سلام دوستان عزیز...از اینکه پستهام طولانی میشن عذر میخوام..چون علاقه ایی به زیاد شدن پست هام ندارم..همهی سوالات رو یه جا جواب میدم...واسه همینه که پست هام طولانی میشه...به بزرگی خودتون ببخشید
سلام ودکا جون...راستی من اسمت رو فراموش کردم...اسمت چی بود؟
من میگذارم بهنام چطوره؟نه بهنام جون!...یعنی شک دارم شایدم رسیده..اما من متوجه نشدم..چند روز پیش اینباکسم زیاد شده بود خیلی هاشو پاک کردم...اگه دوست داشتی یه بار دیگه واسم بفرست
خواهش میکنم عزیزمدقیقا درست میگی
والله من از کارایی این لنز بی اطلاعم...یعنی تا حالا ندیدم کسی استفاده کنه..]اصلا خیلی هم بی قوارست...اگه عکسش واقعی باشه و کلاهبرداری نباشه هم...باز چیزی باهالی نیست...چه جوری می خواهی بگذاری تو جیبت!!!
اما فکر نمیکنم 30 تومن ارزش داشته باشه...مهم تر از اون اینه که کاراییش اصلا معلوم نیست
خواهش میکنم سهراب جان...کاری نکردم...4 تا چیز بلدم سعی میکنم در اختیار دوستان بگذارم...تاپیک مرجع اموزش ها هم در همین راستا بود...بگذریم...
والله چی بگم...نه با اپدیتم نمیشه...خاطرم نیست..من همچین حرفی زده بودم؟اگه میشد با اپدیس سریال چنج کرد که دیگه عملا کار باکس تموم بود...
بگذار راحت تر بگم واست ...تا امروز که من خبر دارم تغییر سریال با کابل معمولی امکان پذیر نیست...ok؟
هزینه ایی نداره خوش انصاف باشه3-4 تومن میگیره هم فلش میکنه واست هم انلوک میکنه....هم سریال رو برمیگردونه به سریال کارخونه....
به هر حال نهایت کارت میرسه به باکس...منتها شاید بگی..خوب اون طرف شاید بیاد موقع فلش یه فریمور قدیمی بریزه..یا فریمور مورد نظر منو نریزه..اون وقت بعدش منم به خاطر اینکه به خواستم برسم باید یه بار دیگه هم فلش کنم
جوابش اینه شما میتونی کار من رو انجام بدی.....گوشیت رو فلش میکنی...با فریمور مورد علاقت...گوشی روشن میشه...پلیز ویت رو رد میکنه...اگه رد نکرد پچی ساخته شده که مشکل رو حل میکنه...رد که کرد یه جمله میاد که دیگه نمی زاره گوشی بالا بیاد...انگلیسیش رو یادم نیست...اما منظورش اینه که گوشی قفل شبکه داره و باید قفل شبکش برداشته شه تا وارد شبکه شه....شما گوشیت رو ور میداری میبری موبا یلی...میگی اقا گوشیم رو با باکس setool می خوام انلوک کنید بدون فلش
انلوک میکنه 1 دقیقه ایی...
به هر حال میگم باید ببری با باکس کارت رو درست کنی....منتها من چون میخواستم یه باره خودم هم.. فلش کردن رو یاد بگیرم...عوض کردن فریمور رو خودم انجام دادم...فقط انلوک کردنش رو به باکش سپردم
دیگه از این واضح تر نمی تونستم بگم....نظر با خودت
بهنام جون!!!جوابت رو تو تاپیک مرجع دادم
کامیاب باشید![]()