تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 372 از 942 اولاول ... 272322362368369370371372373374375376382422472872 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,711 به 3,720 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

11

این طرح آبی و قرمز چی هست و در چه ساعاتی کار میکنه؟
    راستش بهتره بری سایت ایرانسل اونجا درین مورد کامل ترین اطلاعات را میگیری.ساعتی هم نیست !

یکی توضیح بده جی پی ار اس رو چطوری می شه فعال کرد
    نگین جستجو چون هیچکس درست و کامیل تضویح نداده
    آقا باور کن همه همون 2225 را بلدن به نظرم برو سایت خود ایراسل دستی تنظیماشا ببین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

3

دوستاني كه تو تهران هستيد چرا كسي جواب نميده بابا دليوري نخواستيم من از پريروز اصلآ هيچكس هيجاي شهر نمي تونه با tci برام اس ام اس بفرسته ولي من مي تونم واسشون بفرستم يعني هيچكس همچين مشكلي نداره يا نكنه اصلآ هيچ كدوم از آشناهاتون tci نداره كه باهاش براتون اس ام اس بفرسته!
    والا آخه تو شرایطی که ما همچین مشکلی با TCI نداریم چطوری کمک کنیم
    شماره مسیج سنتر هارو یه تغییری بده هم طرف TCI هم طرف خودت

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

1

یکی توضیح بده جی پی ار اس رو چطوری می شه فعال کرد
    نگین جستجو چون هیچکس درست و کامیل تضویح نداده
    واسه دایمی ها :
    #5*3*130* MMS
    #6*3*130* GPRS

و واسه اعتباریها :
    #5*3*140*MMS
    #6*3*140* GPRS
    Last edited by TempesT; 25-06-2007 at 23:49.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

3

این طرح آبی و قرمز چی هست و در چه ساعاتی کار میکنه؟
    عزیز واسه پاسخ به این سوالت میتونی مراجعه کنی به سایت خوده ایرانسل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه Ebrahim202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقایون و خانومایی که دلیوریشون راه افتاد

چرا برای من هنوز غیر فعاله؟؟(حدود ساعت 1 بعد ازظهر که تست کردم دلیوری نداد!!)
    مهدي جان يه كم صبر كني ز قوره چي ... برا تو هم يا وحيد جان هم تا فردا پس فردا فعال مي شه ،

چون دارن به مرور و به ترتيب كه نه تو همين مايه ها فعال مي كنن . برا سارا خانم هم يه روز قبل تر از من فعال شد

براي سهيل هم انگار امروز ظهر فعال شده برا شماها هم فردا پس فردا

داره خودمونی میشه Ebrahim202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا ابراهیم برو گوشیتا بخر و حال کن چون از فردا دیگه رجیستر و غیر رجیستر معنا نداره !

الزام ثبت شماه سریال گوشی های تلفن همراه برای استفاده در شبکه تلفن همراه دولتی کشور (mcci) از صبح فردا برچیده میشود.

به گزارش خبرنگار ایستنا صبح امروز دکتر محمد سلیمانی -وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات-از موافقت دولت با برگشت فرآیند ثبت شماره سريال به حالت قبلي و برطرف شدن مشكل ثبت شماره سريال گوشي هاي تلفن همراه در شبكه ارتباطات سيار خبر داد.

طبق اطلاعات رسیده به خبرنگار ایستنا این تغییر از صبح فردا از سوی مدیران شرکت ارتباطات سیار اعمال خواهد شد و به این ترتیب کلیه گوشی های تلفن همراه بدون نیاز به ثبت شماره سریال بوسیله سیم کارت های دائمی و اعتباری شرکت ارتباطات سیار قابل استفاده خواهند بود.

پیش از این و پس از افزایش تعرفه گمرکی واردات گوشی تلفن همراه از ۶ به ۶۰ درصد در بهار گذشته ستاد مبارزه با قاچاق ارز و کالا شرکت ارتباطات سیار را ملزم کرده بود امکانی را فراهم سازد که امکان استفاده از این شبکه تنها در گوشی های که به صورت قانونی وارد و شماره سریال آنها در مرکز Eir این شرکت ثبت شده باشند را ممکن سازد.

شرکت ارتباطات سیار در حال حاضر بیش از ۱۷ میلیون مشترک دارد
    ممنونم وحيد جان ، ولي اين خبر تا چقدر ممكنه عملي بشه اصلا باور كردني هست ؟ من كه چشمم آب نمي خوره

چه جوري راضي شدن اين كارو بكنن ، دلشون برا ملت سوخته يا .............

N73 اي كه الان بايد با گارانتيه اصلي 380 -420 باشه شايدم كمتر چرا بايد 620-650 با گارانتيه اصلي چپونده شود

به مردم . اين قانون يعني چي ؟ پس بايد از هفته بعد همه گوشي ها به قيمت بدون گارانتي برسن حتي گوشياي

گارانتي معتبر ! درست مي گم يا نه ؟ اگه اينجوري باشه كه به همسايه بغليمون كه هر ماه از دبي جنس مياره

مي گم برام يه گوشي بياره از اينجا هم ارزونتر تموم مي شه . پس من بعيد مي دونم يا با شرايط خفن تر برخورد مي كنند
    Last edited by Ebrahim202003; 26-06-2007 at 00:34.

داره خودمونی میشه saeed.rg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

والا آخه تو شرایطی که ما همچین مشکلی با TCI نداریم چطوری کمک کنیم
    شماره مسیج سنتر هارو یه تغییری بده هم طرف TCI هم طرف خودت
    دوست عزيز گفتم اونايي كه تهرانن شما كه ظاهرآ تبريز هستي

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

ممنونم وحيد جان ، ولي اين خبر تا چقدر ممكنه عملي بشه اصلا باور كردني هست ؟ من كه چشمم آب نمي خوره

چه جوري راضي شدن اين كارو بكنن ، دلشون برا ملت سوخته يا .............

N73 اي كه الان بايد با گارانتيه اصلي 380 -420 باشه شايدم كمتر چرا بايد 620-650 با گارانتيه اصلي چپونده شود

به مردم . اين قانون يعني چي ؟ پس بايد از هفته بعد همه گوشي ها به قيمت بدون گارانتي برسن حتي گوشياي

گارانتي معتبر ! درست مي گم يا نه ؟ اگه اينجوري باشه كه به همسايه بغليمون كه هر ماه از دبي جنس مياره

مي گم برام يه گوشي بياره از اينجا هم ارزونتر تموم مي شه . پس من بعيد مي دونم يا با شرايط خفن تر برخورد مي كنند
    نه دلشون که نسوخته ! اما چون با افزایش تعرفه قاچاق زیاد شد و خرید دسنگاه رجیستر هم خیلی گرونه برای همین طی چند روز آینده تعرفه از 60 % به حدود 15-20 % میرسه !!! به نظر من فعلا وایسا عجله نکن.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

یک برنامه مسنجر هست به نام YehBa که خودش چت روم داره و میتونی داخل شی و با افراد داخل روم که به نام کشورها هستند و جالبه که ایران هم نداره !!! چت کنی

البته شماره تلفنت رو طرف مقابل میبینه و در واقع با شماره تلفنت add میشی تو لیست دوستانت در خود برنامه مذکور.

سایتشم به همین نام هست و ورژن جدیدش هم برای سیمباین و هم جاوا اومده و رایگان هست.

موفق باشین
    نه دیگه !! شما اگه بری توی تنظیمات می تونی اسمتا هرچی بخوای بذاری ! بعدشم میتونی هر رومی که دلت خواست بزنی مثلا ایران ! به نظر من برنامه توپیه اگه رایج شه عالی میشه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه saragol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه دیگه !! شما اگه بری توی تنظیمات می تونی اسمتا هرچی بخوای بذاری ! بعدشم میتونی هر رومی که دلت خواست بزنی مثلا ایران ! به نظر من برنامه توپیه اگه رایج شه عالی میشه .
    آره میشه

اما موقع دیدن جزئیات طرف مقابل و add کردنش، شمارشو میبینی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •