تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 372 از 827 اولاول ... 272322362368369370371372373374375376382422472 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,711 به 3,720 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

پروفشنال sentimental's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض ره يس:مسلماً رئال را ترجيح مي دهم

خوسه آنتونيو ره يس، مهاجم اسپانيايي آ‌رسنال اعلام كرد كه به طور قطع رئال مادريد را ترجيح مي دهد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا، اين ملي پوش اسپانيايي در گفت و گو با روزنامه آس گفت: "هميشه گفته ام كه حضور در رئال يكي از بزرگترين آرزوهاي من بوده و اين مساله اي است كه نمي توان آن را مخفي كرد و همگان از علاقه من مطلع هستند. رئال مادريد همچون شيريني است كه نمي توان آن را نخورد!
    به مدير برنامه هايم گفته ام تنها در صورتي كه اميدي به انتقال من باشد، مرا از اين امر مطلع كند. البته در اخبار و روزنامه ها اين قضيه را پيگيري مي كنم، اما خود رودريگس فعلاً به من چيزي نگفته است."
    در همين ميان ديويد دين، نايب رئيس آرسنال مقامات رئال را از فروش ره يس مطلع ساخته است، البته اين در صورتي شکل خواهد گرفت كه سران برنابئو پيشنهاد خود را ارائه دهند.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض هشدار فنرباغچه به كارلوس

مقامات فنرباغچه تركيه آخرين پيشنهاد و درخواست خود را براي متقاعد كردن روبرتو كارلوس مبني بر ترك رئال مادريد اعلام كردند.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا، اين ستاره برزيلي اخيراً اعلام كرده كه با كهكشاني هاي مادريد مي ماند. اگرچه دينو پازالي، واسطه باشگاه فنرباغچه هنوز براي انجام مذاكرات و متقاعد كردن پردراگ مياتوويچ، مدير بخش ورزشي رئال و خود كارلوس در مادريد بسر مي برد.
    پازالي تا پنجشنبه آينده در مادريد خواهد بود و اين روز آخرين تاريخ مقرر از سوي سران باشگاه تركيه اي براي اعلام تصميم نهايي كارلوس برزيلي است.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض گارسيا:بايد قدرت خود را به مورينيو نشان دهيم

لوئيس گارسيا، ستاره سرخپوشان آنفيلد ابراز اميدواري كرد كه به زودي خلاف پيش بيني هاي مورينيو ثابت شود.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا، گارسيا در مصاحبه اي با اسكاي اظهار داشت: "پس از اينكه ما چلسي را در مرحله نيمه نهايي جام اتحاديه شكست داديم، مورينيو اظهار داشت كه ليورپول در فصل آينده شانسي نخواهد داشت. من مي دانم كه هدف مورينيو از اين طرز اظهارات چيست. او از اينكه براي بالا بردن انگيزه بازيكنان خود، حريفان خود را تحريك و خشمگين مي كند، لذت مي برد، اما با تمام اين وجود موفقيت او در لندن به عنوان يك مربي بزرگ غير قابل انكار است و من تنها مي توانم بگويم كه اميدوارم تمام پيش بيني هاي او در مورد فصل آينده نادرست باشد و ليورپول قهرمان ليگ برتر شود.
    چرا ما نبايد باور كنيم و اطمينان داشته باشيم كه چلسي را شكست داده و قهرماني اين فصل را از آن خود كنيم، فكر نمي كنم كار مشكلي باشد، زيرا پيش از اين نيز در دو رقابت نيمه نهايي آنها را شكست داده ايم و پيروزي ما هيچ ربطي به داشتن شانس نداشت!
    فصل گذشته بر ما مسلم شد كه چلسي پرقدرت ترين و پايدارترين تيم ليگ بوده و استحقاق قهرماني را داشت، اما در اين فصل وضعيت فرق مي كند و همانطور كه در هر يك از دو سال حضور من در ليورپول، اين باشگاه يك بار در ليگ قهرمانان و بار ديگر نيز در جام اتحاديه قهرمان شد، امسال نيز به قهرماني در ليگ برتر دست خواهد يافت.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض چوانتون به سويا پيوست

مقامات باشگاه سويا، قهرمان جهام يوفا فصل 2006-2005 سه شنبه گذشته در وب سايت خود خبر از انعقاد قراردادي 5 ساله با خاوير چوانتون، مهاجم موناكو دادند.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا، اين ملي پوش 25 ساله با مبلغ 8 ميليون يورو (20/10 ميليون دلار آمريكا) عازم اسپانيا مي شود.
    جالب اينجاست كه مارك كلر، مدير روابط عمومي باشگاه موناكو اعلام كرده كه قراردادي 4 ساله با سويا منعقد شده است.
    گفتني است، چوانتون پيش از پيوستن به موناكو در لچه ايتاليا توپ مي زده است.
    وي در 50 ديداري كه با موناكو به ميدان رفته، 20 گل به ثمر رساند.
    چوانتون در كنار آندره آ هنكل مدافع آلماني، كريستين پولسن هافبك دانماركي و دودا هافبك پرتغالي كه آنها نيز به تازگي وارد باشگاه شده اند، عرض اندام خواهد كرد.
    سويا در جدول لاليگا رتبه پنجم را كسب كرده است.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض برهاني:هولمان به من اعتماد دارد

آرش برهاني يكي از پديده‌هاي فوتبال ايران كه افتخار حضور در جام جهاني را نيز پيدا كرد چندي پيش به باشگاه النصر امارات ترانسفر شد تا برگ جديدي در دوران فوتبالي‌اش را آغاز كند. برهاني خصوصيات منحصر به فردي دارد، سرعت، تكنيك و شم گلزني بسيار بالا.

تمام اين موارد باعث شد تا داشتن برهاني براي هر تيمي يك آرزو شود. آرش در عين جواني به افتخارات بسيار زيادي در عرصه فوتبال رسيده است و افكار بزرگي كه در سر دارد طي چند مدت ديگر از او يك بازيكن بسيار بزرگ خواهد ساخت. آرش مي‌خواهد در كنار فرهاد مجيدي، خط حمله النصر را تبديل به زهردارترين خط آتش در ليگ امارات كند و از آنجا به فوتبال اروپا راه پيدا كند.

از تمرينات النصر چه خبر؟
    من دقيقا از چهار روز پيش تمرينات خودم را با النصر آغاز كردم و در حال حاضر نيز صبح و بعدازظهر در حال تمرين كردن هستم تا با ساير بازيكنان النصر هماهنگ بشوم. وقتي به امارات آمدم سرمربي النصر به خاطر اينكه مدت‌ها در اردوهاي تيم ملي حضور داشتم چند روزي به من استراحت داد تا با قواي جسماني و روحي رواني بيشتري در تمرينات حاضر شوم.
    آيا فرهاد مجيدي هم تمريناتش را با النصر آغاز كرده است؟
    فرهاد هم همزمان با من تمريناتش را با النصر آغاز كرد و او نيز در وضعيت بسيار مناسبي بسر مي‌برد.
    جو النصر براي تو و فرهاد چطور است؟
    به هر حال همه در النصر روي من و فرهاد مجيدي حساب ويژه‌اي باز مي‌كنند و همين موضوع باعث شده تا احترام خاصي به ما بگذارند. جو تيم بسيار مناسب است و همه از ما انتظار كارهاي بسيار بزرگ دارند. من و مجيدي نيز با تمام انگيزه تمرين مي‌كنيم تا آن انتظاراتي كه از ما دارند را برآورده كنيم.
    نظر سرمربي آلماني النصر درباره تو چيست؟
    هولمان مربي بسيار خوب و بزرگي است او در بدو ورودم به تيم استقبال مناسبي از من انجام داد و استقبال گرم او باعث شد تا همه تيم و بازيكنان حساب ويژه‌اي روي من باز كنند. به هر حال او قطعا به من اعتماد ويژه‌اي دارد و تاكتيك خاصي براي حضورم در خط حمله در نظر گرفته است ولي تا اين لحظه كه چهار روز از شروع تمرنياتم با النصر مي‌گذرد وي به صورت اختصاصي صحبتي با من نداشته است.
    النصر چقدر شانس قهرماني در ليگ امارات را دارد؟
    النصر باشگاهي بزرگ و حرفه‌اي است كه تمام ابزار را براي رسيدن به عنوان قهرماني دارد ولي ليگ امارات را نمي‌توان به اين سادگي پيش‌بيني كرد چون اينجا تمامي تيم‌ها با اميد قهرماني فصل را آغاز مي‌كنند و تمامي آنها نيز ابزار مناسبي پيش‌رو دارند.
    چقدر به آقاي گلي در ليگ امارات فكر مي‌كني؟
    مي‌خواهم بازيكن مثمرثمري باشم و براي النصر در هر بازي گلزني كنم ولي آقاي گلي آن هم در خارج كشور بسيار كار سختي است ولي من تمام تلاشم را انجام مي‌دهم. فرهاد مجيدي هم بازيكن بسيار بزرگي است كه اگر يكي از ما بتوانيم آقاي گلي امارات بشويم، هر دو افتخار مي‌كنيم.
    فصل آينده ليگ امارات هم از بازيكنان خوب ايراني بهره خواهد برد، رقابت را در فصل آينده چطور ارزيابي مي‌كني؟
    قطعا همين طور است، بازيكنان بسيار خوبي از ايران راهي امارات شده‌ و به تيم‌هاي بسيار قدرتمندي پيوسته‌اند و هر كدام شانس بسيار زيادي براي به دست اوردن عنوان قهرماني دارند. بازيكناني مثل مبعلي، اولادي، سامره و ... اين موضوع رقابت را در بين بازيكنان و حتي تيم‌هاي اماراتي بسيار بالا مي برد.
    در واقع حضور بازيكنان خوب ايراني باعث رونق بسيار بالايي ليگ امارات مي‌شود و جذابيت آن را در حد بسيار بالايي افزايش مي‌دهد. هر كدام از ما تلاش مي‌كنيم تا جام قهرماني يا عنوان آقاي گلي را كسب كنيم و اين يعني فصلي بسيار سخت و درخشان.
    چه زماني به اردوي تيم ملي ملحق مي‌شوي؟
    مسوولان النصر به هيچ وجه براي پيوستن من و فرهاد مجيدي به تيم‌هاي ايراني موافقت نمي‌كردند و صراحتا اعلام كردند كه در اين موضوع بايد براساس مقررات و قانون رفتار شود. قانون و مقررات هم اجازه نمي‌دهد ما از حالا به اردوي تيم ملي اضافه شويم ولي ما با مسوولان و بخصوص سرمربي تيم هولمان درخصوص رفتن به ايران و حضور در اردوي تيم ملي صحبت كرديم تا اينكه سرانجام بعد از پافشاري بيش از حد ما، آنها قبول كردند.
    نظر هولمان در اين خصوص چه بود؟
    به هر حال او يك مربي حرفه‌اي است وقتي پافشاري ها را ديد، قبول كرد كه به اردوي تيم ملي اضافه شويم و نظرش در اين خصوص كاملا مثبت بود. به هرحال مسوولان النصر قانع شدند كه ما به اردوي تيم ملي ايران اضافه شويم.
    و دقيقا چه زماني به ايران مي‌آيي؟
    من بايد شنبه در تست بدني النصر شركت كنم، اين تست بسيار مهم است چون مربيان تيم مي‌خواهند از ميزان آمادگي جسماني ما باخبرشوند. بعد از اينكه در تست بدني النصر شركت كردم بلافاصله به ايران مي‌آيم و در تمرنيات روز يكشنبه هفته آينده شركت مي‌كنم. من و فرهاد مجيدي با هم به ايران مي‌آييم. البته حضور ما در تيم ملي باعث مي‌شود كه اردوي آلمان النصر را از دست بدهيم ولي چندان مهم نيست چون تيم ملي درجه بالاتري دارد.
    فكر نمي‌كني نرفتن با النصر به آلمان روي كارت در اين تيم تاثيرگذار باشد؟
    به هر حال افتخار پوشيدن پيراهن تيم ملي براي هر بازيكني يك آرزوي بزرگ است و ما نيز بايد تحت هر شرايطي به تيم ملي ايران كمك كنيم. به هر حال بعد از اينكه اردوي تيم ملي به امارات باز گردم سه هفته فرصت دارم تا خودم را با تيم هماهنگ كنم و اين كار را هم انجام خواهم داد. سه هفته زمان مناسبي است تا مجددا با ساير بازيكنان النصر هماهنگ شويم.
    جوانگرايي قلعه‌نوعي در تيم ملي ايران را چطور ارزيابي مي‌كني؟
    فكرمي‌كنم نيروي جواني در همه جا جوابگو باشد و قلعه‌نوعي نيز اين كار را بسيار عالي انجام داد ولي در هر جمع جواني بايد چند بازيكن با تجربه نيز براي سر و سامان دادن به تيم داخل زمين حضور داشته باشند و اگر به ليست تيم ملي نگاه كنيم متوجه مي‌شويم كه قلعه‌نوعي تركيبي از بازيكنان جوان و با تجربه را در اردو جمع كرده است تا با اين نفرات به موفقيت دست پيدا كند.
    خط خوردن نام دايي از يك سو و جوانگرايي قلعه‌نوعي در سوي ديگر، چقدر به تو اين اميد را مي‌دهد تا در تركيب ثابت تيم ملي قرار بگيري؟
    دايي بازيكن بسيار بزرگي است و براي فوتبال ايران زحمات شاياني كشيده است. من در مورد حضور يا عدم حضور دايي هيچ اظهارنظري نمي كنم ، ولي قطعا اينكه يك بازيكن از تيم ملي كنار گذاشته مي‌شود بازيكنان جوان انگيزه بالايي پيدا مي‌كنند و من نيز انگيزه مضاعفي دارم تا در تركيب اصلي قرار بگيريم. بايد عنوان كنم كه تا اين لحظه برخلاف آن چيزي كه در مطبوعات ايران مي‌گذرد، من بر عليه دايي مصاحبه نكرده‌ام و هميشه نيز به او احترام مي‌گذارم.
    پس آرش برهاني براي قرار گرفتن در تركيب ثابت تيم ملي ايران گام بر مي‌دارد؟
    تمام سعي و تلاشم رسيدن به همين موضوع است و مطمئنم كه مي‌توانم نظر مثبت قلعه‌نوعي را براي حضور در تركيب ثابت جلب كنم.
    بازيهاي ايران در رقابت‌هاي مقدماتي جام ملتهاي آسيا را چطور ارزيابي مي‌كني؟
    بازي‌هاي بسيار مشكلي است ولي ايران چاره‌اي جز پيروزي ندارد.
    سوريه تيم مرموزي است و به هيچ عنوان نبايد روي نتايجي كه آنها در ديادارهاي تداركاتي كسب مي‌كنند حساب كنيم. ما فقط بايد به پيروزي فكر كنيم چون قدرت تيمي ايران در آسيا بسيار بالا است و از اين رقيبان نبايد هراسي به دل راه دهيم.
    در پايان حرف خاصي باقي نمانده است؟
    آرش برهاني مي‌خواهد بدرخشد و هدف اصلي‌اش حضور در تركيب ثابت تيم ‌ملي است.

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدي ه ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران-شهرك غرب

1 تيم‌ ملى‌ يک‌ - راه‌آهن‌ يک‌ پنالتي، تيم‌ ملى‌ را نجات‌ داد زد و خورد هواداران‌ است

تيم‌ ملى‌ فوتبال‌ ايران‌ در راه‌ آماده‌سازى‌ خود براى‌ شرکت‌ در بازى‌هاى‌ مرحله‌ مقدماتى‌ جام‌ ملت‌هاى‌ آسيا با مربيگرى‌ امير قلعه‌نوعى‌ و حدود ده‌ نفر مربى‌ و مشاور! در اولين‌ بازى‌ تدارکاتى‌اش‌ به‌ لطف‌ پنالتى‌ رضا عنايتى‌ از شکست‌ مقابل‌ تيم‌ راه‌آهن‌ تهران‌ گريخت!
    کمپ‌ تيم‌هاى‌ ملى‌ ديروز جو نامساعد و متشنجى‌ داشت‌ و شاهد زد و خورد طرفداران‌ استقلال‌ و پرسپوليس‌ بود به‌ طورى‌ که‌ مأمورين‌ مجبور به‌ اخراج‌ خاطيان‌ از محوطه‌ کمپ‌ شدند. براى‌ اطلاع‌ بيشتر بايد بدانيد از حدود 1500 تماشاگر حاضر در کمپ، هزار نفرشان‌ استقلالى‌ بودند و در جريان‌ بازى‌تيم‌ ملى‌ با راه‌آهن‌ شعارهايى‌ نظير (حمله، حمله، حمله‌ استقلال‌ کوبنده، استقلال‌ حمله‌ کن، راه‌آهن...) سر مى‌دادند و گويى‌ کمپ‌ را با مرغوبکار اشتباه‌ گرفته‌ بودند. البته‌ اين‌ مسئله‌ وقتى‌ قوت‌ مى‌يابد که‌ قلعه‌نوعى‌ به‌ پرسپوليسى‌ها بى‌توجهى‌ مى‌کند يا به‌ بازيکنانى‌ نظير سياوش‌ اکبرپور عليرغم‌ بى‌انضباطى‌هايش‌ روى‌ خوش‌ نشان‌ مى‌دهد. راه‌آهن‌ زودتر از تيم‌ ملى‌ ايران‌ روى‌ يک‌ شوت‌ بسيار زيبا توسط‌ (هادى‌ اصغري) به‌ گل‌ رسيد. توپ‌ او پس‌ از برخورد به‌ ديرک‌ وارد دروازه‌ تيم‌ملى‌ شد. در نيمه‌ دوم‌ داور دو پنالتى‌ براى‌ تيم‌ملى‌ گرفت‌ رفت. عنايتى‌ توپ‌ اول‌ را گل‌ کرد و پنالتى‌ دوم‌ را در زمان‌ تجديد ضربه‌ به‌ دليل‌ حرکت‌ زودتر از موعد ساير ملى‌پوشان‌ به‌ هوا زد!
    ترکيب‌ تيم‌ملى‌ درنيمه‌ اول: مهدى‌ رحمتي، رحمان‌ رضايي، محمود فکري، اميرحسين‌ صادقي، مرتضى‌ خانزاد. مهدى‌ اميرآبادي، حسين‌ کاظمي، ميثم‌ منيعي، مسعود شجاعي، مهدى‌ رجب‌زاده‌ و سياوش‌ اکبرپور.
    نيمه‌ دوم: حسن‌ رودباريان، پيروز قرباني، رحمان‌ رضايي، هادى‌ عقيلي، حسين‌ کاظمي، هاشم‌ بيک‌زاده، مهدى‌ رجب‌زاده‌ (مهدى‌ نوري)، سياوش‌ اکبرپور، مسعود شجاعى‌ (جواد شيرزاد)، حسين‌ کعبى‌ و رضا عنايتي.
    داور: سعيد مظفري، کمک‌ها: بابک‌ داورى‌ و عليرضا اميدى‌
    ‌در حاشيه...
    در طول‌ بازى‌قلعه‌نوعى‌ و دستياران‌ به‌ صورت‌ ايستاده‌ بازى‌ را نگاه‌ مى‌کردند و مشاورانشان‌ روى‌ صندلى‌ نشسته‌ بودند.
    ابراهيم‌ تقى‌پور و بهمن‌ طهماسبى‌ تماشاگران‌ ويژه‌ بازى‌ بودند.
    ليدرهاى‌ آبى‌ مى‌گفتند قلعه‌نوعى‌ پرسپوليسى‌ها را خط‌ زده‌ و به‌ نوعى‌ براى‌ هواداران‌ تيم‌ رقيب‌ کرى‌ مى‌خواندند
    منبع خبر ورزشی
    Last edited by مهدي ه ف; 03-08-2006 at 10:27.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران-شهرك غرب

1 پروين: قبل‌ از رفتن‌ به‌ آلمان‌ از داخل‌ شکستمان‌ دادند نمى‌دانم‌ دادکان‌ گول‌ چه‌ کس

همه‌ چيز او با ديگران‌ فرق‌ مى‌کند، نگاهش، واکنش‌هاى‌ غيرقابل‌ پيش‌بينى‌اش‌ و حتى‌ بهشت‌زهرا رفتنش. على‌ پروين‌ چهارشنبه‌ها حول‌ و حوش‌ ساعت‌ دوازده‌ ظهر سر قبر مرحوم‌ مادرش‌ مى‌رود و حدود يک‌ ساعتى‌ آنجا مى‌نشيند. طبق‌ قرار قبلى‌ رفتيم‌ دفتر يکى‌ از دوستان‌ صميمى‌اش، دقايقى‌ در کنارش‌ نشستيم‌ و از همه‌ چيز و همه‌ جا با او حرف‌ زديم؛ از تيم‌ ملي، برانکو، محمد دادکان، امير قلعه‌نوعى‌ و... او مثل‌ هميشه‌ خوب‌ حرف‌ زد و البته‌ پشت‌ حرف‌ها و مثال‌هايش‌ منطق‌ حاکم‌ بود. مصاحبه‌ کامل‌ او را شنبه‌ به‌ رشته‌ تحرير در مى‌آوريم‌ البته‌ در زير بخشى‌ از حرف‌هاى‌ او را مى‌خوانيد:
    اگر قبل‌ از جام‌جهانى‌ با برنامه‌ريزى‌ مدون، قوى‌ و پرقدرت‌ با تيم‌ ملى‌ کار مى‌کرديم‌ به‌ طور حتم‌ وضعيت‌ تيم‌ ملى‌ در آلمان‌ فرق‌ مى‌کرد. اين‌ دو شکست‌ و يک‌ تساوى‌ حق‌ فوتبال‌ ايران‌ نبود. در واقع‌ ما در داخل‌ شکست‌ خورديم‌ و قبل‌ از رفتن‌ زمينه‌ شکست‌ را براى‌ تيم‌ خود فراهم‌ کرديم.
    تيم‌ ملى‌ الان‌ مثل‌ لشکر شکست‌ خورده‌ است‌ و قلعه‌نوعى‌ وظيفه‌ بسيار سختى‌ دارد همه‌ بايد کمک‌ کنند تا کشتى‌ بحران‌زده‌ فوتبال‌ به‌ ساحل‌ برسد.
    تمايلى‌ براى‌ حضور در انتخابات‌ فدراسيون‌ ندارم‌ چون‌ براى‌ اين‌ کار ساخته‌ نشده‌ام‌ اما معتقدم‌ افراد ديگرى‌ هستند که‌ خيلى‌ خبره‌ و کاربلد هستند. من‌ براى‌ پست‌ رئيس‌ فدراسيون‌ فوتبال‌ کسى‌ را مى‌شناسم‌ که‌ خيلى‌ خوب‌ مى‌تواند فوتبال‌ را اداره‌ کند..
    البته‌ فدراسيون‌ قبلى‌ زحمت‌ کشيد اما در جام‌جهانى‌ عملکرد خوبى‌ نداشت‌ و در مجموع‌ بد عمل‌ کرد. من‌ نمى‌دانم‌ دادکان‌ گول‌ چه‌ کسى‌ را خورد!
    درهاى‌ تيم‌ ملى‌ را بسته‌ بودند و فقط‌ کسانى‌ را دعوت‌ مى‌کردند که‌ در چرخه‌ کارى‌ خودشان‌ بودند اما حالا وضعيت‌ فرق‌ کرده‌ است‌ و درهاى‌ تيم‌ ملى‌ به‌ روى‌ هيچ‌ کس‌ بسته‌ نيست

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران-شهرك غرب

1 بايد به‌ يارگيرى‌ها ادامه‌ بدهيم ‌ باقري: از فکرى‌ نمى‌ترسيدم!

کريم‌ باقرى‌ هم‌ با کاروان‌ اعزامى‌ پرسپوليس‌ از اتريش‌ به‌ تهران‌ بازگشت.
    با او گفتگويى‌ انجام‌ داديم‌ که‌ مى‌خوانيد:
    کريم! اردوى‌ اتريش‌ در چه‌ سطحى‌ برگزار شد؟
    کيفيت‌ اردو خوب‌ بود و تمرينات‌ منظمى‌ را پشت‌ سر گذاشتيم.
    چرا در يکى‌ از ديدارهاى‌ دوستانه‌ غايب‌ بودي؟
    چون‌ مسموم‌ شدم‌ و با نظر مربيان‌ استراحت‌ کردم‌ اما اکنون‌ هيچ‌ مشکلى‌ ندارم.
    در مورد خداحافظى‌ات‌ از تيم‌ملى‌ حرف‌هاى‌ ضد و نقيضى‌ گفته‌ مى‌شد؟!
    نه، خودم‌ تصميم‌ گرفتم‌ که‌ از تيم‌ملى‌ خداحافظى‌ کنم‌ و مسئله‌ حاشيه‌اى‌ هم‌ در اين‌ خصوص‌ وجود ندارد.
    پس‌ چرا در تهران‌ اعلام‌ نکرديد که‌ از تيم‌ملى‌ خداحافظى‌ مى‌کنيد و آن‌ را در اتريش‌ با خبرنگاران‌ در ميان‌ گذاشتي؟
    چون‌ يک‌ مرتبه‌ تصميم‌ گرفتم‌ که‌ جاى‌ خودم‌ را به‌ جوان‌ها بدهم.
    برخى‌ مى‌گويند شما ترسيديد در تيم‌ملى‌ ذخيره‌ فکرى‌ باشيد؟
    نه، اصلاً‌ اين‌ چنين‌ مسائلى‌ براى‌ من‌ مهم‌ نبود.
    به‌ نظر شما سهراب‌ چرا خداحافظى‌ کرد؟
    به‌ نظرم‌ او هم‌ تصميم‌ خوبى‌ گرفت‌ تا تيم‌ملى‌ جوان‌تر شود.
    آيا پرسپوليس‌ امسال‌ به‌ خوبى‌ يارگيرى‌ کرده‌ است؟
    آرى‌هان‌ سرمربى‌ تيم‌ که‌ ظاهراً‌ از بازيکنان‌ تيم‌ راضى‌ است‌ ضمن‌ اينکه‌ بايد يارگيرى‌ پرسپوليس‌ همچنان‌ ادامه‌ داشته‌ باشد.
    پرسپوليس‌ تا چه‌ اندازه‌ براى‌ قهرمانى‌ در جام‌حذفى‌ اميدوار است؟
    ما پس‌ از يک‌ بازى‌ در ليگ‌ برتر به‌ مصاف‌ سپاهان‌ خواهيم‌ رفت‌ و تا آن‌ زمان‌ فرصت‌ زيادى‌ داريم.
    منبع خبر ورزشی
    Last edited by مهدي ه ف; 03-08-2006 at 10:32.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران-شهرك غرب

1 مجتبى‌ جباري: ديگر بر نمى‌گردم‌ استقلالى‌ها مرا فرارى‌ دادند

شاه‌ماهى‌ استقلال‌ هواى‌ پرسپوليس‌ به‌ سرش‌ زده‌ و تحت‌ هيچ‌ شرايطى‌ نمى‌خواهد به‌ استقلال‌ برگردد. مجتبى‌ جبارى‌ البته‌ مصدوم‌ است‌ ولى‌ پس‌ از پشت‌سر گذاشتن‌ دوران‌ نقاهت، مى‌تواند پرسپوليسى‌ها را در سوپرجام‌ آسيا همراهى‌ کند. او اگر آماده‌ باشد، خط‌ هافبک‌ پرسپوليس‌ مسلماً‌ بهترين‌ خط‌ هافبک‌ ايران‌ و حتى‌ آسيا مى‌شود. انصارى‌فرد اگر قرارداد جبارى‌ را در هيأت‌ فوتبال‌ تهران‌ ثبت‌ کند، مسلماً‌ برنده‌ اصلى‌ فصل‌ نقل‌ و انتقالات‌ است.
    مصاحبه‌ با شکار جديد پرسپوليس‌ را بخوانيد:
    با پرسپوليس‌ قرارداد داخلى‌ امضا کردى‌ اما مسئولان‌ استقلال‌ اعتقاد دارند اين‌ قرارداد غيرقانونى‌ است‌ و نمى‌توانى‌ آن‌ را در هيأت‌فوتبال‌ ثبت‌ کني؟
    براى‌ چي...
    هنوز يک‌ سال‌ از مدت‌ قراردادت‌ باقى‌ است؟
    من‌ قبلاً‌ هم‌ به‌ طور کامل‌ توضيح‌ داده‌ام‌ در ابتداى‌ فصل‌ پيش‌ و درست‌ در روزى‌ که‌ نقل‌ و انتقالات‌ به‌ روزهاى‌ آخر رسيده‌ بود، من‌ قصد نداشتم‌ با اين‌ تيم‌ قرارداد امضا کنم، حاج‌آقا اوليايى‌ مديرعامل‌ وقت‌ استقلال‌ با من‌ صحبت‌ کردند و رضايتم‌ را جلب‌ کردند، تفاهمنامه‌اى‌ را امضا کرديم‌ که‌ به‌ موجب‌ آن‌ مى‌توانم‌ با پرداخت‌ 85 ميليون‌ تومان‌ رضايتنامه‌ام‌ را دريافت‌ و به‌ هر تيمى‌ که‌ خواستم، بروم.
    دبير هيأت‌ فوتبال‌ گفته‌ است‌ آنچه‌ براى‌ ما اهميت‌ دارد قراردادى‌ است‌ که‌ در اين‌ محل‌ ثبت‌ شده‌ است؟
    همه‌ اين‌ حرفها درست‌ اما تفاهمنامه‌ من‌ نيز معتبر است. مگر مى‌شود قراردادى‌ که‌ در محل‌ باشگاه‌ استقلال‌ و در سربرگ‌ اين‌ تيم‌ ثبت‌ شده‌ و به‌ امضاى‌ مديرعامل‌ رسيده‌ است، فاقد اعتبار و ارزش‌ باشد.
    استقلالى‌ها قصد شکايت‌ از تو را دارند؟
    مهم‌ نيست، آنها شکايت‌ کنند و قانون‌ مشخص‌ مى‌کند من‌ راست‌ مى‌گويم‌ يا استقلال...!
    اگر قانون‌ به‌ نفع‌ استقلال‌ رأى‌ داد چي...!
    مطمئن‌ باشيد اين‌ اتفاق‌ هرگز نخواهد افتاد، چون‌ به‌طور کامل‌ تحقيق‌ کرده‌ام‌ و مطمئن‌ هستم‌ اگر کار به‌ شکايت‌ برسد، رأى‌ به‌ نفع‌ من‌ صادر خواهد شد.
    خيلى‌ها دوست‌ دارند بدانند چه‌ اتفاقاتى‌ باعث‌ شد تا بهترين‌ بازيکن‌ استقلال‌ در ليگ‌ پنجم، چنين‌ تصميمى‌ را بگيرد؟
    بحث‌ ماندن‌ و يا رفتن‌ من‌ از مدتها پيش‌ مطرح‌ بود اما استقلالى‌ها براى‌ من‌ چه‌ کردند تا رضايتم‌ را براى‌ ماندن‌ در استقلال‌ جلب‌ کنند. جز اينکه‌ با شخصيت‌ من‌ بازى‌ کردند، آنها حتى‌ يک‌ تماس‌ با من‌ نگرفتند تا جوياى‌ احوالم‌ شوند. مگر يک‌ آدم‌ چقدر ظرفيت‌ دارد تا اين‌ رفتارها را ببيند و واکنش‌ نشان‌ ندهد.
    اما هواداران‌ تيم‌ که‌ گناهى‌ نداشتند...!
    من‌ اين‌ عزيزان‌ را دوست‌ داشته‌ و دارم، به‌ خاطر آنها چند بار شخصيت‌ خودم‌ را زير پا گذاشتم‌ اما...! وقتى‌ مى‌خواستم‌ با پرسپوليس‌ قرارداد امضا کنم‌ با صمد مرفاوي، اميرى‌ معاون‌ باشگاه، معاون‌ اميدوار رضايى‌ و جويبارى‌ تماس‌ گرفتم‌ و گفتم‌ پرسپوليس‌ مرا مى‌خواهد، چه‌ کار کنم؟ آنها گفتند تماس‌ مى‌گيريم، اگر آنها با شما تا حالا تماس‌ گرفتند، با من‌ هم‌ تماس‌ گرفته‌اند.
    چه‌ کسانى‌ باعث‌ جدايى‌ تو از استقلال‌ شدند.
    همه‌ کسانى‌ که‌ به‌ نوعى‌ در باشگاه‌ استقلال‌ مسئول‌ هستند، در رفتنم‌ مقصر هستند و به‌ نوعى‌ از اين‌ تيم‌ فرارى‌ام‌ دادند.
    نمى‌توانستى‌ به‌ تيم‌ ديگرى‌ جز پرسپوليس‌ بروى‌ و يا به‌ خاطر لجبازى‌ با مسئولان‌ تيم، اين‌ تصميم‌ را گرفتي؟
    اصلاً‌ به‌ خاطر لجبازى‌ پرسپوليسى‌ نشدم. يک‌ فوتباليست‌ در استقلال‌ و يا پرسپوليس‌ مى‌تواند پيشرفت‌ کند و من‌ به‌ همين‌ خاطر به‌ پيشنهاد انصارى‌فرد پاسخ‌ مثبت‌ دادم.
    از تصميمى‌ که‌ گرفته‌اي، منصرف‌ نمى‌شوي؟
    نه‌ خيالتان‌ راحت، پشيمان‌ نمى‌شوم.

منبع خبر ورزشی

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

استقلال همه بازيكنهاي خوبش را از دست داده
    بايد ديد اين فصل چه ميكنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •