تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 372 از 427 اولاول ... 272322362368369370371372373374375376382422 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,711 به 3,720 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان عزیز...از اینکه پستهام طولانی میشن عذر میخوام..چون علاقه ایی به زیاد شدن پست هام ندارم..همهی سوالات رو یه جا جواب میدم...واسه همینه که پست هام طولانی میشه...به بزرگی خودتون ببخشید

آره دادن.مصطفی جان پیغام خصوصی من نیومد؟
    راستی میتونی با برنامه Setool با استفاده از گزینه identify اطلاعات گوشیتو واسم بذاری؟
    اگه خواستی بدونی چرا بگو تا بهت بگم OK!
    مرسی!
    سلام ودکا جون...راستی من اسمت رو فراموش کردم...اسمت چی بود؟
    من میگذارم بهنام چطوره؟نه بهنام جون!...یعنی شک دارم شایدم رسیده..اما من متوجه نشدم..چند روز پیش اینباکسم زیاد شده بود خیلی هاشو پاک کردم...اگه دوست داشتی یه بار دیگه واسم بفرست
    mostafa_khan جان ممنون بابت راهنمایی تون و نتیجه ای که گرفتیم از این بحث. پس نتیجه این شد که قاب خوب
    و اصلش رو اگر بخریم و روش بندازیم نه تنها بد نیست بلکه باعث تمیز نگه داشتن گوشی نیز میشه.
    اما چون من 810 خودم رو خیلی دوست دارم هی دوست دارم چیزای عجیب و غریب روش بندازم. الانم یک لنز براش
    پیدا کردم که حدود 30 تومن ایران قیمت داره. آیا خبر دارید که این لنز چقدر میتونه مفید باشه و با اینکه کسی بوده
    تا حالا عملا باهاش کار کرده باشه و نتیجه اش رو بدونه چیه؟
    1
    اینم سایتی که این لنز رو میفروشه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خواهش میکنم عزیزمدقیقا درست میگی
    والله من از کارایی این لنز بی اطلاعم...یعنی تا حالا ندیدم کسی استفاده کنه..]اصلا خیلی هم بی قوارست...اگه عکسش واقعی باشه و کلاهبرداری نباشه هم...باز چیزی باهالی نیست...چه جوری می خواهی بگذاری تو جیبت!!!
    اما فکر نمیکنم 30 تومن ارزش داشته باشه...مهم تر از اون اینه که کاراییش اصلا معلوم نیست
    اقا مصطفی سلام نمیدونم چیجوری جبران کنم
    بهر حال ممنون
    اقا یادمه یه جا گفتی گوشیتو اگه اپدیت درست میشه و سریالش از چنجی در میاد
    هرچی گشتم نتونستم پیداش کنم الان ای دی اس ال گرفتم فکر نکنم زاد طول بکشه اگه موافقی اپدیتش کنم شاید مشکلاتش بر طرف شد
    من گفتم یه سری قاب کریستال هست که رو صفحه کلیدش کریستالیه!
    خواهش میکنم سهراب جان...کاری نکردم...4 تا چیز بلدم سعی میکنم در اختیار دوستان بگذارم...تاپیک مرجع اموزش ها هم در همین راستا بود...بگذریم...
    والله چی بگم...نه با اپدیتم نمیشه...خاطرم نیست..من همچین حرفی زده بودم؟اگه میشد با اپدیس سریال چنج کرد که دیگه عملا کار باکس تموم بود...
    بگذار راحت تر بگم واست ...تا امروز که من خبر دارم تغییر سریال با کابل معمولی امکان پذیر نیست...ok؟
    هزینه ایی نداره خوش انصاف باشه3-4 تومن میگیره هم فلش میکنه واست هم انلوک میکنه....هم سریال رو برمیگردونه به سریال کارخونه....
    به هر حال نهایت کارت میرسه به باکس...منتها شاید بگی..خوب اون طرف شاید بیاد موقع فلش یه فریمور قدیمی بریزه..یا فریمور مورد نظر منو نریزه..اون وقت بعدش منم به خاطر اینکه به خواستم برسم باید یه بار دیگه هم فلش کنم
    جوابش اینه شما میتونی کار من رو انجام بدی.....گوشیت رو فلش میکنی...با فریمور مورد علاقت...گوشی روشن میشه...پلیز ویت رو رد میکنه...اگه رد نکرد پچی ساخته شده که مشکل رو حل میکنه...رد که کرد یه جمله میاد که دیگه نمی زاره گوشی بالا بیاد...انگلیسیش رو یادم نیست...اما منظورش اینه که گوشی قفل شبکه داره و باید قفل شبکش برداشته شه تا وارد شبکه شه....شما گوشیت رو ور میداری میبری موبا یلی...میگی اقا گوشیم رو با باکس setool می خوام انلوک کنید بدون فلش
    انلوک میکنه 1 دقیقه ایی...
    به هر حال میگم باید ببری با باکس کارت رو درست کنی....منتها من چون میخواستم یه باره خودم هم.. فلش کردن رو یاد بگیرم...عوض کردن فریمور رو خودم انجام دادم...فقط انلوک کردنش رو به باکش سپردم
    دیگه از این واضح تر نمی تونستم بگم....نظر با خودت

بچه ها من میخوام فریمور r4db005 رو بریزم رو گوشیم.رفتم از سایت topsony بگیریم چندتا داده ولی من نمیدونم کدوم رو باید دانلود کنم.یکی از بچه های اینکاره کمکم میکنه؟
    اینم لیست فریمورها:
    بهنام جون!!!جوابت رو تو تاپیک مرجع دادم
    کامیاب باشید
    Last edited by mostafa_khan; 09-09-2007 at 23:29.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض مشکل با دوربین w810

سلام به همه
    اگر سوالم تکراری بود ببخشید
    من هر چی عکس میگیرم سیو نمی شه و بدون اینکه عکس رو نشون بده میره رو همون صفحه اصلی دوربین
    مستر ریست کردم بازم فایده نداشت.
    چی کار کنم؟

پروفشنال vodka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام ودکا جون...راستی من اسمت رو فراموش کردم...اسمت چی بود؟
    من میگذارم بهنام چطوره؟نه بهنام جون!...یعنی شک دارم شایدم رسیده..اما من متوجه نشدم..چند روز پیش اینباکسم زیاد شده بود خیلی هاشو پاک کردم...اگه دوست داشتی یه بار دیگه واسم بفرست

بهنام جون!!!جوابت رو تو تاپیک مرجع دادم
    کامیاب باشید
    نه مصطفی جان بهنام نیستم.محمد یا رضا.هر کدوم که راحت تری!
    باشه دوباره میدم.
    اون identify چی شد؟
    مرسی بابت جواب!

آخر فروم باز pouria007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

سلام به همه
    من هر چی عکس میگیرم سیو نمی شه و بدون اینکه عکس رو نشون بده میره رو همون صفحه اصلی دوربین
    چی کار کنم؟
    ما که بالاخره نفهمیدیم چرا اینطوری میشه ولی فقط یه راه حل داره
    تمام عکس هایی که گرفتی کپی کن تو کامپیوترت بعد تمام عکس های پوشه تصاویر دوربین رو پاک کن یه دور گوشی رو روشن خاموش کن حل میشه

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

سلام به همه
    چی کار کنم؟
    دوست عزيز اين مشكل به خاطر بي كيفيت بودن كلي اين گوشي هست !
    ببين در برنامه ايل منيجر گوشي برو و فايل دوربين رو كلا پاكش كن و دوباره برو عكس بگير درست ميشه !

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

دوست عزيز اين مشكل به خاطر بي كيفيت بودن كلي اين گوشي هست !
    بی کیفیت بودن کلی؟ یعنی چی اونوقت؟
    ببين در برنامه ايل منيجر گوشي برو و فايل دوربين رو كلا پاكش كن و دوباره برو عكس بگير درست ميشه !
    این که شد همون که من گفتم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

مصطفي خان سلام
    w810 lمن خاموش شد ديگه روشن نشد حدود 3 هفته قبل دادم تعمير ( تعميرکار گفت ويروسي شده ) , درست شد , 2 تا فايل موسيقي روش بلوتوث کردم ( از کا 750 )دوباره خاموش شد , دوباره بردم تعمير گاه طرف ميگه 2 تا اي سي عوش کردم , گوشي روشن ميشه ولي روي please wait مي مونه . تعميرکار ميگه درست نميشه .
    نظر شما چيه .
    ممنون.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

مصطفي خان سلام
    w810 lمن خاموش شد ديگه روشن نشد حدود 3 هفته قبل دادم تعمير ( تعميرکار گفت ويروسي شده ) , درست شد , 2 تا فايل موسيقي روش بلوتوث کردم ( از کا 750 )دوباره خاموش شد , دوباره بردم تعمير گاه طرف ميگه 2 تا اي سي عوش کردم , گوشي روشن ميشه ولي روي please wait مي مونه . تعميرکار ميگه درست نميشه .
    نظر شما چيه .
    ممنون.
    خاک بر سر اون تعمیر کار با این اطلاعاتش
    توضیح اینکه چجوری مشکلت رو حل کنی 2-3 تا صفحه جا میگیره که من حالشو ندارم
    شاید مصطفی جوابتو داد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام پوريا
    يه تعميرگاه خوب ميتوني معرفي کني ؟
    آدرس تعميرگاه مرکزي سوني اريکسون که سمت جلال آل احمد هست, کسي داره ؟
    ممنون.

پروفشنال vodka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

کسی فکر نمیکنه با فلش حل میشه؟
    میشه بگی چی شد خاموش شد دیگه روشن نشد؟
    از دستت افتاد زمین؟آخه چشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •