بستگی داره
ممکنه بعد 3ماه بیاد یا 1 سال بشه...
بستگی داره
ممکنه بعد 3ماه بیاد یا 1 سال بشه...
درود به همه دوستان عزیز .تجربه شخصی خودم رو برا اونا که میخوان خدمت برن میگم . بنده یکم تیرماه اعزام شدم به اردکان سپاه هوافضا . اونجا مارو نگه داشتن و اون بیست روز اول که میفرستادن میرفتن خونه نبود و گفتن دیگه اون بیست روز کنسل شده . دوره آموزشی ما با تمام سختی هاش شصت روز طول کشید و چهار روز هم اردو بودیم و روز 29 مرداد ترخیص شدیم و فقط دو روز پایان دوره داشتیم و یکم شهریور باید خودمونو معرفی میکردیم . روز اول شهریور رفتم یگان خدمتی که تو چیتگر هستش و حالا نمیگم کدوم بخشش . بنده با مدرک کارشناسی ارشد انواع اقسام خرحمالی که بگین رو تا به این روز کردم و هنوز که هنوز جز سربازایی هستم که تازه اومدم و هی تو سرمون میکوبن که تازه اومدی تازه اومدی . بنده اگه پذیرش سپاه رو نمیگرفتم الان تو ارتش داشتم پادشاهی میکردم برا خودم با درجه ستوان دوم . تو سپاه اصلا درجه اهمیتی نداره و خیلی اعصاب خرد کن هستش برای من . با 27 سال سن تازه اومدم خدمت واقعا کار اشتباهی کردم به نظرم .این هفته روز چهارشنبه به ما شیفت دادن اونم روز عاشورا 24 ساعت باید شیفت بدم مسخرس به خدا .
به نظرم اونایی که مدرک ارشد دارن اصلا تو سپاه خدمت نرن چون سپاه اصلا براش مهم نیست تو ارشد هستی یا نیستی . هرچقدر پارتیت کلفت تر باشه برات راحت تر میشه . پارتی ما که هیچی ...
شما در این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کد ملیتو وارد کن ببین کارت تحویل پست شده یا نه، اگه شده ببین کجاست. اگه تحویل نشده باید بری نیرو انسانی پادگانی که بودی پیگیری کنی.
معمولا نیروانسانی که کاراش رو انجام بده حداکثر تا 10 روز میاد. برا من بعده 10 روز از تاریخ ترخیص کارت اومد.
شما فکر کنم زمان درشکه میرفتی خدمت که 1 سال طول می کشیده کارت بیاد![]()
چون نزدیک به زمان اعزام هستیم و کدهای اموزشی مشخص شده اگر دلیل موجهی نداشته باشین تقریبا نزدیک به صفر هستش.
اگر مورد پزشکی بوده حتما موافقت میشه ولی موارد دیگه واقعا احتمالش کمه.
علت درخواست رو چی زدین و چه مدارکی ضمیمه کردین ؟
دقیقا همین طوزه .. واسه ما ستوان دو هایی که تازه میامدن خدمت میفرستادن برجک در حد یک ماه
فوق دیپلم یا لیسانس تا 3 ماه اول خدمت تا اومدن درجه ها رو برجک تشریف مبرن بکم باد و هوا بخورن قدر عافیت بیاد دستشون .
...........................
مال من 3 ماه طول کشید
شما زیاد عجله نکن
مال من رو یه سرباز آورده بود به خونه
دستت هم بیاد می بینی که کارت تقریبا کارت به هیچ دردیت نمیخوره، من الان یادم نیست کجای خونه گذاشتم کارت رو![]()
.....................................
سلام دوست عزیز
این طوری که فکر می کنین نیست
من خودم 21 ماه تو ارتش بودم
نظامی که در ارتشی حاکمه با نظام سپاه کلا فرق داره.
باید خدمتتون عرض کنم، تو ارتش خبری از پادشاهی کردن و اینها نیست، حتی برای پرسنل کادری هاش چه برسه به سرباز وظیفه و ستوان وظیفه. فوق لیسانسهاش حداقل 6 ماه تو دژبانی باید پست میدان، روزی حداقل 8 ساعت در 24 ساعت، کلا ارتش خر حمالی هست.
این اواخر که من داشتم تموم می کردم، دیگه داشتن بهشون اسلحه میدادن، یا پشت توپ ضد هوایی باید پست میدادن.
باز سپاه شما با اون کلاشینکف 2.5 کیلیویی پست میدن، تو ارتش با اسحله " ژ3 "، اسلحه که چه عرض کنم با اون توپ دستی 4.5 کیلویی که با مخلفاتش میشه 5 کیلو نگهبانی بده.
سپاه وضعیتش با ارتش اصلا قابل مقایسه نیست. ناشکری نکنید.
Last edited by donnie yen; 09-10-2016 at 01:03.
دوستان با سلام و خسته نباشید.من میخواستم تو سپاه خدمت کنم مدارک دادم بهشون. بعدش رفتم پلیس 10+ برگه گرفتم دیدم عه نیروی انتظامی کهریز ارومیه افتادم.به نظر شما یعنی چی شده که قبول نکردن من اینجا افتادم.دلیل داره؟
دوستان کد های برج 8 بالاخره یکی میاد ؟ چرا مشخص نمیشه !
کد ها که باید تا الان مشخص شده باشه، فقط لطف کردن و هنوز اعلام نکردن. بابا زودتر اعلام کنید دیگه، ببینیم کجا افتادیم، راحت بشیم.
این هفته هم که عملا دیگه فردا تموم میشه، اگر اینطور باشه میره تا شنبه هفته دیگه.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)