حتی برا xbox one و ps4 هم نداده. فقط 360 و ps3.خارج هم خیلیا از این موضوع ناراحتن و حتی اونایی که 360 و ps3 دارن هم میگن ea فقط بخاطر پول این بازیو بیرون میده و قیمتش براشون قابل قبول نیست.بعد عمری ایران رفت جام جهانیا.
حتی برا xbox one و ps4 هم نداده. فقط 360 و ps3.خارج هم خیلیا از این موضوع ناراحتن و حتی اونایی که 360 و ps3 دارن هم میگن ea فقط بخاطر پول این بازیو بیرون میده و قیمتش براشون قابل قبول نیست.بعد عمری ایران رفت جام جهانیا.
سلام
دوستان نمیشه هم نقل و انتقالات اپدیت باشه هم تیمهای ایران و ... رو داشت باشیم ؟
چرا دیگه دیتابیس 4 رو باید فعال کنی
منتهی دیتابیس 4 الان توی پچ 1.7.1 اپدیت نیست و واسه اپدیت باید دیتابیس 2 فعال کنی که نمیشه همزمان همه رو با هم داشت
از وقتی فیفا میزنم هیچ باگی ندیدم حالا دوستان نمیدونم مشکل از چیشونه .. والا ما که ندیدیم !
آقا سلام،من کرک 5 و آپدیت رو از همینجا دان کردم همه پچ هارم از مودینگ وی گرفتم،کدوما رو اول بریزم کدومو اصن نریزم؟؟میخوام کریر شروع کنم نمیخوام کرش کنه وسطش![]()
منم همچین باگ هایی که مربوط به گرافیک باشه ندیدم.![]()
این مسی بود ؟
بیشتر شبیه پینر پیتزا بود
راجع به باگ هم بگم که باگ زیاده ولی ممکنه ندیده باشیم ولی دلیل نمیشه که وجود نداشته باشه . یه اختلال محاسباتی توی بازی پیش بیاد میشه باگ .
منم 400 دست بازی کردم یکی پیش اومد
البته بگم تو موقع شادی کردن بازیکن ها کلی باگ داره فیفا و اکثرا بازیکنا دست و پاشون تو همدیگس![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)