کیفیت 720p ریپ شده از بلوری رو که معمولاً دور و ور 6 تا 7 گیگ هستن هر کدوم دانلود می‌کنم. اینا رو حتی اگه بخوام روزانه هم دانلود کنم 4 تا 5 ساعت طول می‌کشه. واسه همینم می‌ذارم شبانه دانلود بشه. در مورد محدودیت با دانلود هم تو پست‌های قبلیم گفتم که تجربه خود من تو 8 - 9 ماه گذشته که از پارس‌آنلاین سرویس داشتم نشون می‌ده با متوسط شبی 7گیگ که من دانلود شبانه داشتم تو این مدت تا حالا محدودیتی برام ایجاد نشده.

در مورد سرویس نامحدود هم سیاست مصرف منصفانه پارس‌آنلاین اینه که بعد از یه حجمی که تعیین کرده اگه ترافیک سرویس نامحدود بیشتر بشه می‌فهمه که کاربر جزو کاربرای پرمصرفه. واسه همین دیگه اون جایزه تشویقی سرعت بالاتر از حد قرارداد رو ازش می‌گیره. ولی باز هم سرعت قرارداد رو به سرویس نامحدود می‌ده. شرکت‌های دیگه هم در مورد سرویس‌های نامحدود سفت و سخت می‌گیرن و معمولاً همون سرعت اسمی قرارداد رو به کاربر می‌دن.

منم مخلص شما هم هستم. جنگ و دعوا نباشه، اختلاف نظر که مهم نیست.
    Last edited by bilmazlar; 31-08-2014 at 21:21.

14. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •