تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 372 از 435 اولاول ... 272322362368369370371372373374375376382422 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,711 به 3,720 از 4342

نام تاپيک: Resident Evil 4

پروفشنال abtin5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پشت كتاب يا كامپيوتر

پيش فرض

من رسيدم توي قصر سالازار يا يه همچين چيزي.

ميگم يه انگشتر پيدا كردم كه 10000 ميارزه .بفروشمش؟يابعد به كارم مياد؟يا ميشه با چيزه ديگه تركيب كنم؟؟؟
    ممنون

پروفشنال tekken god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ميگم يه انگشتر پيدا كردم كه 10000 ميارزه .بفروشمش؟يابعد به كارم مياد؟يا ميشه با چيزه ديگه تركيب كنم؟؟؟
    ممنون
    سلام
    ببین دوست من هر چیزی که بعداً لازمش داری توی لیست فروش نمیاد یعنی مثلا هر چه قدر زور بزنی نمیتونی یه کلید رو بفروشی در ضمن به جز چیز هایی که بعضی در ها رو بازمی کنند و دو تیکه اند چیز دیگه ای نمیشه مخلوط کرد ، پش بفروشش !
    اگه کمکی خواستید بگید .
    خدا نگهدار .

داره خودمونی میشه esi_1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو خونمون

پيش فرض

ممنون
    انگشتره با چیزی ترکیب نمیشه ، تا اونجایی که یادمه تو بازی دو تا ماسک که نگیناش رو تو بازی پیادا میکنی، دو تا فانوس که نگیناش رو با کشتن سوسکها بدست میاری و یه تاج که جواهرش رو با کشتن دست راست سالازار میگیری ترکیبی بودند، بقیه چیزا ترکیبی نیستند تا اونجایی که یادم میاد

پروفشنال abtin5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پشت كتاب يا كامپيوتر

پيش فرض

ممنون
    دارم ميرم بفروشمش اصلحه بخرم.

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره آبتین جان یه مقدار که بازی رو بری جلو به یه شخصیت میرسی به اسم مرچنت یا همون تاجر خودمون که میتونی ازش چیزای مختلفی بخری یا بهش بفروشی، این چیزای قیمتی هم بعضیاشونو رو باید باهم ترکیب کنی اینجوری قیمتشون خیلی بالا تر میره

راستی یه نکنته جالب و انحرافی : اگه وضعتون از نظر مالی اونقدر خوب بود که بتونین اسلحه Mine Thrower رو بخرین اونو تا آخر Tune Up کنین و دوباره به مرچنت بفروشید اینجوری تو هر بار حدود یه میلیون کاسبین
    نه دوست من این کار رو نکن چون اون فروشنده ( یا به قول شما همون تاجر ) هر چیزی نصف قیمتی که صرف خردن و قدرت دادن به تفنگ دادی می خره ! باورت نمیشه یه بار حساب کن ببین چقدر خرجش می کنی تا باورت بشه . این طوری که تو می گی باید یه دو ملیونی خرجش کنی.

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

در كل هر چيز تركيب بشه در قسمت توضيحاتش اينو مي نويسه
    set in something

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام...

دوباره صحبت راجع به جواهرات شد، من خودمو بندازم وسط .

19- تابه‌حال به توضیحات اشیای قیمتی که در طول بازی به‌دست میارین دقت کردین؟ بعضی از این‌ها هم‌دیگه رو تکمیل می‌کنن و با قیمت خیلی بالاتری می‌تونن به فروش برسن.
    19-1 -- Beerstein که در روستا بدست میاد و 3000 تا قیمت داره، اما با سه کریستال سبز و قرمز و زرد (هرکدوم 3000 تا) کامل می‌شه و به جای ارزش مجموع 12000 به قیمت 20000 به‌فروش می‌رسه. 8000 تا بیشتر.
    19-2 -- Elegant mask که یکی در روستا و یکی در قصر بدست میاد و 3000 تا قیمت داره، با سه جواهر ارغوانی و قرمز و سبز (هرکدوم 3000 تا) کامل می‌شه و به جای ارزش مجموع 12000 به قیمت 20000 به‌فروش می‌رسه. 8000 تا بیشتر.
    19-3 -- Butterfly lamp که دو تا در قصر به‌دست میارین و 4500 تا قیمت داره، ولی با جواهرهای چشم سبز (1000 تا)، چشم قرمز (1500 تا) و چشم آبی (3000 تا) کامل می‌شه و به جای ارزش مجموع 10000 به قیمت 32000 به‌فروش می‌رسه!!! 22000 تا بیشتر، فکر کن...
    19-4 -- تاج یا Crown که در قصر وجود داره، 9000 تا قیمتشه، اما با Royal insignia به قیمت 13000 و Crown jewel به قیمت 11000 کامل می‌شه و به جای ارزش مجموع 33000 به قیمت 48000 به‌فروش می‌رسه. 15000 تا بیشتر.
    19-5 -- Golden lynx که در جزیره پیداش می‌کنین، 15000 تا قیمت داره، با سه جواهر Red stone of faith، Green stone of judgment و Blue stone of treason هرکدوم به ارزش 3500 تا تکمیل می‌شه و به جای ارزش مجموع 25500 به قیمت 35000 به‌فروش می‌رسه. 9500 تا بیشتر.
    یعنی می‌تونین در یک دور بازی با فروش اشیای قیمتی 92500 تا بیشتر کاسب شین (تو Professional آدم لنگ 2000 تا می‌مونه)!!!
    کل جواهراتی که ترکیب میشن، همین بالایی ها هستن...

داره خودمونی میشه hassanmirabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

انگشتره با چیزی ترکیب نمیشه ، تا اونجایی که یادمه تو بازی دو تا ماسک که نگیناش رو تو بازی پیادا میکنی، دو تا فانوس که نگیناش رو با کشتن سوسکها بدست میاری و یه تاج که جواهرش رو با کشتن دست راست سالازار میگیری ترکیبی بودند، بقیه چیزا ترکیبی نیستند تا اونجایی که یادم میاد
    نکته ی جالبیه دوست من باید بازی رو دوباره نصب کنم و امتحانش کنم.اگه واقعا جواب بده که خیلی جالبه.
    می بینید من با این که حدود 7-8 بار این بازی رو تموم کردم ولی بازم نکته هایی داره که من متوجه نشده باشم.این چیزیه که رزیدنت اویل رو تبدیل به یک بازی استثنایی می کنه

پروفشنال abtin5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پشت كتاب يا كامپيوتر

پيش فرض

من تازه فهميدم كه ترينرشم همراهه Cd بوده.

ولي دلم نمياد ازش استفاده كنم.نه؟آخه اونجايي كه با سالازار حرف ميزنه بعدش خيلي هستن تيرمم كمه.

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من تازه فهميدم كه ترينرشم همراهه Cd بوده.

ولي دلم نمياد ازش استفاده كنم.نه؟آخه اونجايي كه با سالازار حرف ميزنه بعدش خيلي هستن تيرمم كمه.
    مجبور نیستی همه رو بکشی اوّل برو طبقه بالا کنار در سفید دکمه قرمزو فشار بده بعد وسط یکی از ضلع هایی که دورش می چرخی یه در هست برو تو دره بعد کوزه رو بشکن و دکمه دوّم رو فشار بده بعد بیا بیرون ( آر پی جی زن ها رو بپّا ) و بعد از تو صندوق یه چیزی رو بردار ( یادم رفته چیه ) و بعد از در سفید برو بیرون .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •