راستش بهتره بری سایت ایرانسل اونجا درین مورد کامل ترین اطلاعات را میگیری.ساعتی هم نیست !
آقا باور کن همه همون 2225 را بلدن به نظرم برو سایت خود ایراسل دستی تنظیماشا ببین.
راستش بهتره بری سایت ایرانسل اونجا درین مورد کامل ترین اطلاعات را میگیری.ساعتی هم نیست !
آقا باور کن همه همون 2225 را بلدن به نظرم برو سایت خود ایراسل دستی تنظیماشا ببین.
والا آخه تو شرایطی که ما همچین مشکلی با TCI نداریم چطوری کمک کنیم![]()
شماره مسیج سنتر هارو یه تغییری بده هم طرف TCI هم طرف خودت![]()
واسه دایمی ها :
#5*3*130* MMS
#6*3*130* GPRS
و واسه اعتباریها :
#5*3*140*MMS
#6*3*140* GPRS
Last edited by TempesT; 25-06-2007 at 23:49.
عزیز واسه پاسخ به این سوالت میتونی مراجعه کنی به سایت خوده ایرانسل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدي جان يه كم صبر كني ز قوره چي ... برا تو هم يا وحيد جان هم تا فردا پس فردا فعال مي شه ،
چون دارن به مرور و به ترتيب كه نه تو همين مايه ها فعال مي كنن . برا سارا خانم هم يه روز قبل تر از من فعال شد
براي سهيل هم انگار امروز ظهر فعال شده برا شماها هم فردا پس فردا![]()
ممنونم وحيد جان ، ولي اين خبر تا چقدر ممكنه عملي بشه اصلا باور كردني هست ؟ من كه چشمم آب نمي خوره
چه جوري راضي شدن اين كارو بكنن ، دلشون برا ملت سوخته يا .............![]()
N73 اي كه الان بايد با گارانتيه اصلي 380 -420 باشه شايدم كمتر چرا بايد 620-650 با گارانتيه اصلي چپونده شود
به مردم . اين قانون يعني چي ؟ پس بايد از هفته بعد همه گوشي ها به قيمت بدون گارانتي برسن حتي گوشياي
گارانتي معتبر ! درست مي گم يا نه ؟ اگه اينجوري باشه كه به همسايه بغليمون كه هر ماه از دبي جنس مياره
مي گم برام يه گوشي بياره از اينجا هم ارزونتر تموم مي شه . پس من بعيد مي دونم يا با شرايط خفن تر برخورد مي كنند
Last edited by Ebrahim202003; 26-06-2007 at 00:34.
دوست عزيز گفتم اونايي كه تهرانن شما كه ظاهرآ تبريز هستي
نه دلشون که نسوخته ! اما چون با افزایش تعرفه قاچاق زیاد شد و خرید دسنگاه رجیستر هم خیلی گرونه برای همین طی چند روز آینده تعرفه از 60 % به حدود 15-20 % میرسه !!! به نظر من فعلا وایسا عجله نکن.![]()
نه دیگه !! شما اگه بری توی تنظیمات می تونی اسمتا هرچی بخوای بذاری ! بعدشم میتونی هر رومی که دلت خواست بزنی مثلا ایران ! به نظر من برنامه توپیه اگه رایج شه عالی میشه .
آره میشه
اما موقع دیدن جزئیات طرف مقابل و add کردنش، شمارشو میبینی![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)