فک کنم این تاپیک درباره 3جی و 4جی ایرانسل باشه،نه ایکه وکیل اباد شهره یا روستا
Sent from my C2305 using Tapatalk
فک کنم این تاپیک درباره 3جی و 4جی ایرانسل باشه،نه ایکه وکیل اباد شهره یا روستا
Sent from my C2305 using Tapatalk
یه لحظه فکر کنید این بحثها چه ربطی به 3G داره!؟
مگه، اینکه آدم کجا زندگی کنه، افتخاره؟
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
فعلا تو مشهد وکیل آباد کل ـش(یا همون حاشیه شهر)فرامرز عباسی البته ما فرامرز9 میشینیم آنتن نداره ولی از 30 به بعد تا آخر داره،توس،خیام جنوبی،چهار راه خیام به سمت فلکه ـی فردوسی،بخشی از بلوار قرنی اینا رو من تست کردم آنتن داشت
اون دوستامون که چون محله شون پوشش نداره، اول میگفتن چرا مشهد 3G نشده، فلان شهر که اینقدر کوچه شده! مشهد باید زودتر 3G میشد، الان هم میگن چرا خونه ما نشده، فلان محله شده؟! فلان محله که دهاته!
واقعا فکر میکنند خودشون مرکز هستند یا فکر میکنند ایرانسل رو میتونن مجبور کنن! محله اونها رو زودتر پوشش بده!؟
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
امروز از صبح پوشش نسل۲ رفته فقط نسل ۳بصورت ضعیف وجود داره، اینم برعکسش!
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
نه داداش..اولویت بندی رو مثل اینکه درست کردن ! قبلا رو اتوماتیک میذاشتیم بیشتر میرفت رو 2G حتی اگه سیگنال 3G هم خوب بود..الان حتی 3G ضعیفم باشه اولویت با اونه! من GSM Only zadam صبح دیدم همه جا وصله ! ولی اتوماتیک میذارم درجا میره رو 3G..
بچه ها اصفهان هم یکی از روستاهای اطراف تهرانه فک کنم برا همینه هنوز پوشش نداره
![]()
خدا کنه این نسل جدید باعث بشه که adsl مخابرات طرح های نامحدود رو برگردونه که احتمالش هم کم نیست
چون با بسته ی 24 گیگ شبانه اونم با قیمت 10 هزار تومن و سرعت انفجاری دیگه هیچکس نمیره سمت اینترنت محدود که هر گیگ رو 3700 یا بیشتر بهمون میدن ...ایرانسل هر گیگ حدود 400 یا کمتر درمیاد ...مگه دیوونه ایم که 10 برابر بیشتر پول بدیم؟
حالا بذارین جاهای بیشتری تحت پوشش قرار بگیرن ...صد در صد ادمایی مثه من خیلی زیاد پیدا میشن که adsl رو دیگه ببوسن و بذارن کنار ..من با اینکه 3 جی نیومده تو شهرمون اما دو ماهه از ایرانسل استفاده میکنم و adsl رو جم کردم ..چون دیگه بصرفه نیست برام ...
البته به شرطی که کیفیت ایرانسل افت نکنه و بسته ها و تعرفه هارو گرون تر نکنه ...
ما که هنوز منتظریم یه irancrell-3g ببینیم تو گوشیمون :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش جو 3G شما رو گرفته فکر کردی سرعت ها و قیمت ها قرار همیشه همینطوری بمونه!
انتظار دارید نسل 3 و 4 بیاد جور ADSL و وایمکس و .... بکشه؟ . کجای دنیا اینطوری شده که ما دومیش باشیم. حتی اگه از نظر اقتصادی شدنی باشه تو این مملکت از این خبرها نیست
خدا کنه این نسل جدید باعث بشه که adsl مخابرات طرح های نامحدود رو برگردونه
داداش هنوز نمیدونی مخابرات دسته سپاهه
مخابرات هم اصلا رقابت براش مهم نیس
سیاست مخابرات اینکه فقط مشترک جمع کنه
نامحدود هم دیگه برنمیگرده مگراینکه......![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)