تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 372 از 858 اولاول ... 272322362368369370371372373374375376382422472 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,711 به 3,720 از 8575

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    طبق اعلام وزیر ارتباطات از مردادماه امسال فروش اینترنت به صورت حجمی متوقف می‌شود و کاربران با خرید اشتراک ثابت می‌توانند به صورت نامحدود از اینترنت استفاده کنند.
    وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد فروش اینترنت به صورت حجمی به دلیل افزایش استفاده‌ی کاربران از اینترنت، متوقف خواهد شد و کاربران با خرید اشتراک ثابت می‌توانند به هر میزان که بخواهند از اینترنت استفاده کنند. به گفته‌ی واعظی این تصمیم برای فروش اینترنت ثابت ADSL و اینترنت ثابت TD LTE گرفته شده است.

واعظی به اتمام زودهنگام اینترنت‌های حجمی و دغدغه‎‌ی کاربران بابت گیگ خوری اشاره کرد و گفت:
    ما معتقدیم که حجم خوری اینترنت وجود ندارد و علت این ادعا این است که در گذشته سرعت دسترسی به دیتا کند بود و به همین دلیل یک ویدئو با سرعت پایین دانلود می‌شد؛ اما هم‌اکنون کاربران ویدئو را به صورت آنلاین می‌بینید و متوجه میزان مصرف حجم اینترنت نمی‌شوند. با توجه جدی‌شدن استفاده از سایت‌های چندرسانه‌ای، اینترنت حجمی دیگر کاربردی نیست.
    وزیر ارتباطات تشریح کرد که اپراتورهای موبایل از قبل طرح‌های مختلفی را برای کاربران در نظر گرفته‌اند، به صورتی که هر کاربر با پرداخت مبلغی ثابت به صورت قراردادی ماهانه یا سالانه هر میزان که بخواهد اینترنت استفاده کند، اما این موضوع هنوز برای اپراتورهای ثابت اتفاق نیوفتاده است. به گفته‌ی واعظی این تصمیم در راستای تشویق مردم برای استفاده‌ی مردم از سایت‌های داخلی با سرعت و کیفیت و همچنین تعرفه‌ی مناسب اتخاذ شده است؛ به همین دلیل وزارت ارتباطات درصدد است تا سیاست فروش اینترنت تغییر کند و ترافیک بر بستر شبکه ملی اطلاعات با سرعت و کیفیت بالا و قیمت مناسب به کاربران ارائه شود.
    این یارو چی میگه چرت و پرت میگه واسه خودش ؟
    اولش میگه اشتراک ثابت میفروشیم که یعنی همون مثلا سرعت 10 مگ نامحدود
    بعد میگه اپراتور موبایل بسته نامحدود داره!!!!!! (
    هر کاربر با پرداخت مبلغی ثابت به صورت قراردادی ماهانه یا سالانه هر میزان که بخواهد اینترنت استفاده کند)
    بعد میگه استفاده سایت داخلی و سرعت و کیفیت بالا در اینترانت !!!!
    نکنه منظور این مشنگ اینه که میان میگن اینترنت مثلا 10 مگابیت نامحدود داخلی ولی محدود خارجی ؟

2. 4 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

این مرتیکه یابو کدوم طرح ایرانسل یا همراه اول رو میگه که هر میزان بخوایم میتونیم استفاده کنیم؟
    بسته هایی که ایشون استفاده می کنن رایگانه.بعدم منظور از از بین بردن حجم اینه که استفاده از سایت داخلی اپارات(خخخخ) رایگان میشه.نه اونایی که ملت دانلود می کنن.

4. 3 کاربر از mohandes23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeidf1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

بکس این مودم های همرا با تخفیف و بسته صد گیگی 200تومن فیکس میشه یا باید مالیات هم بدم؟؟ اگه کسی بلده بگه که گیرم الان

اگه نباشه جاش خالی می مونه blacktiger's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

شما 200 فیکس میپردازی

7. این کاربر از blacktiger بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با سلام
    من 5پنج شنبه این مودم tdl رو با تخفیف ایرانسل خریداری کردم فقط یه مشکلی که دو روز پیش اومده اینه که وقتی داری کار میکنی
    یهو مودم قطع میشه و چراغاش شروع میکنن به چشمک زدن با ایرانسل صحبت کردم گفت ریست کن ببین درست میشه یا نه اگه نشه باید ببری پاساژ کوروش تا برسی کنن
    میخواستم ببینم کسی دیگه ایی هم این مشکل رو داشته یا نه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

سلام دوستان بنده یه مودم وایمکس دارم منتها از یک نفر دیگه خریدم به نام من نیست حالا میتونم تو طرح جایگزینی به td ثبت نام کنم

Sent from my MI 5s using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

سلام دوستان بنده یه مودم وایمکس دارم منتها از یک نفر دیگه خریدم به نام من نیست حالا میتونم تو طرح جایگزینی به td ثبت نام کنم

Sent from my MI 5s using Tapatalk

بهرحال شما باید کپی کارت ملی از مالک مودم ارائه بدید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض سازنده مودم TK-2510 ایرانسل

سلام دوستان

حدود یک هفته پیش یه مودم TK-2510 خریدم. خوب مثل اکثر مودم های ایرانسل این دستگاه هم فاقد نام و نشان از سازنده هست و حتی آداپتورش رو هم از یه شرکت ثالث چینی تهیه کردن
    اما با تلاش زیاد بالاخره فهمیدم این مودم محصول شرکت تایوانی Gemtek با شماره مدل B42_43 LTE CPE هست که به سفارش ایرانسل طراحی و رنگبندی مشکی و زرد شده و دو پورت RJ11 رو ازش حذف کردن چون رنگ اصلی دستگاه سفیده
    این مودم پیشتر در کشور روسیه و بخصوص اپراتور Yota عرضه شده و احتمالا ایرانسل مدل های دیگه ای هم از این شرکت خریداری کرده
    متاسفانه من نتونستم فریمور firmware اصلی این مودم رو پیدا کنم اگر دوستان بتونن گیرش بیارن که خیلی خوبه

سایت شرکت سازنده: [CODE]gemtek.com.tw/lte.html[CODE/]

عکس مودم Gemtek اصلی : [CODE]450mhz.ru/pub/product/.thumbs/68a270ea08dce9d20954d113a1f3d234_500_0_0.jpg[CODE/]

12. 2 کاربر از bagherijan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

سلام دوستان

حدود یک هفته پیش یه مودم TK-2510 خریدم. خوب مثل اکثر مودم های ایرانسل این دستگاه هم فاقد نام و نشان از سازنده هست و حتی آداپتورش رو هم از یه شرکت ثالث چینی تهیه کردن
    اما با تلاش زیاد بالاخره فهمیدم این مودم محصول شرکت تایوانی Gemtek با شماره مدل B42_43 LTE CPE هست که به سفارش ایرانسل طراحی و رنگبندی مشکی و زرد شده و دو پورت RJ11 رو ازش حذف کردن چون رنگ اصلی دستگاه سفیده
    این مودم پیشتر در کشور روسیه و بخصوص اپراتور Yota عرضه شده و احتمالا ایرانسل مدل های دیگه ای هم از این شرکت خریداری کرده
    متاسفانه من نتونستم فریمور firmware اصلی این مودم رو پیدا کنم اگر دوستان بتونن گیرش بیارن که خیلی خوبه

سایت شرکت سازنده: [CODE]gemtek.com.tw/lte.html[CODE/]

عکس مودم Gemtek اصلی : [CODE]450mhz.ru/pub/product/.thumbs/68a270ea08dce9d20954d113a1f3d234_500_0_0.jpg[CODE/]
    دوست عزیز نیاز به این همه تلاش نبود بچه ها قبلا گفته بودند مال این شرکت هست
    اون دی ۳۵۰ هم مال اینجا هست
    ولی اون شرکت فیرم ور نمیده حتی کسانی ایمیل زده بودند
    حتی احتمال داره اصلا فیرم ور کارخونه نداشته باشه و بسته به اپراتور و درخواست براش تولید کنند
    شاید بتونین فیرم ور مال اپراتورهای دیگه رو براش پیدا کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه حبیب 35's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2016

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    طبق اعلام وزیر ارتباطات از مردادماه امسال فروش اینترنت به صورت حجمی متوقف می‌شود و کاربران با خرید اشتراک ثابت می‌توانند به صورت نامحدود از اینترنت استفاده کنند.
    وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد فروش اینترنت به صورت حجمی به دلیل افزایش استفاده‌ی کاربران از اینترنت، متوقف خواهد شد و کاربران با خرید اشتراک ثابت می‌توانند به هر میزان که بخواهند از اینترنت استفاده کنند. به گفته‌ی واعظی این تصمیم برای فروش اینترنت ثابت ADSL و اینترنت ثابت TD LTE گرفته شده است.

واعظی به اتمام زودهنگام اینترنت‌های حجمی و دغدغه‎‌ی کاربران بابت گیگ خوری اشاره کرد و گفت:
    ما معتقدیم که حجم خوری اینترنت وجود ندارد و علت این ادعا این است که در گذشته سرعت دسترسی به دیتا کند بود و به همین دلیل یک ویدئو با سرعت پایین دانلود می‌شد؛ اما هم‌اکنون کاربران ویدئو را به صورت آنلاین می‌بینید و متوجه میزان مصرف حجم اینترنت نمی‌شوند. با توجه جدی‌شدن استفاده از سایت‌های چندرسانه‌ای، اینترنت حجمی دیگر کاربردی نیست.
    وزیر ارتباطات تشریح کرد که اپراتورهای موبایل از قبل طرح‌های مختلفی را برای کاربران در نظر گرفته‌اند، به صورتی که هر کاربر با پرداخت مبلغی ثابت به صورت قراردادی ماهانه یا سالانه هر میزان که بخواهد اینترنت استفاده کند، اما این موضوع هنوز برای اپراتورهای ثابت اتفاق نیوفتاده است. به گفته‌ی واعظی این تصمیم در راستای تشویق مردم برای استفاده‌ی مردم از سایت‌های داخلی با سرعت و کیفیت و همچنین تعرفه‌ی مناسب اتخاذ شده است؛ به همین دلیل وزارت ارتباطات درصدد است تا سیاست فروش اینترنت تغییر کند و ترافیک بر بستر شبکه ملی اطلاعات با سرعت و کیفیت بالا و قیمت مناسب به کاربران ارائه شود.
    دستش درد نکنه این خیلی خوبه بلاخره ماهم مثل کشورهای دیگه ازنظراینترنت راحت میشیم اما به شرط اینکه قیمت نامحدودشون منطقی وبابودجه ما فقیربیچاره هاهم بخونه

15. این کاربر از حبیب 35 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •