باید آهنگ های مورد نظرت رو در آدرس زیر کپی کنی :
بعد از داخل بازی آهنگ ها رو اسکن کنی و بعد به قول خارجی ها لذت ببری!!! (یعنی پایان)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باید آهنگ های مورد نظرت رو در آدرس زیر کپی کنی :
بعد از داخل بازی آهنگ ها رو اسکن کنی و بعد به قول خارجی ها لذت ببری!!! (یعنی پایان)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب من يه جايي گير كردم.
من توي قصر مد داگ هستم و خيلي از شخصياتا هم هستن. هم دارن تلويزيون نيگاه مي كنن و خبر تبرعه شدن پليساي خلفكار رو ميشنون. بعد CJبا برادرش دارن توي خونه خودش در مورد محلشون صحبت مي كنه كه يهو Cesar (شوهر خواهر CJ) از راه مياد و ميگه كه بايد CJ كمكش كنه تا محلشون رو پاكسازي كنه. بعد كه مرحله شروع ميشه هيچ علامتي رو صفحه نيست. مردم تلويزيون توي دستشونه، ماشينا منفجر ميشن، خلاصه وضع خيلي خرابه!
اگر کسی مرحله رقص ماشین و رقص ساحل رو رد کنه یه عالمه دعاش می کنم!سیو بازی هم گذاشتم!
با تشکر!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سوال:مرحله ی رقص ماشین یا کلاس هواپیما یا... تو هر شهر جداگانه وجود دارن؟چون من این مراحل رو رد کرده بودم ولی الان دوباره این مراحل رو رد نشده دارم.
رقص ماشین که راحته !!!
باید با اعداد 2 4 6 8 کنار کیبرد ماشینتو بالا و پایین کنی !!!
راستی برادرا ، کسی می دونه چطور میشه آهنگ هایی که از رادیو بخش میشه رو به دست آورد ؟ از بعضی از آهنگ های K Rose ، Play Back FM و Radio Los Santos خیلی خوشم اومده ...![]()
ما که نتونستیم بریمشما برو ما هم دعات کنیم
![]()
يكي كمك كنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
ها؟سیوتو بزار ببینیم کجایی.من یادم نمیاد اونجا باید چیکار کرد.شاید باید میرفتی منطقه ها رو میگرفتی.ها؟؟یادم نیست.![]()
اینم سیوی که دوستان نیاز دارن :
سیو بعد از رقص ماشین و رقص در ساحل :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط Slot 3 رو خالی بزار چون من اینو روی 3 سیو کردم .
احتیاجی هم نیست سیو قبلیتو پاک کنی .
پس خواهشا یکمی مارو دعا کن که این امتحان های آخر ترم نیوفتیم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)