من رسيدم توي قصر سالازار يا يه همچين چيزي.
ميگم يه انگشتر پيدا كردم كه 10000 ميارزه .بفروشمش؟يابعد به كارم مياد؟يا ميشه با چيزه ديگه تركيب كنم؟؟؟
ممنون
من رسيدم توي قصر سالازار يا يه همچين چيزي.
ميگم يه انگشتر پيدا كردم كه 10000 ميارزه .بفروشمش؟يابعد به كارم مياد؟يا ميشه با چيزه ديگه تركيب كنم؟؟؟
ممنون
سلام
ببین دوست من هر چیزی که بعداً لازمش داری توی لیست فروش نمیاد یعنی مثلا هر چه قدر زور بزنی نمیتونی یه کلید رو بفروشی در ضمن به جز چیز هایی که بعضی در ها رو بازمی کنند و دو تیکه اند چیز دیگه ای نمیشه مخلوط کرد ، پش بفروشش !
اگه کمکی خواستید بگید .
خدا نگهدار .
انگشتره با چیزی ترکیب نمیشه ، تا اونجایی که یادمه تو بازی دو تا ماسک که نگیناش رو تو بازی پیادا میکنی، دو تا فانوس که نگیناش رو با کشتن سوسکها بدست میاری و یه تاج که جواهرش رو با کشتن دست راست سالازار میگیری ترکیبی بودند، بقیه چیزا ترکیبی نیستند تا اونجایی که یادم میاد
ممنون
دارم ميرم بفروشمش اصلحه بخرم.
نه دوست من این کار رو نکنچون اون فروشنده ( یا به قول شما همون تاجر ) هر چیزی نصف قیمتی که صرف خردن و قدرت دادن به تفنگ دادی می خره ! باورت نمیشه یه بار حساب کن ببین چقدر خرجش می کنی تا باورت بشه . این طوری که تو می گی باید یه دو ملیونی خرجش کنی.
در كل هر چيز تركيب بشه در قسمت توضيحاتش اينو مي نويسه
set in something
سلام...
دوباره صحبت راجع به جواهرات شد، من خودمو بندازم وسط.
کل جواهراتی که ترکیب میشن، همین بالایی ها هستن...
نکته ی جالبیه دوست من باید بازی رو دوباره نصب کنم و امتحانش کنم.اگه واقعا جواب بده که خیلی جالبه.
می بینید من با این که حدود 7-8 بار این بازی رو تموم کردم ولی بازم نکته هایی داره که من متوجه نشده باشم.این چیزیه که رزیدنت اویل رو تبدیل به یک بازی استثنایی می کنه
من تازه فهميدم كه ترينرشم همراهه Cd بوده.
ولي دلم نمياد ازش استفاده كنم.نه؟آخه اونجايي كه با سالازار حرف ميزنه بعدش خيلي هستن تيرمم كمه.
مجبور نیستی همه رو بکشی اوّل برو طبقه بالا کنار در سفید دکمه قرمزو فشار بده بعد وسط یکی از ضلع هایی که دورش می چرخی یه در هست برو تو دره بعد کوزه رو بشکن و دکمه دوّم رو فشار بده بعد بیا بیرون ( آر پی جی زن ها رو بپّا ) و بعد از تو صندوق یه چیزی رو بردار ( یادم رفته چیه ) و بعد از در سفید برو بیرون .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)