تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3721 از 4751 اولاول ... 2721322136213671371137173718371937203721372237233724372537313771382142214721 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,201 به 37,210 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دادا شما دیگه خیلی باحالی ، با این اوصاف شبی 7 ساعت رایگان داری 7 گیگ میگری ؟ سفارش قبول نمیکنی داداشی ؟
    چون ISP هم چنین حرفی رو نمیزنه شما میزنی {بخش شبش رو منظورم هست ، تو روز همه PAP ها رو 2 مگ میبندن سرویس رو }

من هر شب از اینترنت استفاده نمی کنم ولی خداروشکر هر شبی که کار داشتم و کار می کردم سرعتمم خوب بوده و همون سرعت روز رو داشتم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شما مخالف سرخت شاتل هستی . بعد تو روز و شب سرعتت فیکس 65 هست ، بعد انتظار داری سرویس 512 رو 300 کیلوبایت دانلود داشته باشه ؟!
    عجب ؟
    احیانا الآن قرار نیست یکی بیاد جمله شمارو نقل قول کنه بگه اینا که ناراضی هستن اینجور شرایط رو دوست دارن ؟ دوست دارن صبح و شب 300 کیلوبایت دانلود داشته باشن که ناراضین ؟
    آقا این برنامه ها واسه ما ...

}
    من کی گفتم که راضی هستم ولی پسر عموی من در یک شرکت دیگه با 128art1 داره با سرعت 65 دانلود میکنه اونوقت من با 512eco باید سرعت من 65 باشه شما خودت مثل اینکه خیلی از شاتل راضی هستی که اینطوری داری طرفداری میکنه عجب به جمالت بخدا خوش به حال شاتل با این طرفدارانش

---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:37 AM ----------

الان هم شاتل ایده آله
    تو روز سرعت دانلود 240KB و تو شب هم همینطور اونم با ECO512
    برای دوستان نه تنها شاتل بلکه هیچ ISP ایده ال نخواهد بود
    آقا شما مطمعآ هستی که از شاتل صحبت کردی و از اینترنت خارج از کشور صحبت نکردی اقا جان من الان 512eco دارم و هرگز تا الان ندیدم سرعتم از 65 بالاتر بره اونوقت شما میگید که سرعتتون تو روز 240 و شب هم همینطور خوبه حالا من 512 دارم و دارم میبینم اگر نداشتم و تاره می خواستم بیام اکانت شرکت شاتل رو بگیرم حتمآ گول می خوردم کاش یکم صادق باشیم با مردم

3. 4 کاربر از morteza.1975 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

آقا این شاتل شورشو درآورده دوباره محدود شدم قابل توجه دوستی که می گه اگه زیاد دان کنی محدودت می کنیم من توی این دوره حدود 3 گیگ دان کردم ولی الان سرعت دانلودم بین 0-5 هست و با چه زحمتی هم اومدم اینجا پست بذارم پیج هم به زور باز می شه

5. 5 کاربر از hosseinf722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیزانم مدیریت کنید تا محدود نشید خوب چرا زیاد استفاده می کنیدچرا حق دوستاتون را با دانلود زیاد می خورید
    ما که نفهمیدیم مدیریت دانلود چیه !!!!
    بی زحمت ما 2واحد مدیریت و رفتار سازمانی پاس کردیم توش از مدیریت دانلود شاتل ننوشته بودن
    شاتل عزیز میشه شما جلسه آموزشی بزاری یا یجوری مدیریت دانلود را یاد بدی ؟/؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ببین دوست عزیز شما الان طبق قوانین شاتل زیاد استفاده کردی سویچ ، گواهینامه حالا شاتل عزیز خودت اعمال قانونش کن

7. 5 کاربر از ma_hasti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه redfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من کی گفتم که راضی هستم ولی پسر عموی من در یک شرکت دیگه با 128art1 داره با سرعت 65 دانلود میکنه اونوقت من با 512eco باید سرعت من 65 باشه شما خودت مثل اینکه خیلی از شاتل راضی هستی که اینطوری داری طرفداری میکنه عجب به جمالت بخدا خوش به حال شاتل با این طرفدارانش

---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:37 AM ----------

داداشی کسی که صبح و شب سرعت 65 فیکس داره اونم با 512 به آدم ناراضی نمیخوره . با توجه به چیزهایی که ما دیدیم و تجربه کردیم و دوستان هم همون رو تائید میکنن ، چنین چیزی تو شاتل تقریبا محاله .
    بعد اینکه حرفی که شما زدی یعنی 300 کیلوبایت دانلود یعنی 300 ضربدر 8 = 2400 یعنی 2 مگ پهنای اخ

9. 4 کاربر از redfild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

با اینکه تو خونه زمانیست راحت شدیم از دست شاتل و همچنین اکثر کسایی رو که مشترک بودن راحت کردیم ولی باز باید یه پره این افت بما بخوره!!!
    تو یه شرکت که پاره وقت میرم اونجا(تو شیخ بهایی جنوب-بلوار ازادگان) امروز قطعی داشتیم-بعد فهمیدم از اول هفته گویا بوده و امروز نمود داشته
    همیشه هم تو نخ عوض کردنش هم بودیم ولی با توجه به مکان شرکت که گقتم بالا,نه مخابرات پورت داره نه شرکت هایی که میشناسم
    شاتل قشنگ مونوپولی کرده تووووپ
    خلاصه دیگه از ناچاری و نیاز حیاتی به نت زنگیدیم به بنگاه کذب براکنی(پشتیبان!!!!)
    گفتیم از 11 یهو قطع شده اساسی و فلان و ....
    اول میگه بزار چک کنم-بعد میگه خطتون وصله از مخابرات؟!؟!؟(پ ن پ یهو خودم 11 زدم ترکوندمش!)-بعد میگه از سیستم کابلتون مطمئنید(بازم همون فکر قبلی)-اخر میگه شما رو خطتون نویز دارید یه مدته(دست پیش) و برا همین هست که قطع میشه(عججججججب)
    خط تلفن رو کلا قطع کنید و فقط مودم وصل باشه,جواب: همین وضع هست و بوده,میگم یهو شده خانم....
    در اخر دیدم تعداد زیادی مو ازم ریخته و باز همان جواب های loop شکل
    قطعش کردیم تلفن رو--2 ساعت بعد(2 اینا) بصورت دیزلی وصل شد(ما هیچکار نکردیم!) ولی پیج که سفید-فقط پینگ میداد(زرنگی رو داشته باشد که فقط یه پورت رو باز کردند) بعد زنگ زد گفت چک کنید وصل شد !!!!!!!!!
    وای خدااااا روتونو برم
    اخه Iso نه هزار چند,اخه isp برتر,اخه .....
    خوبه پاره وقتم اونجا و الا میزدم خط رو تخلیه میکردم و دایال اپ(یا با خرج اضافه ولی باارزش وایرلس)
    حالا باز بیان سوال کنید خوبه شاتل,بگیرم؟ فلانه
    اخه دیگه وقتی خورشید بالاست روز اثبات کردن میخواد ؟!؟!؟!

11. 4 کاربر از mafia123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه peymankameli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

چرا از شاتل بد ميگيد من 256 گرفتم عدد كانكتمو 2.2mbps ميزنه دانلود هم 260

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

داداشی کسی که صبح و شب سرعت 65 فیکس داره اونم با 512 به آدم ناراضی نمیخوره . با توجه به چیزهایی که ما دیدیم و تجربه کردیم و دوستان هم همون رو تائید میکنن ، چنین چیزی تو شاتل تقریبا محاله .
    بعد اینکه حرفی که شما زدی یعنی 300 کیلوبایت دانلود یعنی 300 ضربدر 8 = 2400 یعنی 2 مگ پهنای اخ�%Aصاصی که شما انتظار داری تو سرعت 512 بهت بدن .
    ما داریم میگیم سرعت ما شب ها به 1 تا 5 کیلوبایت میرسه ، شما از رقم های نجومی صحبت می کنی که احیانا بشه نقل قول بعضی از دوستان که بگن کسایی که از شاتل ناراضین تقاضاهاشون اینجوری نا معقول هست که 512 بگیرن و صبح تا شب 300 کیلوبایت دانلود داشته باشن . آره داداش من !
    ضمن اینکه اونایی که باید بدونن میدونن کی طرفدار سیاست های سلطه طلبانه شاتله و کی داره اطلاع رسانی میکنه که دیگران سرشون کلاه نره . شما خودتو ناراحت نکن
    من نگفتم صبح دانلود دارم ولی ازمایشی که دانلود کردم چند مگ سرعت رو 65 بود و الان هم شب هم 65 هست اگه دقیقآ متوجه شده باشی من حرفم سر محدود شدن نیست من حرفم سر حرف اون دوستانی هست که 128 دارند و سرعتشون به اندازه 512 من هست خوب اگر قراره با 128 سرعت بشه اندازه 512 من همون 128 اولی که داشتم رو نگه میداشتم منتها من اول 128 داشتم و اون موقع من سرعتم چه شب و چه روز از 16 بالاتر نمیرفت که با خودم گفتم بزار 512 بگیرم که حداقل 100 رو بهم بده ولی هیچ وقت از 65 بالاتر نرفت در حالی که اگر یک پست بالتر از همین پست من رو بخونید میبینید که دوستمون با چه اکانی و چه سرعتی گرفتن نسبت به 512
    در هر حال شما می خواهید به دوستان بگید که اگر شاتل بهتون 65 سرعت داد خیلی هم قدر دان باشید که خیلی هم عالیه ما هم که قبول کردیم آره.....

---------- Post added at 12:49 AM ---------- Previous post was at 12:45 AM ----------

چرا از شاتل بد ميگيد من 256 گرفتم عدد كانكتمو 2.2mbps ميزنه دانلود هم 260
    اینم یه نمو نه اش ایشون به قول خودش 256 گرفته بعد 260 سرعت دانلودش هست جالبه بخدا 14 تا هم بیشتر از اکانتش سرعت داره اونوقت من با 512 باید سرعتم 65 باشه
    Last edited by morteza.1975; 01-03-2012 at 01:10.

14. 4 کاربر از morteza.1975 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اینم یه نمو نه اش ایشون به قول خودش 256 گرفته بعد 260 سرعت دانلودش هست جالبه بخدا 14 تا هم بیشتر از اکانتش سرعت داره اونوقت من با 512 باید سرعتم 65 باشه
    همینه دیگه تو شاتل ناعدالتی بیداد میکنه یکی هر چی دانلود میکنه محدود نمیشه یکی هم اصلا دانلود نمیکنه محدود میشه!
    یکی هم مثل ایشون با سرویس 256 کیلو بیت سرعت دانلودش 260کیلو بایته یکی دیگه هم با سرعت 256 سرعتش به زور به مقدار قانونیش میرسه

کاکو وایسا محدودت که کردن میفهمی ما چی کشیدیم از دست شاتل من بشخصه دهن همایون را سرویس کردم هر جا بگی رفتم ازش شکایت کرده ولی گردن اونها از ما کلفتره...
    Last edited by urcu; 01-03-2012 at 02:01.

16. 5 کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من خودم یکی از محدود شده ها هستم و متاسفانه اشتباه بزرگی که کردم این بود که 6 ماهه گرفتم که تا الان 2 ماه و چند روزش تازه گذشته

بلخره یه روز این شب سیاه شاتل هم به پایان میرسه و من هم راحت میشم
    Last edited by morteza.1975; 01-03-2012 at 02:33.

18. 6 کاربر از morteza.1975 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 74 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 74 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •