دوستان نویز خط من چطوره؟ تا چند مگ میتونه بکشه؟
![]()
دوستان نویز خط من چطوره؟ تا چند مگ میتونه بکشه؟
![]()
Last edited by aalliirraazz; 17-08-2015 at 12:13.
ایده ال نیست ولی خوبه
تا 8مگ میتونه
يه سئوال از دوستان
خط من نويز داره و نوسان تا دلتون بخواد ، امروز صبح وقتي ميخواستم برم سر كار متوجه شدم كابل كشي كه مخابرات انجام داده تا وردوي ساختمون ، يه قسمت (بالاي وردوي ساختمون همسايه) كابل سه فاز بصورت عمودي از روي كابل تلفن رد شده ( كابل تلفن و برق بهم چسبيده اند) بنظرتون اين ميتونه عامل نويز باشه ؟ اگه ميتونه بايد با چي و چقدر اين كابل ها را از هم جدا كنم؟
بله یکی از علت های نویز همین کابل ها و مدار ها و اتصلات برق هستن ، تا جای ممکن باید فاصله بدید ، فکر کنم 1 متر کافی باشه
يك متر كه نميشهچون در اصل كابل برق عمودي اومده پايين و كابل تلفن از روش رد شده فقط ميتونم چند سانت بينشون فاصله بدم و داخل يه لوله پليكا سه سانتي بزارم . تاثير داره ؟؟
![]()
اینم وضعیت شب !!
![]()
همین قدر هم خوبه ، اگه جای شما بودم زودتر دست به کار میشدم و خودمو از عذاب نجات میدادم
دوستان این وضعیت خط منه
تقریبا همین حول و حوش میچرخه
فقط امروز متوجه شدم کابلی که از سر خط تا خونه کشیدم روکش مسی هست و خونه یه کابل تمام مسی دارم ( A2Y (ST) 2Y)
ارزش داره سیم کشی رو عوض کنم ؟ یعنی تاثیرش زیاد هست؟؟
ممنون میشم دوستان نظر بدن
سلام خط من چطوریه؟؟سریعا لطفا جواب بدید.ممننون
Downstream Upstream SNR Margin :12.4 12.2 db Line Attenuation :53.6 37.3 db Data Rate :3538 888 kbps Max Rate :4340 906 kbps CRC :9 0
- - - Updated - - -
سلام خط من چطوریه؟؟سریعا لطفا جواب بدید.ممننون
Downstream Upstream SNR Margin :12.4 12.2 db Line Attenuation :53.6 37.3 db Data Rate :3538 888 kbps Max Rate :4340 906 kbps CRC :9 0
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)